24 nov 22, 18:03:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133643 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #570 Dátum: 12 márc 05, 14:51:54 »

Hibari mint sasuke?
Bár még csak 120. néztem az animét ,de ott egyáltalán nem olyan.
Eddig kb még csak ő az egyedüli normális szereplő.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #571 Dátum: 12 márc 05, 14:53:58 »

BlackPoet:
Miért lenne sablonos? Szerintem pont, hogy egyedi lenne, hisz senki sem gondolt rá (te magad mondtad, hogy mennyire elképzelhetetlennek tartod).

gman:
Attól, hogy tank, valóban elég sokszor menti meg egy külső tényező az irháját. Vegyünk csak egy alap példát az átlagos tankokra: Killer Bee. Szinte mást se csinál, csak küzd, a támadásokat szépen felfogja, és hatalmas erejű csapásai is vannak, mégsem volt az anime során sok olyan helyzet, ahol valakinek meg kellett őt mentenie (egyről harcról tudok, a Naruto, Bee, Itachi vs. Nagato-ról).
Hibari ennek pont az ellentéte mostanság. Alig visz be ütéseket, viszont mindig szarban van, amiből nem a saját erejéből mászik ki (Yamamoto és Gokudera is széttörhette volna az óráját, ha nem kell Tsuna segítségére futni, Xanxus is széttörte volna, ha Mammont nem kapja el Dino, és úgyszintén Xanxus okozhatta volna a vesztét, ha nem szól Dino az ostoros taktikáról). Azért ennél többet várnék az állítólagos "legerősebb őrzőtől" (aki még mindig kérdéses számomra, hogy hogy győzné le Rokudo-t, de mindegy).
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #572 Dátum: 12 márc 05, 17:40:17 »

Hibarit és a normális jelzőt azért én nem tenném egy mondatba (de különben szíved joga). Mi a normális egy antiszociális, harcmániás pszichopatában, aki kisállatnak és társainak nevezi a körülötte lévőket. Arról nem is beszélve, hogy az egyetlen épkézláb mondata az, hogy "halálra marlak". Gondolkozik
És szerintem a jó mangaka csak azért nem hagyja, hogy Bárányka veszítsen, mert akkor vonyítani kezdenének a fangörcsök, hogy o szegény Hibari-sama.

Renato: Bee esetében még ott volt a Kisame-Zetsu, akit a Big Brotherrel együtt nyírt ki végül, de egyébként tényleg igazad van.
Egyébként a "fangörcs" faktornak Rokudo legyőzésében is nagy szerepe van. Egy Mukuro vs. Hibari meccs esetében az a kérdéses, hogy melyiküknek nagyobb a  fantábora, meg, hogy kit kedvel jobban a mangaka.

Szerk: Viszont nagyon szerencsés dolog, hogy Amano nem igazán szereti megölni a szereplőit, mert akkor az Irie és Spanner típusú karaktereknek (akiket én személy szerint bírok), már rég harangoztak volna.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 17:52:32 írta BlackPoet » Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #573 Dátum: 12 márc 05, 17:53:57 »

Azt két dolog miatt nem számoltam:
1) Bee-nek vissza kellett fognia magát, nem is ment át nyolcfarkú alakba.
2) Bee Sid-éket is védte a harc során, ezért nagyon sok sérülést bekapott.

Akkor kapok én szívrepedést, ha Mukuro-t legyőzi Hibari. Nem elég, hogy Yamamoto-t esélytelennek titulálják ellene (holott lényegében ő hozta volna le a Hibari ellen folytatott harcukat), de legyőzné még a második kedvencemet is, aki a legerősebb illúzióhasználók közt van számon tartva, magát Spade-t is lenyomta illúziók terén, és olyan harcmodort képvisel, amit jelenlegi ismereteink szerint három ember vészelhet át (Yamamoto Jirou-val, valamint Tsuna, Giotto és talán Iemitsu a hyper érzékkel)... enyhén epic fail lenne Amano részéről (már csak azért is, mert Rokudo képes volt elmenekülni Colonello lövése után, Hibari ne legyen már egy Arcobaleno-nál erősebb).
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #574 Dátum: 12 márc 05, 18:14:32 »

Mangaka nem szeretne még egy Hibari vs Mukurot, ezért nem jutott tovább a következő körbe. Mi tudjuk, Mukuro erősebb Hibarinál, ez már bebizonyosodott, felesleges újra fightolni kettőjüknek.
Naplózva
Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #575 Dátum: 12 márc 07, 14:36:19 »

Hibarit a fiókba téve.Tsuna most NAGYOT nőtt a szemembe.Egyrészt:A tanácsok után milyen jól állta a sarat az apja ellen.
                                                                                             Másrészt:HOGY LEHET VALAKI ENNYIRE VAK? ikszdé
A 3. meg Gokudera kis híján feltalálta a rakéta meghajtású bicajt.   
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #576 Dátum: 12 márc 11, 23:28:13 »

Nagy nehezen de végre kijött a fejezet.  Kúl

Amolyan átvezető rész, a következő izgibb lesz. A Vindice és Bermuda beszáll a buliba  Nevet
Amúgy ti szoktátok olvasni Ms-en a J-preview-t? Már Szerda délután általában fenn van Ms-en és le van írva részletesen benne a heti Reborn fejezetet. Utána természetesen elolvasom a fejezetet, de nem bírom kivárni az az egy napot, amíg nem jön ki. Valóban képekkel, sokkal jobb  Mosolyog
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
renato
Vendég
« Válasz #577 Dátum: 12 márc 28, 18:18:10 »

Reborn talált egy új társat... pont, mikor Squalo elmagyarázza, hogy ha kapsz egy új órát, akkor nem számít, ha régebben kiestél... pont azután, hogy Hibari széttörte a sajátját... vajon ki lehet a Reborn csapat új tagja...? Rejtély.
Iemitsu erejéből pont annyit mutatott a mangaka, hogy behatároljuk őt egy skálán a "nagyon erős" szintre, majd kiejtette egy noname Vindice elleni harcban... azért ennél többet vártam volna tőle, piszkos húzás ide vagy oda.
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy Reborn átadja a feloldás lehetőségét Yuni-nak. Lassan oda jutunk, hogy az ég világon egy Arcobaleno sem szeretné feloldani a saját átkát, csak valami miatt részt vesz a harcokon (Reborn Tsuna edzése miatt, Verde hogy megijessze Reborn-t, és marad Mammon, aki valóban fel akar szabadulni).
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #578 Dátum: 12 márc 29, 09:14:09 »

Hát az új társ, hogy ki lehet, ennek elég széles a lehetőségi skálája. Byakurantól, Hibarin át egészen Enmáig. Chrome ugye elviekben nem lehet, mert ő éppen a halálán van... Mukuro továbbra is a Verde csapatot erősíti. A Varia szerintem egyben marad, max összefognak Tsunáékkal a közös ellenség legyőzése érdekében. Reborn esetleg megtalálta azt a Kawahira nevű tagot.
Mondjuk én azt a variációt is el tudom képzelni, hogy Spanner és Irie is segít Tsunéknak. Elvégre azért jól jön a technikusi háttér, mert ezek ketten a harc terén nem sokat nyomnak a latba.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #579 Dátum: 12 ápr 12, 07:43:48 »

Élőholt felnőtt arcobalenok?
Hogy tud a mangaka ilyen gagyiságot ennyire királyul tálalni?
Leizzadtam, miközben az utolsó képet néztem, nagyon állat jelenet lett.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #580 Dátum: 12 ápr 12, 14:02:15 »

A jobb oldalon álló nagyon hasonlít Xanxus-ra. Megmagyarázná a hatalmas erejét, ha kiderülne, hogy egy Vindice az apja Nevet
Mukuro új technikájára nem is tudok jó szót. FÉLISTENSÉG *-*
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #581 Dátum: 12 ápr 12, 15:52:40 »

Az utolsó oldaltól durván kirázott a hideg. Remélem lesz is nevük, ezeknek a zombiszerű, felnőtt arcobalenoknak?
Az egyik tényleg nagyon Xanxusra hasonlít. Mukuro meg remélem ezt a technikát beveti majd Tsuna ellen is ha lesz rá lehetősége  Ördögi
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
renato
Vendég
« Válasz #582 Dátum: 12 ápr 12, 18:11:41 »

Önálló tudatuk biztosan van, mivel nem egyszer láthattuk már őket összefüggően beszélni. A kérdés, hogy nevet kapnak-e, mert egyrészről logikus lenne, ha "csak" Vindice-ként tartaná számon őket a hajasbaba, másrészről viszont ha önálló tudatuk van, akkor nevük is kellene, hogy legyen. Szerintem ők is olyanok lesznek, mint a bijuu-k -lesz nevük, de nem használják-.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #583 Dátum: 12 ápr 19, 06:34:04 »

Ééés egy fejezet, amiben semmi nem történt, mégis izgalmasra sikeredett. Nevet
Lehet, hogy végre hasznát látják Chrome-channak is?

Mondjuk a zombik bár erősek, lehetne valami királyabb képességük is, azon kívül, hogy zúznak.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #584 Dátum: 12 ápr 19, 07:50:11 »

Örömmel látom, hogy tévedtem, Hibari MÉG nincs a megbízottak sorában.
Flan lány lenne? Furcsa, belőle sehogy sem nézném ki, mégis annyira váltogatják a fordításoknál a nemét, mint a Soul Eater-ből Crona-nak.
Valamint igazad van, gyakorlatilag semmi sem történt Chrome megjelenésén kívül, viszont nagyon jó lett ez a fejezet Nevet

Szerk: a lényeget kihagytam: HOL VAN LAMBO-KUN???? meg ne próbálja a mangaka kihagyni őt ebből az arc-ból.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 19, 17:06:27 írta renato » Naplózva
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins