24 nov 22, 14:03:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133543 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
BlackPoet
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #540 Dátum: 12 feb 11, 08:30:17 »

Soha? Nem hinném, hogy ebben az Arcban szerepelne az a Arcobaleno. Bár lehet, hogy aztán én tévedek.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #541 Dátum: 12 feb 11, 09:08:19 »

Mivel ez az Arcobaleno átok feltöréséről szól, így gondolom ő is játszik, hisz láthatóak rajta az átok jelei.
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

« Válasz #542 Dátum: 12 feb 13, 13:37:09 »

Nézd, szerintem majd kiderül. Egyébként én ezt csak abból gondoltam, hogy abban az álomban vagy miben, amiben a többi Arcobalenot mutatták, ahogy találkoztak azzal a maszkos fazonnal (még mindig nem tudtam megjegyezni a nevét hála a pocsék névmemóriámnak) nem mutatták Bermudát. És ugyan kik lennének Bermuda "emberei"? A Vindice börtön őrei?
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #543 Dátum: 12 feb 13, 15:47:43 »

Őőő.. kis kiegészítés, mert szerintem ezt rosszul tudod: Bermuda von Vichtenstein a Vindicare vezetője, az a magas fáslis fazon.
Az arcobaleno nevét pedig nem tudjuk.

Az álomban meg gondolom azért nem volt ott, mert nem tagja az eredeti hétnek. Helyesebben mondva ő nem ott változott Arcobaleno-vá, ahol a többiek.

Ahogy a CEDEF is képviselteti magát, úgy akár a Vindice is képes. Elég keveset tudunk róluk, érdekelne az erejük, pláne, hogy a 8. lángot használják (asszem).
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

« Válasz #544 Dátum: 12 feb 13, 16:01:20 »

Akkor rosszul emlékeztem. Így mondjuk lehetséges. Bár mivel most úgyis Hibariékkal foglalkoznak így ezen szerintem egyenlőre legalábbis, nem is érdemes meditálni. Arra viszont én inkább kíváncsi vagyok, hogy vajon Tsunáék valaha is összekerülnek Enmáékkal, mert szerintem még mindig érvényes a "Cozart-Giotto" féle eskü.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #545 Dátum: 12 feb 15, 20:51:32 »

Hát én betojtam Dino-nak xD Ez a ,,Ne merészelj kezet emelni a tanítványomra!" duma kib*szta a biztosítékot nálam Nevet
Fon ereje pedig lenyűgöző volt, csak sajnos eddig tartott.
Ki merne velem fogadni, hogy a Shimon csapat esik most ki? Nagyon kiéleződik itt is a mezőny, mint a Reborn vs. Iemitsu esetében. Valamint eléggé el van tűnve Enma, és családja... (meg persze power up-ot sem kaptak). A kérdés, hogy Basil egyedül (ikszdé) vagy valami más "csapat" harcolhat ellenük? Elég nagy csalódás lenne, ha nem történne velük semmi.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #546 Dátum: 12 feb 15, 21:37:56 »

Egy újabb fejezet amiben nem fingatták meg Hibarit, és megint milyen fantasztikus indok kellett a megmentéséhez. Dino elmehet a píbe. Tsunáék harcolnak ő addig gondol egyet és ahelyett, hogy nekik segít elmegy és megmenti Hibari "Halálba Marlak" Kyoyát. A következő fejezetben majd meg lesz magyarázva, hogy majd később Hibari harcol Dino ellen, mert Dino nem engedhette, hogy más ellen essen ki és ezért ő fogja legyőzni, így esnek majd ki Fonék.

A Simon csapatról meg annyit, hogy szerintem ők nyerik meg a tornát. Hogy, miért?
-Skullt mindenki lenézi, így esélytelennek van beállítva
-Reborn nem nyerhet mert akkor már nem lenne igazi Rebornos a sorozat
-Viper sem nyerhet a Varia-Vongola rivalizálás, ellentét miatt
-Verde sem nyerhet, mert akkor Mukoroék erősödnének meg nagyon
-Colonelloékat, Tsuna fogja legyőzni máűrmint Iemitsut
-Yuniék meg elszálltak
+ Simon csapatot is most mindenki ebben a körbe lesz*rja magasról. Basil nem lehet elég táp ahhoz, hogy Emmát meg a többit 10 perc alatt lenyomja.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
renato
Vendég
« Válasz #547 Dátum: 12 feb 16, 16:31:19 »

Amúgy valószínű, hogy az én felfogásommal vannak gondok, de a lefagyasztott Hibari nem tudott mozogni, ugye? Akkor -kérdem én- hogy a viharba tért ki Xanxus lövése elől? Dino csak Mammont blokkolta, a főnökúr szabadon mozoghatott tovább.
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

« Válasz #548 Dátum: 12 feb 22, 17:10:35 »

Ez ari volt: Hogyan inspiráljuk Xanxust? Nem kell hozzá semmi egyéb csak említsük meg, hogy kikapott Tsunától. Azért meg tudom érteni a bandát, hogy a legtöbben menekülőre vették a dolgot. Azért elég komoly erőt adott Talbot a Variának. És valahogy sejtettem, hogy Reborn keze van a dologban.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #549 Dátum: 12 feb 22, 18:26:12 »

Én magam alá fogok fosni, ha Hibari megnyeri ezt a harcot... nem hiszem el, hogy tápolhat ennyire túl valakit a mangaka? Egyszer Yamamoto-éktól menti meg Hibari-t, aztán Xanxus elől, majd önéletrajzot is kap az ellenfeléről, hogy tutira legyőzhesse őt...
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #550 Dátum: 12 feb 22, 20:30:26 »

Jövő héten felszáll a füst és vajon ki marad állva, lehet tippelni? Csak nem Hibari, aki ezt is megúszta ráadásul még agyon se verték, semmi nem volt. Az egész Varia volt az ellenfél de Fon őket elintézte most meg Hibari lezúzza Xanxus óráját aztán puszi,szia,szevasz halálba martalak nyertem...........  Lehánylak

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
BlackPoet
Chuunin
*

« Válasz #551 Dátum: 12 feb 23, 10:14:26 »

Én magam alá fogok fosni, ha Hibari megnyeri ezt a harcot... nem hiszem el, hogy tápolhat ennyire túl valakit a mangaka? Egyszer Yamamoto-éktól menti meg Hibari-t, aztán Xanxus elől, majd önéletrajzot is kap az ellenfeléről, hogy tutira legyőzhesse őt...

Hello, Barinak van valamilye, ami Xanxus bának és a többieknek nincs... Lehet találgatni mi az.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #552 Dátum: 12 feb 23, 10:48:19 »

'aszott nagy rajongói tábora. Ez ki is derült valamelyik mangafejezet kezdőlapján. Ráadásul csöppet el is vannak szállva a rajongói, mivel 2. (!!!!) legerősebbnek vélik az egész mangából.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 11:34:54 írta renato » Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

« Válasz #553 Dátum: 12 feb 23, 14:04:07 »

Pontosan... És mivel Amano pici báránya ennyire népszerű ezért mégse lehet egy lúzer. Szóval ezért is ver le maga körül mindenkit.
Engem őszintén szólva ennél a Hibari erőbemutatónál még az is jobban érdekel mi is van Hófehérkével és a hat törpéjével... Na meg Tsunáékkal.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 14:24:28 írta BlackPoet » Naplózva

kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #554 Dátum: 12 feb 23, 21:27:40 »

most egy-két hete értem be a mangát,hát mit mongyak,nagyon dühítt(inkább nem káromkodom Nevet) hogy reborn nem mondta meg tsunának ki is ő főleg birom ezt hogy mangaka már egy 40 IQ-s hülyegyereket csinál Tsunából főleg hogy a hiper szuper intuíciója is meg van,és akkor se ismeri fel Rebornt,ez nagyon kicsapta a biztosítékot. Azt is birom hogy Hibarit egyszer el verik mint a jégeső a termést,most még a varia a felturbózott gyűrűkkel nem bírnak el vele. + még eggy észrevétel Nevet Tsuna mindíg szuperabb,de a apja simán le nyomja,pedig a paralel világokban nem volt senki aki legyőzhetné Byakurant,csak Tsuna,az is csak akkor ha felerősödik arra a szintre amit már rég el hagyott,tehát most még erősseb de a apja egy kettő ad neki 2 dádát Nevet Tehát már az egész olyan hogy csak lehessen mit olvasni,és nagyon nem ajánlott rajta gondolkodni mert gondok lesznek Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins