24 nov 22, 12:47:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133322 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Eszty-chan
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #255 Dátum: 09 nov 21, 15:29:42 »

uhh ez a maii meg múltheti manga kicsit nagyon durva volt.  Gokuderaaa. *-*
kicsit ütős volt kettejük harca. O.O  mégmégméééég. Nevet

ami meg a 160-as részt illeti... lebegő motor? hmm, picit megint más az anime mint a manga. >< de azért nemrossz. Nevet Spanner és Giannini h veszekednek már. xD (Spanner akkoris jobb. Nyelvesít)

összességébe jó volt a rész.

Bluebell mint sellő? huhh, kíváncsi leszek ki harcol majd ellene. mindenesetre elég erősnek tűnik.
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #256 Dátum: 09 nov 21, 15:47:35 »

én elég nagyot csalódtam... a motorokat már úgy elfogadtam erre... lebegő járművek? WTF? nem kellett volna módosítani elég szerencsétlenül néznek ki :/
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #257 Dátum: 09 nov 21, 16:03:09 »

hát... én is nagyot csalódtam, de azért reménykedem, hogy ez csak ideiglenes, és a végén már tényleg azok a motorok lesznek, amik a mangában is.
... én h*lye, nem is azt akartam írni, hogy nemrossz. xD *picit kivagyok ma... hát meglátszik. ><*
nah szval... tök rossz, h ilyen mocik vannak... sokkal jobbak a mangás mocik  - pláne Gokuderáé. :"D
Naplózva

sadonchisuibito
Újonc
*

« Válasz #258 Dátum: 09 nov 21, 16:32:04 »

ohh végre Varia hogy ezt mióta vártam  Hümm-hümm jaaj nem bírok most egy hetet várni Technikai KO de a részről meg hogy pff mik voltak azok a cuccok amit teszteltek a lebegő motorok előtt ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 21, 16:32:35 írta sadonchisuibito » Naplózva

"What happens to me..?Is my soul taken?"
"I start to think the world would be better off without all of them"
Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #259 Dátum: 09 nov 21, 16:47:04 »

isteneeem!!miért?? nem akartam elhinni amikor itt olvastam a kommenteket, de mégis. MIÉRT? Gusztustalanok ezek a lebegő izék!! És ezzel tanyálna el Tsuna? ezekkel el sem lehet. Ha rajtam múlna átadnám valami rendes rendező kezébe a sorozatot, mert ha ez így meg tovább minden jó dolog el lesz rontva. Lal leégett arca még oké (talán) de egy motor?? mi rossz van benne? Kezd olyan fílingem lenni, mint az angol szinkronos One Piece-nél (no vér, puskából vízipuska, pisztolyból kalapács, cigiből nyalóka és hadd ne soroljam)
És kocka fight! Hajrá Spanner Nevet a manga pedig...
Muhaha Zakuro! Kölcsön karlevágás visszajár! THX Gokudera Nevet Remélem a Varia elevenen megnyúzza őt. Varia, mert megérdemled!
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #260 Dátum: 09 nov 22, 16:18:59 »

Lehet azért alakították át lebegő motorokká, mert ugye az igaziak azok Honda, Harley Davidson, stb. lenne, ami reklámozásnak számít szerintem. szóval lehet emiatt vették ki és találták ki ezeket az idióta motorokat.
az még oké, h Gokuderának a cigijét kiszedték, de a motorokat... pláne, hogyha nincs ráírva a motormárka, sokaknak nem esne le, h azok valós motorok (najó, de... de akkoris!)
egyre mérgesebb vagyok emiatt. >< remélem, hogy ez csak egy baklövés volt, és a többi már a mangabeli motorok lesznek!
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #261 Dátum: 09 nov 22, 16:38:14 »

ezt a reklámozásos dolgot mindig is meg tudták oldani.. (Ponta=Fanta és társai :Đ)
ez inkább a rendező "túl akarom szárnyalni a mangakát" káros hatása T___T
Naplózva

Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #262 Dátum: 09 nov 22, 19:14:45 »

Hűh, örülök, hogy nem csak én lepödtem meg ezeken a lebegő izéken... :'D
Nekem nagyon nem jönnek be ezek az izék >__<
Jó, az egy dolog, hogy cenzúra meg minden, de akkor is... bár még mindig jobb mintha vmi teljesen más jármű landolt volna az animében, ezek legalább valamennyire motorszerűek Nevet

De a mangában a Varia *_* Ráadásul Bel-chan támogatja Hayatot... *_*
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 22, 19:17:34 írta Aysee » Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #263 Dátum: 09 nov 22, 23:48:16 »

De ha nem repülne még jól is nézne ki az a cuccos. O_o De bírom, hogy ilyen hülye dolgokat cenzuráznak vagy hagynak ki, mert pl azt nem értem, miért nem volt benne animében, még az elején, amikor Hayato Yamamocchannak hívja Yamamotot, pedig olyan édes volt az is! >< Még a hajába is beletúrt! x3 Bár azt is cenzurázták, hogy ha Hayato meglátja Bianchit habzik a szája. x"DD
Naplózva
verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #264 Dátum: 09 nov 23, 13:24:48 »

egyetértek a túlzott cenzúrával... ezért kell mangát olvasni... "kicsit" más feelingű :Đ
csak egy kis összehasonlításnak összevágtam ezt:

(gondoltam mivel animében a huszadik rész körül van nem számít hűdenagy spoilernek :"D)
Naplózva

sadonchisuibito
Újonc
*

« Válasz #265 Dátum: 09 nov 23, 16:01:12 »

hát igen..szerintem sokkal jobb lenne az anime ha ugyanúgy menne mint a manga...de azért így se olyan  rossz csak pl. azt nem bírtam hogy 1 egész rész arra ment hogy "Chrome nem eszik" -.-' amúgy én nem ismertem volna meg a motorokat nem igazán vagyok ebben jártas
Naplózva

"What happens to me..?Is my soul taken?"
"I start to think the world would be better off without all of them"
Handy
ANBU Kapitány
*

« Válasz #266 Dátum: 09 nov 23, 20:53:30 »

De azt is bírtam, hogy pl a Hayato chibis résznél animébe ilyen kis fehér-piros pólója van, mangába meg ott nyomul a nagy halálfejes pólójában. x"D  Najó, túl sok hsz lenne az összes ilyet leírni... x"d
De még utolsónak azt is bírtam, hogy Mocchan öngyilkossági kísérletét is simán kihagyták... xD
Naplózva
Daken
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

~The Dark Agent~

« Válasz #267 Dátum: 09 nov 28, 03:09:54 »

A motorokat sztem tuti azért hagyták ki, mert a készítők biztos arra gondoltak, hogy jajj szegény fiatalabb rajongók nehogy véletlenül is Choice-osat játszanak és aki a Vongola, az motorozni kezdjen Tokió utcáin balesetet okozva. Alap azzal, hogy egy sorozat shounennek született az ilyeneket fel kell vállalni és normálisan mangához hűen elkészíteni és leadni. Inkább szabjanak ki magasabb korhatárt, csak legyen normális. Bár furcsa, hogy egy a KHR célközönsége a One Piece-ével és a Narutoéval és mégis ennyire leegyszerűsítik a KHR-t...így pedig sok jó dolog elvész belőle.

Na most, hogy ezt leírtam, jöhet a mai rész:

Hát először is...Airbike..fujj..még jobban emlékeztet valami összerakható lego vagy bionicle játékra.
Másodszor...Tudom, hogy kell az időhúzás, mert nincs messze az anime a mangától, de a rész végén legalább Dino betoppanhatott volna. Nagyon lassú ez így.
Harmadszorra...istenem de édes volt Tsuna a pótkerekes bicajjal Nevet
Naplózva

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #268 Dátum: 09 nov 28, 22:53:05 »

.. és aki a Vongola, az motorozni kezdjen Tokió utcáin balesetet okozva.

..és akkor a Vongola motorozzon a levegőben,ott okozva balesetet? xD Benne van a pakliban..elüt egy alacsonyan szálló sast...kész is a katasztrófa Nevet Amúgy én nem mangázok,nem láttam még ezeket a bigyókat, de ettől függetlenül engem is idegesít ez a fajta módosítás.Erre nincs értelmes magyarázat,ez van sajnos,ezt kell szeretni smirksweat A jövőben talán csészealjakkal fognak párbajozni,minden megeshet. Nevet
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #269 Dátum: 09 nov 30, 21:08:59 »

csészealj, mint harci eszköz? ajjaj, akkor valószínűleg az animét is abbahagynám. xD
egyébként még mindig a motorokhoz hozzáfűzve... az AirBike-ok helyett ennyi erővel lehetett volna rakétameghajtású biciklit berakni... komolyan mondom, az jobban tetszene. xD

és még mindig remélem, hogy ez a 2 rész csak egy véletlen NAGY baki, és a közeljövőben, már a manga-szerinti motorok lesznek. de úgyse... hát ez egy igen rossz benyomás volt számomra, ezek a... ezek... nem is mondom ki őket, mert... pfujj. ><

amúgymeg a Tokió utcán való száguldással kapcsolatban... akinek van esze, és nem egy éretlen kis mitugrász, úgyse tenné ezt meg. csak amióta volt vagy 2 vagy 3 haláleset XY anime miatt, azóta óvatosabbak.
ennyi erővel akkor "kicenzúrázhatták" volna azt is, hogy Lambo gránátokkal jár mindefele. xD ... egy 5 éves.... gránátokkal... idióta jelmezbe... xD  hátennyi. nem is dühöngök ezen inkább - vagy legalábbis próbálok NEM dühöngeni. ><
várom a heti mangát. NAGYON. *-* (animét már kevésbé, no mindegy....  Hümm-hümm)
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 30, 22:02:03 írta Eszty-chan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins