Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #135 Dátum: 09 júl 24, 14:05:32 » |
|
najó, 141.részben Gokudera gúnyos-flegma megnyilvánulásán ledöbbentem egy kicsit O_O így még talán az eddigi részek alatt nem is volt látható.. tetszettXD ''Kyoko,Kyoko! '' ° >· ·< ° 3 meghalok XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #136 Dátum: 09 júl 27, 14:20:20 » |
|
WOW Shiko grat Én még csak a 105.résznél trtok...bár már beértem volna rég ha nem kell közben balcsiznom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #137 Dátum: 09 júl 27, 14:37:27 » |
|
köszi, bár nem kellett volna így sietnem. . . most én is ott tartok hogy hetenként új rész, arra meg várni kell de már opening alapján megvan az arcobalenok közül a kedvenc... Fong XP (vagy Fon..? miért kell mindenhol másképp írni?! >.< ) am. jó hogy olasz szakos létemre 2 hét után esik le hogy az arcobaleno az a szivárvány XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #138 Dátum: 09 júl 27, 15:17:57 » |
|
egy ideig a Fong Feng és Fon is versenyben volt :"D de szerencsére a Amano-san tisztázta mindenkinek a neveket itt: http://www.onemanga.com/Katekyo_Hitman_Reborn/250/01/ azt még mindig bírom hogy Fon seiyuuja ugyanúgy Kondo-san ahogy Hibarié X""D (ha már kinézetre hasonlítanak gondolták miért ne X""D)
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #140 Dátum: 09 júl 30, 22:50:52 » |
|
áhh ez k*rva jó sokkal jobban illik ez a zene a KHR-hez mint az FMA-hoz *___________* bár nekem a karakterek megrajzolása az egy kicsit furinak tünt o_O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #141 Dátum: 09 júl 30, 23:24:43 » |
|
a karakterek valóban nem túl tökéletesek, de a színvonala meg a kivételezése azért üt *o* amikor egymás fejére ugrálnak az meg egyenesen odacsap
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #142 Dátum: 09 júl 31, 10:59:08 » |
|
eeeez nagyon aranyos *O* Tsuna majdnem elesik x'D Mukuro meg olyan,mint valami zaklató-san tény hogy kicsit furin néznek ki,de egy ilyen videót nem lehet könnyű összehozni,és a fan flashekhez meg az ilyenekhez képest,amiket láttam (ha nem is KHR-es) sokkal jobb minőségű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #143 Dátum: 09 júl 31, 18:31:57 » |
|
Jujj télleg kawaii~
Szeretem ezt az opját FMA-nak
Nade megyek is vissza nézni kül sosem érem be O_O/b]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #144 Dátum: 09 júl 31, 20:44:47 » |
|
Én most fogom megnézni a 135-öst..Genkishi elég durva dedede én nem akarom beérni a végét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 09 aug 01, 07:25:33 » |
|
Helloo.Bocs nem tudja valaki hol lehet nézni/letölteni a részeket magyar felirattal?Nagyon hálás lennék.De ha mangát tudjátok az is jól jönne.Animéből a 12.részig láttam mangát a 23.fejezetig.Előre is köszi a választ
|
|
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #146 Dátum: 09 aug 01, 12:09:14 » |
|
hát animenek tizedik-részig láttam feliratott de US csinálja csak az a baj hogy 2 hetente jön ki 5 rész asszem jövöhéten kéne ki jönni-e a 10-15-ik részig a feliratnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadonchisuibito
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #147 Dátum: 09 aug 01, 12:16:50 » |
|
ezer köszi amúgy onnan töltöttem le az első 10et de nem tudtam hogy 2 hetente 5 rész..nos meglátjuk lesz-e türelmem kivárni
|
|
|
Naplózva
|
"What happens to me..?Is my soul taken?" "I start to think the world would be better off without all of them"
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #148 Dátum: 09 aug 01, 13:09:13 » |
|
144 rész dejóvolt *o* Skull és Mammon a két kis szenya jól bekavartak azért örültem hogy Mukuro és Hibari nem Tsunának estek hanem egymásnak ... szerencsétlen már a kettő együttes látványától is szívdobogást kapott de már megint kell 1hét az új résziiig T__T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #149 Dátum: 09 aug 04, 12:03:23 » |
|
szívdobogás? szívinfarktus! nagyonjóó volt ez a rész is... =D kiváncsi vagyok a kövi harcra. ;P Skull meg egy Lambo-hoz hasonlítható... hát jah. xD Reborn-senpaiiii. >_<
a manga meg... huhh, kicsit ledöbbentett. O.o nahjó, mindegy... hajrá Hayatoo~. xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|