24 nov 22, 17:28:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133581 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #555 Dátum: 12 feb 23, 22:16:12 »

A manga hol található? Valaki elküldé nekm PÜ-ben? Nevet Már egy ideje tervezem olvasni.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #556 Dátum: 12 feb 24, 09:26:58 »

Hát ha magyarul keresed a mangát, akkor nem igazán tudok semmilyen oldalt ajánlani neked, mivel szinte minden oldalon csak részletekben van meg. Angolul viszont elég sok helyen megtalálható.
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #557 Dátum: 12 feb 26, 13:58:02 »

Én tudok egy viszonylag jó fordítócsapatot. Általában heti szinten tudják adni, azonban van egy kis lyuk a fordításukban, a jövő arcból hiányzik pár rész, de legalább a frisseket fordítják.

« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 14:08:05 írta hiroto » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #558 Dátum: 12 feb 26, 14:05:55 »

Nem szokott gond lenni, hogy nem fordítják, akkor is ki leszel vágva, szóval szerintem szedd ki a linket a hozzászólásból Nevet
Amúgy számomra meglepő, hogy ilyen kevés csapat (pontosan kettő, abból egy óriási lemaradással) fordítja csak a Reborn mangát. Szerintem ennél azért jóval színvonalasabb ez az alkotás.
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #559 Dátum: 12 feb 26, 14:09:17 »

Rendben kivettem, bár írtam Chakrának, hogy berakhatom-e.

Hát sajnos a One piece is ilyen volt, de mára már nem. Remélem a Hitman is ilyen lesz.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #560 Dátum: 12 márc 01, 14:34:37 »

NAAAAA....... Ez az arc, baromira egysíkúból ennek a fejezetnek a végén hirtelen átcsapott rettentő érdekesbe. Jelenleg ezt a mangát várom legjobban jövő hétre, ugyan is tényleg kíváncsi vagyok ki ez a 8. arcobaleno, meg asszem megvan ennek az arcnak a főellensége, Vindice. Ő rájuk már eddig is baromi kíváncsi voltam, de ha az író terve az volt, hogy most így mutatja be őket, ez tényleg frankó ötlet. Van motiváció, hogy beszáljanak (arcobaleno átok megtörése), és ráadásul egy titokzatos 8. lánggal harcolnak, amiről semmit se tudunk. Tök jó, kíváncsi leszek mi lesz. Azért remélem Simonék nem esnek ki ennyitől.

Egyébként ez a 8. láng tök fekete, szóval szerintem vagy az Űr lángja vagy az éjszakai ég lángja lesz, lényeg, hogy Tsuna lángjának valamilyen ying-yang szerű ellentétje.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #561 Dátum: 12 márc 01, 15:09:47 »

Miért kapna ki bárkitől is Hibari? Neeem, nem szabad, ő saját magát ejti ki... no comment....

Ugye megmondtam, hogy ők is játszani fognak? Nevet Iemitsut szinte biztos vagyok benne, hogy Bermuda von Vindichstein ejti ki, hogy Tsuna bosszút állhasson.

A 8. lángnak én a szelet gondolom. Majdnem mindenhol meghatározó dolog a szél, egyedül itt hiányzik a repertoárból. Ráadásul a szél jelen van az égen és a földön is, így érthető lenne, hogy miért volt képes Spade is a használatára.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #562 Dátum: 12 márc 01, 16:05:19 »

Gratulálok Hibarinak... annyi esze van, mint egy marék lepkének. Ha nem győzhet le valakit majd legyőzi saját magát. Lehet skizofrén lesz és minden napra jut egy énje akivel harcolhat  Nevet

Sajnáltam a Skull csapatot. Mondtam, hogy mindenki egy másik csapattal van elfoglalva ezért harc nélkül mehettek volna sokáig. Talán csak K.O-k lettek mert Enma óráját nem mutatták, hogy széttörik, legalábbis egyenlőre.

Nagyon jó dolog volt Bermuda behozatala legalább ad egy nagy löketet az arcnak, ami eddig szerintem nem rossz  Nevet
Lassan törvényszerű, hogy egy viadal/verseny/vizsga se menjen zökkenőmentesen ha  egyéb mangákat nézzük.  Pontosan
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 17:11:38 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #563 Dátum: 12 márc 01, 17:00:53 »

Hibari a best! :'D Vagy nyersz, vagy kikapsz! Döntetlen nincs. :DD Még Xanxus is tudott ezzel a filozófiával azonosulni. x'D Fon ezzel pedig kiszállt a versenyből, ha realitást nézzük, illetve Skull is, habár neki sose volt reálisan esélye. Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #564 Dátum: 12 márc 01, 17:04:22 »

Mondjuk ideje volt már kivenni Hibarit... kicsit unalmas volt látni, hogy még a leglehetetlenebb helyzetből is megmenti őt a mangaka, habár érdekelne, hogy hogy a viharba védte ki a lövést, mert erről nem adott magyarázatot ez a manga...
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #565 Dátum: 12 márc 01, 17:08:49 »

Az egója egy majdnem sérthetetéen páncélt emelt köré ami visszatartotta "Zánzász" lövésének 90% át, ha ehhez hozzáadjuk, hogy még nem is volt pontos  a lövés mert scarface is védekezett némit, akkor máris megvan a magyarázat Nevet
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #566 Dátum: 12 márc 01, 17:18:46 »

Fon mondja a negyedik oldalon hogy Xanxusnak meg kellett változtatnia a támadásának röppályáját hogy megvédje saját óráját, így valószínűleg Hibarit nem érte el  teljesen. Kár pedig, de megnéztem volna ahogy 100% pontossággal Hibarit kapja telibe a lövés. Mondjuk az ego páncél biztos ott is segített volna.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 17:19:46 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #567 Dátum: 12 márc 01, 17:26:52 »

Hibari egyre feljebb mászik a kedenc mangakaraktereim listáján. Akkora állat, hogy Kenpachin is túltesz. Bár nem szeretem, ha valaki csak úgy megúszik mindent, de Hibarinak ez valahogy jól áll szerintem.
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #568 Dátum: 12 márc 05, 13:30:18 »

Számomra Hibari a KHR Sasukéja. Unalmas, unszimpatikus és ez az egész "Halálra marlak" mániája már a nevetségesség határait súrolja és, hogy a mangaka drága szinte minden szorult helyzetből kihúzza, az még ellenszenvesebbé teszi az egész karaktert (még Mukurot is jobban el tudom viselni Barikánál). Viszont a mostani fejezet alapján Foncsi lemondhat a nyerési esélyeiről mert Bárány magas IQ-jával ripigyára törte az órát. Két csapat mínusz és lehet, hogy Enmuciék is búcsúznak. Jól van, igazad volt renato, viszont most meg a Vindicsét betenni "főgonosznak", hát kissé sablonos ötlet lenne Amanotól.
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #569 Dátum: 12 márc 05, 14:25:12 »

Sasuke és Hibari más karakterkategóriába tartoznak.
Sasuke "Pózőr", mint Byakuya, vagy Sassyomaru.
Hibari viszont a "tank" típusba tartozik és a "tankokat" minden magában imádom.
Hibari egy hatalmas arc és kész.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins