verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #330 Dátum: 10 ápr 03, 14:38:50 » |
|
Gokudera Shitt P.-vel... sztem elég egyértelmű volt xD már csak Largenak kell találkoznia Lamboval és kész is megrendeltem az artbookot miután láttam az egészet... olyan jó képek vannak benne *____* Amano "új"(legalábbis amikor a Varia először megjelent akkor még a "régi" volt) stílusával Xanxus epic win :Đ
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #331 Dátum: 10 ápr 03, 14:47:30 » |
|
Xanxus Amano új stílusával? váó ez aztán valami... nem tud valaki linket vagy valamit hogy hol láthatom?
|
|
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #332 Dátum: 10 ápr 03, 15:14:40 » |
|
raw paradise-on fent van az egész, igaz az összes oldalon van egy elég nagy vízjegy ^.^ ami engem akkor zavarna ha nem lene majd saját példányom... X'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #333 Dátum: 10 ápr 08, 18:45:38 » |
|
megrendeltem az artbookot miután láttam az egészet... olyan jó képek vannak benne *____* Amano "új"(legalábbis amikor a Varia először megjelent akkor még a "régi" volt) stílusával Xanxus epic win :Đ
Oké, jövőhéten szülinap, már tudom mit fogok venni a pénzembőlxDD Tehát AnimeLanden vetted? Vannak kapcsolataid, vagy csak simán kellett nekik írni egy e-mailt, h ezt szeretnéd megrendelni, és beszerzik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #334 Dátum: 10 ápr 08, 19:17:52 » |
|
már zaklattam őket párszor ilyen "rendeljetek nekem" dolgokkal és mindig segítőkészek xD szal elég egy e-mail és máris rendelik ha van még :Đ ugyanis tegnap olvastam annyi kelt el belőle, h már a második kiadás is a végét járja és pl cdjapannal is több rendelést visszamondtak készlethiányra hivatkozva O_O remélem ők olyan helyről szerzik be ahol van :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #335 Dátum: 10 ápr 09, 13:28:12 » |
|
jézus... jó hamar elkapkodták őket :o
pedig jó lenne egy Reborn artbook... hmm. Biztos gyártanak még belőle jópárat, és néhány hónap múlva nem lesz akkora érdeklődés rá, szóval lehet esélyem szerezni, igaz? T^T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #337 Dátum: 10 ápr 16, 11:01:21 » |
|
nem tudom miért gondolja mindenki a Varia arc és Kokuyo arc közti részeket fillernek D: benne voltak ugyanis a mangában csak más elrendezéseben... az első 70+ fejezet az elmebetegségek tárháza xD szerintem az anime színvonala az arcobaleno filler arc körül kezdett romlani nagyon az "airbike"-okkal kikészítettek nagyon meg minden ilyen kis változtatással + betoldással >.>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WTF
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 10 ápr 27, 19:18:52 » |
|
én csak a mangát olvastam ,de így is benne van számomra a legjobb 5-ben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #339 Dátum: 10 ápr 27, 19:20:26 » |
|
Nagyon helyes. Hmm, egyre kíváncsibb vagyok Enma-chan erejére...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 10 máj 10, 08:00:53 » |
|
pfuu...Hát a legújabb fejezetre aztán nem tudom mit mondjak... Aoba Koyot tisztára bírom már komoly
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 30, 06:20:33 írta sadonchisuibito »
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
miguel
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #341 Dátum: 10 jún 17, 18:48:21 » |
|
Ha olvastátok a mostani fejezeteket akkor tudjátok hagy fény derült a shion family sötét oldalára azért yamamotot sajnálom úgy véresen feküdni a padlón
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #342 Dátum: 10 jún 18, 06:54:31 » |
|
én a céljaikra lennék kíváncsi nem a "sötét oldalukra" amire azért számítani lehetett és Yamamoto már a kórházban van a heti fejezetben nem a földön O.Oa spoilerekkel vigyázzunk azért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miguel
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #343 Dátum: 10 jún 20, 14:41:14 » |
|
kiváncsi vagyok mi lessz következő fejezetben Tsuna megy a beavatási ceremoniára vajon a Enma-ék le fognak csapni rájuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #344 Dátum: 10 jún 20, 15:04:03 » |
|
Ki tudja. Bár jó lenne, ha Tsuna tisztázná Enmával ezt a félreértést. Mindenesetre kíváncsian várom a következő fejezetet. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|