24 nov 22, 17:27:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133575 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #615 Dátum: 12 aug 05, 17:13:45 »

Bel nekem is kb. a harmadik kedvencem. Az elegáns vadállat. ikszdé
(Mellékesen 1. kedvenc=Hibari, 2. kedvenc=Reborn.)
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #616 Dátum: 12 aug 05, 17:15:46 »

Mukuro, Xanxus, és Hibari sem kihűlt, merev hulla, mégsem vannak arccal Tsuna seggében.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #617 Dátum: 12 aug 05, 17:20:23 »

Hát nagyon nem. ikszdé Pedig lehet, hogy nem ártana, hisz Jóska lesz a világ legbefolyásosabb embere.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #618 Dátum: 12 aug 05, 17:24:17 »

Egy olasz maffia család vezetője. Hihetetlenül nagy befolyás, mit ne mondjak Nevet

Amúgy szerintetek meddig húzza még a manga?
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #619 Dátum: 12 aug 05, 17:40:17 »

Checker Face-nél nem hiszem, hogy lehet erősebb ellefél, szóval szerintem akkor lesz vége, ha őt legyőzik.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #620 Dátum: 12 aug 06, 10:09:41 »

Bennem is felötlött, hogy meddig húzza még a manga? Lehet naiv vagyok, de ha ez lenne az utolsó arc, nem lett volna előre bejelentve, hogy véget fog érni? Mondjuk Checker Face után tényleg nem tudok már semmi új ellenséget elképzelni. Engem például nagyon érdekel, hogy Kaoru a Simon családból milyen lángot használ, mert az nem derült ki a Simon arcból. 
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #621 Dátum: 12 aug 06, 10:30:19 »

Heni: Future arc-ban Bel visszaemlékszik, ahogy az ikertesójával ölték egymást.

Bastian: Miért kellene bejelenteni, hogy vége? Miből gondolod, hogy Checker Faceebben az arc-ban lesz lerendezve? Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #622 Dátum: 12 aug 06, 11:42:34 »

Hát elég cink lenne, ha csak Kaoru lángja miatt indulna még egy új arc Nevet Akkor inkább köszönöm, elég volt ennyi Nevet
Naplózva
Bastian

« Válasz #623 Dátum: 12 aug 06, 12:24:33 »

@gman

Hogy miért kéne bejelenteni? A Bleachnél be lett jelentve, hogy az utolsó arc jön, ami igaz több évig fog tartani, az Air Gearnél is be lett jelentve a vége felé, hogy x rész van hátra az utolsó fejezetig. Szerintem illő dolog lenne értesíteni a rajongókat, nehogy várják a következő fejezetet, és mikor kijön a végére legyen írva, hogy The End a semmiből és WTF fejek sorozata következzen ikszdé  Bár Checker Faceről szinte semmit nem tudunk, honnan hozna be a mangaka mellé annyi értelmes harcost, hogy komolyan kellene venni azt az erőt, amit képvisel? Ha meg egyedül lenne, akkor csak nem kapna egy arcot.

@renato

Egy szóval sem mondtam, hogy Kaoru lángja miatt legyen új arc, csak azt mondtam, hogy nem láttuk a lángját, amit meg lehetett volna mutatni, ha a Bermuda csapat nem rendezi le a Sámson családot  Nevet

Amúgy meglepett valakit, hogy Hibari nem került be a Reborn féle badass 5-be?
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
renato
Vendég
« Válasz #624 Dátum: 12 aug 22, 17:48:54 »

Oké, ez a fejezet durván jóra sikeredett. Squalo meghalt, Xanxus keze pedig odalett, valamint Byakuran is búcsút mondhat a sárkányának. Hivatalosan is a kedvenc mangámmá nyílvánítanám a Reborn-t, ha Yamamoto nem lenne alázva folyamatosan.
Remélem jövőhéten Reborn fog akciózni, Jager-rel csak ő tudna elbánni.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #625 Dátum: 12 aug 22, 17:59:28 »

Jaja, Rebornnak még van egy kis ideje, amit felnőtt alakban tölthet, most illene kihasználnia.
Valamiért én mégis úgy gondolom, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen. Lehet, hogy Mukuro trollkodott Verde kütyüjével.
Jager meg király.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #626 Dátum: 12 aug 22, 18:33:25 »

Úgy látom Kubo leckét tartott tudásából a múlt héten. Kishimotonak a trollkodás művészetét mutatta meg , Amano asszonynak pedig a karok látványos elvesztését és az embereken átnyúlás művészetét ismertette. A fejezet szerintem baró volt, a hét fejezete volt ez. Squalo esetleges kiírása meglepő, hiszen az egyik legkedveltebb karaktere a sorozatnak... Ne legyen igazam, de szerintem még találnak módot arra, hogy ne halljon meg véglegesen...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #627 Dátum: 12 aug 29, 17:52:52 »

Ha valaki azt mondta volna nekem a heti Bleach spoiler megnézése után, hogy felül fogja múlni valamelyik Shounen Jump manga, kiröhögtem volna. Hát mégsem volt illúzió Squalo halála, ahogy Byakurané sem az, és Xanxus is már csak egy végtaggal rendelkezik. Valami eszméletlen jó fejezet volt, csak így tovább!

off: gman, amit duma topicba levágsz, azért már egy vallást érdemelnél xD
Naplózva
Bastian

« Válasz #628 Dátum: 12 aug 29, 17:59:57 »

Nem semmi fejezet az egyszer biztos. Hullanak rendesen az emberek, de majd Tsuna megmenti a helyzetet  smirksweat
Jövő héten 400. fejezet. Vajon Jager mennyire jön ki sértetlenül Verde támadásból? Meg lesz-e neki az újabb kill?  Hümm-hümm
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #629 Dátum: 12 aug 30, 17:18:49 »

Miért van egy olyan érzésem, hogy Hibari fogja megmenteni a nyakig bajban úszkáló társaságot?
Amúgy Verde kis tüzijátéka valószínűleg meg sem karcolja Jagert, vagy csak eljátsza azt, amit Xanxus ellen.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins