grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #8055 Dátum: 13 máj 27, 18:14:26 » |
|
beginner event pedig potya FNG, hogyha már unod a jelenlegieket... újakat is dobhatnának be lassan, NM fórumon már készülődnek azzal is... grat minden event győztesnek nekem tetszett, legközelebb normális csapattal megyek... XĐ impon állok (imponálok XĐ), nem esik se levantine, de még egy jó warp knife sem, ami mondjuk már nem túl reális... FNK kapcsán már úgy 80%-ig le tudom ütni hála halálos summonom varázserejének valami csak lesz...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 27, 18:14:57 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #8056 Dátum: 13 máj 27, 20:54:54 » |
|
Tényleg , ha jól látom mindeki aki innen indult eventen sikeresen teljesítette. Akkor én is gratulálok magunknak !
Hardon már nem is LW zek ,minek alapon. Már a legeleje óta ütöm az ame not ,hogy már csak azért is kiszedem alapon , hát mit ne mondjak ez nem jött be , már az új FNJ is 20 as szintű szóval hagyom. Lassan ideje lenne leverni a maradék pár FNG meg az FNj közül is párat. Lassan de gyűlik a ryo (3,2 k alatt nem ugrok át AT be). Kb mire meglesz a pénz még 1-2 szint összejön summnak meg mindekinek (talán FNJ lee nek 3-4 is). Akkor végig szánkázhatok végre Karakurán és visszatérhet nagatom is.
Remélem jó sok új FNG kapunk (ha kapunk) ,had szívjak majd mégtöbbet mire az összes FNG meglesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8057 Dátum: 13 máj 28, 22:56:50 » |
|
Amúgy mire jó a Naruto a csapat? Valahogy át lehet tenni őket a fő csapatba? Mostmár én is arany csillagos vagyok, sikerült meglépni azt a szintet, viszont így Ladderben nehezebbek az ellenfelek Lehet várhattam volna még vele. Naruto csapatba viszont kaptam egy Yamatot.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #8058 Dátum: 13 máj 29, 13:27:04 » |
|
A naruto csapatot külön kell vinni a mapon , nem lehet áthozni belöle ninjákat. Lényegében mindkét szemszögből neked kell a játékot kivinned ,mert a játék végefelé a naru csapattal is meg kell majd küzdened.
Ne aggódj ,hogy arany rangra léptél , most tudsz normális kaget venni ,ami mindenhogy elöny . A ladder kevésbé számít ,én például csak ritkán használom ,amikor látom ,hogy jó esélyem van valamilyen díj elnyerésére.
Látom igazatok volt , a következő event beginner lesz méghozzá júniusba,szóval készülödhetünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8059 Dátum: 13 máj 29, 16:22:14 » |
|
A Naruto csapat arra jó, hogy jól fel****on... Lényegében, ha nem lenne, akkor minimális lenne a rerun-on töltött napok száma. Mert, ha vissza mész egy magasabb szint után egy alacsonyabbra, akkor biztos, hogy a Naruto team fog a legtöbbet akadályozni a haladásban.
Event várható volt. Szép lett volna, ha Udon megint bejátssza Hard-ot. Mint már írtam, csak a Hard eventeken indulok. FNG-re már nincs szükségem, ha mégis lenne akkor pillanatok alatt szereznék egyet.
Amint végeztem FM-on, akkor kiszedek 1-2 normális HS FNJ-t, Tsunade mellé. Ahogy nézegettem őket egyedül Sakura mondható jónak. Nincs semmi normális 14-es Seal fölött...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #8060 Dátum: 13 máj 29, 17:09:57 » |
|
Látom igazatok volt , a következő event beginner lesz méghozzá júniusba,szóval készülödhetünk.
Őszintén megmondom én nem látom semmi értelmét, hogy induljak az eventen. Új fng-t jóóó ideje nem raktak be (ha raknának _talán_ kiiütnék egyet), top 20-ba meg elég nehéz bekerülni. Top 10-be meg kb. lehetetlen a premmerek miatt. Igazán kitalálhatna már valami újdonságot Udon, mert ez már nagyon a pénzről szól csak =/ Maximum annyi értelme lenne egy extra fng-t kiütni alt csapatnak, hogy több választékom legyen, meg ~300 ryo ha új nehézségi szinteknél. Sajnos a mostani event nem jött össze, de őszintén megvallva nem is különösen próbálkoztam. Basher szerint kb. 7300hp-t tudtam volna lecsapni a rókuciról a 7500-ból. Ellustultam ezt az eventet na
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 29, 17:11:00 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #8061 Dátum: 13 máj 29, 19:16:23 » |
|
hát már impo után könnyebb FNGket ütni rerunokkal, én még egyet se rerunoltam edig, csak 5 FNGm van, és unom őket... most is Itachi meg Tsunade van bent, ugyanaz mint easyn... XĐ egy jó Hinata FNGt kiszedek, ha nem jön újabb, + szeretem magát a limitált formátumot, tét nélkül is el lehet indulni, ha nincs altod és nem rerunolsz... fun oszt kész! majd figyeljétek halálos kombó csapatomat eventen! olyan hülyeséget találtam ki, hogy nemigaz XĐ már csak azért is megéri, hogy megtudjam, hogy ezzel ki lehet-e vinni beginnert
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 29, 19:19:10 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8062 Dátum: 13 máj 29, 19:40:09 » |
|
Hmm.. FNJ Hidan eddig nem is olyan rossz ( 2Lvl/nap ,bár igaz még csak 12 ) , probálok közbe vmi jo LW-t kiszedni,de eddig SEMMI :S Eventre nekem is megvan már a teamem 2féle verziot is összeállitottam magamnak (biztonság kedvéért ) . Na majd meglátjuk mi lesz . Rem lesz egy pár uj FNG is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #8063 Dátum: 13 máj 29, 22:20:37 » |
|
Kiváncsi leszek ,hogy ezen az eventen is él e majd az ,hogy az első győztes +2 hónap a befejezés . Csak mert ha nincs event 2 FNG val (kitudja mennyit kapunk) kb 3 hét. Csapat tervezgetése szerintem még ráér, majd ha már meglesz a hivatalos kiírás. Beginnerre ugy sem nehéz csapatot tervezni . Szerintem kiprobálom 6farkut majd eventen, elég funny lesz.
Hardon lassan de biztosan gyűlik a zsebpénz (1,6k), starter és a kage elképesztő lassan csuszognak , hozzájuk képest lee fénysebességgel száguld. Szerintem a végére ugy fog kinézni a teamem ,hogy a 2FNj 50 környéke lesz staret és kage miatt.
Azon gondolkoztam ,hogy talán én vagyok az egyetlen aki 1 csapatot visz (bocsi ha tévedtem). Szerintetek érdemes lenne nekem is mégegyet elkezdeni ,vagy a mainem nagytávlati céljam szerint felesleges ,mivel az ugy is a végtelenségig le fog köti. Azon gondolkoztam ,hogy egy FN nélküli campert elkezdenék ,de 1-2 nap után ez a terv valahogy tul unalmasnak tünt (nem mindha a Fn es camper csapat ötlete annyira vonzana).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8064 Dátum: 13 máj 31, 06:11:56 » |
|
Én márcsak azért is jobban elvagyok 2 teammel, mert igy kétszer olyan gyakran esik lw, vagy történik valami, persze a munka is kétszeres, de ha nincs időd és csak napi egyszer kétszer ellövöd az energiát, akkor nem nagy meló, napi 10-15 perc bőven elég hozzá, mégis ugyanannyi eséllyed van lw esésre. Azért ebbe az időbe nem sázmoltam bele a tervezgetést....lényegében az viszi el az időt, de azt meg ugyis akkor csinálold ha épp ráérsz. Úgy látom valakinek megvan az FNK Méghozzá azt választotta akit szívem szerint nekem is kellett volna, csak nem tudtam rávenni magam, a grow -ja miatt, mert nekem nem jó sajnos ha nem ad elég sokat nin-re. Gratula !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #8065 Dátum: 13 máj 31, 09:45:58 » |
|
Köszi good guy Ero-sennin ma reggel második próbálkozásra inkább jól megdöglött, tegnap este nem akart, az LS temp kage már csak ilyen... úgyhogy tökéletes víz elemmel kinőtt az FNKm nekem is... a csodasummon nélkül nem sikerült volna lol gobit majd AT előtt veszek eventen nekem is Rokubi lesz a harci summon, mér ez alapból egyértelmű volt... 2 miss slottal XĐ
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 31, 10:02:50 írta grandpa666 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8066 Dátum: 13 máj 31, 14:09:55 » |
|
Két miss slot ?? kiváncsi leszek mit fog takarni Te Grandpaa nem cseréltük el mi véletlenül az FNK-nkat vagy az avatarunkat ....? Ezt a rokubi bácsit meg megnézem majd gondolom és lehet hogy én is vele megyek ha megyek. De most nem fogok hajtani az tuti, csak legyen meg időben a vége. Amugy premesek lehet hogy egy tizedmásodperc alatt kiviszik majd amúgy most vettem észre hogy Madara FNK is van még egy ?! király az animációja.hogy nem láttam eddig ??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 31, 14:22:10 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8067 Dátum: 13 máj 31, 14:31:06 » |
|
Többször írtam, úgyhogy megint csak ismétlem magam: Rokubi nagyon jó summon kis szinteken. Jobban megéri, mint Gobi vagy Nibi/SD. Mondjuk én csak rerun-oknál használtam, ott meg ugye teli vagyok pakolva jobbnál jobb LW-kkel. Szerintem egy event-en is tökéletesen használható. grandpa: csak nem hebi, taka vagy tudom is én milyen felállásra hajtasz? Esetleg Jiraiya-Pein-Konan-Naruto? Camper-el most Ragnarok-ért indultam. Szeretnék oda is egy pár immun-os FNJ-t, a gyors rerun-hoz pedig kelleni fognak az OP LW-k Most vettem észre, hogy FNJ Kiba is megkapta a +40 statot... Eddig teljesen tévhitben éltem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #8068 Dátum: 13 máj 31, 18:38:24 » |
|
premiumos 1 héten belül kiviszi 17-es ninjákkal meg 5 kör stat ponttal a legerősebb LW-kkel... volt az a két pénzember, Tipp meg Hirsch akik már ezt megtették, még easyn is... első nap már lesz ezüst rang, második nap redfox... szerintem
hát a csapattervem akkor már jól kispoilerezem: Hinata FNG - Karin (ms) - Juugo (ms) Suigetsu - Kimimaro CS2 Killer Bee kage Rokubi
basher szerint alapcuccokkal (3FSP 3 RN, 400as, 800as) 30-as ninjákkal és 10-es summonnal 91% esély megvan beginnerre XĐ 25-27 körül verhető lesz sztem
csak az előbb írták, hogy lesznek új regular geninek és jouninok, meg változtatnak kombókon és summonokon, ha unbroken lesz a hebi akkor kitalálok mást... de ez így látszatra is erős, meg legaláb nem olyan, mint az összes többi...
FNK Jiraiyát meglepően kevesen (18) használják, ladderrel erősíthetem kicsit remélem... eddig jól állok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8069 Dátum: 13 máj 31, 19:38:24 » |
|
grandpa: a spoiler tényleg megvolt... Kellett neked a 2, azaz kettő miss slotot leírnod A csapat viszont jó. Esik egy-két LW és máris nem kellennek akkora szintek. Ha jól látom +statot nem is számoltál. 2, de minimum 1 kör simán belefog férni. Kíváncsi leszek az új dolgokra. Talán mégis indulok event-en, hogy kipróbálhassak egy párat, mert mostanában egyik csapatomnál se lesz rerun.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|