24 nov 24, 22:49:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133957 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #660 Dátum: 12 okt 18, 15:18:55 »

Nekem a Samarás poén jött be, meg az a sok Hibird.Nevet Az az ötlet is jó, hogy az Arcobaleni lassan fog felnőni, csak az zavar, hogy Lal meg Colonello már megint nem fog összejönni....

Lehet lesz még  pár levezetőfejezet például esetleg megtartják a hivatalos ceremóniáját Tsunának, vagy ilysemi.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #661 Dátum: 12 okt 18, 16:53:45 »

Jó kis mosolyogtató fejezet volt..olyan igazi KHR-os. Mosolyog Bár a Checker-arc vége nekem kicsit csalódás, a hirtelen jött béke bármiféle Checker vs Tsuna vagy Checker vs Reborn harc nélkül...bár lehet, hogy pont így lett a legmegfelelőbben megcsinálva, de a nagy "öldöklős-hetek" felvezetés után nem egy diplomatikus úton elrendezett befejezésre számítottam.
Az arcobalenok lassú felnövése jó lépés volt, plusz Kawahira meglepetésszerű behozatala is az arc aranylépései közé tartozik.
Én személy szerint nem látom annyira a manga végét mint mindenki más, de lehet, hogy csak velem van probléma. Elvégre a sorozatnak nagy a rajongótábora és amíg van érdeklődés, addig lehet potenciált találni a megalapozott KHR-világban. Amano-san részemről a kreatív mangakák közé tartozik. DWM, egy esetleges maffia-családok háborúja/támadása központú történet, vagy a legtöbb olvasók kedvencét a Primo-családot is történetbe foglalhatja még. A többi előző generációs fönőkről nem is beszélve.
Én remélem, hogy nem fejezik be egyhamar a mangát, mert a színvonalasak közé tartozik...az animét viszont igazán elkezdhetnék már!
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #662 Dátum: 12 okt 24, 15:16:57 »

Elmondani sem tudom, hogy mennyire hidegen hagy Tsuna szerelmi élete. Ha már mindenképp szólnom kellene valamit, akkor azt szólnám, hogy Haru jobb választás lenne.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #663 Dátum: 12 okt 24, 16:39:27 »

Szerintem mindkét csaj borzalmas. Apropó, Kyoko mióta ilyen szőke?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #664 Dátum: 12 okt 24, 17:55:29 »

Annyira megmosolyogtatott, hogy 1 percig elfelejtettem, hogy mennyire rühellem a mangakát a pocsék arc zárásaiért. Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #665 Dátum: 12 okt 24, 21:46:54 »

Ha a két csaj közül kell Jóskának választania, akkor legyen egy harmadik: Chrome  Nevet
Egyébként érdektelen egy fejezet volt. Azon mondjuk néztem, hogy Lal és Colonello a méret és korkülönbségek  smirksweat ellenére is összeházasodnak.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #666 Dátum: 12 okt 25, 12:17:19 »

Elsősorban nagyon örülök, hogy még egy ideig olvashatok Reborn mangát. Az utóbbi hetekben egyre többet gondolkoztam azon, hogy azok a mangák, amik tényleg számítanak nekem az utolsókat rúgják. (Másrészt felvidít a tudat, hogy a OnePiece még pár évig velem marad xD)

Semmi egetrengetőt nem vártam ettől a fejezettől...tudva, hogy egy új arc legelsője lesz. Viszont azt nem mondhatom, hogy erre számítottam. Hirtelen fókuszban Tsuna szerelmi élete..nem a kedvenc témám tekintve, hogy a 2 szóbajöhető jelöltet utálom.  Gondolkozik
Haru a túlreagálásaival, Kyoko meg a sablonos semmilyenségével megy az agyamra. Haru legalább vicces, amikor Gokuderával vitatkoznak, de Kyoko nálam abszolút NO!
Sohasem gondolkoztam párosításokban, ami a KHR-t illeti - kivéve a canon Lal-Colo párost -, de én személy szerint Yunit bírom a legjobban. Kár, hogy nem úgy lett felépítve a karaktere (ott van Gamma), pedig érdekes lett volna főleg, mert Reborn a bácsikája..xD Chrome Mukuro kis tulajdona, szóval a részemről elfogadott női karakterek egyike sem jöhet szóba.. Pirul
Kíváncsi leszek, hogy hova vezet majd mindez...
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #667 Dátum: 12 okt 31, 17:48:51 »

"Már több híroldalon is fejét ütötte a hír, hogy a KHR mangának 3 fejezet múlva vége. A legmegbízhatóbb oldalról összetákoltam ide egy hírt a félreértések elkerülése végett. Majdnem biztos a dolog nagyon úgy néz ki, tulajdonképpen már csak az a bizonyos szög hiányzik."

Vérszívócsaládon olvastam a hírt, hát majd meglátjuk. Mondjuk akkor jobb lett volna az Arcobaleno-arcnak valami epicebb, esetleg tragikusabb vég, de végülis ez shounen. Vagy legalábbis nem tudom hogy a mostni szálon 3 fejezet alaltt milyen más befejezést lehetne adni neki, mint 'Tsuna lesz a 10. főnök, hajj de szép jövő lesz ez'. Korrekt lenne, de sztm ez a manga kicsit többet érdemel Nevet Nem akakorom lepontozni 9/10re még véletlen sem.
Naplózva

echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #668 Dátum: 12 nov 02, 22:44:18 »

Egyetértek...ez a manga-sorozat sokkal jobb befejezést érdemel. Számomra csalódás volt a Checker-arc vége...
Naplózva
Sitaina_Shoetyer
Újonc
*

« Válasz #669 Dátum: 12 nov 07, 01:59:12 »

Nemrégiben kezdtem bele az animébe puszta kíváncsiságból mivel többen úgy nyilatkoztak hogy nagyon jó. Ennek ellenére szerény véleményem szerint eddig szörnyű mi lement. A 15. epizódig bírtam, s egyszerűen nézhetetlen. A folyamatos ismétlődő cselekménysablon rettenetesen unalmas, a főszereplő fiúcska Sawada szánalmas karakter, egyben nem szimpatikus. Mondták nekem hogy nézzem még tovább mert csak jobb lesz, de egyszerűen ezek a helykitöltők marhára unalmasak. A főszereplő szerencsétlen, illetve az alsógatyás dolog jobban mondva szánalom. Még meglátom mi lesz a sorozat sorsa. Mivel nagyon hosszú és nálam rosszul nyitott, nagyon kérdőjel számomra. Ha a 20. epizódtól jobb lesz, talán végiggyötröm magam a maradék 5-ön, hiszen nem sok van hátra. Lehet, idős vagyok a 23 évemmel és talán ezért nem tudom élvezni a helykitöltéseket.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #670 Dátum: 12 nov 07, 02:23:50 »

Mukuro-ig juss el, onnantól lesz igazán jó.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #671 Dátum: 12 nov 07, 16:00:53 »

Vérszívócsalád tévedett, nem 3 fejezet múlva lesz vége hanem a múlt hetivel lett. Márciusban jön még egy utolsó kötet, addig ezt lehet lezárásnak tekinteni. Röhej. ikszdé
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #672 Dátum: 12 nov 07, 16:16:27 »

409. fejezet lesz a végszó, ami elvileg hosszabb lesz és színes vagy legalábbis színes oldalak is lesznek benne.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #673 Dátum: 12 nov 07, 16:55:01 »

Igazad van, elnéztem a dolgot. Módosítanék az előző hozzászólásomon, inkább úgy fogalmaznék hogy bár lett volna vége múlt héten. Ez valami katasztrófa volt.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #674 Dátum: 12 nov 07, 17:15:15 »

De most akkor vége vagy nem? MAL azt írja, ez volt az utolsó, de ki van írva, h lesz még két kötet. Az már csak ilyen hosszú epilógus lesz, új címmel, vagy mi?
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 07, 17:20:03 írta Sabaku » Naplózva

Oldalak: 1 ... 43 44 [45] 46 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins