24 nov 22, 19:00:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133778 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Eszty-chan
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #405 Dátum: 10 szep 27, 14:57:10 »

... aztán elkezdhetik újra adni, egy esti időpontban a mostani reggel helyett, ahol nem kell kicenzúrázni a vért stb.
basszus! én erről nem is tudtam. Nevet Nevet most már legalább azt is tudom miért cenzúrázták ennyire az animét. o.o
hát az valóban jó lenne, hogyha esti időpontban adnák, mert bizony a shimon arc-ban nincs hiány a vérből (lásd pl. Yamamoto, vagy most Ryo vs Kouyo). Nevet
és én is inkább amellett állok, hogy inkább szünet legyen, minthogy animét elrontó fillerek. jó, persze vannak jók, mert ez a... hmm... szóval amikor az első generációval találkoztak az se volt rossz, de én inkább a mangában történő eseményekre vagyok kíváncsi. :-)

a mangastream pedig nagyon jó fordítást csinál, és hamar ki is adják! (:

Kazumi, az animenek vége, a manga pedig hetente jön ki csütörtökön vagy pénteken. =)
Naplózva

kazumi
Újonc
*

« Válasz #406 Dátum: 10 okt 14, 18:20:45 »

Köszi a válaszokat! Egyébként néhány oldalon azt írják, hogy tavasszal folytatódik Hitman Reborn X Generation címmel. Én minden esetre örülök neki  bow
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #407 Dátum: 10 nov 06, 17:25:25 »

Hoppácska olvassátok el az eheti fejezetet -> Byakuran a végén, erre kíváncsi leszek, hogy milesz Nevet
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #408 Dátum: 10 nov 06, 18:06:19 »

egen Nevet

Szerintem csak meggyógyítja Yamamotót^^
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #409 Dátum: 10 nov 10, 00:17:10 »

Azért fúrcsálom mert a jelenkori Byakurannak olyan idősnek kéne lennie mint a kis Irie Soichinek (12-13) és elvileg nem lehetnének szárnyai sem mer azok a képességéből jönnek amit elvileg így elő sem hozott.
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #410 Dátum: 10 nov 10, 15:27:31 »

De mi van, ha ő is megkapta az emlékeket? Hümm-hümm
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #411 Dátum: 10 nov 11, 15:34:17 »

Lol az új fejezetben Gokudera Tuszta schwarzenegger abban a cuccban Nevet

Amúgy jó kérdés, érdekel mi lesz Byakurannal mert amúgy tetszik a karaktere. Apropó van egy olyan érzésem, hogy a Simon köd őr lesz az arc főellensége.
Naplózva

Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #412 Dátum: 10 dec 17, 02:32:49 »

No gyerekek, itt egy jó kérdés:

Kinek esett le az álla 10 emelt mélybe, mikor kiderült ki is Kato Julie? Nevet
Komolyan nem hittem volna, hogy egy ilyen karaktert fognak elővenni, ehhez az archoz, de túl sablonos lett volna, ha egy szimpla Tsuna vs Enma lett volna a vége. Harc, barátság, szeretet, és a két család kibékül. Ez lesz úgyis a vége, Enmáék jó gyerekek..Csak Ananászfej No. 2 keveri a kakit Nevet Azt hiszem megszeretem most Daemont~
De hogy mit akar Mukuro testével.. O_O
Byakuran meg huncutkodik, ejnye. Kíváncsi vagyok, hogy ő miféle szerepet kap itt Nyelvesít
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #413 Dátum: 10 dec 17, 17:47:03 »

Lehet ez most hihetetlen lesz de nekem amióta egyszer Julie sapka nélkül volt, azóta gyanús volt, hogy ő esetleg Demon Spade, az, hogy Byakurannal mi lesz na az engem is érdkel (mellesleg Demon Spade valami nagyon elvetemült fétissel küzd, hogy még agykontrollt is küld Chrome-ra, hogy vele legyen Nevet(pláne, hogy mondja, hogy gyorsan szokjon hozzá, hogy vele lehessen brrrrrr, nem teljesen 100-as a tag))

--Az eheti mangával kapcsolatban:

Én nem különösebben szeretem Hibari-t inkább idegesít de el kell ismernem az új szerkója nagyon kemény.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 26, 03:22:49 írta Exkirion » Naplózva

echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #414 Dátum: 11 jan 06, 18:01:40 »

Hello mindenki. 2 hete fedeztem fel magamnak a KHR!-t, azóta ezen élek xD jelenleg a TYL arcnál tartok és én mondom: isnteni ez a mű.
Örök favom, már a kezdetektől fogva Yamamoto. Szerintem minden Yama fan ugyanazt szereti benne. Az a laza felfogás, hogy minden játék, de közben meg amikor harcba kell állni, akkor született hitman.  Nevet Hát ez kész.
Nekem az tetszett meg az animében, hogy Tsuna totál ellenáll a maffiózó létnek, mégis a végére mindig belekeveredik mindenbe.
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #415 Dátum: 11 jan 08, 20:53:43 »

Sziasztok, nem tudnátok nekem megírni PÜ-be, hogy hol találom meg a manga részeket MAGYARUL 88. résztől?? Előre is köszönöm.
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #416 Dátum: 11 jan 21, 16:01:46 »

Nah befejeztem mind az anime mind  a manga cuccokat még a múlthéten. Nem bántam meg, nagyon tetszik az egész felállás. Nevet Persze sztem a manga sokkal jobb, de az anime sem marad le messze tőle.

Manga: nekem eddig a jelenlegi történetrész jön be a legjobban, és hiába is tagadnám, ennek az oka, hogy sok Primo van a terítéken. xD Kíváncsi vagyok mi történhetett a múltban, de abban biztos vagyok, hogy sok csavar lesz itt még. Tsuna új ereje odavág, Gokudera szerelése és a cigi szintúgy. Most komolyan, Gokudera harcát élveztem eddig a legjobban. Sose gondoltam volna, hogy ez valaha így lesz.  >.<# Még kíváncsi leszek Yamamoto új erejére és harcára is, hamarosan úgyis felbukkan, majd ha a kis égből pottyant angyalka összefoltozza.  Nevet Hibari most nagyon menő, bilincs és a kabát...lassan egy elsőosztályú detektívre fog hajazni. Nevet Azon kívül még Daemon háttérbeli "zsinórrángatása" is bejön, majd kíváncsi leszek, hogy mi lesz itt ha Mukuro rájön, hogy a drága Chrome-channal babázik az elődje. Daemon meg jobb lesz ha odafigyel a lopott csókoknál...kitudja Mukuronak melyik pillanatban lesz olyan kedve, hogy előbukkan és testet cserél Chrome-mal. xD (mindenesetre elég fail, de vicces jelenet kerekedne ki belőle az tuti Nevet)
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #417 Dátum: 11 jan 27, 21:06:28 »

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem valahogy bejött ez a kis állatokkal való hasolat, tényleg ötletes, akkor meg pláne ha azt vesszük, hogy egy bunyómániás szájából jött.
Naplózva

shikamaru184
Chuunin
*

« Válasz #418 Dátum: 11 feb 09, 13:26:28 »

Rengeteg mindent irtatok ide :O. dE NEM BAJ MIND A 28 oldalt elfogom olvasni.Mosolyog Most jelenleg a Tsuna vs xanxus harcnál vagyok és űberjó ez az anime Nevet
Naplózva

I wanna be the king of the pirates!^^
Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #419 Dátum: 11 feb 10, 23:47:02 »

Úha, sok sikert! Nevet Űberjó, mi? :p meghiszem azt! Mosolyog Tsuna vs Xanxusnál csak még jobb harcok lesznek! ^^ (bár az se piskóta. kacsint)

Hmm... 2 szó: eszméletlen jó!
A mostani manga-fejezetek istenkirályosra sikerültek, oda meg vissza vagyok érte, de komolyan! Mosolyog Nagyon jó, izgi harcok! És mi már, hogy Julie/Daemon a főboss... ugh... hajrá Yamamocchan, vágd széét~! Bár arra azért kíváncsi lennék, hogy Yamamotót hogy rakta helyre Byakuran, hmm... Mindenesetre ez a belépő fenomenális volt, én szó szerint felpattantam és ujjongtam. Nevet Már nagyon várom az újabb fejezetet!! Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins