24 nov 22, 18:50:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133747 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #435 Dátum: 11 aug 28, 19:03:23 »

Én a korábbi módszerére gondoltam, amikor egy érzékelő mezőt húzott maga köré.
Azért a Mist Vongola Gear nem csak illúzióból áll, tud vele szurkálni is, valamint nem is kötelező a VG-t használni, elég oda egy CF, amivel a gyenge-pontját megkeresi, és a szigonyával harcol tovább. Ghost ellen is a gyenge-pont keresésére használta Mukuro a Cambio Forma-ját, szóval tuti képes erre.

Amúgy csak nekem hiányoznak a True Vongola Ring-ek?
Nem, őszintén szólva az egy nagyon kiaknázatlan lehetőség volt, amivel nem élt a mangaka. Ehelyett behozta a VG-t, ami nem rossz, csak felesleges. Valamint a 7 gyűrűből 1 maradt, az is elég érdekes formában.

A kisállatai pedig kinyiffanhatnának, mondjuk Kyouko-val együtt, az agyamra mennek ugyanis.
Future Kyoko már szebb látvány, mint a 13 éves, bár addig nyugodtan ki lehetne írni valami azerbajdzsáni túrával.

Jah és Lambo is meghalhatna, csak 20 év múlva lesz igazi haszna, de addig lehetne helyette, mondjuk Lancia
Mondjuk fiatal Lambo harcai csak annyiból állnak, hogy sírva fakad, és kilövi magát... a 25 éves viszont elég vagány, nekem szimpatikusnak tűnt, kár, hogy többet nem hiszem, hogy látjuk...

Azért azt vedd figyelembe, hogy Hibarit elkapni sem tudta vele addig, míg laposra nem verte.
Szerintem ott ez volt a lényeg. kint volt 6 személy, abból 3nak valami okból nem lehetett harcolni (Rebornnak ugye Timoteo tiltotta meg, Mukuro bagoly formában volt, Chrome meg... Chrome), Tsuna és Enma ugye későbbre volt tartogatva, így maradt Hibari, akin bemutathatta az erejét DS. Bár az kicsit kiakasztott eddig majdnem minden arcba, hogy Yamamoto nem harcol, mert csak. Ha harcol, akkor olyat ver le, aki 1 arccal ezelőtt őt verte rommá (lsd: Squalo, Genkishi).

Igen odavalósillúziózta Mukurot, aztán meg állt egyhelyben.
Előtte ennyit se csinált. Ez is több, mint az, hogy beesik a hasfala, és Mukuro megjelenik.

Sose értettem mi a fenéért kellett lemásolni Primo családját. De ha már ennyire hasonlít a 2 akkor vigye végig! Spade végülis elárulta Primot. Vajon ha Mukuro is elárulná Tsunát(ami nem lenne árulás igazából), akkor Chrome mit csinálna?
Az kell még, hogy Hibari megalapítsa a 2. CEDEF-et, Ryohei pap legyen, Yamamoto felhagyjon a kardforgatással, Mukuro meg beszerezzen egy 3. szeretőt, aki meghal. Gokudera, Tsuna és Lambo hasonlít még Giotto családjára, a többiek eléggé megváltoztak. Chrome mehetne pl a Variába vagy a CEDEF-be, mint illúzionista. Bár a Varia már lassan kettővel büszkélkedik, CEDEF-ről meg alig tudunk valamit...

Oké, hogy Tsuna családot épít, de azt egyszerűbb lenne egy feleséggel .
Arra ott van Haru és Kyoko, ne hozd már össze azt a szerencsétlent Chrome-mal Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 28, 19:04:00 írta renato » Naplózva
Harag
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #436 Dátum: 11 aug 29, 15:22:44 »

Chrome-mal? Nevet Nem tudtam, hogy azzal családot is lehet alapítani! Asszem tényleg át kéne állni rá Nyelvesít

Nos eszembe éppen jutott, de ha már lehetetlen párosítások, akkor sokkal inkább TsunaXYuni. Szvsz ezidáig ő az egyetlen női karakter aki illett Tsunához.

Na akkor:
Lehet, hogy tud szurkálni vele, de azt meg Hibari is tud. Egyébként jó, hogy vitázunk ezen, mikor a manga szinte Mukuro megjelenése óta húzza az emberek agyát, hogy ki győzne, mert odáig sose jutnak el.^^ Gondolom(remélem) okkal.

A VG nekem csak 2 dolog miatt tetszik.
1: Gokudera végre megint dinamitot használ
2: Hibarinak jobban áll ez a fajta cucc, mint egy idétlen bilincs(még akkor is, ha az is megmaradt)

A harcokról:
Szerintem itt az a baj, hogy kedves írónő elég tapasztalatlan ezen a téren, és eleve a Reborn egy gag manga lett volna.
Másodszorra már egy csatát se tudtam végignézni, mivel idegesített, hogy mindenki képességét meg kell magyarázni a harc kellős közepén.

Valamint megerősítetted a véleményemet, hogy mi a hmm...hmmm...-ért kellett lemásolni Primo családját. Hozzáteszem Mukuronak nem kell 3. szerető, én azzal is kibékülnék, ha M.M. meghalna Nevet Chrome meg vagy nőjön fel, aztán legyen a True Mist Guardian, vagy áldozza életét egy csatában és felejtsük el végre. Egy csalódás az egész.

Amúgy Hibarinak majdnem egy CEDEF-je van, gondolok itt arra a csákóra, akit asszem Kusakabénak hívnak.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
renato
Vendég
« Válasz #437 Dátum: 11 aug 29, 16:30:21 »

Na akkor:
Lehet, hogy tud szurkálni vele, de azt meg Hibari is tud. Egyébként jó, hogy vitázunk ezen, mikor a manga szinte Mukuro megjelenése óta húzza az emberek agyát, hogy ki győzne, mert odáig sose jutnak el.^^ Gondolom(remélem) okkal.

Tonfákkal szurkálni? Nem jönne neki össze Nevet Bár ezen felesleges vitatkozni, mert én úgyis Mukuro győzelmét fogom hajtogatni, te meg Hibariét Nevet Meg ha úgy dönt a mangaka, akkor olyan szinten gyengíti valamelyik szereplőt, hogy a másik a legalapabb formájában is leveri (lásd: Genkishi vs. Yamamoto, én az alatt a harc alatt kínomba nevettem már).

VG-k közül nekem Lamboé és Yamamotoé tetszett a legjobban.

Másodszorra már egy csatát se tudtam végignézni, mivel idegesített, hogy mindenki képességét meg kell magyarázni a harc kellős közepén.
Engem az érdekelne, hogy pl. először használta Ryohei a VG-jét, akkor honnan tudta, hogy mit mikor hogyan kell csinálnia? Nevet

Chrome meg vagy nőjön fel, aztán legyen a True Mist Guardian, vagy áldozza életét egy csatában és felejtsük el végre. Egy csalódás az egész.
Ez a "van, de minek" helyzet engem is idegesít. Miért nem vitte el Mukuro, hogy Flannal együtt eddze Chrome-ot? Mert úgy talán még jobb illuzionista lenne?

Hibari Kusakabés "csapatáról" meg annyit, hogy semmit sem érnek Hibari nélkül, Ken és Chikusa röviden szarrá kapta Kusakabe-t, aki állítólag a 2. legerősebb. Messze vannak egy CEDEF-től Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 30, 20:54:16 írta renato » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #438 Dátum: 11 szep 01, 12:29:49 »

Jó volt ez a mostani fejezet Nevet Érdekes lesz, hogy Mukuro nem Tsunáék oldalán fog harcolni (bár ki tudja).
Ha jól vettem ki, akkor így mennek a "kérések":
Colonello - CEDEF
Mammon - Varia
Fon - ???
Skull (az ő stílusára vall ez a macskaetetős dolog Nevet) - Shimon family
Reborn - Cavallone family + Tsuna (+guardians???)
Verde (mivel alacsony a személy, aki Mukurot meglátogatta, így valószínűleg ő) - Kokuyo High
Aria - ???
Bírnám, ha Fon Hibari fegyelmező bizottságát kérné meg erre a feladatra, elvégre a kinézetük hasonlít, és Hibari is olyasmi jellemmel bír, mint Mukuro, szóval minden gond nélkül harcolna akár a Vongola ellen is Nevet

Flan dolgot besöpörték a szőnyeg alá, ilyen "majd kiderül" dolog lett belőle, pedig engem érdekelt volna a választása... bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy Mukuro oldalán fogjuk őt viszontlátni.

