24 nov 22, 12:23:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133285 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
zadam09
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #510 Dátum: 12 jan 26, 16:53:00 »

Sziasztok!
Most kezdtem el nézni a sorozatot és már a 18.-ik résznél járok.
De ahogy nézem ez a Tsuna nem vmi erős:S
Mikor erősödik meg?
Megerősödik valaha?xDDDDDD
És mikortól lesz érdekes?
Mert eddig még csak filler rész volt benne.:S
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #511 Dátum: 12 jan 26, 17:23:47 »

Pont a 18. résszel fejeződik be a hülyülős rész, ami koránt sem filler. Innentől kezdenek igazándiból erősödni.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #512 Dátum: 12 jan 26, 20:09:00 »

Miután leverték a Mlfiorét, lesznek még ilyen hülyülős részek?
Pont ezek miatt jutottam el olyan sokáig az animáben. Csak aztán nagyon megfogyatkoztak...
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #513 Dátum: 12 jan 26, 21:19:57 »

Miután leverték a Millefiore-t nem lesz már anime Nevet
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #514 Dátum: 12 feb 01, 17:22:20 »

Hát eléggé kettős érzelmek tolonganak bennem a fejezet olvasása után.. rendben van, hogy csak egy "mellék(esebb)szál" a Hibari és Fon vs. Varia, de hogy ennyire semmit se mutasson belőle a mangaka, az vicc.
Viszont örülök, hogy Iemitsu túlélte ezt a harcot, nevetséges lett volna, ha most hirtelenjében Tsuna legyőzte volna őt.
Amúgy csak én kezdem hiányolni Basilt? Valami cseszett nagy power up lehet ez az új hyper mód, ha a mangaka ilyen sokáig tartogatja Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #515 Dátum: 12 feb 01, 20:34:26 »

Nálam megint "csak" az vágta ki a biztosítékot,hogy Hibari még csak meg sem izzadt úgy levert 3 Varia tagot, Belphegorral együtt. Egyszer az életben a mangaka belehalna, ha valaki legyőzné őt? Legalább agyalják meg kicsit  Nevet
Basilt meg tényleg jól rejtegetik.

Fon durván hasonlít Hibarira, még ha véletlenül nőnek is tekintette a Mangastream fordítása: "Her curse is lifted"  ikszdé

Azt jutott most eszembe ha Mammon is átváltozik régi alakjára,akkor durván kéne aláznia Font. (Pokémon logikával élve: Mammon(Psycho típus) Fon meg (Harci), és a psycho duplán sebzi a harcit  Nevet, Az illuziók szerintem leverik Font vagy időben lejár az idő. Plusz Xanxus is akármikor betoppanhat.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 20:35:44 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
renato
Vendég
« Válasz #516 Dátum: 12 feb 01, 20:40:46 »

Ha úgy nézzük, akkor lassan minden csapatnak 2-3 tagja van, szóval elkerülhetetlen volt a vereségük. Xanxus már igazán betoppanhatna, vége is lenne a mulatságnak, elpicsázná mindkét harcost Nevet Amúgy szerintem nem Hibari, hanem Fon intézte el a Variát.
Naplózva
Bastian

« Válasz #517 Dátum: 12 feb 01, 21:36:52 »

Még egyszer megnéztem és tényleg inkább Fon lehetett az, aki elintézte a Variát. Az utolsó előtti oldalból gondoltam csak azt, hogy akkor változott át.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #518 Dátum: 12 feb 04, 10:49:44 »

Egyszer az életben a mangaka belehalna, ha valaki legyőzné őt? Legalább agyalják meg kicsit  Nevet
Nézegesd minden héten a Mukuro elleni harcát és kellő izgalmi állapotba helyezheted magad... Nevet
Naplózva
Bastian

« Válasz #519 Dátum: 12 feb 04, 15:52:58 »

Egyszer az életben a mangaka belehalna, ha valaki legyőzné őt? Legalább agyalják meg kicsit  Nevet
Nézegesd minden héten a Mukuro elleni harcát és kellő izgalmi állapotba helyezheted magad... Nevet

Köszi a tippet, máris jobban érzem magam.  bow
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #520 Dátum: 12 feb 04, 15:56:05 »

Viszont azóta nagyon nem akarja elveretni őt a mangaka, pedig számos lehetősége volt rá.
Mondjuk ez alatt az arc alatt is, mikor Yamamotoék elkapták az eső lánggal, netán Genkishi ellen Future Hibari is kikaphatott volna...  több szoros harcára nem nagyon emlékszek, a többi egyoldalú volt.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #521 Dátum: 12 feb 04, 17:59:50 »

Sikerült véghignéznem az animét.
Kb. hányadik fejezettől folytatódik a történet a mangában?
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #522 Dátum: 12 feb 04, 19:08:25 »

Csak nem érdekli szerény személyedet a manga? Nevet
Amúgy 283-tól kezdődik a Shimon arc.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #523 Dátum: 12 feb 04, 19:32:24 »

Kösz.
Ha már elkeztem, befejezem.
Am Byakurantól azért többet vártam.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #524 Dátum: 12 feb 04, 19:41:49 »

Végső harcok sose voltak jók, sajnos nem is lesznek, mert Tsunának ki kell kapnia, hogy aztán a poraiból feltámadva legyőzze ellenfelét.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins