Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #675 Dátum: 09 aug 03, 08:11:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #676 Dátum: 09 aug 04, 13:17:02 » |
|
... nah szóval ugye Kakashi meg Naruto egymás ellen mentek Rasegan VS. Rasen shuriken-nel és ugye összemetek de Kakashi mégis tudta utána használni a kezét Kakuzu ellen vagyis a jutsu ugye a sejteket támadja akkor hogyan volt képes felépülni olyan gyorsan miközben Narutot nem sebesíti meg annyira de mégis több volt 1 napnál a gyógyulás (bár Kakashi ellen nem volt nagy Rasen shuriken de akkor is sebezne ennyit ) ha nincs igazam megértem Lehet az is bejátszott, hogy a Fuuton Rasengan útjában még ott volt Kakashi Rasenganja is és felfogta a támadás nagy részét.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #677 Dátum: 09 aug 14, 17:43:10 » |
|
Én még rég vettem észre a következőt : ugye naruto az első részben megtanulja kage bunshin-t ( előttte csak ilyen nyomorék narutokat csinált )...és akk Irukától megkapja a fejpántot. Egyszer amikor Hinata visszaemlékezik h Naruto mennyire keményen dolgozott és soha nem adta fel...a képen volt h csinál 2 nyomi klónt..de a fejpánt rajta van...szal ídő beli keveredés... ha írta ezt már vki akk bocsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #678 Dátum: 09 aug 14, 19:58:44 » |
|
Az is lehet, h akkor már tudta a kage bunshint, csak gyakorolta, és kísérletezett vele, vagy pl kifogyott a chakrából, és csak ilyen béna klónokra futotta
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #679 Dátum: 09 aug 21, 21:45:23 » |
|
Naruto manga 460.: - 9. oldal, 1. kép: nincs sebhely Kakashi Sharinganos szemén (a 2. képen már ott van), - 10. oldal, 4. kép: szintén nincs ott a sebhely.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #680 Dátum: 09 aug 21, 21:53:27 » |
|
Tényleg :D:D Kishi-san kicsit elmélázott am nem tudom meik részben volt de emlékszem arra h egyzser tobinak rossz irányba voltak rajzolva a vonalak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #681 Dátum: 09 aug 21, 21:57:43 » |
|
én azt vettem észre h naruto fiatalabb Sasukenel és Sasuke nem bukott meg egyszer sem, naruto pedig ahogy mondták eléggé sokszor bukott meg... akkor Sasukenek nem kellett volna magasabb csoporba lennie? xD
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #682 Dátum: 09 aug 21, 21:59:36 » |
|
LOL tényleg Kishinek agyára ment a vakáció de sebaj 1x 2x ők is hibázhatnak megesik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #683 Dátum: 09 aug 21, 22:44:20 » |
|
Höh. Tudtam én, hogy a 9. képen valami nem stimmel Kakashi arcával.xD Amúgy alapból ez az egész fejezet nagyon igénytelen lett kivitelezésben. Egy csomó helyen nincsenek összekötve a körvonalak. Juugo meg Kakashi meg amilyen fejeket levágnak.. Mi van veled, Kishi'?? Jah, és mellesleg ugyanebben a fejezetben, az első kép alján belátni Kurotsuchinak.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #684 Dátum: 09 aug 21, 23:18:36 » |
|
Az, hogy Naruto megbukott a vizsgákon, nem jelenti, hoyg ébvet kellett ismnételnie. Lehet, hogy egy párszor pótvizsgázhatott, és ha sokszor nem sikerül meg kicsapják. De erről szerintem már vot szó, és valaki hasonló magyarázattal állt elő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #685 Dátum: 09 aug 21, 23:30:11 » |
|
lehet h igazad van de én nem emlékszem olyan részre h mgemagyarázták volna csak arra h narutot emlegetik h megbukott párszor. a többiekről nemvolt szó és nem is fiatalabbak narutonál.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #686 Dátum: 09 aug 22, 14:38:57 » |
|
Naruto manga 460: 16. oldal 2.kép - Sasuke arca véres 17.oldal makulátlan arc: D bár ez nem nevezhető bakinak ,de észrevetem : D jah és az utolsó oldalon,utolsó képen Sasuke haja kicsit megváltozott:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 22, 14:40:15 írta Zsombee-kun »
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #687 Dátum: 09 aug 22, 16:56:04 » |
|
Ez a fejezet valahogy tele van ilyen bakikkal. Lehet, hogy Kishi beteg volt, amikro rajzolta, vagy nem tztudom, de azért dúrva. A lektor nem stzúrja ki, ha egy teljes fejezet ilyen "figyelmetlenül" van megrajzolva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #688 Dátum: 09 aug 22, 17:03:42 » |
|
Naruto manga 460: 16. oldal 2.kép - Sasuke arca véres 17.oldal makulátlan arc: D
Lehet hogy a sasukében lévő szörny meggyógyította,mint narutot szokta a kyuubi...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 22, 17:07:03 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #689 Dátum: 09 aug 22, 17:10:41 » |
|
Az nem a saját vére, hanem ami a szamurájok kaszabolása közben az arcára fröccsent...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|