24 nov 30, 22:37:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 549 550 [551] 552 553 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 749147 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8250 Dátum: 13 júl 15, 20:23:10 »

bandee:
Grat az lwk-hez. Remélem valamikor nekem is lesz annyi lw-m egy szinten mind neked (vagy csak a feleXD)

eragon:
Hát papiron beginneren 1 fn slot van nyitva, szóval elméletben csak 1 szerepelhet a teambe ,viszont ha figyelembe veszem az eventnél tapasztalt furcsaságot és már azon sem lepdnék meg ha még FNK is engedne berakni.
Szóval papiron 1 db ,gyakorlatban lehet ,hogy 2.

Lw ügyben én is pont ugy állok ahogy te ,azaz sehogy. Hard lassan de mászik elöre még 600 élet levétele kell ,hogy legyen esélyem. Poén az egészben ,hogy számolgattam egy kicsit a basherrel és ha kiesne zangetsu (ezzel néztem végig) bárhova téve allig dobna valamit a csapatomon ,ez lehangoló.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8251 Dátum: 13 júl 16, 11:44:41 »

Dobni fog az, majd megtalálod a helyét meglátod. Ahogy látom a kezdő genined kellene feltápolnod egy kicsit, én ilyenkor azt csinálom, hogy a legjobb lw-ket kapja és ugy aránázok vele. Mire lépne 5-6 szintet, ami minimum kell neki ahhoz, hogy legyen esélye a kyuubi ellen, vagy ha 3.genin lesz , akkor is legyen haszna neki, addigra a többi tag is lépne annyit, hogy máris mehetsz simán a róka ellen ! Ki fog az esni csak üssed üssed és ellenörizd, hogy megvan a a minimum IF ikszdé
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8252 Dátum: 13 júl 16, 18:15:20 »

Többször említettem, hogy LS-nél mindig a starter legyen az első helyen. Lehet, hogy csak 20-25% esélye lesz a 4. ütésre, de egy FNG 40-50%-a se ér többet. Azt az FNG-t, amelyik a legtöbbet üti pedig a 3. helyen legyen.
Az átváltoztatást is mindig legutoljára kell hagyni. Így 4-5, esetleg 6 lvl különbséggel is simán megközelíti egy FNG szintjét.

Medium-ig Gobi helyett Giant Crustacean nyugodtan mehet. Tai team-be, LS nin karaktert rakni pedig egyenesen hülyeség (már bocsánat a kifejezésért). Épp az a lényege a tai csapatoknak, hogy minél több taijutsu-juk legyen a crit végett.
Nemhogy az LS nin semmit se ér a taijutsu-val, még a reroll-al is szenvedni kell.
Persze mindenki olyan csapatot rak össze amit akar. Ez a része a hozzászólásomnak csupán arra utal, hogy nem feltétlenül éri meg hosszú időket egy szinten tölteni, főleg az elején.

FM-et már nagyon utálom és hol van még a vége... Aki teheti, az hagyja ki... Ha gyengébbeket hívok ki (18-19lvl), akkor senki se fejlődik. Ha erősebbeket (25-26lvl), akkor szintén. Nincs meg az aranyközépút...
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8253 Dátum: 13 júl 21, 23:20:54 »

Nos gyors leraktam 2 hét után a beginnert ujra és immár Nagatoval a soraimban végre nekivághattam Forbiddennek is... Hümm-hümm  Am csak nállam nem adja be az uj FNGket ahogy annak a redje volna, vagy nálaltok se? Vagy talán csak az eventen engedi először behozni az uj FNGket?
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8254 Dátum: 13 júl 22, 12:09:02 »

Általában az event után kerülnek be ,de a mostaninak vége és nem látom én sem (hardon) a változásokat. Lehet csak akkor fogjuk látni ha új szintet kezdünk ,vagy nem tudom.
Ohh és grat a rerunhoz és soksikert az FM hez.

Ma végre megadta magát a kis zangetsu. Ilyen még nem volt velem ,hogy egy szint végén szelektálnom keljen az lw-k közül ikszdé
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8255 Dátum: 13 júl 22, 12:36:48 »

Ugye ugye.... !!  Kúl  Csak egy kis kitartás kell és potyognak azok a fegyverek. Egyszer pár hétig netán pár hónapig semmi, máskor meg pár nap alatt több is. Hogy meglegyen a két sor: extremen AT-n jutottam túl, most onnan már csak a revive kell azt ütöm egy hete kb. Nem tudom milyen lw-ket fogok továbbvinni basszus Nevet nagyon nagy a választék !!!!!

szerk: köszi grandpa, igazad van, és az utolsó helyre vagy ashura kerül, vagy ha kiesik a revive armor akkor asszem az még jobb lenne. ashura és zangetsu közül előbbit tartom jobbnak a csapatomba bár mindkét lw nines csapatnak jó, de elöbbinek van az a plusz 70 advantage az elég hasznos, a lvl5 dth is , és a ninja exp szintén.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 22, 19:17:36 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8256 Dátum: 13 júl 22, 18:13:58 »

@bandee: Icha-icha, Chaos, Luna, Garuda, és Ashura vagy Zangetsu, amelyiket többre tartod Mosolyog Revive esetleg.

Impon Kisame (4680 hp) állított meg, de még nem tudok FNKt (4500 hp, de nagyobb ütések) megverni, így álldogálok Mosolyog tetszik, a HS, Levantine vagy Psionic nem esik, de már volt 4 Warp Knife... és várom eventet idegbeteg csapatommal easyre Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 22, 19:04:17 írta grandpa666 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8257 Dátum: 13 júl 23, 12:20:22 »

Nah, természetesen kiesett a revive is ikszdé ugyhogy az lesz az 5. amit továbbviszek impóra. Shinigamin nem tudok tuúljutni, lépni kell két ninjának szintet a lvl5 miatt. Mindenki rerollja 100 felett, staminák kb szintén. asszem nem sok kell majd már kyuubihoz sem.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8258 Dátum: 13 júl 26, 13:43:43 »

Az ember a saját hibájából tanul. Ez egy nagyon igaz mondás.
Már kb 2hónapja próbálom kiszedni a Bacchaet, és kb 2 hete fele WE-t rá, másikat Pompeiusra költöttem.
Nem történt semmi, bár már az elején láttam, hogy a guideban előttük egy ONE szócska van, de nem voltam tisztában vele mit is jelent. Gondoltam, hogy max 1 lehet az adott fegyverből.
Aztán így ennyi idő elteltével, itt a keresőbe beírtam, hátra esett róla szó korábban. Meg is találtam:
" ...aminek ott van a neve előtt a "ONE" szó azt jelenti, hogy csak elsőre tud kiesni, tehát, amikor először érsz arra a pályára és egyből sikerül megcsinálnod akkor vagy kiesik elsőre, vagy nem, ha nem akkor soha nem fog már kiesni..."
2 hónapot pazaroltam el a semmire. SZUPER. Sír  >.<#
Nem baj, tovább, előre!!!  Nevet
Most az a terv, hogy ladderben én legyek a best looser, és akkor megkapom a Hollow Bladet.
Naplózva

....................................................................................................................
bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8259 Dátum: 13 júl 26, 15:16:53 »

hát, ez idegesítő lehet az biztos, de a lényeg, hogy már előre nézz ahogy irtad is Mosolyog Amugy megkérdezhetem miért nem a luna sword -öt vadászod ? beginneren egyértelmüen azt kéne kiszedni és vinni easy-re. Vagy maradsz beginneren campelni ?
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8260 Dátum: 13 júl 26, 15:24:59 »

Szerintem , ha csak beginerre akarsz még egy lw-t kiszedni kiszedni felesleges . A basherbe beirtam a csapatod adatait (tai,nin,stam szóval csak amit közvetlen látok) az ad 3000 et ,ha belevesszük még a sealeket és esetleg valami summot akkor valszeg böven van már esélyed kivinni beginnert.
Ha továbbvitelre akarsz lw hollow helyett claymort vidd vagy szedd ki lunát és közben gyüjcs pénzt a ch+ ra.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8261 Dátum: 13 júl 26, 20:40:53 »

Egyértelmű sztem is, csak a szinteket megnézve, még talán üres slotokkal is simán lecsapná kyuubi-t.
Amugy már mindenkinek alapon jár az AA, ha jól tudom ugye, szoval csak CH+ kell kiszedni ez nagy könnyités időben egy két hónap sporolás mindenkinek aki most kezdi.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8262 Dátum: 13 júl 27, 08:03:55 »

@ aton: Temarinak egy Transmigrate nem lenne rossz Mosolyog Bijuu Islanden 200 forintért megerősödik (bár feleződik az xp-je) és jobban fog fejlődni!

ha könnyűt akarsz, akkor Tornado Edge Mosolyog jó LW és kiszedése reális ninja xpt ad, ha nem akarsz Lunával szórakozni, akkor inkább az mint a Claymore... azt meg easy elején kikapod az améval együtt

viszont ha team upgradet (ch+, AA) veszel, és emiatt maradsz még egy kicsit beginner után, akkor tényleg a Luna Sword a legjobb választás, akár FMig is tökéletes LW minden szempontból Mosolyog de vigyázz, számolgatni kell hozzá!

amúgy azt én is látom, hogy AA van minden csapatnak... de miért? valamiről lemaradtam volna XĐ
szűrő nélkül hívok ki csapatokat, és bentvan nekik... akkor nem értem, miért szenvedtünk vele beginner/easy végén, amikor ingyért is beadják... mindegy

impon megvertem az összes nem-föld elemű FNKt, lassan nekirontok Kisaménak amint vettem még statot Mosolyog Psionic Bladet ütöm most 4 napja, nem esett még, de jól jön a 20 xp az FNKnak Mosolyog

http://www.ninjamanager.com/teams/11803 muszáj volt valakinek ezt megcsinálnia XĐ
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 27, 15:13:05 írta grandpa666 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8263 Dátum: 13 júl 27, 23:16:36 »

Hát ahoz a full gaara teamhez gratulálok , én ezt akartam(om) megcsinálni lee vel ,csak ugyebár még nincs olyan ,hogy FNK lee vagy sima kage lee.
Amugy lassan ,de lépeget elöre a csapat ,esélyem már van kjuubi ellen ,csak a mázli az kéne.
Abba a nagy bajba estem ,hogy nem tom mit csináljak ,üssem e a chaost vagy inkább kjuubit , mindkettőre van esély szóval nem könnyü. Lehet inkább kjuubire esik a választásom , jó lesz a gram vagy a shuda.. chakra is továbbvitelre.

Engem az AA free ben az zavar csak ,hogy aki régebben kezdett mennyi idöt "pocsékolt" el rá ,mostmeg már beginneren fetrengenek az emberek a jóban. Nah mindegy ,ez van ezt kell szeretni.
Ez alapján az "accept rate"-et a szürőnél ki is lehetne venni ,nem?
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 28, 11:04:08 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8264 Dátum: 13 júl 28, 21:39:03 »

Verbatimo: hát én a helyedben attól függően döntenék hogy mennyi esélyem van kyuubinál. ha még nincs meg a 0,1 % akkor talán vadásznám az lw-t, a chaos nagyon hasznos lenne extreme elején már a mapon.
AA-ról annyit, hogy persze hogy kiszurás ha ugy nézzük a régiekkel (velem is) de ha meg azt nézem az csak jó, hogy bárki használhatja, mert sokkal több ellenfél közül válogathatok arenába, plusz talán igy többen is fognak eleve játszani ha elkezdik, nem megy el a kedvük az AA kiszedés miatt az egésztől ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 549 550 [551] 552 553 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins