24 nov 22, 12:55:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Katekyou Hitman REBORN!  (Megtekintve 133349 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
TaraAkera
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #105 Dátum: 09 júl 18, 22:07:43 »

Uri egy macsek elvégre Nevet és vannak olyan macskák,akik úgy viselkednek mint ő ikszdé
Húúúh a leopárd formája..  bow kicsit nagyot néztem amikor előpattant Ryohei kengurujának erszényéből ikszdé
És én egyenlőre pont itt tartok... smirksweat
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

♥ K-ON! ♥

« Válasz #106 Dátum: 09 júl 18, 22:39:39 »

hih, gyors vagy. =D
egyébként ti letöltitek, vagy online stream-en nézitek? csakmert kivi vagyok rá.Nevet
(az én válaszom: nincs hely a gépemen, én online nézem. T_T Nevet de úgyis élvezhető... bár nem a legjobban. xD Az a gond, hogy max több részt egyszerre torrenttel tudnék szedni, de nincs senki aki seed-elné, és így 1 nap lenne mire lejönne vagy 3 rész. :/)
jah és.... az az igazság, hogy ez nem is tudom számít-e hírdetésnek, vagy sem, de jó... eddig fent volt 10 részig az AA-n a feliratok... de láttam, hogy az UraharaShop is elkezdte fordítani, és jó gyorsan haladtak, 1-2 hét alatt máris lefordítottak 10 részt... ha valaki akarná magyarul nézni. ^^"
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #107 Dátum: 09 júl 18, 22:53:33 »

én anno nagyon jól seedet torrentet találtam az első 60 rész 1 hét alatt lejött... mert mikor kezdtem még csak annyi rész volt D: igaz 2,5 nap alatt néztem meg annyira belelendültem aludtam vagy 3 órát..  szép emlékek... azóta minden héten várnom kellett valami jó angol sub-ra... bár amikor 100 körül FUNimation szórakozott a licencel akkor raw-ot néztem (szerencsére a mangával képben voltam) X'D

a filler kicsit furán indult szerintem... vélemények? :"D
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #108 Dátum: 09 júl 18, 23:21:38 »

hát... nekem nem tetszik, hogy visszamentek az időbe. :/ egyébként most a fillerben miről lesz szó? azt tudtam, hogy filler lesz (vagy legalábbis most nem a manga szerint megy a történet), de azt nem tudom, hogy miről szól, meg hogy mikor indul. nos... mostmár csak arra vagyok kíváncsi, hogy miről fog szólni. Nevet
de... jaaj, mostmér kellett filler? oké, h közel áll a mangához, dejaj, pont most jönnek a jó részek. >_< *hisztiiii*
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #109 Dátum: 09 júl 18, 23:37:39 »

először örültem a fillernek hiszen az arcobalenok lesznek benne... és Amano-san felügyeli a dolgokat...
információim szerint arcobalenok vs vongolák lesz néhány részig :"D
Fon vs Hibari... érdekes lesz O.o remélem Kondo-san hasonló bishi hangot ad Fonnak is mint Hibarinak :""D

amúgy nekem csak azért fura... mert ugye pont az a probléma hogy nem tudnak visszamenni... akkor most meg? -.-'
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #110 Dátum: 09 júl 19, 00:06:23 »

hát valami olyasmiről zagyvált Shoichi, hogy csak egy oda-vissza útra tudja őket visszaengedni, de ha kipihenték magukat, meg mittomén, vissza kell mindenkinek mennie... jó... tök jó, hogy benne lesznek az Arcobaleno-k, de... aah, mindegy.Nevet egyébként Fon-t én is csípem. xP meg még a hülye Skull-t is... najó, inkább mondom, kit nem csípek a "szívárványosok" (ikszdé) közül: Mammon... > Viper. Nevet
(de többiek jöhetnek. :3 : Reborn, Skull, Luce, Verde, Fon, Colonello... mondjuk... hát Lal Mirch is, talán... bár őt jah.. nem is kedvelem. olyan elutasító Tsunával szemben. >(
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #111 Dátum: 09 júl 19, 16:33:32 »

Lal nem véletlenül elutasító... lásd múltban történt események :"D amúgy a személyisége kicsit Gokuderáéhoz hasonlít... nagyon bírom amikor 2 mp eltéréssel kb ugyanazt reagálják a dolgokra (ez főleg amikor Sho-chan "halállal" fenyegetőzött volt észrevehető :""D )
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #112 Dátum: 09 júl 19, 19:24:29 »

jaaj, kicsi Lal és Collonelo jelenet nagyon jóó volt : DD meg hogy néhány pillanatra mutatták az arcobalenokat - persze Reborn arcát nem >.< - ,érdekes volt
( aaaaw, felnőtt Collonelo! *w* ezt direkt csinálják?! Ördögi )
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #113 Dátum: 09 júl 19, 19:43:21 »

jaaj, kicsi Lal és Collonelo jelenet nagyon jóó volt : DD meg hogy néhány pillanatra mutatták az arcobalenokat - persze Reborn arcát nem >.< - ,érdekes volt
( aaaaw, felnőtt Collonelo! *w* ezt direkt csinálják?! Ördögi )

végülis csak a szeme volt takarásban Nevet Colonello meg..ahh Nevet őt is szeressük X3
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #114 Dátum: 09 júl 19, 20:11:56 »

szerencsére néhány hete már "lebuktak" az arcobalenok egy poszternek hála Nyelvesít (meg ugye most az animében is... és a mangában volt egyújabb színes arcobalenos lap *__*)
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #115 Dátum: 09 júl 19, 21:05:15 »

verdict hogy haladtok a manga forditásával mert lusta vagyok angolul neki állni animét nézni vagy mangát olvasni
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #116 Dátum: 09 júl 19, 21:21:35 »

még csak a 17. fejezetnél járunk.. sajnos több probléma összejött de ha minden jól megy jövőhéttől heti 1 fejezet tuti lesz  Pojén (az új gépem nem működik szóval PS-em nincs szerkesztéssel haladni nem tudok >.<)

amúgy van aki olvassa a mangát -és érti is?- X'D azoknak mi a véleménye mikor fognak egymásnak esni rendesen? legalább Hibarinak meg kéne indulni már lassan... főleg most hogy Sho-chan kezdheti veszélyben érezni magát ikszdé Dino túlságosan megtanulta fegyelmezni Hibarit Pojén
Naplózva

Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #117 Dátum: 09 júl 19, 21:22:59 »

hát tessék megbuherálni a photoshoppot mert én örülnék ha folytatnátok a mangát Nevet
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #118 Dátum: 09 júl 19, 21:32:57 »

mindenképp folytatjuk... mégiscsak a KHR-t szeretem a legjobban szerkeszteni mert a kedvencem :"D (a gond az, hogy a régi gépem amiről most is írok nem valami működőképes.. az új pedig még nem az... >.<)

előző mangás kérdésemhez hozzátenném még hogy: Ki szerint jön a Varia többi része is? én nagyon remélem hogy megjelenik Xanxus isss *.*
Naplózva

Eszty-chan
Chuunin
*

♥ K-ON! ♥

« Válasz #119 Dátum: 09 júl 19, 22:26:06 »

tuti, hogy fog jönni a Varia, tuti h lesz valami nagy gond, ők nem hiányozhatnak! >_< Pláne, hogy Fran-nak az erejét még nem igazán mutogatták. és én őt nagyonis megkedveltem, a flegmaságával együtt. xP
meghát... nem hiányozhat Bel, Xanxus (^^) sem... a másik kettő hiányozthat (bocsi, nem komálom Levit és Lussuiát. xDD).  Nevet
Sho-channal úgyis minden rendben lesz. majd Gokudera legyakja Kikyou-t és a többieket is, bwahahaa.
egyébként az az új színes Arcobaleno-s lap, az tök kúúl. *.* bár a másiknál jobban látszódnak. Nyelvesít

egyébként jó, hogy fordítjátok a mangát, nézegettem is az oldalt. ;D és az a heti egy rész se hangzik rosszul. ^^
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 19, 22:27:24 írta Eszty-chan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins