Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #270 Dátum: 09 nov 30, 21:35:33 » |
|
Ezzel az utolsó sorral egyetértek, Eszty-chan ^^ Mibe fájt volna motorokat lerajzolni omg... vagy legalább vmi feltunningolt robogó vagy én nemtom, de ez? O_O Mondjuk, ennyi erővel, I-pin Pinzu bombája helyett is rajzolhattak vna valami mást... egy gyerek aki felrobban omg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #271 Dátum: 09 dec 01, 20:36:14 » |
|
Én most olyat fogok írni,amire nem gondoltam volna,hogy egyszer sor kerül...én annyira csalódott vagyok. Most nem csak emiatt a lebegő förmedvény miatt,hanem úgy általánosságban. Vontatottnak érzem a cselekményt,és lassan ott tartok,hogy a rész nézése közben teljesen máshol jár az agyam,nem bír lekötni rendesen. Egyszerűen valahogy kezd ellaposodni az anime. És ez nagyon elkeserít. Ettől még szeretem meg minden,de visszasírom a régi részeket,nekem az első pár rész a beteg humorral például sokkal jobban tetszett,mint hogy 20 percen át nézzem,ahogy Chrome-ot próbálják kicsalni a szobájából,hogy ne haljon éhen. Mi ez már? Szóval nem lesz ez így jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #272 Dátum: 09 dec 01, 23:04:05 » |
|
Én le is vagyok maradva az animével, egy ideje már csak a mangát olvasom^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #273 Dátum: 09 dec 03, 09:52:48 » |
|
Mi ez már? Szóval nem lesz ez így jó... Igazad van... elég lehangoló az anime mostanában... a sok cenzúrát még el el bírta az anime... de ez a lebegő cuccos már nekem is sok(k) volt eldönthetnék hogy elkezdenek megint fillerezni vagy rendesen haladnak mert ez a félig filler félig húzás egy részben nagyon idegesítő és felesleges vagy full filler legyen vagy haladjanak D: (kezdem úgy érezni túl populáris kezd lenni a széria és el fogják "rontani" mint a Bleachet vagy épp Naruto S-t D:) még szerencse, hogy ott a manga :Đ
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 09 dec 12, 22:25:58 » |
|
Nos első sorban a mostani manga eléggé menő volt A másik pedig a Varia tagok nevei...démon nevek... Belphegor...Leviathan...Mammon...mind a keresztény világ démonai Erre már biztos többen rájöttek...de én csak most vettem észre
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 12, 23:21:51 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #275 Dátum: 09 dec 13, 11:57:55 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk! ModerátorÉs persze ők testesítik meg a 7 főben járó bűnt is Tetszik, hogy ez alapján kapták a Variák a nevüket Kivéve Fran..ő gondolom arról az édességről kapta a nevét
De azért kicsit elszomorító, hogy az animét megint ilyen hülyeséggel kellett húzni, hogy feltöltődjenek energiával a Byakuran elleni harcra..Mitől lennének lefáradva, elgyengülve? Hülyeség volt bele tenni ezt a húzást. Kyokoéktól meg már a hajam hullik csomókban." Főzzünk még ilyet, hogy a fiúk egyenek eleget!"," Adjunk bele mindent!","I-pin segít!" Ha már meglátom őket, tudom, hogy ez lesz és legszívesebben áttekerném azokat a jeleneteket, mert tudom, hogy nem hagyok ki semmit. És ezt részenként 2-szer 3-szor...Mivé lett ez a sorozat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 19, 20:35:15 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #276 Dátum: 09 dec 19, 20:01:51 » |
|
OH istenkém, végre olyan történt, amire tényleg nem számítottam..Nagyon régóta nem volt olyan rész a KHRben, amit végig végigröhögtem volna, és most volt Most komolyan boldogság vagyon nálam, és remélem hogy legalább az elkövetkezendő részeket nem szúrják el, és olyanok lesznek, mint ez. Squalo meg...ááhh OMJ Majd elolvadtam, amikor felüvöltött VOOOIII forever
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #277 Dátum: 09 dec 28, 23:33:28 » |
|
Amikor úszni tanulnak meg hasonlók azok fillerek? Mert azok szörnyen gagyik. Viszont amikor komolyabb mint a Rukudou-s vagy a variás részek nagyon jók.
51 részt láttam és nem tudok dönteni a sorozattal kapcsolatban
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #278 Dátum: 09 dec 29, 00:03:45 » |
|
Nem, volt a mangában is. De miért gagyik? Szerintem viccesek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #279 Dátum: 09 dec 29, 00:14:51 » |
|
Nem tudom nekem nem jött. be.L :Dehet túl komoly vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 09 dec 29, 00:20:28 » |
|
Nem biztos, mondjuk Tsuna bénázásán mindig jót nevetek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 29, 00:50:52 írta Ben »
|
Naplózva
|
"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #281 Dátum: 09 dec 30, 13:54:07 » |
|
Nekem is tetszett az a rész. Amúgy én mangán meg animén is szét tudom röhögni magamat még akkor is, ha nincs hozzá felirat mivel nem tudok angolul. xD Húh mostani részek is nagyon betegek voltak... Amikor Enzio mindenkit megevett már sírva röhögtem. x"d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 09 dec 30, 22:14:13 » |
|
Valaki tudna nekem küldeni egy egy rövid összefoglalót hogy mi történt a 66. és a 136. rész között? Vagy esetleg valaki tudja hogy hol találok feliratot ezekhez a részekhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #283 Dátum: 09 dec 31, 00:12:41 » |
|
azokhoz a részekhez még nem létezik magyar felirat és asszem kicsit hosszú lenne összefoglalni szerintem... reménykedj hátha valakinek lesz kedve leírni mi történt ma megjött a naptáram és olyan jól mutat a falon *____________*
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #284 Dátum: 10 jan 09, 10:14:44 » |
|
lesz a héten manga nem tudja vki?és rész?
|
|
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
|