24 nov 22, 23:17:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133840 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #645 Dátum: 12 szep 20, 12:07:54 »

Csatlakozom. Jager rengeteg embert kiiktatott ezzel a rövid térugrással, erre Bermuda ugyanazt csinálja, nem fárad el, de nincsenek áldozatok. Ráadásul Tsuna megkapta a kis boostot Reborntól, úgy hogy valószínű, hogy egálban lesznek, így Jagerhez képest nem lesz nagy szám Bermuda tudománya.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 20, 14:51:05 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #646 Dátum: 12 szep 20, 15:11:08 »

Lehet egálban lesznek, de biztos vagyok benne, hogy akkor Bermuda is fog még kapni egy-két PU-ot. Egy átlagos reborn-bossharc képlete a következő: gonosz alázza Tsunát--> Tsunának megy a powerup ---> most ő alázza a gonoszt/egy szinten lesznek --> Gonosz szedi elő az ultimteevil technikáját ---> szétveri Tsunát ---> az reborn szentbeszéde/egyéb okok miatt hirtelen ismét megerősödik, és a sebei is begyógyulnak nagyjából ---> Epic win a Vongolánk.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #647 Dátum: 12 szep 27, 05:40:51 »

Tegye fel a kezét az, aki szerint ez a fejezet nem volt ratyi! Két nagy pofon lesz a jutalma. Nevet
Minden előítélet és hímsovinizmus nélkül állítom, hogy most végérvényesen bebizonyosodott annak a feltételezésnek az igaza, miszerint a nők képtelenek jó bossfight-ot csinálni.
Naplózva
Bastian

« Válasz #648 Dátum: 12 szep 27, 11:01:10 »

A ratyi mellé még nyugodtan hozzá lehet csapni a szánalmas és nevetséges jelzőket is. Hát nem lettek egálban, nagyon nem. Mit is képzeltem? Jager meg még mindig nagyobb szám volt, mint Bermuda. Most pedig az tegye fel a kezét, aki szerint jövő héten Tsuna nem fogja bedarálni Bermudát az ultimate evil technikájával együtt?  Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #649 Dátum: 12 okt 02, 18:12:13 »

Nem semmi ez a nő! Egy kalap sz@r után elénk rak egy ilyen epikus fejezetet! Ki gondolta volna, hogy I-pin kedvenc vásárlója Chacker? Sőt én arra sem számítottam, hogy meglepi lesz a kiléte. Gondoltam, ő csak simán Checker.
Bar a harc vérgagyi volt, az a pofon volt olyan állat, mint mikor Luffy bemutatta az ölkét a nemesnek. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 02, 18:16:26 írta gman » Naplózva
Bastian

« Válasz #650 Dátum: 12 okt 03, 10:58:45 »

Anno még az arc elején külföldön olvastam, hogy sokan Kawahirát várták a Fon csapatba, erre most kiderül, hogy ő Checker.
Ez nagyon ütött  Nevet
A harcról a jó ízlés határain belül pedig nem tudok nyilatkozni...
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 03, 17:54:55 írta Bastian » Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #651 Dátum: 12 okt 04, 14:58:15 »

A harc az elég.... tipikusra(...) sikeredett, de ti elfeljetetiek, hogy nem Bermuda az arc bossa, hanem Checker... Kawahiro! Omfg...  Hal Kicsit leesett az állam Nevet Azt eddig is tudtam, hogy a mostni nagy shounenek között ebbe van a legtöbb fordulat, de ez még így is nagy szép volt. Már csak azért is, mert megmutatja, hogy Akira is tagja az Oda bácsi által alapított 'nagyon előre tervezem a mangát' klubnak.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #652 Dátum: 12 okt 11, 07:34:31 »

Ki gyógyította meg a haldoklókat ilyen hirtelen?
Naplózva
Bastian

« Válasz #653 Dátum: 12 okt 11, 12:34:34 »

Hát nem lehet egyértelműen kivenni a haldoklókat, de valószínű ők is ott állnak a körben a végén, úgy hogy jogos a felvetés.  Gondolkozik
Ennyivel le is lesz tudva a Checker szál? Béke?
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #654 Dátum: 12 okt 11, 13:35:17 »

Szerintem csak valaki odébvitte őket 1 átmeneti gyógyítás után. Na meg ha Xanxus és Squalo beállt volna, akkor valszeg Levi mellé lennének rajzolva, de ott nem látok semmi hozzájuk hasonlót, hosszú hajú felnőttet meg egyáltalán nem. Amano amúgy sem szokta a komolyabb sebeket csak úgy jelentőség nélkül hagyni. http://www.mangareader.net/katekyo-hitman-reborn/405/17

Én tökre bírnám, ha 'békével' lenne vége, és ez az egyetlen olyan nagy shounen, ahol még el is tudom képzelni a dologot Nevet Nem lenne szokványos, az biztos.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 11, 13:42:14 írta Sabaku » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #655 Dátum: 12 okt 11, 18:59:19 »

A következő fejezetben még biztos lesz valami csavar, de ennek a történetszálnak úgy tűnik, hogy lassan vége. Vajon lesz új arc, vagy finito? Nekem fogalmam sincs, hogy őszintén szóljak. Elvarratlan szál nemigen maradt Tsuna sorsán kívűl, de azt meg lehetne oldani, hogy a mangaka az olvasó képzeletére bízza.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #656 Dátum: 12 okt 11, 19:07:48 »

Miről is szól a manga? Hogy Tsunából egy nomrális 10.-et faragjanak. Ez meg már megtörtént, hivatalosan is kinevezték volna örökösnek, ha nem jön közbe a Shimonos dolog. Tényleg, ha már elvarratlan szálat keresünk, akkor az ő lángjaikat még nem magyarázták meg, de nem biztos, hogy emiatt új arcot kezd a mangaka. Gondolom az Arcobaleno-átok megtörik, Reborn késznek nyílvánítja Tsunát, és happy end.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #657 Dátum: 12 okt 17, 18:37:34 »

What a freaking-fucking shit? Gyerekek én már nem tudom mi van... Mármint, nem a storyt illetően, hanem a mangaka fejébe nem látok bele. Felviszi a minőségi lécet az egekbe és hirtelen egy-két fejezettel szétbombázza az epic hangulatot! Mármegint az a csalódottság fogott el , mint a Future arc végén.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #658 Dátum: 12 okt 18, 05:52:14 »

Most gondolom nincs vége a történetnek, bár nem tudom, mi jöhet ez után... Mondjuk ez egy szokásos vicces kis levezető fejezet volt, vidultam is rajta nagyokat, csak már megint mindenki túlélte...
Naplózva
Bastian

« Válasz #659 Dátum: 12 okt 18, 09:38:10 »

Kifejezetten tetszett, hogy egy poénos fejezetet kaptunk az arc zárásaként. Ha nincsen harc, akkor legalább egy jót mosolyogjak a fejezeten. Hogy mi jön ezután? Fogalmam sincs. Egy utolsó levezető arc?  Hmm?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins