Chakra
|
|
« Válasz #645 Dátum: 09 júl 01, 01:02:27 » |
|
Moderátor: Az "Egy akatsukis életével" kapcsolatos dolgokat annak a témájába írjátok. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kics1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #646 Dátum: 09 júl 04, 22:57:48 » |
|
Sziasztok én még új vagyok itt. Én azt az egy dolgot nem értem, hogy ugye tobi volt Mizukage, és ugye Kisame is felismerte és Madaranak is szólitotta, tehát tudta a valódi nevét is. És abban látok ellentmondást, hogy akkora információáramlás nincs a rejtett falvak között, hogy tudják névre, vagy személyiségre, hogy ki az adott falu aktuális vezetoje. Mert ugye Chijo tudott Tsunaderol, pedig ő akkor már vissza is vonult. Szóval ezt az ellentmondást nem értem igazán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #647 Dátum: 09 júl 05, 13:11:19 » |
|
Tobi nem az aktuális Mizukage, hanem egy régebbi volt valószínűleg, szerintem a mostani Kagék mind ismerik egymást, legalább hallásból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #648 Dátum: 09 júl 05, 14:18:06 » |
|
kics1: Már hogyne lenne információáramlás. Még mutatták is, amikor Baki ( ) meglátogatta Chiyot és a testvérét, hogy ott egy csomó postagalamb, meg üzenetek egy asztalon. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kics1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #649 Dátum: 09 júl 05, 14:38:08 » |
|
kics1: Már hogyne lenne információáramlás. Még mutatták is, amikor Baki ( ) meglátogatta Chiyot és a testvérét, hogy ott egy csomó postagalamb, meg üzenetek egy asztalon. ^^ Épp ezért volt fura, hogy mondjuk max 15-20 évvel a manga előtt (ugye Kisame 29 éves volt a part I-ben) nem esett le senkinek hogy Madara a Mizukage? (mert ugye Kisame a nevén szolitotta, tehat nem inkognitoban volt ö ott mizukage)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #650 Dátum: 09 júl 08, 12:35:07 » |
|
Jujj nemtom írták e már de én most vettem észre tulajdonképpen nem is baki de akkor is vicces az anime 67. részben amikor Yamato megöli Fudo-t és miután eltűnt a justsu a fakörül a jobb felső sarokban van egy óriás plakát ahol Naruto és Sasuke van mint az openingben Fura ez h Konoha-ban ilyen plakátok vannak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #651 Dátum: 09 júl 08, 14:01:12 » |
|
SPOILER!
Naruto Manga 388/17: Itachi miközben felkészül az Amaterasuhoz, a bal szemét hunyja le. Majd a következő fejezet első képén már a jobb van csukva.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #652 Dátum: 09 júl 20, 23:20:15 » |
|
Logikai baki !!!!! Shippuden elején, Naruto amikor megpróbálja elmondani Kakashinak a könyve végét, akkor miért nem hunyta le csak a sharinganjat ? ehelyett mind2.t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #653 Dátum: 09 júl 21, 13:41:49 » |
|
Ez egyáltalán nem baki, Kirifuda! Legalább is nekem kényelmesebb ha mindkettő szemem lehunyom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #654 Dátum: 09 júl 21, 16:45:24 » |
|
Kirifuda: Ez ösztönös. ^^ Ha te is nem akarsz látni valamit, akkor mindkét szemedet lehunyod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #655 Dátum: 09 júl 25, 22:46:02 » |
|
Nem tudomh volt e már irva. De szerintem hatalmas baki az, h amikor Naruto átalakul 4 farkuvá, akkor leég róla bőr meg minden, de a ruha az megmarad, bármilyen helyzetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #656 Dátum: 09 júl 25, 23:21:39 » |
|
Mért neked tettszett volna ha Naruto Ádám kosztümben fejezi be a küldetést?
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #657 Dátum: 09 júl 25, 23:26:16 » |
|
Nekem speciel nem, de ki hogy van ezzel. Gondoltam megemlitem, mert a többi irreális dologhoz képest(shino testében a kismillió bogár, mármint h annyi amennyi van nem férne el benne, a gaara lopótökében lévő rengeteg homok stb, amik lehetetlenek de bele illenek a naruto világába), ez tényleg az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
winyo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #658 Dátum: 09 júl 29, 10:56:53 » |
|
Nekem speciel nem, de ki hogy van ezzel. Gondoltam megemlitem, mert a többi irreális dologhoz képest(shino testében a kismillió bogár, mármint h annyi amennyi van nem férne el benne, a gaara lopótökében lévő rengeteg homok stb, amik lehetetlenek de bele illenek a naruto világába), ez tényleg az.
am a shino a bogarait elvileg idézi is asszem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu