renato
Vendég
|
|
« Válasz #585 Dátum: 12 ápr 28, 14:47:15 » |
|
Hát nem is tudom mit gondoljak erről a fejezetről. Röviden semmi értelme sem volt az utolsó oldalig, egyedül annyi, hogy kijelentették, amit mindenki régóta jól tud. De ez a Genjuu Mugaia... ESZMÉLETLEN KIRÁLY *-* Éééééééés úgy néz ki, hogy Chrome kezd a saját lábára állni, remélem mostantól értelmesebb megmozdulásai is lesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #587 Dátum: 12 máj 10, 09:16:25 » |
|
Nem megy a mangakának ez a szexi lány rajzolás Meg kéne próbálnia azt, hogy nem tömi tele 10-11 évesnek kinéző lányokkal a mangáját, akkor egy fokkal jobban mennének neki ezek a képek Éééés megmondtam, a Genjuu Mugaia a király Viszánt kár, hogy nem robbantak a varnyúk... sokkal epicebb lett volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #588 Dátum: 12 máj 24, 13:03:35 » |
|
Ijesztően király lett ez a fejezet, viszont ha mindig kötelező szinten kell, hogy legyen egy új Arcobaleno csapat, akkor a jövőben a hetes halála után miért nem készített egy újabb generációt Cheeker Face?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #589 Dátum: 12 máj 24, 15:25:31 » |
|
Byakuran párhuzamos univerzumos szövege miatt. Abban a világban még bírták a strapát a gyerkőcök. Ha meghalnak, de még tudnák viselni a cumikat, akkor feltámadnak. Vagy csak benézte a mangaka... Félig off: Bermuda jobb felső képen lévő bal oldali szövegén könnyesre röhögtem magam: http://www.mangareader.net/katekyo-hitman-reborn/386/17Tudom, mocskos a fantáziám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #590 Dátum: 12 máj 24, 15:39:53 » |
|
... Valahogy nekem nem az a farok ugrott be róla xD Viszont benézné rendesen Cheeker Face, ha most Tsunáék nyernék meg a harcokat... legalábbis nem tudom mire menne két ég, egy eső, egy vihar és egy köd Arcobaleno-val.. Vagy Hibari, az egyszemélyes hadsereg, aki adna egy felhő Arcobaleno-t a kockás kalapos barátunknak De a legnagyobb poén mégiscsak Enmáék győzelme lett volna... még csak a lángok elemei sem stimmelnének xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #591 Dátum: 12 máj 24, 15:43:06 » |
|
Én is pont ezt akartam írni, csak megint elkezdtem röhögni azon, hogy nem tudták megragadni és elfelejtettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #592 Dátum: 12 máj 30, 18:41:33 » |
|
A jövőhét nagy kérdése: lesz-e Jager vs. Tsuna, vagy sem? Gondolom lezáratlan marad, de szerintem egy-két akciójelenetet kapunk.. vagy azt sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #593 Dátum: 12 jún 04, 15:43:01 » |
|
Hali!Meg tudnátok mondani hogy ahol az anime vége van, az a manga hanyadik fejezete?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #594 Dátum: 12 jún 04, 16:40:22 » |
|
Ha minden igaz, a 283. fejezettel kezdődik az új arc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #595 Dátum: 12 jún 07, 07:40:53 » |
|
Tsuna ismét bizonyította az alkalmatlanságát. Hogy mire? Nálam mindenre. Utálom a picsogó főhősöket.
Am erre a végkifejletre nem számítottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #596 Dátum: 12 jún 07, 12:38:19 » |
|
Enyhén izomállat lehet Jager, ha Iemitsu ellen vígan harcba küldte Tsunayoshit Reborn, Jagertől viszont félti... Ééééééééééés eljött a Power Up ideje!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #597 Dátum: 12 jún 13, 17:13:05 » |
|
Éedekes... a KHR kapcsán először nem sejtem, hogy mi fog történni. Am Hibarit miért nem látogatta megy Józsi? Most összetörte szebégy szívét, pedig biztos még sütit is sütött neki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #598 Dátum: 12 júl 01, 12:50:56 » |
|
Valahol van magyar fordításban is a manga? végignéztem az animét, és nagyon érdekelne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #599 Dátum: 12 júl 14, 15:07:49 » |
|
Két hét alatt komolyan senki sem bírta megmondani szerencsétlennek, hogy nem fordítják magyarra a mangát!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|