24 nov 22, 13:06:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133395 alkalommal)
0 Felhasználó és 57 vendég van a témában
Daken
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #285 Dátum: 10 jan 09, 10:43:39 »

Manga nem lesz, mert Két hetes szünet van Japánban a Shounen Jumpnál, de lehet máshol is.
Rész pedig már van és szuper volt Nevet csak persze megint volt egy kis cenzúra, de nem zavart, mert annyira nem nagy dolog (ütés és vágás között nagy a különbség, de a szándék a fontos, nem Squalo? ikszdé)
Örülök, hogy végre beindultak a dolgok az animében, az előzetes alapján pedig végre jön a Choice Nevet Viszont ideg rohamot is kapok majd, ha meglátom Zakuro fejét..
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
sadonchisuibito
Újonc
*

« Válasz #286 Dátum: 10 jan 09, 11:05:45 »

kár..de köszi az infót Mosolyog már megyek is nézni a részt Nyelvesít
Naplózva

"What happens to me..?Is my soul taken?"
"I start to think the world would be better off without all of them"
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #287 Dátum: 10 jan 09, 16:31:40 »

Aaa, új ending nagyon jóóó! *.* Mindenki öltönyben! x33
Húh, az a behúzás Mocchannak mangába kicsit jobban lesokkolt, de nembaj, nem kell animébe is kínozni szegényt! >< De Hayato tök cukin védte Tsunát, vagyis ki akarta nyírni Ryohei-t xD
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #288 Dátum: 10 jan 10, 15:51:44 »

3 napja nézem, 33.résznél járok animében, és megkell hogy mondjam, isten Nevet
Nagyon bejön. Nyelvesít
Második OP =)
Naplózva

Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #289 Dátum: 10 jan 10, 15:53:06 »

Nos az eheti manga meglehetősen érdekes....csak kár,hogy pont a legérdekesebb résznél hagyták abba ahogy az szokott lenni
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 15, 12:57:46 írta Morimoto-kun » Naplózva
sadonchisuibito
Újonc
*

« Válasz #290 Dátum: 10 jan 15, 13:15:21 »

ne máár most nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra! Technikai KO de azért remélem nem lesz egyhamar még egy kéthetes szünet!
Naplózva

"What happens to me..?Is my soul taken?"
"I start to think the world would be better off without all of them"
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #291 Dátum: 10 jan 15, 13:47:53 »

nem hiszem hogy hamar lenne szünet  meg azért 2 hét nem olyan sok X'D (a havi megjelenésű sorozatokhoz és a D.Gray-man szüneteihez viszonyítva X___X)

viszont lesz OVA az animéhez :Đ

"Reborn először a Jump Festa keretein belül! Az OVA alaptörténete: Reborn "Vongola stílusú" tanulmányi kirándulásra küldi Tsunát és a többieket."

ez valószínű a Rebornos humor kedvelőinek fog inkább tetszeni ikszdé
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Daken
Akadémiai tanár
*

~The Dark Agent~

« Válasz #292 Dátum: 10 jan 15, 19:23:23 »

Nos az eheti manga meglehetősen érdekes....csak kár,hogy pont a legérdekesebb résznél hagyták abba ahogy az szokott lenni

Na igen, emiatt én is fogtam a fejem, de sebaj..tudok várni ikszdé ÉS ÉLJEN!! Ghost kiszívta Zakuro..lángjait, de ugyanezt a nyakával is megteheti ikszdé végre megfizet a férgese, amiért azt tette Squval amit..ha meg már itt tartok..
VÁÁÁ!!! Squalo életben van!!! tudtam, hogy egy ilyen überédes karakter nem halhat meg!! Nevet
Pluszba bírnám még, ha Kikyou a végén átállna Tsunáék oldalára kétségbeesettségében..Ő a legnormálisabb a 6 FW közül.

OVA? Ohh My God na arra kíváncsi leszek Nevet Így első olvasásra rögtön az a  rész jut eszembe amikor elmennek a Mafia szigetekre ikszdé
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #293 Dátum: 10 jan 15, 22:32:08 »

Kikyounak Kazuki hanggal muszáj lesz átpártolnia *__*

amúgy nekem tetszett a fejezet... megint ezd változni egy kicsit a stílus... az árnyékolás ésésés a fluffy hajak *___*

Tsunát muszáj voltam színezni ás avatarizálni (lol) igaz a színnezési skilljeim eléggé visszaestek de azért megteszi D:
Naplózva

Daken
Akadémiai tanár
*

~The Dark Agent~

« Válasz #294 Dátum: 10 jan 16, 03:25:32 »

Húú hát Tsuna nagyon bishi volt ebben a fejezetben ez kétségtelen Nevet am jó lett a képed ^^
Na most meg megnéztem a mai részt és szuper volt Nevet semmi fölösleg nem volt benne :3 az 5 RFW-nek is eltalálták a hangjukat és nagyon jók Nevet (kivéve Zakuro..jó a hangja, szexy-kekszi de elmehet a pokolba)
Kikyou meg ha tényleg így folytatja szimpatikus lesz nekem Nevet Csak az elején én komolyan nőnek néztem..Akkor jöttem rá hogy férfi, amikor kijött az infó, hogy kik lesznek az új hangok ikszdé
Oh..és végre halad a történet YAYz Nevet
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #295 Dátum: 10 jan 16, 12:02:49 »

A mangában azért látszott rajta, hogy nem nő... legalábbis Amano stílusából kiindulva elég érdekes lett volna ha nem hímnemű... ikszdé
csakazértisfangölrködök:
Kazuki klipp: http://www.youtube.com/watch?v=wItXCXExHp4  (ha az EASY GO-t linkelem az nem vicces D:)
Naplózva

Daken
Akadémiai tanár
*

~The Dark Agent~

« Válasz #296 Dátum: 10 jan 16, 15:57:38 »

Akkor viszont velem van a baj ikszdé Lehet hogy a szeme fölötti smink tévesztett meg akkor Nevet
a klipet meg letöltöm, mert most nem tudom megnézni, de a laptopon majd csorgatom rá a nyálam Nevet
Naplózva

Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #297 Dátum: 10 jan 18, 18:06:46 »

Ésés azt nem lehet tudni mikor lesz OVA? =3
Naplózva
Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #298 Dátum: 10 jan 18, 20:03:13 »

hát nekem a mostani rész valamiért nem jött be. mindegyiket én se szerethetem. =D
Zakuronak a haja... szerintem nagyon nem illik hozzá. xD Fekete. az úgy jobb lett volna. bár, nem mintha érdekelne ez a h*lye dinoszaurusz. xD meg én még mindig azt veszem észre, hogy csak húzzák az időt. najó, remélem azért a jövőheti jobb lesz (hát... biztos jobb lesz, mert harcok kezdődnek!). ^^ majd most hétvégén. akkor már nem hiszem, hogy ilyen negatív véleménnyel leszek. Nevet

a manga meg.... überistenkirálysirályfrankójóóó volt.  Pontosan
és úristen... ilyen jó résznél abbahagyni a mangát... ?! gyilkoláááás. xD
Najó... Byakuran elpusztított egy világot csak azért, hogy megkaparinthassa Ghost-ot... őőő, oké, csak picit esett le az állam. Uri remélem nem fog meghalni. =( mint ahogy az összes többi állat sem. és remélem senki sem. najó... első alkalom, hogy ilyen izgatottan várom a következő fejezetet. most egy igen izgalmas részhez jutottunk. Mosolyog
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #299 Dátum: 10 jan 20, 12:00:52 »

OMFG végre az összes kedvencem egy helyen :Đ  imádom a heti fejezetet *___*
100, 69, 18 és X *___* meg a többiek...  27, S és Fran *_*
Naplózva

Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins