Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #225 Dátum: 09 okt 04, 08:13:29 » |
|
nah a manga... ahh, az első cloud guardian milyen helyes már... és a generáció, ez nagyon dúrva. :O Hibarira most egy picit mérges is vagyok meg nem is. xD Miaz már, hogy félrerúgja Dino-sant?! - és ezáltal megmenti?! az a mutánskölyök meg, pfuu... úgyis elintézi Hibari a blincsekkel, márcsak az a kérdés, hogy mit tudnak. már nagyon várom a jövőhetet! =D
én se tudok jól angolul, sokat nem is értek az animéből/mangából, de annyira türelmetlen voltam, hogy... letöltöttem 2-3 részt, magyar felirat, de meguntam és onnantól kezdve angolul nézem, és letölteni is lusta vagyok. egyébként meg nem baj, ha lassan haladtok vele - attól függetlenül, hogy megöl titeket a kíváncsiság -, mert így legalább értitek is, és nem kell hetenként várni új részre/mangára.
kezdem megkedvelni Hibarit. :"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 09 okt 15, 12:56:54 » |
|
hé bocs meg tudja mondanimelyik manga fejezetben volthogy Fran vmi nőhöz ment mert én erre nem emlékszem
|
|
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #228 Dátum: 09 okt 15, 19:12:46 » |
|
jó képek jó képek köszi hogy be linkelted amúgy Squalo meg Xanxus van a képeken?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #230 Dátum: 09 okt 16, 07:37:04 » |
|
nincs mit a linkekért ^^ okt. 21-én kiadnak egy olyan CD-t ami egybegyűjtve tartalmazza a 2. Vongola karakterdalokat :3 tracklist: 1. Mamorubeki Mono (Tsuna) 2. Oretachi no Yakusoku (Gokudera & Yamamoto) 3. Cosplay Party (Reborn) 4. Onemu Uta (Lambo & I-Pin) 5. Kokou no Pride (TYL!Hibari) 6. Kyokugen Fighter (TYL!Ryohei) 7. Best friend! (Kyoko & Haru) 8. Burning prayer (Lal) 9. Kienai Negai (Mukuro) 10. Setsuna no Kioku (Chrome) 11. Family - Kai (bonus track featuring Vongola members)igen a 11-es új szám *___________* hnn azért őszintén sajnálom, hogy Xanxus lemaradt a dupla színes oldalról... eddig mindig minimum az első 5 volt rajta T_T
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 16, 11:45:40 írta verdict »
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #231 Dátum: 09 okt 21, 18:05:27 » |
|
OMJ!!! Én most akkorát ordítottam, hogy nem igaz Squ iszonyatosan dögös ezen a képen azonnal mentem Köszi a linket Az albumot meg szülinapom után adják ki..szuper!:D Ráadásnak egy fél órája olvastam végig a mangát, attól a fejezettől, ahol most az anime tart és...le vagyok döbbenve, totális sokk. Egyszerűen fantasztikus az egész És nagyon remélem, hogy Yamamoto nem rossz hírrel fog visszatérni Squaloról...szétszakadna a szívem, már az is elég volt amikor megláttam fél karral <:'( De már alig várom a heti fejezetet x33 és a KHR esetében nem fogok spoilereket nézni
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #232 Dátum: 09 okt 22, 15:48:34 » |
|
nincs mit ismét ^_^ a manga... hmmmm a Vongola első generáció igencsak ... hmmm *______________* ezek után kíváncsi leszek Lambo, Ryohei... és főleg Gokudera elődjére *__*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #233 Dátum: 09 okt 24, 00:54:46 » |
|
Hát mindenképpen hasonlítani fognak rájuk De Lambo...remélem, hogy valahogyan újra látjuk egy idősebb énjét pl a 25 éveset, mert ő tud harcolni..anélkül meg nem nagyon tudja használni rendesen a box weaponjét Hacsaknem úgy, ahogy az első kinyitásnál Meghát már nekem hiányzik a felnőtt laza bika
És nagyon remélem, hogy ez a Ghost nem valami második Byakuran, bár nekem nagyon annak tűnik.
Ma..izé..tegnap pedig leszedtem 3 Millefiore, gondolom jó rég óta kint vannak már, de sebaj ami késik, nem múlik Gamma és Uni száma rettenetesen tetszik, Iriét pedig először fel sem ismertem Byakurant is meghallgattam volna szívesen, Perfect World címmel biztos jó szám lehet, de valami geb@sz van az oldallal ahonnan le akartam szedni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 24, 00:55:48 írta Daken »
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #234 Dátum: 09 okt 24, 09:22:53 » |
|
esetleg próbálkozz ezzel: http://www.mediafire.com/?lg3n31ginwqNekem csak Byakuran és Irie számai tetszenek a Millefiore kiadások közül >.> meg az új kibővített vongola szám... az olyan jó ^___^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 09 okt 24, 11:39:17 » |
|
Júj abban a számban Bianchi nagyon kész, kár, hogy olyan keveset énekel. xD Meg még Basil-on röhögtem. xDD Amúgy verdict minden nap nézem a KHR-es oldaladat, mert olyan jóó. *_* Onnan szedtem le csomó zenét meg dalszöveget meg mindent. x] Én meg haladok a sorozattal, már a 63. résznél tartok. ^.^ 11 rész és Otona Hayato *___* Bár már csomó mindent lespoilereztem magamnak, de sebaj. xD Kár, hogy az US olyan lassan fordítja a mangát, pedig az is olyan jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #236 Dátum: 09 okt 24, 13:13:51 » |
|
oh ezek szerint van valaki aki értékeli amit létrehoztam (PÜ-ben leírhatnád hogy szerinted pozitív vagy negatív az új dizájn elrendezés meg minden ) Bianchi, Lal meg Sho-chan meg Spanner énekelhetnének többet >.< jó igaz Bianchi seiyuuja "énekli" a Hibird féle suli himnuszt de nah >.< Karakter dalokat a mellékszereplőknek is!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #237 Dátum: 09 okt 24, 15:00:02 » |
|
én is a 63 résznél tartok és nekem is szokásom spoilerezni magamnak verdict mi az oldaladnak cime ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #238 Dátum: 09 okt 24, 16:45:20 » |
|
elküldtem PÜben >.> és hogy ne legyen off mi a véleményetek a kaibutsu tsugai Tsuna kis extrákról ami 2 epizód óta az anime végén is megy? :3 http://www.youtube.com/watch?v=EvdY2zfOWPw Hibarin *.* http://www.youtube.com/watch?v=8GlYd0251Isbár a második rész kicsit eltér a mangás extrától azért még mindig vicces már várom Ryohei és Gokudera feltűnését
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 24, 21:52:27 írta verdict »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #239 Dátum: 09 okt 24, 17:30:37 » |
|
jujj ez a manga. :O hát... ez egyre furább lesz... de legalább Wolfsbane-t leszedte Tsuna. ^^ viszont Ghost-on nagyon meglepődtem. és nagyon úgy tűnik, hogy Byakuran hmm... "én"je, és eléggé veszélyesnek tűnik. =( viszont Byakuranon jót röhögtem, ahogy belázasodott, azt talpig betakaródzott, azt ette a májva(?)cukrot. xD najó, elég a spoilerezésből... a részről annyit, hogy... picit belekunkorítottak egy fillert, de persze ez is tetszett. ^^ (szegény Basil-kun és Tsuna. xD)
karakterdalok? én miért nem tudtam róluk? O.o asszem ideje keresgélni őket. (Byakuranra nagyon kíváncsi vagyok. ... mondjon bárki bármit, nekem tökre bejön Byakuran is. xP)
a kaibutsu tsugai Tsunáról meg annyit, hogy nagyon aranyoooos~~. *-* megint alkot dame-Tsuna, és Reborn (Óz) a Nagy varázsló. xD és ki a gonosz? na ki? hát persze, hogy Hibari(n). tiszta ennivaló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|