Most hogy így átgondoltam, lehet a mostani arc miatt válik valóra a kívánságod Harag, és Mukuro helyett Chrome lesz a Mist Guardian Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 01, 12:34:01 írta renato » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #439 Dátum: 11 szep 01, 13:17:10 »

Flan szinte biztos, hogy Mukuroékkal ment.
Elvégre a jövőben is Mukuro tanítványa volt és van egy olyan sanda gyanúm (többek közt Byakuran miatt is), hogy a jelenlegi timeline valahogy egyenesen abba a jövőbe fog vezetni ahol anno Tsunáék harcoltak. Mellesleg valahogy se Belt se Xanxust se Squalo-t nem tudom elképzelni ahogy Flan-ra vigyáz, amilyen nagy szája van pedig tuti kikészíti a többi varia tagot is, szóval szerintem Mukoroval ment. Bár igaz, hogy őt is kikészíti de ő van olyan elvetemült, hogy rásózza Flant szegény MM re és a követőire Nevet

Amúgy szinte biztos, hogy a Flan-os dolognak lesz értelme, csak még nem tudni mi. Biztos nem hülyeségből lett felhozva a dolog. Szerintem a mostani harcban lesz szerepe Mukuroék oldalán.
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #440 Dátum: 11 szep 01, 14:24:32 »

Mukuro otthon van, de Chrome még nem tért vissza hozzá Kúl
Jól mondod renato ez nagyon jól indul Nevet

Szerintem Aria hozza a saját családját(Gamma, Genkishi stb.) Fon pedig Byakurant... akarommondani, szeretnék új szereplőket.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #441 Dátum: 11 szep 01, 14:39:15 »

Viszont van rá esély, hogy a 8. lánggal rendelkező Arcobaleno oldalán belép a harcba a Vindice is.
Byakurannak nagyon nincs csapata, szóval valószínűbbnek tartom, hogy Fon vagy Yamamoto, Gokudera, Ryohei, Hibari, I-Pin, Lambo (és talán Chrome) segítségét kéri, vagy ahogy már írtam csak Hibariét a fegyelmező bizottság miatt.
A Giglio Nero family elég jó lenne, bár csak akkor, ha az állatok is velük vannak, különben Gamma lófa... khm... szóval nagyon keveset ér, és Genkishi is a csigái (és a Hell Ringje) nélkül.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 01, 16:05:41 írta renato » Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #442 Dátum: 11 szep 01, 14:57:43 »

Szerintem ez a harcoljatok értem felkérés magában foglalja, hogy hozd a haverokat is.
És te is láttad Byakurant, szóval bármi lehetséges. De ha nagyon ellenzed őt, akkor már inkább I-pin és Uncle Kawahira.

A Giglio Nero-t adom.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #443 Dátum: 11 szep 01, 16:05:29 »

Nem ellenzem őt, egyszerűen csak nincs még Millefiore ebben az időben, egyedül meg ő sem ér sokat.

Viszont ha a Six Funeral Wreaths is jön vele, akkor már más a helyzet Nevet

A mangaka amúgy ezt a Lal Mirch dolgot elcseszte... ütött volna, ha itt Reborn álmában derül ki, hogy Colonello nincs is az eredeti 7(+1?) között.
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 01, 16:35:38 írta renato » Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #444 Dátum: 11 szep 14, 13:50:51 »

Hát ez egy elég pofátlan fejezet lett... addig szórakozik a mangaka ezzel a Curse of the Rainbow-val (Szivárvány átka hülyén hangzik), hogy a végére egy "ki lehet Tobi?" típusú dologgá válik (mindenkit érdekel, de már ha egy isteni dolog lenne se lepődnénk meg).
Az viszont érdekelni fog, hogy Reborn szövetsége ver le mindenkit, vagy szét lesz osztva, hogy pl. Mammon szövetségesei harcolnak először Skull szövetségeseivel. Utóbbi jobb lenne, bár a 7 nem osztható két egész számra... (kivéve, ha a 8. lángot viselő Arcobaleno is megjelenik, akkor viszont a döntő harca már ki is alakult Nevet).
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #445 Dátum: 11 szep 22, 12:45:24 »

HOPÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nevet

Méghogy Byakuran nem fog harcolni! Nevet
És Yuni is itt van Nevet Remélem azért Fon valaki olyat kér fel akit nem ismerünk, függetlenül mindentől ez egy elég gyenge húzás volt a mangaka részéről. Már egy ideje ezt érzem, de gyakorlatilag semmi újat nem tud mutatni.
Eddig egy 3-mas.

Hála Istennek Mukuro is eldobta Chromot. Bár az a "current" szócska idegesít. Ugye nem azt akarja eljátszani a mangaka, hogy Mukuro csak azért dobta el, hogy erősebb legyen? Az NAGYON gyenge lenne, ráadásul a szememben teljesen lerombolná Mukurot és az egész karizmát amit felépített benne.

Továbbá választ kaptunk egy kérdésre renato Nevet Mukuro a legerősebb, de akkor az azt jelenti, hogy ő nincs elismerve, mint Mist guardian^^ Elvégre 10 év múlva, meg most is azt mondták, hogy Hibari a legerősebb Vongola, tehát ha Mukuro erősebb nála, akkor nem tartozik közéjük! Ami egyben azt is jelenti, hogy Chrome a True Mist guardian. Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #446 Dátum: 11 szep 22, 13:13:02 »

Mint írtam, ha jön a Six Funeral Wreaths (amiből csak 5 van, na mindegy) akkor simán harcolhat. Be is jött, bár én Fon oldalára vártam Nevet

Iemitsu és Colonello szerinted Byakuranról beszélt? Ha nem, akkor valószínűleg megvan Fon "képviselője" (nem tudom minek kéne igazán a representative-ot mondani, a "körzeti megbízott" kicsit hülyén adná magát, mert egyikőjükön sincs ilyen neon zöld mellény Nevet)

Mukuro meg annyira dobta el Chrome-ot, hogy még szólt is Tsunának, hogy kérlek viseld gondját, szóval gondolom mennyire utálhatja... Nevet

Örülök is neki, hogy végre kiderült, bár vártam már egy ideje Nevet Igazából azért nem nevezhették szerintem Mukurot a legerősebbnek, mert -mint ahogy Spade is- közel sincs a normális testének erején Mukuro (mondjuk nem hiszem, hogy ő is 10%-on van, de biztos erősebb, mint amit eddig láttunk).

Amúgy csak én keveslem a Kokuyo és a CEDEF tagjait? Maximum 5-en vannak a Kokuyoba (Flan nem biztos még), CEDEF-ből meg 5 embert ismerünk, abból 2 csak lövöldözött, Iemitsu úgyse harcol, mert ő nagy figura, Basil és Lal meg nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy harcosok lennének, hogy egyedül a fél világot leverjék.
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #447 Dátum: 11 szep 22, 14:11:46 »

Idézet
Iemitsu és Colonello szerinted Byakuranról beszélt? Ha nem, akkor valószínűleg megvan Fon "képviselője" (nem tudom minek kéne igazán a representative-ot mondani, a "körzeti megbízott" kicsit hülyén adná magát, mert egyikőjükön sincs ilyen neon zöld mellény Nevet)

Őszintén? Remélem nem....
A represenetative asszem jelenthet simán megbízottat is. Úgy már kicsit több értelme van nem? Mosolyog

Idézet
Mukuro meg annyira dobta el Chrome-ot, hogy még szólt is Tsunának, hogy kérlek viseld gondját, szóval gondolom mennyire utálhatja... Nevet

Hát ez az! Én is ettől félek! Bár most benyomta, hogy utálja a jelenlegi Chromot, de ez pont azt fogja kihozni, hogy ha Chrome változik, akkor visszamehet, és addig maradjon Tsunák oldalán, hogy tanulhasson(hogy az arc-ban legyen Tsunának Mist guardian-ja  No comment ) Remélem Chrome annyira megváltozik, hogy amikor Mukuro felajánlja, hogy visszamehet, akkor bemutat neki, és közli, hogy marad inkább Tsunával Ördögi De nem vissza fog majd menni, ahh Mukuro-sama... Lehánylak

Idézet
Örülök is neki, hogy végre kiderült, bár vártam már egy ideje Nevet Igazából azért nem nevezhették szerintem Mukurot a legerősebbnek, mert -mint ahogy Spade is- közel sincs a normális testének erején Mukuro (mondjuk nem hiszem, hogy ő is 10%-on van, de biztos erősebb, mint amit eddig láttunk).
Azért nem nevezhették a legerősebb Vongolának, mert nem tagja a Vongolának, ennyire egyszerű smirksweat A legerősebb Vongola Hibari. Kúl

Idézet
Amúgy csak én keveslem a Kokuyo és a CEDEF tagjait? Maximum 5-en vannak a Kokuyoba (Flan nem biztos még), CEDEF-ből meg 5 embert ismerünk, abból 2 csak lövöldözött, Iemitsu úgyse harcol, mert ő nagy figura, Basil és Lal meg nem hiszem, hogy olyan nagyon nagy harcosok lennének, hogy egyedül a fél világot leverjék.

A CEDEF törvényesnek álcázza magát, igazán erős embere szerintem kevés van. Lal Mirch elvileg erős lenne(nem, nem az) Basil pedig elvileg Tsuna szintjén van(nem, nincs) szóval ez érdekes lesz még. Remélem Iemitsu is küzd majd, megnézném Tsuna ellen Mosolyog Kokuyo pedig mindig is ilyen kicsi volt, nem tudom miért lepődtél meg.
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #448 Dátum: 11 szep 22, 14:30:02 »

A represenetative asszem jelenthet simán megbízottat is. Úgy már kicsit több értelme van nem?
Megbízott, ez jó lesz Nevet

Remélem Chrome annyira megváltozik, hogy amikor Mukuro felajánlja, hogy visszamehet, akkor bemutat neki, és közli, hogy marad inkább Tsunával
Chrome örökké Mukuro adósa lesz a szervei miatt (amit mondjuk már ő is képes lenne megcsinálni, mégis Daemon felbukkanásakor se csinált saját illúziót...).

Azért nem nevezhették a legerősebb Vongolának, mert nem tagja a Vongolának, ennyire egyszerű
Iemitsu Rokudo Mukuro-t kérte fel a Mist Guardian posztra, nem Chrome Dokuro-t. Gokudera is Mist Guardian-nak hívta Mukurot az előző fejezetben, szóval 100%, hogy ő az.

Lal harmat gyenge, Ginger Bread majdnem legyőzte, és semmi lényegeset sem alkotott a Future Arc-ba... az ottani szereplése arra volt jó, hogy a mostani részekbe ne legyen hihetetlenül epic pillanat, mikor kiderül, hogy Colonello nem volt az eredeti I Prescelti Sette tagja.
Basil Tsunával akkor lenne egy szinten, ha Tsuna nem jelenne meg a Basil elleni harcon. Ő szerintem Yamamotoval sincs egy szinten, akit személy szerint a harmadik legerősebb Guardian-nak tartok (ha Rokudo a Mist. Ha nem, akkor a másodiknak) (Tsuna ugye Vongola Decimo, és nem Sky Guardian, szóval őt most nem néztem).
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #449 Dátum: 11 szep 22, 15:37:51 »

Idézet
Chrome örökké Mukuro adósa lesz a szervei miatt (amit mondjuk már ő is képes lenne megcsinálni, mégis Daemon felbukkanásakor se csinált saját illúziót...).

Nem értek egyet. Az idő alatt, míg Mukuro börtönben volt, ott használhatta Chrome testét, és arra, amire csak akarta. Szerintem ezzel visszafizette a tartozását. A véleményem az, hogy Mukuro csak azért tartotta őt életben, hogy használhassa, és mivel már nem kell neki eldobta. De nincs igazam.
Nincs mert Chrome még mindig él, azaz vannak szervei, és mivel ez a manga ilyen szempontból egy csőd. It's all sugar and rainbow! Megfigyelted, hogy gyakorlatilag az összes korábbi rosszfiú, jófiú lett?
Igazam akkor lenne, ha ez egy hagyományos shounen, vagy sokkal inkább seinnen anime lenne, nem pedig a KHR ami eredetileg gag manga volt.

Az utolsó bekezdésedet nem idézem, külön, légy szíves vedd figyelembe a zárójeles részeimet is^^ Azt írtam simán, ami a manga állása szerint az igazság, és azt írtam zárójelbe, ami szerintem a valódi igazság. Mellesleg, szerintem nem csak Hibari, hanem Gokudera is erősebb Yamamotonaál. Kúl Basil pedig annyira nem gyenge(bár azt elismerem, Tsunáék annyira túl lettek tápolva, hogy nehezem hiszem, bárki is legyőzhetné őket)

Akkor most jöjjön a kérdés:
Mukuro fogja-e használni a Mist Vongola Geart? Ha gen az pofátlanság, mivel az elvileg azért létezne, hogy Tsunát védje vele, nem pedig, hogy ellene harcoljon, ha pedig nem, akkor van-e egyáltalán esélye? Mert szerintem úgy nincs.

Idézet
Iemitsu Rokudo Mukuro-t kérte fel a Mist Guardian posztra, nem Chrome Dokuro-t. Gokudera is Mist Guardian-nak hívta Mukurot az előző fejezetben, szóval 100%, hogy ő az.
Ez egy érdekes kérdés. Mindenki őt nevezi Mist guardian-nak, de ő maga ezt sosem ismerte el. Persze mondhatjuk, hogy ilyen Mukuro, sosem ismerné el, de azért vegyük figyelembe, hogy ez az egész guardian dolog a bizalomról(is) szól. Mukuro sokkal inkább az ellensége Tsunának mint a barátja..persze ez megint egy másik manga :\
Iemitsu valóban őt kérte fel, de egyéb megkötöttségek miatt nem tudott elmenni az érte vívott harcra Nevet
Szóval szerintem 50%, hogy ő az. Tehát vagy igen, vagy nem, de nem mernék rá fogadni.
Azazhogy de, mivel ez egy ilyen **** manga, ha ellenség-barát viszonyokról van szó Nemyóó
Naplózva

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins