Dani
|
|
« Válasz #660 Dátum: 09 júl 29, 12:01:15 » |
|
Pontosan. Mivel az Aburame klán bogarakkal kötött szövetsége arról szól, hogy a bogarak engedelmeskednek nekik, ha lakmározhatnak a chakrájukból. Szóval igen, a bogarak Shino testében ficegnek.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #661 Dátum: 09 júl 30, 19:53:58 » |
|
Hehe én lennék akkor az 1. aki a Kakashi Gaidenbe bakit talált 1. részben 5:14 Kakashit oldalról mutatják, és kirajzolódnak az ajkai.. tisztán látszik hogy csukva van a szája, nem mozog és úgy beszél... ez vagy Baki vagy Kakashi hasbeszélő És még 1x cseles Kakashi.. miután eltört a kardja, valahogy csak visszatette a tokba a nyelét.. a kard csak akkor marad a hüvelyben ha teljes egészében bele van téve.. de a penge 3/4 e letört.. így csak figyegne benne és kiesne, de azthiszem visszase tudná tenni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 30, 20:22:41 írta Kirifuda »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #662 Dátum: 09 júl 30, 20:15:48 » |
|
Hehe én lennék akkor az 1. aki a Kakashi Gaidenbe bakit talált 1. részben 5:14 Kakashit oldalról mutatják, és kirajzolódnak az ajkai.. tisztán látszik hogy csukva van a szája, nem mozog és úgy beszél... ez vagy Baki vagy Kakashi hasbeszélő És még 1x cseles Kakashi.. miután eltört a kardja, valahogy csak visszatette a tokba a nyelét.. a kard csak akkor marad a hüvelyben ha teljes egészében bele van téve.. de a penge 3/4 e letört.. így csak figyegne benne és kiesne, de azthiszem visszase tudná tenni 1. ezt nagyon gyakran mutatják / mutatták Kakashinál a maszkja miatt. A pengés dolog érthető, de ilyenekkel az animációkban nem foglalkoznak, sztem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 30, 20:16:26 írta kakairuRULEZ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #663 Dátum: 09 júl 30, 20:22:48 » |
|
Szerk.. még kettő..
- Obito felébresztette a sharinganját. rajta van a szemcsi.. kövi jelenet bemennek a barlangba.. már nincs rajta.. vagy eldobta még kint valahova, vagy eltette. Nos mivel magaalá temette a szikla, ergo nem képes és nem is láttuk ahogy átadta a szemüveget. Ha viszont kint dobta el akkor ki szedte össze? Kakashi tuti nem hisz az az utsó képe arról a napról hogy repülnek felé az ellenséges ninják.. Naruto apja meg nemtudja, nem látta, nem tudta összeszedni kint a szemüveget, mert épp Kakashit és Rint huzta ki a szarból... na de a kérdés.. hogy volt ott az emlékkőnél Obito szemcsije?
Ez lehet csak optikai csalódás de én úgyláttam hogy Kakashi telibe kapta a fickó vállát ott vágta meg, erre a mellkasán van.. figyeljétek meg hogy a fickó teljesen előre dől képtelenség abból a szögből a mellkasát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #664 Dátum: 09 júl 30, 20:26:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #665 Dátum: 09 júl 30, 20:42:28 » |
|
a-a a Kő ninja alapból előrefele dől mert a két kardjával elkapná kakashit, de obitó széthuzza a kezeit.. Kakashi fentröl támad és felülről súlyt le úgy meg képtelenség.. direkt megnéztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #666 Dátum: 09 júl 30, 20:49:43 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 30, 20:52:49 írta Kageko »
|
Naplózva
|
|
|
|
fixee
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #667 Dátum: 09 júl 31, 00:55:21 » |
|
nemtom, hogy irták e már, de naruto miért nem tudja 1 kézzel megidézni a rasengant, a rasensurikenes edzésnél ott kínylódik amikor meg tsunade ellen harcol kint az uccán ottmeg legalább létrehozta, habár igaz h az nemvolt egészen igazi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #668 Dátum: 09 júl 31, 00:58:30 » |
|
habár igaz h az nemvolt egészen igazi A válasz benne van a kérdésedben!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 31, 00:59:30 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
keridenes
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #669 Dátum: 09 aug 02, 10:01:54 » |
|
nem tudom, hogy baki-e (és hogy írta-e már valaki), de azért leírom: Kakashi a sima Naruto elején miért lepődik meg Sasuke Katon,Goukakyuu No Jutsuján, mikor már Obito is megcsinálta (a gaidenben) hasonló korában, mint Sasuke. Szóval ha először nem lepődött meg Obiton, akkor miért lepődött meg Sasukén, ha egyszer már látott ilyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #670 Dátum: 09 aug 02, 10:09:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fl3gma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #671 Dátum: 09 aug 02, 21:20:12 » |
|
Kageko ne állíts már olyanokat amikre nincs bizonyítékod....Egy szó nem volt arról h Obito chunnin, ami persze nincs kizárva (sztem csak genin volt). Az meg h Obito sokkal képzettebb volt, mint Sasuke az egy hülyeség sztem....Kakashi meg amikor meglepődött h Szöszke Katon, Goukakyuu No Jutsut csinál a part1 elején az meg sztem azér lehetett mer nem gondolta h szöszke olyan fiatalon megtanulta volna amikor még élt a családja...mer gondolom az akadémián nem tanitanak ilyeneket..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 02, 21:21:21 írta Fl3gma »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #672 Dátum: 09 aug 02, 21:27:38 » |
|
Nah kérlek Obito 11 évesen chunnin lett... 86-D 24-C 24-B és 1-A szintű küldetést teljesített (13 éves koráig) Szöszke 7-D 1-C 2-B és 6-A szintűt teljesített (16 éves koráig) Jah és az akadémián nem tanítják de ez az Uchiha klán úgymond alap Jutsuja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #673 Dátum: 09 aug 02, 23:16:21 » |
|
jujj ezek a konkrét bizonyítékok am nekem csak valami furcsa nem baki de azért mondom lehet hülyének néznek de ez van ( sokak állítják ezt ) nah szóval ugye Kakashi meg Naruto egymás ellen mentek Rasegan VS. Rasen shuriken-nel és ugye összemetek de Kakashi mégis tudta utána használni a kezét Kakuzu ellen vagyis a jutsu ugye a sejteket támadja akkor hogyan volt képes felépülni olyan gyorsan miközben Narutot nem sebesíti meg annyira de mégis több volt 1 napnál a gyógyulás (bár Kakashi ellen nem volt nagy Rasen shuriken de akkor is sebezne ennyit ) ha nincs igazam megértem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fl3gma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #674 Dátum: 09 aug 02, 23:25:25 » |
|
Kageko gondolom Databook-ból nézted és akkor igazad van, sorry Bár lehet h Obito chunnin volt, de sztem Szöszke simán legyakta volna Death Dawe: Én ugy emlékszek h Kakashi keze meg is sérült...Még össze is esett utána...gondolom ennyire volt képes az akkori kezdetleges RS.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|