24 nov 22, 20:01:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133830 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
echoCHANNEL
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #420 Dátum: 11 feb 11, 15:33:06 »

chapter325: Jááj, hát ez valami überszuper fejezet volt. Komolyan mondom, hogy a Shimonos arc eddig az abszolút kedvencem, de ezt már éreztem kb. az elejétől kezdve. El kell ismernem, hogy Yamamoto belépője volt a legkellemesebb része a hetemnek. xD Annyira jó volt megint látni azt a mosolygós arcát, ráadásul megint nem hazudtolta meg önmagát. Áh, ezek után én is Yama barátja akarok lenni...wáá...alig várom a jövő hetet!  >.<# Nevet
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #421 Dátum: 11 feb 25, 20:55:01 »

A múltheti meg az eheti manga kemény volt. Már csak azért is élvezem, mert látom ahogyan Daemont szabdalják ikszdé Szerintem már eléggé közel van a naruto szintjéhez
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
shikamaru184
Chuunin
*

« Válasz #422 Dátum: 11 márc 23, 14:09:57 »

Kíváncsi vagyok, ti hova tartoztok?^^
http://quizilla.teennick.com/quizzes/6274532/which-ring-type-suits-you-katekyo-hitman-reborn

Egy kérdés volt, ahol hezitáltam egy kicsit.
Elsőre Rain jött ki, mikor a hezitálósnál a másikat jelöltem be Mist lett belőle smirksweat
Taiyou no ringu. I'm EXTREME!!
Naplózva

I wanna be the king of the pirates!^^
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #423 Dátum: 11 máj 04, 12:06:44 »

OH CRAP!  Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet

Végre Nevet
Már nagyon nem tetszett, hogy Mukuro-t Tsunán kívül senki nem bírja legyőzni^^
Daemon, most nagyot alkotott, várom a további fejleményeket Nevet
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #424 Dátum: 11 máj 04, 19:13:09 »

Hát énis, pláne, hogy Mukuro átment bagolyba, Deamon meg Mukuroba, elég érdekes lesz. Amúgy remélem tévedek, de kezd kicsit vége szaga lenni a mangának.
Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #425 Dátum: 11 máj 04, 20:56:30 »

Ha megerőlteti magát a mangaka talán 1-2 eseménysort ki tud facsarni, de többet nem hiszem
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #426 Dátum: 11 máj 14, 19:15:30 »

Hmm nem igazán tudom eldönteni, hogy ez az új Demon Spade most baromi jól vagy marha furcsán néz-e ki. De mindenesetre stílusos. Ami viszont vacak az az arcára közelítés az útolsó oldalon, a szemei tökre nincsenek egy síkban pedig a feje egyenesen áll.

--Csak én érzem úgy, hogy Deamon hirtelen egy kifejezetten fenyegető ellenfélből egy Hihetetlenül gagyi csíter erőlopkodó klisé ellenféllé vált?
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 23:03:03 írta Exkirion » Naplózva

P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #427 Dátum: 11 aug 26, 14:00:19 »

hmmm, igéretesnek tűnik ez az új arc, már várom hogy többet is tudjunk az Arcobaleno-ról ^^

az előző fejezetre visszatérve, nem hinném hogy Mukuro nem törődne Chrome-mal, van egy sejtésem hogy M.M irta a levelet <.<

+ Ryohei extrémen vicces volt ahogy I-pint meg Rebornt utánozta xD
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #428 Dátum: 11 aug 26, 14:51:42 »

Az előző fejezet befejezése nevetséges volt, a félholt, darabokra tört csontvázú Tsuna egyszer csak felugrik, mert egyesült a két gyűrű, a csontváza helyreállt, és szétzúzta Spade-et, aki természetesen a lelke mélyén jó gyerek volt, mert a halott szerelme álmát akarta valóra váltani.... és így a Shimon család személyében egy "második Varia" került Tsuna birtokába..

Ez a mostani pedig valóban jól indult, de én már unom, hogy mikor valami izgalmas dolog történik, előhoznak egy másik eseményt, amit úgyszint nem fejeznek be rendesen. Most ott tartunk, hogy Flan választott valakit, és Reborn el fogja mondani talán az Arcobaleno titkot, viszont már megjelent egy harmadik dolog is, az átok megtörése miatt..

Az utánzás meg nekem is tetszett, főleg ahogy Leon lereagálta Tsuna utánzását Nevet

A levelet meg szerintem is vagy M.M. vagy Ken írta, belőlük nézem ki ezt a hangnemet.
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #429 Dátum: 11 aug 26, 17:11:18 »

Nekem kifejezetten tetszene, ha Mukuro írta volna. Sőt szerintem egyenesen ő írta, ne magyarázzuk már Mukuro bizonyítványát. UTÁLOM ha egy gonoszról kiderül, hogy hé ez mégiscsak jó.

Chrome meg eddig elég használhatatlan volt, ez most kicsit teret adna neki a fejlődéshez. Őszintén remélem, hogy belőle lesz majd az igazi...öhhh...guardian(most komolyan ezt minek lehetne lefordítani? Kiüt az őrző olyan nyomorultan hangzik!
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #430 Dátum: 11 aug 26, 17:45:04 »

Mukuro Tsunát és a Vongola tagokat szerintem a saját vérükbe fojtaná bele, viszont a társait semmiképpen sem bántaná. A Vindice-ből is csak miatta szökött meg Ken és Chikusa, feláldozta magát értük, szóval láthattuk, hogy Mukuro nem egy elvakult gonosz, egyszerűen hatalmat akar magának.

Chrome eddig valóban csak látványelemként szolgált, sokat nem tett Tsunáékért (mondjuk a Spade elleni végső harc során a köd technika amivel megvédte Enmát elég hatásos volt, de Mukuro nélkül elmehetett volna a picsába).

A Mist Guardian dolog meg engem is érdekelne, bár szerintem Rokudo az eredeti, mivel őt kérte meg Iemitsu, nem Chrome-ot, viszont a jövőbe is Chrome ment velük, nem Mukuro (bár szerintem tökre mindegy lett volna neki, hogy melyik időben lebeg egy tartályba xD).

Amúgy csak én érzem kicsit furcsának, hogy Hibarit messze a legerősebbnek tartják Decimo Guardian-jei közül, közben Mukuro bagoly formába elegendő erővel rendelkezett, hogy kivédje Tsuna XX Burnerét? Szerintem ez ilyen "mert csak" dolog, hisz ha Mukuro elkapná Hibarit egy illúzióval elszállna minden nyerési esélye (ha már Mammon nem tudott kiszabadulni, valószínűleg Hibarinak se menne, pláne, ha a VG illúzióval támadna rá Mukuro).
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #431 Dátum: 11 aug 27, 21:09:49 »

Hibarit a jövőben tartják Tsuna legerősebb őrzőjének.
És ha visszaemlékszel a future Hibari vs. Genkishi harcra, akkor ott is tudta a módját, hogyan harcoljon az illúziókkal szemben. Ráadásul elég ereje volt, hogy gyűrűket tegyen tönkre a puszta használatukkal.

Jól mondod Chrome-nak a Spade elleni harcban ösz-vissz egy ötlete volt, de Mukuro nélkül az sem sikerült volna neki. Egyáltalán sikerült neki valami maradéktalanul, Mukuro segítsége nélkül?

A Mist Guardian dologra. Nekem az a bajom, hogy mikor Chrome bejött a sorozatba túlságosan megkedveltem. Azt hittem végre jött valami tápos női karakter is, de aztán... ehhh. Mukurot pedig már megszerettem "alávaló" gonosztevőként, aki egy szemrebbenés nélkül kihasználta Lanciát, vagy használta a megszállás golyót a társain. M.M. figyelmeztette Chromot a jövőben Mukurora, és őszintén szólva örülnék neki, ha végre történne valami ilyesmi. Eddig nem volt senki, aki az maradt volna, aki, miután Tsunáék legyőzték. Xanxus ugyan hasonlít, de gyakorlatilag barát, Byakuran meggyógyította Yamamotot, szóval lehet, hogy ő is barát. Enma megint barát, Spade meg jó útra tért. Naruto 2.0????

Jó lenne, hozzáteszem szerintem, ha Mukuroról kiderülne, hogy nem változott meg, és még mindig olyan lelketlen mint eddig, és az eddigi "jó" cselekedeteit csak a kényszer szülte. Lehetne egy igazi antihőse a KHR-nek, Chrome pedig végre több lenne, mint puszta dísz.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #432 Dátum: 11 aug 27, 23:03:57 »

Az elején Reborn is kiejelnti és a jövőben is elhangzik a Hibari a legerősebb dolog. Amúgy arról , hogy ki a legerősebb örző , felesleges beszélni , mert körbeverős rendszer van itt is , mint a One Pieceben. ^^
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #433 Dátum: 11 aug 28, 13:13:14 »

Hibarit a jövőben tartják Tsuna legerősebb őrzőjének.
Mondják a Shimon arc-ban is, pontosabban Spade mondja itt.

És ha visszaemlékszel a future Hibari vs. Genkishi harcra, akkor ott is tudta a módját, hogyan harcoljon az illúziókkal szemben.
Tudta, csak össze meg vissza verte Genkishi a kardjaival.

Jól mondod Chrome-nak a Spade elleni harcban össz-vissz egy ötlete volt, de Mukuro nélkül az sem sikerült volna neki.
Még így átgondolva Glo Xinia ellen is magától használt valós illúziókat.

A harmadik bekezdésedet nem másolom be, mert az egészre reagálni akarok.
Először én is azt hittem, hogy egy női tagja is lesz Tsuna családjának, így örültem Chrome-nak. Később jött Mukuro, ami igazából nem baj, hisz Tsuna családja Giotto családjára épült (ami már nem igaz mondjuk, hiszen Mukuro nem egy jobb Vongolát akar, hanem leigázni az egészet), így Rokudo volt a legjobb választás. Mondjuk én Mukurot nem őrzőként tartom számon, inkább egy külső "család" fejeként (Kokuyo High-ba élőkkel egy "család"), aki besegít Tsunának, mert közös érdekeik vannak.
A Naruto 2.0-hoz meg annyit, hogy ez az anime arról szól, hogy Tsuna hogy tudja maga körül kialakítani a családját, hogy szerez minél több szövetségest. Nem lehet mást várni, bár egy-két szereplőt valóban meg lehetett volna ölni... na mindegy...

Jó lenne, hozzáteszem szerintem, ha Mukuroról kiderülne, hogy nem változott meg, és még mindig olyan lelketlen mint eddig, és az eddigi "jó" cselekedeteit csak a kényszer szülte. Lehetne egy igazi antihőse a KHR-nek, Chrome pedig végre több lenne, mint puszta dísz.
Minden arc során elmondja, hogy át fogja venni Tsuna felett az irányítást, meg megöli őket, ennél többet szerintem nem tudna vele ellenségeskedni Nevet Bár szerintem ezek is olyanok, mint Hibari "széttéplek" beszólásai. Semmi következménye sem lesz.

Amúgy arról , hogy ki a legerősebb örző , felesleges beszélni , mert körbeverős rendszer van itt is , mint a One Pieceben. ^^
Nagyon nagy körbeverés nincs. Eddig látott szereplők közül ketten-hárman jutnának ki valószínűleg a Mist Vongola Gear-ből: Tsuna a hiper-érzékkel, Yamamoto a Sadachi: Kirisame-vel és talán Spade, bár ő nem olyan biztos.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 28, 13:32:51 írta renato » Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #434 Dátum: 11 aug 28, 17:17:49 »

Idézet
Tudta, csak össze meg vissza verte Genkishi a kardjaival.
Mivel elfogytak a gyűrűi! Nevet Az a tér csak a dobozokat akadályozta(xD) a gyűrűket nem. Én a korábbi módszerére gondoltam, amikor egy érzékelő mezőt húzott maga köré. Mondjuk ez is gyűrűkbe került neki, de Vongola gyűrűvel nem volt ilyen gondja. Amúgy csak nekem hiányoznak a True Vongola Ring-ek?(bocs ez megint angolul van, de nah... ^^) Semmi bajom a Vongola Gear-er, de hiányoznak, olyan szépek voltak! A kisállatai pedig kinyiffanhatnának, mondjuk Kyouko-val együtt, az agyamra mennek ugyanis. Jah és Lambo is meghalhatna, csak 20 év múlva lesz igazi haszna, de addig lehetne helyette, mondjuk Lancia Mosolyog

Idézet
Mondják a Shimon arc-ban is, pontosabban Spade mondja itt.
Idézet
Nagyon nagy körbeverés nincs. Eddig látott szereplők közül ketten-hárman jutnának ki valószínűleg a Mist Vongola Gear-ből: Tsuna a hiper-érzékkel, Yamamoto a Sadachi: Kirisame-vel és talán Spade, bár ő nem olyan biztos.

Azért azt vedd figyelembe, hogy Hibarit elkapni sem tudta vele addig, míg laposra nem verte

Idézet
Még így átgondolva Glo Xinia ellen is magától használt valós illúziókat.
Igen odavalósillúziózta Mukurot, aztán meg állt egyhelyben.

A negyedik bekezdésedet inkább nem idézem!^^ De azért válaszolok!
Sose értettem mi a fenéért kellett lemásolni Primo családját. De ha már ennyire hasonlít a 2 akkor vigye végig! Spade végülis elárulta Primot. Vajon ha Mukuro is elárulná Tsunát(ami nem lenne árulás igazából), akkor Chrome mit csinálna? Oké, hogy Tsuna családot épít, de azt egyszerűbb lenne egy feleséggel Hümm-hümm.

Idézet
Minden arc során elmondja, hogy át fogja venni Tsuna felett az irányítást, meg megöli őket, ennél többet szerintem nem tudna vele ellenségeskedni Nevet Bár szerintem ezek is olyanok, mint Hibari "széttéplek" beszólásai. Semmi következménye sem lesz.
Igen rátapintottál a lényegre! Nekem is ez a bajom.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 28, 17:19:20 írta Harag » Naplózva

Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins