24 nov 27, 19:22:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 545 546 [547] 548 549 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745407 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8190 Dátum: 13 jún 26, 18:39:38 »

Sajnos mostanában nemigazán tudok foglalkozni a csapatokkal. Ha van időm (mint most), akkor egyszerűen túl fáradt vagyok, hogy géphez üljek. De még csak telefonról sincs kedvem belépni.

Most kapta meg Omoi a 400-as ab-ot, pár perc múlva pedig FNG Bee is meg lesz ajándékozva.

Szerk.: Az ab-okkal én is gyorsan végigszaladtam AT-n, Naruto team pedig Zetsu-nál állt meg. Na nem azért, mert nem tudták volna legyőzni, szimplán csak elfogyott az energy.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 19:16:04 írta laci1005 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8191 Dátum: 13 jún 26, 19:23:01 »

Verbatimo : félre ne érsd, nekem is van Naga FNG/J-m és jó is meg minden, csak nekem a 200as AB-ja nem tetszik a -30stam miatt . Természetesen a 800as AB plusz egy jó LW (mint pl a Luna sword) mellett egész jó , csak ha nincs semmi jo LW (a 2LW-m ami van az Hidannál és Kagénál van, legalábbis egyelöre) azt igy nekem nem sok mindenre jó :S

Eventen ugy tünik lassan már csak én szenvedek még mindig AT-ba :S Pedig nem is vagyok lemaradva töletek (a szinteket,AB-okat nézve) , lehet rossz summ-t vettem? Ha igen akk holnap le is váltom Niibire/Rokubira .

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8192 Dátum: 13 jún 26, 21:49:09 »

Nyugi még én is itt vagyok AT be ,ettöl ne félj.
Rokubi lefelezve , a terjes csapat megszerezve , mostmár jöhetnek az abok. Sajna a We pont akkor fogyott el amikor haladhatnék ,nah de annyi baj legyen majd reggel. AT ben talán a legnehezebb ellenfelel (paint leszámítva),azaz sasorin tuljutottam (csak azért ő a legveszélyesebb ,mert fele csapatom villám és kevés az öngyújtom).
Rokubival eddig nagyon meg vok elégedve , jól megdobta a csapatom . Tegnap reggel még karakura eleje ,ma este AT vége, remélem Kjuubi is igy adja majd meg magát (egyik reggel van kis esélyem másnap este már alszik is)
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8193 Dátum: 13 jún 27, 06:57:27 »

Ha jól látom, magyarok közül még mindenki ATben van, én is most tudtam le narutóval, jelenleg a main akarja megverni ezt a hat izét... kár hogy erősek, a kagém meg egy fos, de van idő, veszünk még abot Mosolyog

Jól titkolom, de nekem is van egy Nagato FNGm ( először és utoljára mediumon használtam), véleményem szerint az egyik legjobb 50 és 200-as abokkal rendelkezik előbbi IF utóbbi a fejlődés miatt... nem kell megijedni a -stamtól, ha FNG akkor berakod első helyre és addig fejleszted, amíg jobb nem lesz, ha FNJ akkor meg ráraksz egy Luna Swordot vagy Chaos Bladet, akár Vampire Clawt és haladjunk... a death5-öt pedig sose becsüljétek le! Mosolyog

claymore alap progression LW nálam minden nehézségen, impón is, sőt, forbiddenen is kiszedem majd, az elég előnyös ha egy ninjának ez alapból egy képessége... hardtól már mindegy a stamina, könnyű egyensúlyozni Mosolyog

impón pedig haladtam Gamabuntáig, 4080 hpja van, Orót még megvertem 3900-zal, de a HS már csak ilyen Mosolyog
és jól elköltöttem a 2000 ryomat elemváltásokra Szomorú muszáj lesz gyűjtögetni 800askora XĐ
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 27, 07:13:30 írta grandpa666 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8194 Dátum: 13 jún 27, 10:29:52 »

Úgy tűnik csak nekem nem tetszik az egyik kedvencem 200as AB-ja xD  Luna-t max. egy rerunon ha beszerzem, de lehet már nem fogom , Chaosnak meg örülnék ha kiesne,Vampire claw egyelöre nincs, Claymore-t meg Naga 200asa helyett használom szal az a 18attack még igy is megvan Nevet  Egyelöre csak fejlesztem teamem plusz ryogyüjtés,mivel elözöekbe (800as AB-ok,Naru teamnek a 200asok,1-2elemváltás) szinte minden ryot felhasználtam :S Szal hardon csak topogok egyhelybe egyenlőre ...

Itt panaszkodok, erre reggel szinte egyböl végigrohantam AT-n Nevet  Na ennyit erröl ...  Naru team meg már Dei-nél megakadt ...  Már csak a Tayuya duonak kell a 400ast megvennem,utána lehet rászánok pár napot h összejöjjön az a közel 5k ryo a 800asokra (Legalább 1-2 800ast szeretnék majd megvenni) .
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8195 Dátum: 13 jún 28, 09:04:59 »

Eventen én is hasonloan vagyok. Naru paintnél szenvedtem egy kis idöt ,a main meg 1. re leverte a hatost. Tipikus.
Nah mindegy most már én is OW ben haladgatok . Igazán én csak az FNG-m 800 asát akarom megvenni ,max még 1-2 őt ha nagyon sok pénz jönne (ami nem fog). Rokubi ugy is helyreállítja gai -40 stamját majd.
Most elösször vagyok fennt a toplistán és helyböl a 40 valahányadik helyen ikszdé , tényleg nagy a lemaradás az elsőhöz képest, mondjuk kicsit fura ,hogy még mindig csak 4 lila van ,azthittem többen fognak premelni.

Mainnél nem történt semmi,mondjuk a napi 4 percel amit vele töltök mit is várhatnék.

eragon
Ne csüggedj a hard miatt ,elöbb utobb ugy is történik valami én is ugyan ugy vagyok mint te.
Hát azért 5k ryo még az eventen sem pár nap lenne ,de ha kellenek akkor ugy is rá kell szánni az idöt.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 28, 09:13:02 írta Verbatimo » Naplózva

-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #8196 Dátum: 13 jún 28, 17:41:34 »

Úúúúúúúúúúúúúúúúristen, a hétszázát odavissza meg ami ilyenkor szokás..... Kiesett a Ragnarok!!!!!!!!!!!! Dáridó Lajcsival
Unalmamban kattingatok a mainel mert az eventen elakadtam a naru team miatt és láss csodát 1 hosszú év után kiesik a Ragnarok! Yóóóó Nah akkor jöhet Forbidden Hümm-hümm
Vagy mégse... Még maradok egy Masamune erejéig Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 28, 21:23:33 írta -Dante- » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8197 Dátum: 13 jún 29, 08:25:09 »

Grat Dante !!!   Ohh My God   bow    Amugy sztem tegnap ragnarok eső lehetett, legalábbis elképzelhető, mert van ez a csapat : http://www.ninjamanager.com/teams/83101     eddig mindig vörös róka volt, most meg lila lett hirtelen, a nevéből itélve ő is ragnarok vadász, de ez a kedvenc csapatom, ellene tudok impón a legtöbb ninja exp-t szerezni.  Am máskor is úgy vettem észre, hogy érdemes figyelni a főoladalon mikor mi esik ki lw-k közül, mert mintha "kinyitnák" a kiesési kapukat szóval sokszor megfigyeltem hogy egyszerre több esik ki egy fajta lw-ből. Szoval eventen is amikor láttam boldog boldogtalannak kiesett a chaos blade- zangetsu duó, akkor felhagytam a hetek óta tartó daedalus lance vadászattal és két nap alatt kiesett kb vagy a chaos vagy a zangetsu vagy mindkettő nem tudom már.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8198 Dátum: 13 jún 29, 12:15:13 »

Grat Dante !!  Mosolyog
Nahh  ...  3.magyarként nekem is sikerült átverekednem magam a Peineken Nevet OW-ba is csak Yondi állitott meg :S
Kezdem gyüjteni a ryot, azt lehet csak FNG-nek fogom megvenni a 800ast . Majd még meglátom .

Bandee , vmi ilyesmi nekem is eszembe jutott már LW-kel kapcsolatba ... Majd ha több Chaos/Zange esik akk majd én is nekimegyek , hátha nekem is megadja magát Nevet
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8199 Dátum: 13 jún 29, 12:36:31 »

lehet babonásnak lenni, valójában semmi köze hozzá, de hinni lehet benne, szóljatok ha Levantine-eső van, beállok alá XĐ

Én is Yondaiménál vagyok, még 1 RN és utána 800-asokat veszek... kiviszem 3tail Narutóval, aki mondjuk a csapat mindegyik tagjához képest fos, de megteszi Mosolyog százat üt oszt' jó'van...
Még a Crustaceannal is kevés a ryo, de inkább a gyors haladás a "gond", amit kell, azt megveszem, szerintem mind az 5 800as kell (Yahikónak nem veszek)

jah és grat Dante Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 29, 12:53:33 írta grandpa666 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8200 Dátum: 13 jún 29, 13:47:06 »

Grat Dante , látod látod visszatérsz és meg is van a jutalmad. Mi lett volna ha 2 évig nem vagy?(maga szedi ki a ragnarok magát)ikszdé

Hát event kezd kicsit uncsi lenni ,de végre megvan minden 200 as AB om , ohh jehh , már csak pár 400 as és jöhetnek a 800 as ok ikszdé Nah jó ez igy már rém ciki ,de mindegy. Sajna qvartetnél elfogyott a WE - m  smirksweat
Hát mondjuk nem is baj ,shinigami ellen csak 0,3% esélyem van ,de sajna egyik tagom 15 ös szal esélytelen ,meg kell várnom míg ő felmegy 16 ra meg a 2 jounin 21 re , kjuubinek kb 70% életét tudom levenni (már csak azért is vicces mert 1 800 as om van és nem vettem statot sem ), ohh de rég volt már a beginner el is felejtettem.
Rokubinak még kell 1-2 lvl ,hogy a csapat stamban jól álljon ,de így sem rossz.

Mainnél természetesen nincs semmi. transz genin direkt húzása ha lassan is de megy, kb 1 hét alatt 16 ról 22 re nem is rossz (passzivban). Hát amíg nem éri el a 30 at valószínű marad igy a csapat,aztán jöhet a kage ugyan igy 35 re , bár lehet nem fog annyi kelleni ,mert közben a FN ek is dolgoznak valszeg olyan 45 környékére is felmennek.
Legjobban az zavar ,hogy nem vok fennt igy nincs kihívás és nem tudok statokat venni (1 kör van ,de kb 3 kéne) , bár elötte pár abot vennék kono trionak ,hátha meghozza a szerencsét alapon.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 29, 13:51:26 írta Verbatimo » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8201 Dátum: 13 jún 29, 14:22:40 »

Grat Dante és majd sok sikert, vagyis inkább szenvedést neked is Forbidden-en Nevet

bandee: akit linkelték, az hamarabb volt Impo-n, mint én. Megérte neki?

Event-en úgy látszik megint én vagyok lemaradva. Mármint ami a kihívások számait illeti. Lee megkapta a 800-as ab-ját, a következő Sora vagy Omoi lesz.
Lehet, hogy kénytelen leszek feladni a házi versenyünket. Hétfőn minden kiderül.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8202 Dátum: 13 jún 29, 20:31:16 »

A qvartet is megadta magát elsőre. Szóval most jöhet a várakozás shinigaminál, mondjuk legalább van idő ryot gyűjteni.
Amugy ti farmoltok valami LW eventen?(gondolom nem ,mert ti is sajnáljátok rá azt a 700 ryot Ördögi,mint én ,de azért hátha)

Hát laci nagyon ugy nézem ,hogy egyrúgóra jár az agyunk, pont ezt akartam én is tenni, valahogy nálam ez a belső verseny demoralizáróla sikerült. Furcsa ,de Hard event sokkal élménydusabb volt (pedig ugyan az a map, érdekes)
Amugy köszi a rokubis infot mégegyszer , nagyon bejött nálam , valszeg még easy eventen is azt fogom használni.

Impo-n ragnarok farm? Azthiszem ,hogy arra a fogalomra ami rá illik még nincs megfelelő definició ebben az univerzumban ,akkor már miért nem FN-n?
Mondjuk azt elhiszem ,hogy jól adja az exp-t , konotrionak magas a szintje ,de még igy sem sebeznek olyan sokat.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8203 Dátum: 13 jún 30, 11:10:26 »

Nevet Ne értsetek félre, én is tudom, hogy a legnagyobb baromság amit az a csapat művel, épp ezért szeretem, mert iszonyat magas szintjei vannak, mégis gyenge ahhoz képest, és igy rengeteg ninja exp-t kapnak a ninjáim amikor játszok ellene. Átlagban 30 fölötti kb minden ninjám kapott exp-je ellene minden meccsnél. Ezért szerettem.
Amugy Verbatimo: main-nél nem tudom hogy sokról maradsz-e le, mert az event miatt kb fele-negyede annyi kihívás jön a rendes szerveren.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8204 Dátum: 13 jún 30, 14:49:34 »

Hardon normál körülmények között napi 80-120 kihívás jön ,így viszont max 5 ,mert nem vok fennt 10 percet naponta. Nem tudom mennyit kapnék ,ha azzal lennék inkább aktiv ,de lassan már mindegy , már csak fel kell szintezni a csapatomat eventen aztán leverni a maradék pár ellenfelet. Ha jól kalkulálok egy hét mulva már lesz valami csekély esélyem.
Mi a poén ebben az eventben?
Kb 2 hete indult ez a kis event és kb még 1 hét kell ,hogy legyen esélyünk kjuubinál (bocsánat ha valakinek elöbb lesz ,csak kb) és akkor még hol van a leverés. Szal lehet venni olyan 1 hónapot (ez alatt már jóesélyel megvan).
Ha valaki megy egy rerunt durvább LW nélkül mondjuk 2-3 FNG vel jó esélyel végez hamarabb ,hát még ha van 1-2 FNJ is mellé meg pár LW.
Ha nem kellett volna feltétlen még egy hs tai fng extreme elött nem valszínű ,hogy indultam volna. Inkább fókuszálok mainre ,hogy kivigyem hardot-extremet (impot) és mehessek rerunozni.
De ha már kell ugy is az fng akkor jól jön hardon is az a 300 ryo  Ördögi
Naplózva

Oldalak: 1 ... 545 546 [547] 548 549 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins