Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #8085 Dátum: 13 jún 04, 21:03:27 » |
|
Gyarapodik a választék tény és való. Nekem elsöre kin-gin páros tetszett meg ,kiváncsi leszek a combojukra . Végre én is nekfoghatok a tervezgetének. Nekem jó esélyel kinéz egy Darui-Ginkaku (esetleg Omoi) jouninsor , ha már laci lemondasz A ról jöhet az én teamembe. Bár így végiggoldolva kicsit sok chakra maradna meg így ,de egy ilyen eventet egy sound4 os combo teammel is ki lehet vinni (szerintem).
Hát a csapatom enyhén szólva megállt mint a szeg. Folyamatosan próbálkozok LW ütéssel kevesebb sikerrel ,de nem csüggedek hol van még karácsony.(erre akarom a beginner rerunon a kiszemelt lw ket kiszedni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #8086 Dátum: 13 jún 04, 22:22:19 » |
|
Mint ahogy számunkra is OP-k a camper (100+ lvl, 50+ summon), vagy a 4 FNK-val rohangáló csapatok.
Nekem pedig pont ez a végső tervem Ha végeztem FM-el, akkor nyomok egy "gyors" rerunt beginnerre Ragnarokért, majd 2 impo rerunt, és utána beginneren campelés 4 fnk - starter genin - starter jounin - Gamaken csapatfelállással =) Nem lesz épp gyors kivitelezésű terv, de hát annyi baj legyen, challenge accepted
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8087 Dátum: 13 jún 05, 06:21:39 » |
|
Moontiger: ha jól tudom a 4fnk + starterek + 40ch-s summon a legerősebb felállás ugye ? Megnézem én is az új ninjákat kiváncsi vagyok mit tudnak. Mivel nem történik semmi ezért nem tudom kitölteni a két sort. Extreme-en most az a szar, hogy vagy egy fnj-t veszek ki, vagy a summont, vagy két fng-t a ch miatt. az fnj-t szoktam kihagyni, mivel a summon fontos és az fng-k ugyis lemaradtak pár szinttel.na meglett a két sor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #8088 Dátum: 13 jún 05, 07:39:00 » |
|
Beszélgettem pár klántárssal, és abban állapodtunk meg, hogy az kell legyen a legerősebb, egen. Csak ugye felszerelni őket kicsit macerás, mivel a 6 csapattagodból háromnak 200 feletti stamina kell.. szóval nagyon LWk-re épül ez a csapat. Megoldható relatíve könnyen, de naaagyon sok szerencse és türelem fog kelleni hozzá szerk: Mondjuk mire a FM-t befejezem szerintem meg fogok őszülni.. most jár a kis sárkánykám 11. szintnél, de szerintem minimum 20. szintű fog kelleni, hogy kivigyem, ami ha jól emlékszem valahol 3-4000 nyert meccs körül lesz.. szerk 2: Ééén vadbarom.. most vettem észre, hogy az alt csapatomnál elfelejtettem lefelezni Zabuza chakráját, és 2 countryt úgy nyomtam le -__-"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 06, 09:08:34 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8089 Dátum: 13 jún 06, 10:56:22 » |
|
Nah, akkor: Megvettem Deit, már lvl 5, a másik jounin Ita lesz majd mellette, ha lesz elég chakra, hogy beférjen. Aztán egy FNG-t is betennék. Valszeg szintén Ita vagy Oro lenne. Közben meglett a 2. lw-m is, a Mullvad Claw. 4 nap alatt sikerült kiszedni. Nem túl erős, de ad +25% IF-t, amivel nagyobb esélyem lesz jobbakra, anélkül, hogy megvettem volna Konohamaruékat.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8090 Dátum: 13 jún 08, 19:37:28 » |
|
Az a +25 IF annyit fog dobni az esélyeiden, hogy semmit . Csak annyi IF-et kell szerezni, ami minimum szükséges az LW-hez. Többet felesleges, mert szerencse kérdése az egész. Szóval ha mindenképp valami jobb LW-t akarsz (pl.: Luna Sword), akkor meg kell venned legalább két tagot és egy pár ab-ot is. Main szép lassan halad előre, ahogy kell neki. Viszont most tanácstalan vagyok... Reibi lenne a temp summon, de jó ha kettőt letudok ütni belőlük. Gondolkodtam még Giant Rhino-n is. Ő ugye több attack-ot adna, a két Kiba és Tobi is jobban járna vele. Viszont a -enemy tai immun semmit nem ér WM-on, pedig az lenne a legfontosabb. Ti mit tennétek a helyemben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #8091 Dátum: 13 jún 08, 21:01:51 » |
|
Ennyi erővel használhatnád giant dog ot is. Ugyan annyi tait ad mint rhino , viszont az exp bonusz majdnem használható is. Szerintem ez többet ér mint a rhino ha a mapon akarsz haladni (legalább is amig nem tudsz jobbat venni). Én csapatom is használja és láthatóan több exp jön . Hirtelen csak ezt tudtam javasolni esetleges alternativaképpen, persze ha az a 2 chakra számít rhino nál jobban nem hiszem hogy talász, csak azért gondoltam erre mert reibi nek is ennyi chakra kell. Lassan de alakulnak a dolgok mainnel nálam is. Már nem kell sok ,hogy meglegyen a pénz ,szóval elkezdtem karakuréban nézelödni, eredménye képpen már csak 1 -et kell levernem és akciozhat naru team is.(sajna pont elfogyott a legértékesebb dolog számomra , persze ,hogy a WE). Kb 150 ryo kell még ahoz amit akarok ,de ha véletlen elöbb összejönne a karakura ,sebaj eladom a madárkámat és kész is. Most ,hogy mondtad a summot ,lassan meglehet az erőm ,hogy leverjem a gobit (eddig is csak azért nem vertem le ,mert nem akartam pazarolni a ryot váltásra és full lightning el nem egyszerű a dolog.) Karakura után benézek oda is. szerk.: Hát jött egy kis isteni táplálék és hatására karakura már nem játszik. Sőt még gobi is megadta magát 1. re ,így gondoltam probálkozok egyet AT ben is ,mert 7 WE ért nem pakolom be a triot ,hát nem megadta magát dei is Ilyen is ritkán van . szerk2.: Most jutott eszembe ,hogy ezzel a kis hadmozdulattal lényegében megvan a végleges teamem (már csak startert ell majd meg transzolni és kész ,de személyeket nézve kész). Gobi ,ha jol számoltam 5 ös szinten már többet fog érni mint a 9 es kutyusom ,szóval fájdalmas bucsut kellet ,hogy mondjak nekik. Sajna a nagy pénzgyűjtésben megfeletkeztem FNj naga fejlesztéséről ,de kétlen ,hogy ezt a kis lemaradást sok idöbe tellne neki behozni. A csapatom Abokat tekintve 4 tagja már elérte a végső formát ,már csak 2 gaarával kell foglalkoznom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 08, 21:20:49 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8092 Dátum: 13 jún 09, 06:32:24 » |
|
Grat, nagyon szépen haladsz, annak ellenére hogy nincs időd a játékra, de hát a fontos az a valóság Nekem nem adja magát se a levantine se a dragonbone, de eddig elég sok lw kiesett uh nem rinyálhatok. Fnk Itachi lassan közelít a lvl60-hoz mekkora szintek kellenek impóhoz kb ? 60 fölötti ha jol rémlik.a geninek még bőven 50 alattiak, főleg starter pedig jó cuccai vannak, és persze starter jounin se a legerősebb az fng-k már verik lazán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8093 Dátum: 13 jún 09, 07:57:37 » |
|
Sose használtam exp-s itemet vagy summon-t. Ha nincs 50-60% környékén vagy fölötte akkor szerintem nincs értelme. Ezért nem akarom használni a kutyákat, mert ennél még a -enemy tai immun is jobb. Nem szarakodok tovább, megveszem a Rhino-t. És akkor Lee megy a kispadra, Sakura is had fejlődjön szépen. Következő országnál pedig ő is be fog férni.
bandee_26: sajnos erre már nem emlékszem... Vissza kéne keresni, de nekem most nincs rá időm ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #8094 Dátum: 13 jún 09, 18:28:05 » |
|
bandee: Köszi Ha jól emlékszem ls teamnél szokott 55-60 lvl kelleni . Persze ezt csak a többiek beszámolóiból mondom (még azt is csak emlékezetből).
Furcsa mód At ben egészen Kisameig jutottam(ő is csak a kage eleme miatt nem jött össze eddig). Ezek szerint egy kicsit túlfejlödött a csapatom a pénz gyűjtés alatt. A mégfurcsább az egészben ,hogy eddig arany rangon napi 40 kihívásnál nem volt nagyon több napi 5-6 bejelentkezéssel, most redfoxon kb ugyan ennyi bejelentkezéssel most van 75+. Lehet ,hogy csak a vasárnap miatt ,de remélem ,hogy nem. Ha egy pici mázlim van , kedden már normál üzemmódba kapcsolhatok vissza (ha nem akkor 18. án). Jó régen használtam utoljára gobit , már majdnem elfeledtem mire is képes ,jövő héten már messze felülfogja múlni elöző summot. Fnj naga kapott egy kis tuningolást (lw és 800 as formájában ) és már rohan is felfelé. Lehet ,hogy egy kicsit elhamarkodott kijelentés ,de szerintem 1 hét mulva már Painnél fogok járni (márha van egy kis mázlim is). Mit ne mondjak, jó lenne ha mihamarább tuljutnék AT-n ,márcsak starter genin miatt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #8095 Dátum: 13 jún 10, 08:22:01 » |
|
Bandee: Pont az impo végső csapatomat lementettem, hátha segít most neked valamennyit Neked kicsit persze módosulni fog, mivel elég más felállást használsz, mint én. Impo volt az, ahol próbálkozgattam kicsit más felállással. Nem volt rossz egyáltalán, Shima egy elég alulértékelt summon. Mondjuk valószínűleg Spirit Dragonnal és Gaara-Yashamaru comboval előbb vittem volna ki. Annak viszont őszintén megmondom örülök, hogy NM fórumon javasolta valaki, hogy FNJ helyett Gurent használjak. Annyival nem rosszabb, és a 20 chakrás summon marha sokat segített =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 10, 08:25:33 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8096 Dátum: 13 jún 11, 00:37:05 » |
|
Sokat segít, kösz szépen Gondolom én is, hogy Guren nem nagyon marad el egy FNJ-től, és Shima támadóértékben sokkal jobb, mint Nibi. Ezek elég alacsony szintek, szóval elég jól összerakott csapat volt jó lw-kel ahogy látom és gondolom sok stattal, arra emlékszel mennyit vettél ? Mert Guren is pl nagyon kajakos igaz garuda is dob rajta. Szép csapat az fix!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #8097 Dátum: 13 jún 12, 07:00:09 » |
|
Ez volt az utolsó beginneres LW amivel megúszhattam Levantine vadászását... ott még a Warp Knife sem esett, pedig szoktam próbálgatni... mindegy, már az összes endgame szutyok ki lett szedve, már csak egy épeszű impos LW kell... Szombat este event meggondoltam magam, és megint LS csapattal megyek XĐ úgy az igazi, eddig minden eventen így mentem (pedig nem ez a jellemző a többi csapatomra), de most viszont kitaláltam valami kevésbé hányinger teamet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8098 Dátum: 13 jún 13, 15:11:46 » |
|
Grat hozzá az LW-hez Nekem már legalább 10-szer kiesett a warp knife, már mindig asszem, hogy végre jön a várva várt leva, de ma ugy döntöttem haladok egy kicsit mapon, nekiáltam OW-nek, erre eljutottam egész shinigami-ig, sőt azt is megcsináltam, volt rá , valami 38 % esélyem, megnéztem basheren, hogy ne basszak el WE-t, kb 5.-re át is vitte, na, mondom akkor már nézem kíuubira is az esélyt, hát azért meglepődtem, mert baszus már most kiad 0,001-0,003 közötti esélyt Tudom erre még kell gyúrni, legalább 0,1-et megvárom, addig csak levantine-t ütöm, ha kiesik picit segíteni is fog az is tudom még messze a vége, de hihetetlen gyorsan elértem idáig. WM-on shinigami után a kis kíuubik megállítottak, nem is próbáltam töbször , gyúrok még pár szintet mindenkire ! nagyon királyság, ha egy hónapon belül kivinném madarát lehet majd fogatni velem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #8099 Dátum: 13 jún 13, 15:47:11 » |
|
http://www.ninjamanager.net/showpost.php?p=200770&postcount=2vannak változások itten Gamabunta rögtön milyen használhatónak tűnik azzal a 6 taijutsuval XĐ meg hachibi sem rossz... pedig ő kötelező a crit teamekbe, akik így még erősebbek lettek... és a 7-es szintű Umibouzu summonom is csak arra várt, hogy megerősödhessen még jobban XĐ http://www.ninjamanager.com/help/combosaz új combók közül egyik sem tetszik, a régiekben csak néhány változás van, pl. így már megéri a hetes csapat is a játék elején... a Gai-Lee kombó nem lett gyengébb, az Ichiraku kombó annyira nem rossz, de nem full IF-re találták ki, inkább ryora... pörög a cuccos, de eventen LS lesz és kész, harc-harc mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|