24 nov 22, 13:15:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133440 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
verdict
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #390 Dátum: 10 aug 21, 13:19:41 »

manga verzió pv: http://http://i255.photobucket.com/albums/hh160/verdict9/032c6be3.jpg

anime verzió: http://http://i255.photobucket.com/albums/hh160/verdict9/034c0935.jpg

azt hogy ez az A vagy B nem tudom mert cdjapanon még nincs pv kép de nekem kell ikszdé
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #391 Dátum: 10 aug 22, 22:45:37 »

Aaah, nekem az Oozora Ring jött ki. Nevet jó kis teszt, bár egy kis időbe tellett, mire tökéletesen tudtam rá válaszolni (nincs profi angol tudásom. xD).

Amúgy jujj... kezd izgalmassá válni a manga most, hogy megérkeztek a Shimon főhadiszállásra. Már nagyon várom Tsuna és Enma harcát. Nevet De remélem a végén tisztázódnak a dolgok, és kibékülnek. De a dráma is jöhet. Nyelvesít és... nekem kell Gokudera öve... KELL!! =D kíváncsi vagyok, hogy Yamamotonak, Hibarinak és Chromenak milyenné alakult a... szétroncsolt gyűrűjük. Mosolyog

aa~ah, újra elkezdtem nézni az animét 1 hónap kihagyás után. Hál istennek, most kevésbé csalódtam benne, mert végre felpörögtek a dolgok. És közbe még egy shonen jump OVAt is kiadtak, ami nagyon poén. xD Vongola School Trip, hahaha. Nevet az Onsenes rész a legjobb. xD Squalo mondja: Varia vs Trash. sírtam a nevetéstől. Nevet
ha jól tudom ez az első OVA, ugye? Hát, mindegy... adja a régi Reborn hangulatot, az biztos. ;D
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #392 Dátum: 10 aug 22, 23:13:56 »

Nagyon szereem a KHR!-t pedig csak az elején járok Pojén Kitöltöttem ezt a tesztet, és Hibari (Cloud ring) lettem xD
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #393 Dátum: 10 aug 23, 01:19:41 »

Eszty-chan igen első OVA volt  (remélhetőleg nem utolsó)és a best Hibari utazási módszere (rendező: hogy vigyük őt is? nem száll e a buszba... de a tetején van neki heeeely) :"""D meg minden mert a manga elejét idézte *_* ... szerencsére feliratozták így már végig értem miről beszélnek ikszdé

Naplózva

Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #394 Dátum: 10 aug 24, 01:04:42 »

Én még nem láttam az OVA-t, de akkor gyorsan pótolok Nevet

Manga: hűhahű. Amano - Amano, mi lesz itt? Nevet
Mindenesetre annyira kíííváncsi vagyok. Viszont kicsit félek, nagyon megszerettem Enma karaktertét... >.<
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #395 Dátum: 10 aug 26, 16:01:15 »

Wow!

Tsuna új kesztyűje, nagyon állatul néz ki!
Kíváncsi vagyok mi lesz még itt Nevet
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #396 Dátum: 10 szep 18, 19:14:29 »

Nos, bátran kijelenthetem, hogy ez volt az eddigi legizgalmasabb harc a Xanxus vs Tsuna óta. Legalábbis az én véleményem szerint. Marhajó rajzolás, mangahű (bár a cenzúrát még mindig gyűlölöm. véééér <3 xD), és tökéletes zenei aláfestés. Plusz pont, hogy a seiyuu, Byakuran őrült személyiségét is rendkívül jól alakította, a hideg is kirázott, mikor teljesen bepipult és üvöltözött. Nevet Végre nem az a nyálas hang, hanem dühös, őrült hang. Vissza is tekertem és meghallgattam még egyszer. Olyan jól állt neki, hogy így üvöltözött. Nevet Most még jobban megkedveltem. De már nem látjuk többé. Azt mondjuk nem gondoltam, hogy ilyen hamar - mint a kámfor - eltűnik Gamma meg Yuni. Azt hittem még lesz egy kis lelkizés, de végülis így is jó (hát nem jó, mivel mégiscsak meghaltak, de na...). Szóval lényegében, ez egy marhajó harcra, részre sikeredett, végre kitettek magukért az anime készítői. Nevet

A manga meg eszméletlen jó, végre rendes harcok vannak benne, áhhh, már várom a többiek harcát is!!! Azért nem semmi, hogy Kouyo-nak ilyen ereje van. :O Kíváncsi leszek, mikor toppannak majd be a szigetre Yamamoto meg Hibari. =))
Áhh, ezen a héten ismét beleszerettem a Katekyoba mert végre nem unalmas! Mosolyog
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #397 Dátum: 10 szep 20, 17:58:10 »

vége lesz az animének T__T Rebornból inkább néznék fillereket mint hogy vége legyen DDD:
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #398 Dátum: 10 szep 20, 21:00:23 »

mimimi- MICSODAAA???!!! O_O ugye csak úgy lesz vége, hogy szüneteltetnek?? ugye?? és utána majd jönnek Enmáék, ugye?? nem végleg lesz vége?
erről nem is tudtam. :O

Szerk.: basszus, most olvastam külföldi fórumon, hogy még nem tudni, hogy folytatódik-e az anime, vagyis a Shimon arc... :/ annyi biztos, hogy a 203. rész lesz az utolsó. de hogy lesz-e folytatás... ajh. =(
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 20, 21:04:45 írta Eszty-chan » Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #399 Dátum: 10 szep 21, 08:34:01 »

Shimon arc-ból ahogy haladunk max 1-2 részes OVA ha lehetne... de hogy lesz e... X_X
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #400 Dátum: 10 szep 26, 12:34:44 »

Nekem nem tetszett az anime vége.... :// lehet azért nem, mert tudom, hogy lenne új arc és azt már nem fogjuk látni (max 1-2 OVA-ba, esetleg)?? :S
Nagyon szeretem ezt az animét. én még reménykedem abban, hogy tartanak egy kb fél-1 éves szünetet és utána folytatják. olyan boldog lennék!! Mosolyog)
nahjó, de legalább a manga megy tovább. Mosolyog hajrá Amano-sensei!! <3
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #401 Dátum: 10 szep 26, 15:52:45 »

Teljesen megértem miért fejezték be.
Már így is folyton beérték a mangát.
Most nyugodtan megvárhatják amíg a manga elhúz, vagy befejeződik, aztán elkezdhetik újra adni, egy esti időpontban a mostani reggel helyett, ahol nem kell kicenzúrázni a vért stb.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #402 Dátum: 10 szep 26, 16:36:36 »

Hát a Simon arcból szerintem 3-4 rész jött volna még ki, ilyenkort azt szokták, hogy szünet, Narutonál is ezt kellett volna nem 90 rész fillert adni. Amilyes sikeres a manga tuti folytatják majd az animét ettől nem félek.
Naplózva

kazumi
Újonc
*

« Válasz #403 Dátum: 10 szep 26, 16:54:49 »

Nahh egy ideig pihentetem Tsunáékat, megnéztem az animet , lefordítgattam kis szótárkával a mangát is...Háát várom hogy legyen folytatás Mosolyog (Egyébként hetente vagy havonta jön?)
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #404 Dátum: 10 szep 26, 16:56:11 »

hetente, szerencsére mostmár pár hete a mangastream is fordítja.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins