24 nov 27, 22:18:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 546 547 [548] 549 550 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745528 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
eragon007
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8205 Dátum: 13 jún 30, 15:07:52 »

Hardon sikerült Peint is leverni igy mehetek is OW-be Nevet Dejo h nem adtam el a 13Lvl-es Ryo madárkám .. Igy gyözelem esetén akár mág 8ryo is besuszik (vereség esetén 4)  , hamar lesz megint egy kis ryo ha kéne vmire .

Nekem egyelöre ez az utolso event amin indultam , több FNG-re sztem nem lesz szükségem mostanába (hacsak nem lesz pár uj Aka FNG is Nyelvesít ) , ez után legközelebb Hard eventre megyek kövi Aka FNJ-ért .

Verbatimo , én is kb igy kalkuláltam h jövö héten (legkésöbb másfél hét mulva)  lesz már némi esély róka ellen . Igaz,egyelöre még mindig a "Sárga villanás" állja utamat :S

Ha meg lesz az "Akatsuki kollekcio" , akk lehet egy Sannin-t is beszerzek majd mind3 formába Nevet
Mondjuk egy rerunt mindenképp szeretnék majd Impo elött , hogy a (közel) végleges LW-im beszerezzem .
Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8206 Dátum: 13 jún 30, 20:02:40 »

Nah végre letudtam a Naru teamel is AT-t és ezzel a lendülettel mainel is letudtam majd egészen a quartettig meg se áltam... Viszont azthiszem én ki is szállok a háziversenyből mivel a következő héten nem leszek gépközelben, hacsak vki nem gondozná helyettem a csapatot... Lesütöttszemek
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8207 Dátum: 13 jún 30, 21:17:22 »

eragon
Ha sanninból is mindent ki akarsz szedni akkor javaslom ,hogy impon meg fn en is majd szerez egyet egyet be ,mert valljuk be 3 impo rerun nem két perc lenne. Oro full nin , tsunade full tai egyik szintre ilyen másikra olyan csapatot csinálsz és kettő meg is van ,azután még egy rerun a vegyes jiraiya ért és kész is van a neheze.
Persze ez csak egy tanács ,azaz én így csinálnám (egy ideig én is ezt akartam csinálni), és ha jól emlékszem te is mindkét irányba építed az fn készleted szóval böven kivitelezhető is , pont mit én.

Amugy ne izgulj ,hogy még mindig a sárgaságnál tartasz nem vesztettél semmit + ha legyőződ jóesélyel rögtön eljutsz a shinigami ig ahol újra várhatsz ugy mint én. Fuu de utánlom ez a lvl 5 öt ,hiába van esélyem ,de a jouninjaim 20 asok szóval még fele élete megy igy le , viszont ha jó a kalkulátor akkor kage nélkül is van esélyem leverni ,szal ha lépnek a jouninok elkezdem bombázni.

Gondolkoztam már egy ideje ,hogy nekem is elkéne kezdenem valamilyen meghatározott szisztéma szerint gyűjteni az FN eket és akkor villant be ,hogy miért nem gyűjtöm össze konoha fenevadait (azaz gai és lee) ,ez összesen 5 db lenne melyböl 2 megvan és 1 hamarosan. Lényegében ez döntötte el ,hogy gait választottam eventen , többek között ezért sajnálom hogy nincs lee kage. A másik ok ,hogy tökéletesen beleillik az extremes csapatomba az FNJ formája.
Elég fun lenne egy olyan impo team melyben benn van mind3 gai, mondjuk oda eléggé kellenek majd a stamos lw-k ikszdé
Aztán lehet ,hogy nem is ez lesz hanem valami egészen más ,hol van az még.

Ahogy látom lassan mindeki fel akarja mondani a házi versenyt
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8208 Dátum: 13 júl 01, 06:42:23 »

bár nem állok nyerésre, de az biztos, hogy nem adom fel... ahhoz túl sok Narutót néztem az elmúlt években XĐ

Gai FNKnak nem a Last Gate a 800-asa, hogy ne legyen annyira erős, a téma így is hasonló, de mégse az...
hasonló a helyzet, mint Hidan FNJ és FNK esetében...

Megvettem az összes itemet és a a kage 800-asát, Hokage Quartetnél vagyok, szintlépések várhatók, még 2 800-as és megpróbálok tovább kúszni Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 01, 06:43:29 írta grandpa666 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8209 Dátum: 13 júl 01, 16:13:16 »

Impo az a szint, ahol kevésbé kell foglalkoznod a staminával, pedig itt a legkisebb mozgás is sokat számít. Viszont itt már van nálad Revive Armor, Immortal Blade és/vagy Chaos Blade. Ha utóbbi nincs is nálad, akkor is viszonylag hamar be lehet szerezni.
3 tag stamina problémája meg is oldódott, a másik 3-nak meg nem is volt.

Nálam a 3. 800-as ab is pipa. A következőt FNG Bee kapja, majd idősebb változata és A megint utoljára maradt (mondjuk ő még a 400-as ab-ot se kapta meg).

Szerk.: Már megint hülye vagyok/voltam... Persze, hogy elfelejtem Lee-t transolni... Néztem is, hogy miért ilyen gyenge.

Szerk2.: Dante, ha nem vállalta el még senki, akkor nekem dobhatod az adatokat. Bár nem garantálom, hogy minden nap fel tudok lépni vele.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 01, 19:03:35 írta laci1005 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8210 Dátum: 13 júl 02, 09:40:44 »

Eventen már a Kvartett is megvan, most viszont várhatok, mivel 2genin+1jounin 20as szintü igy nekem is csak fele életét sikerül levernem Shinigaminak ... Viszont ha vmelyik lép egy szintet addig valszeg Mabui is fellép 20asra és akk megint csak várnom kell ...  Na sebaj, idö van még böven Nevet
Megvettem Hakunak is a 800ast , mégegyet biztos veszek (valszeg Tayuya geninnek) , jouninoknak kagénak lehet nem lesz meg .

Anno a legelején (alig hogy meglett az elsö FNG-m Itachi személyében) , a 3doujutsust akartam beszerezni igy Neji lett volna a 3. FNG de azt utközbe Mediumon meggondoltam magam azt ink Sasorit vettem meg (valszeg az AB-jai nem tetszettek Nejinek,de már nemtom , rég volt Nevet ) . Azt csak vmikor utána döntöttem ugy h az Akatsukit szerzem be (mindegyikböl egyet-egyet) , Hard közbe találtam ki h mi lenne ha mind3 formába beszerezném az Akatsukit (elsö sikeres Hard eventem alkalmával mikor FNJ Naga csapatomba került ) . S pár napja a Sannnon is elgondolkoztam, ha már van egy FNG Jiraiya-m . Igy legalább nem kell feles FNG-t beszerezni ha esetleg rerunoznék Extreme/Impo után (és ha nem lesz addig plusz Aka FNG) Nevet
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8211 Dátum: 13 júl 02, 15:23:55 »

megvertem a kvartettet, nézem, nincs egy 5tel osztható huszárom se, mondom akkor beírom már basherba, hogy mi esélyem van a Shinigamira... 2%-ot dobott, ki, úgyhogy nekimentem, és másodikra inkább jól megvertem Mosolyog kyuubinál hasonló mázlit szeretnék (rá 2600 körül ütök)

jó a Giant CC, naponta veszek 800-ast... csapatomban ez a legnagyobb pozitívum, de mindenki jó most Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8212 Dátum: 13 júl 02, 17:02:53 »

Én is naponta veszem a 800-asokat. Még így is, hogy alig kapok kihívást. Már csak kettő hiányzik. Nem mellesleg a crit végett sokkal jobban jártam, mint Gobi-val.
Az a jó a crit-be, hogy simán ütnek olyanokat, hogy csak pislogok. Pl. ott van Omoi, papíron a legnagyobb sebzése 193 lenne, de 280-at is képes ütni.

Nálam is a szerencsétlen 5-ös szám állja az utam. Mondjuk én rossz helyzetben vagyok, mert 4 tagom is ez miatt esik ki.

A versenyt még nem kell feladnom, és ha jól láttom ab-ok tekintetében is én állok a legjobban (mondjuk ez ki is merül 1 800-asban... Mosolyog).
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8213 Dátum: 13 júl 02, 17:44:39 »

Eventen megvan már az esélyem kjuubi ellen és még mindig shinigami fog meg ,mert 3 tagom at veri =(
3600+ felett ütök és van már kjuubi ellen is 0,005 % esélyem ,shinigami ellen kb 50%.
A napi 1 800 as nálam megvan (ha normál tudok lenni) ,bár lehet hogy kéne vennem még egy kör statot fng nek hogy 100% legyen a 4. hit (98 helyett) ,már az is sokat számítana.A többi tagom nem hiszem ,hogy kap statot (valszeg mire megkapáék már jócskán verném a kedvencünket)
Nah mindegy ,remélem lesz valami kis mázlim kjuubinál elöbb utobb ,talán még ma vagy holnap.
Ha jól láttam 2 geninem ma még meglépheti a szintet és kage nélkül is jó esélyem van leverni shinigamit (csak adná az ég hogy kinyiffan)

Szerk.:
Nah szépen megadta magát a shinigami ,pedig még 2 ninja hátrányos szinten állt ikszdé
Azzal a lökettel elsétáltam a kjuubiig , szóval holnap kezdödhet a tánc. Fúú de birnám ha bejönne az 5 milliomod esély ikszdé
Nah mindegy még 1-1 szint mindekinek meg a summnak és más valamit érő esélyem lesz (esetleg 1-2 ab még)
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 02, 21:35:57 írta Verbatimo » Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #8214 Dátum: 13 júl 03, 15:25:19 »

Hali
Azt szeretném kérdezni,hogy easyn melyik lw a legjobb,amit továbbvigyek, murasamenál nem találtam jobbat,de az szerencsére 1 nap alatt kiesett bow szal ha az a legjobb akkor nem nagyon keresgélek tovább
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8215 Dátum: 13 júl 03, 16:08:26 »

Csáó
Igen a murasame nagyon jó lw ,általában azt szokták választani. Szóval ha már kiesett és direkt csak a tovább vitelre keres lw már nem is kell folytatnod. Hardig bőven jó lw (utána is ,de hardon már beszerezhető a fejlesztett formálya).

Eventen az elemek majdnem teljesen beforgattam, csak azért mert az egész 800 ryoból megvolt (már csak kagehez kell 25 ryo és kész is). Hát sajna az a 5 milliomod esély nem jött be ,de ez mostanra már 10X annyi. Még pár nap és érdemleges esélyem lesz , természetesen addig is támadom ,mert lehet mázlim is.

Szerk.:
Az elemek belöve ,kezdődhet a végjáték. Mivel próbálom jól beosztani a pénzem mostantól mindent számolok melyikből jövök ki jobban (adott 800 as Ab , stat mindezt csapat szinten ,vicces lesz), remélem ezzel a taktikázással hatékonyabbá tudom tenni a ryo felhasználásom. Hát igen ez a hátránya a rokubinak .
Remélhetőleg vasárnapra már jó esélyem lesz (esetleg kész lesz az event is)
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 03, 22:42:31 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8216 Dátum: 13 júl 04, 05:23:58 »

Grandpaaa: akkor most szóltam negyed órája levantine eső van. És ha valaki Zangetsu esőt szereti annak is szólok Nevet
Szóval impon kiesett leva, extreme-n meg zangetsu. impon el is kezdtem ütni a soul blade-et, ha egyszeregy üzlet beindul , de majd nézek egy bashert, és lehet nem időzök soul blade miatt, hanem....

Grat mindenkinek az evenetes haladásokhoz, most mintha befordulnánk a finisbe, éles a verseny lassan mindenki ott toporog már legalábbis a sinigaminál, hogy aztán kopogtasson a kyuubinál is Mosolyog Szoval haj-csatok hajcsatok Nevet  én meg kiörvendezem magam jupi jupi jupi  Nyelvesít Pontosan
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8217 Dátum: 13 júl 04, 07:38:46 »

Grat bandee! És kösz hogy szóltál, teljesen jól kiesett a Warp Knife XĐ több mint semmi, eddig ez sem volt hónapok óta, na most már ryot kell gyűjteni, meg majd megpróbálom Karakura befejezését... overlevel Naruto csapatom van, már 17-18as ninjáim vannak... legalább ez nem lesz gond

eventen ez a helyzet:

ez még egy kis idő, meg 800as meg RN meg FSP meg kiscica meg minden...

na de most 2 nap szünet, péntek estig távol leszek a civilizációtól, ha visszatértem, visszatérek... XĐ
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8218 Dátum: 13 júl 04, 08:32:02 »

Grat bandee ! ÉS kösz,hogy szoltál Nevet
Reggel nekiálltam ütni Zangetsut hátha nekem is kiesik. Nézem, mér nem tudom ütni Zabuzát,erre látom h Ryo Bird van Niibi helyett ... Gyors csere de csak 2-3szor tudtam ütni, mert közbe elfogyott az Energy ... :S

Eventen már csak Narutokon kell tuljutnom és én is finishbe érek Nevet
Tegnap elcsesztem kb 500ryot elemváltásokra,hogy üssem Lesser kjuubikat igy majd csak holnapra lesz meg a 4. 800as AB ...

Extreme-re már lenne 3 csapatösszeállitásom :
1. starter Gaara+FNG Ita+FNG Naga+Shukaku Gaara(majd FNJ Kisame)+FNJ Hidan+Gaara+Niibi = 10+10+11(20)+20+20+12 =83(majd AT után 92)/95

2. starter Gaara+2FNG(valszeg Ita és Naga)+3FNJ(Hidan,Dei,Naga,esetleg az egyik helyére majd Kisame)+Niibi = 10+10+20+20+20+12 = 92/95

3. FNG Itachi+FNG Naga+FNG Sasori+2FNJ+Gaara+Niibi = 10+10+10+20+20+11+12 = 93/95

Ezek körül talán az elsö lenne a kegjobb,de kíváncsi vagyok Ti mit gondoltok erröl,melyik lenne a legjobb,melyiket érné meg a leginkább .
Elsö esetbe FNG-k valszeg HS-re , FNJ-k LS-re lesznek huzva , a 2 Gaara pedig LS-re (lehet startert ez esetbe kiprobálnám HS-re,persze ha megérné)
Harmadik esetben Gaara helyére esetleg még Danzou(13Ch) és 3tail-Naruto(13Ch) is pont beférne . (ez esetbe 95/95 Ch max. )

Továbbvivendö LW-k ha nem esne ki semmi (föleg a két tervezett LW egyike se) : Murasame,Sudarshana,Claymore,Golden axe (ha Zange-Chaos duo egyike esik csak ki akk az valszeg Golden axe helyett lesz , ha esetleg mind2,akkor Golden axe+Claymore helyett mennek Extreme-re)
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8219 Dátum: 13 júl 04, 10:13:02 »

ELösször is gratula mindenkinek az LW hez ,látom bejött az eső taktika.

eragon
Mindhárom felállás jó.
Kis finomhangolások amit esetleg tudok hozzájuk fűzni:

Ha a 2. at választod egyik fnj misslotos lesz szóval jócskán kell neki stam ,chaos blade(revive armor) nélkül én nem vállalnám be.
Mivel feltétlen nibit használsz gaara kage lenne talán a legjobb.
3tail-t egyáltalán nem javaslom ,mivel 0 nin növekedése van azmellett pedig igen hs ,esély sincs ls re vinni(52-60 lvl) , danzo ugyan egy kicsit erősebb viszont neki is 10+ os a seal je ,szóval nagy szinten teljesedne ki + drágább is gaaranál. Gaara olcsó hamar elérhető kicsi a sealje, gyakran szivesebben hagynám őt a csapatban mint a 20 as gaarát.
Az aktuálisan beszerzett fn-t mindig érdemes használni ,de én mellé inkább egy ninest raknék márcsak a nibi miatt is (talán dei-t de ez csak az egyéni véleményem).

Ez csak egy egényi vélemény ,de starter gaarát nem nagyon érheti meg hs re huzni , néztem basherben ,hogy starter leenek sincsen sok esélye 4-8. hitre extremen (ezért kellett mindenhogy szereznem még egy hs tai fng extreme elött)
Szóval hagyd csak starer gaarat ls nek és tedd a 3. slotba , úgy már jó esélye van a szép (szebb) sebzésre.

Így hirtelen ennyit tudok hozzáfő(ű)zni.

Csak kicsit beindult a fantáziám ,szóval hirtelen ezt szülte meg elvetelmült képzeletem:
starter gaara - fng itachi - fng naga - zabuza - FNJ valaki - chio - nibi (0+10+10+15+20+28+12=95/95)

valszeg gyengébb mint bármelyik fenntebbi összeállítás ,de elég fun elképzelni egy extremes teamet chioval
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 04, 10:24:45 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 546 547 [548] 549 550 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins