24 nov 30, 18:37:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 533 534 [535] 536 537 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 748733 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
ady11
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8010 Dátum: 13 máj 09, 20:40:15 »

Hali most kezdtem a játékot nagyon rákaptam csak kicsit tudatlan vagyok Nevet azt szeretném kérdezni hogy pl hogyan tudom a csapatom xp benövelni mert elakdtam egy küldibe és azért kérdeztem mien karaktereket érdemes venni ezt se nagyon tudom szóval a help jól jönne Nevet

Hopáá betudtam lépni a karimba és nem tudom megcsinálni az utlsőó küldit ha valaki tudna segiteni azt megköszöném  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 09, 20:57:50 írta ady11 » Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8011 Dátum: 13 máj 09, 21:23:17 »

Csáó
Alapvetően nincs baj a csapatoddal.
Utolsó küldi alatt az Otherword-re gondolsz?
Feltételezem ,hogy az a csapatod ami az aláírásodban szerepel, ha nem akkor rakdbe azt is oda.
Ha eljutottál már Kjuubiig ,akkor olyant tudok tanácsolni ,hogy Itachi amaterasu és Deidara number 18 AB jai helyére vegyél 1-1 Fresh Spoil Pill-t ,röviden FSP (remélem az teljes nevét jól irtam) , ezeket a bijuu szigeten tudod megvenni .

Ezek mellég még tudom ajánlani basher használatát. Itt tudod letölteni: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=4857 vagy itt a fórumrol is , az elsó hozzászolásba be van linkelve.
Ezt logikusan kitöltve megkapod ,hogy Kjuubi ellen mennyi esélyed van.

A csapatot elsödleges fejlesztési lehetősége a Battle arena harcok. Próbálj olyan csapatokat kihívni akik jól adják az xp és jó esélyel nyersz ellenük, ez azért is jó ,mert fejlödik a summod aminek minden szintje sokat számít.

Első pillantásra ennyit tudtam mondani, de a többiek biztos kiegészitenek még. Mindezek ellenére remélem tudtam segíteni.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 09, 21:36:11 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8012 Dátum: 13 máj 10, 09:09:29 »

Megvan a 3. magyar a top50-ben Nyelvesít Nevet Vuk csak megadta magát VÉGREE !!!

Ugy tünik, mégis csak befért Dei Naga mellé 2. FNJ-nek Nyelvesít  2FNG 2FNJ   nem is olyan rossz Nevet Tehát mégse igaz az a része h Hardon csak 1 FNJ lehet a teambe , a lényeg h össz. max. 4FN lehet bent .
FNG Ita-FNG Sasori/Naga-starter genin--FNJ Dei-FNJ Naga-Shodai-Niibi  lesz a teamem mégis csak .  már ha télleg összejön.

Szerk.: Hardon meglyik csapatösszeállitás lenne jobb: 3FNG 1FNJ vagy 2FNG 2FNJ (ha utobbi akkor melyik 2FNG)?
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 09:31:36 írta eragon007 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8013 Dátum: 13 máj 10, 11:47:10 »

Grat eventhez, jó látni ,hogy a magyarok is ilyen jól szerepelnek az eventen.

Amiennyiben ez tényleg igaz ,akkor nagy tempoban neki kell fognom starterem fejlesztésének ikszdé
Szerintem egyértelmü melyik a jobb , 2-2. Nem is másért ,de a starter TM elve alig gyengébb egy FNG nél viszont egy FNJ zabuzánál jóval erősebb.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8014 Dátum: 13 máj 10, 13:38:21 »

Grat eragon Mosolyog És újabb infót tudtam meg a játékszabályokról is általad.

ady11: Szia, amit még szoktak ajánlani, hogy érdemes beginner szinten kicsit elidőzni még mielőtt leütnéd a rókát az utolsó küldinél, vörös róka rangon maradva játszani sok meccset arénában és ryot gyűjteni az Auto Accept nevű team upgrade-hez. Sokba kerül, sok idő, de később megtérül, mert jóval több kihívást kapsz majd arénában, ha már megvan. Easy fokozaton pedig ráérsz kiszedni a Chakra plus-t, az már hamarabb meg is vehető, olcsóbb az AA-nál. Az AA azt jelenti, hogy ha megvan akkor be tudod állítani, hogy automatikusan elfogadd a kihivásokat amikor online vagy. Ez neked is kényelmesebb és jóval több lesz a kihívásod, így gyorsabban fejlődsz, több pénz jön be.
Egyébként a csapatod nagyon jó, nem is hinném, hogy elsőre ilyen jó tagokat válogat valaki össze. Grat hozzá ! Szóval kijavítanak, ha tévedek, de ha jól rémlik azt javasolták itt a rutinosabbak, hogy érdemes AA kiszedésééig vörös rangon maradni, nem megcsinálni az utolsó küldit. Ki lehet számolni, hogy ha eladod az összes tárgyat, majd a ninjákat, akkor az mennyi ryo bevétel összesen, és ennek alapján kiszámolni, hogy mennyi ryo kell még az AA-hoz, ami 15000 ryo.
Naplózva

ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8015 Dátum: 13 máj 10, 13:57:19 »

köszi szépen Nevet minden segitséget akkor egy kicsit elidözök ennél szintnél és megveszem az auto acceptet remélem 2 hét alatt meglesz amugy csak arénába lehet sok ryot gyüjteni vagy van más módja ? és ezek a legendary weaponokat hol lehet kiszedni ?_:D nem találom az auto acceptet csak chakra van ami 10k utána már Inventory Infinity csak
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 14:04:03 írta ady11 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8016 Dátum: 13 máj 10, 14:05:06 »

Érdekes lesz Hardon egyböl 2 FNJ vel menni ,remélem a kis kavics hamar megadja magát. Persze ez még elég távol van ,2 country választ el töle kb.Továbbra sem esik ki az a fránya LW, de már annyi ideje ütöm (ahoz képest ,hogy milyen kis szinten van) ,hogy bármelyik pillanatban meglehet , érzem az ereimben.

LW ket a world mapon lehet kiszedni , ehez kell egy olyan tulajdonság a ninjáknak ,hogy Item finding (továbbiakban IF).
Legegyszerübb módja IF beszerzésére egy 2-3 főböl állo genincsapat beszerzése. Moegi-Udon-Konohamaru.
Használatok egyszerű: a geninjeid helyére teszed öket amig LW vadászatra költöd az enegiát ,ha végeztél visszacseréled öket az eredeti tagokra.
Fontos: csak akkor van esély az LW megszerzésére ,ha a csata kimenetele győzelem, ellenkező esetben hiába van IF ed nem ér semmit.
Itt találhatod meg ,hogy hol melyik LW esik ki ,ehez mennyi IF kell és ami a legfontosabb ,hogy mit ad az adott LW.
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487
Miden szint sikeres teljesítése után 1 slotot kapsz. Ez határozza meg ,hogy hány LW-t vihetsz magaddal a következő szintekre . Ezek az LWet ,amit továbbviszel szintenként megválatoztathatod. [Nagyon fontos ,hogy az LW amit tovább akarsz adni ,semmi esetre ne add el!!]. Pl.: beginner sikeres teljesítése után 1 LWt vihetsz magaddal.
Beginner szinten ajánlott a Luna sword nevű LW viszedése , nagyon hasznás gyakran még imossible szinten is a továbbvitt LW között szerepel.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 14:07:03 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8017 Dátum: 13 máj 10, 14:35:12 »

Kösz, skacok! Nevet
Csak gondoltam kiprobálom, hátha Nevet azt láss csodát , be is fért Nyelvesít a 3. FNG-t mikor beraktam akk kiirta h "0 Forbidden ninjas" ...
 De legalább most már ezt is tudjuk . Most FNJ Deit fogom fejleszteni,Zabuza meg egyelöre marad raktáron . 4.country-ba Kakuzu még mindig elég erösen tartja magát , pedig már lassan ideje lenne nyugdijba vonulnia az öregnek . Talán ha megvenném Hashit, megadná magát?  Gondolkozik  Addig még kb 200ryo kell :S

ady11 : ryot Arénába ill. Defend village-val tudsz szerezni. Ehhez nem árt,ha van Mechanical Bird-ed,ami 4% ryo gaint ad szintenként, ami nem olyan rossz, mellé ajánlom kiszedni a Golden Axe-t (13% attack rerollt(ami szintén jol jön,mivel LSnin a teamed ha jol látom) és 13%ryo gaint ad) .
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8018 Dátum: 13 máj 12, 13:32:27 »

Végre kezd magához térni a csapatom. 4. country végénél járok , hamarosan újra naru team jön ,már csak 1 pici mázli kéne, valószínű ,hogy adok nekik még 1-2 lvl és akkor mehetek tovább. Papiron az 5. countryit "könnyen" kell vinnem ,mert fullra fogom verni az elemet ,míg most teljesen passzívban vagyok.
Kicsit izgatott vagyok az FNj miatt ,szeretném minnél korábban elkezdeni fejleszteni. Akárhogyan is nézzük ,de ez lesz hivatalosan megszerzett első ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 13 máj 12, 13:56:45 írta Verbatimo » Naplózva

ady11
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8019 Dátum: 13 máj 13, 22:53:29 »

Na leresteltem  Kúl tudnátok segiteni mien kaget kene és jók leszenk e ezek a geninek ,ezen a szinten szeretem kiveni az aa mert beginneren nem volt benne az itesbe, egy pár lw is meg akkarok szerzni , és majd mondthatnátok a csapatomba 2 jó  jounin meg 1 kaget
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8020 Dátum: 13 máj 14, 13:37:41 »

Csak az AA-val kapcsolatban: állítólag azért nem látható, mert mindenkinek automatán jár most. Ha, a csapatlinkedre rámész, azon belül a config fülre, ott lehet beállítani, hogy elfogadj minden kihívást automatice. CH+ -t esetleg akkor easyn majd üsd ki, ha még nem tetted meg, mert hard-tól kezdve már hasznos ha van 10-el több CH-d.
A csapatod kialakításában én nem adok tanácsot, mert ebben a tapasztaltabbakra hagyatkozok én is, persze fő, hogy kik, mely ninják  szimpatikusak, de azon belül azért érdemes figyelembe venni hogy kinek milyen jó tulajdonságai vannak. beginner-easy-medium szinteken még lehet próbálgatni a különböző felállásokat, hard-extreme szintektől már nem árt, ha előre megtervezed a csapatot, hogy könnyebben kivihető legyen az adott szint. Adigra kitapasztalható, melyik stílusok jönnek be neked. A kyuubi ellen vedd figyelembe, hogy a 4. és a 8. ütése mindenképp halálos, ezért az első két genint eszerint kell tervezni, talán jobb, ha ők HS-esek. Én beginnert úgy vittem ki, hogy fogalmam se volt mi az a HS, LS. Ha megy az angol akkor a tutorialból könnyen megértesz sok hasznos dolgot, ha kicsit megy akkor is sokmindent lehet értelmezni, akár gogle forditóval is.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8021 Dátum: 13 máj 15, 18:46:55 »

végre kivittem eventet Mosolyog 1% eséllyel már pár napja próbálkoztam, már untam de végül is szerencsém volt... 73. lettem lol
jól jön majd mainnél a 400 ryo amiért eladom az FNJt Mosolyog

következtetések és javaslatok event után:
- Shodai nem tetszett... gyenge, nincs staminája, nem fejlődik (nálam), ha kage kell a csapatba annak kevésbé kéne piszlicsárénak lennie, legközelebb minimum chiyo/ebizou vagy hasonló erősségű
- Giant Panda sem volt az igazi... full LSnin csapatba a Nibi erősebb és kész! nem tudtam előre, ez van...
- Kakashi FNGvel meg voltam elégedve, Oro is jó, Haku is teljesen kiváló, legalább is trans ninja helyett ha befér szívesen használom/használni fogom a jövőbeli eventeken, főleg a Zabuzával alkotott atom kombó miatt, ami végtére kimerül 13 ninjutsuban... de az element sokat hozott a progression részében a témának Mosolyog az FNJ mindig jó, ezekkel meg voltam elégedve

full LS nin csapattal egy ideig nem megyek megint, hitemet ismét a hibrid felé térítettem, várjuk a kövi eventet!
akik még bent vannak azoknak meg hajrá! Mosolyog
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8022 Dátum: 13 máj 15, 19:11:25 »

Én csak kattintgatok lesz, ami lesz alapon. Utoljára 0,2-0,3% esélynél néztem Basher-t. Azóta mindenki lépett egy csomó szintet és statokat is vettem. Jelenleg nem tudom hol tartok, de nem is érdekel.

Mondanom se kell, hogy FM milyen nehéz... Gondoltam 9-es szint környékén gyorsan átfutok az első országon. Aha, biztos sikerült... Rájöttem, hogy nem szabad pazarolni a WE-t és inkább szintezzük túl őket (már amennyire ez itt lehetséges...).

Nincs semmi tervem. Random választom az országokat, és talán Mifune lesz az új FNK-m.
A felállás: Lee - Sakura - Kiba - Tobi - Kiba/Suigetsu - Mifune - Hachibi
Azért nem használok két FNK-t, mert tetszik a genin sor. Nincs szívem valakit kivenni onnan.

ady11: ha nem vetted meg a CH+ -t, akkor elég nagy hülyeséget csináltál... Bár a te játékot, jogod van azt tenni amit akarsz.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 15, 19:12:23 írta laci1005 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8023 Dátum: 13 máj 16, 11:02:40 »

Hamarosan sikerül kivinnem 5. country-t is , ha jól emlékszem 5. countryi után már nem kell sok ,hogy le tudjam verni az FNJ-t. Bizakodok ,hogy nem kell már sok hozzá és lee is csatlakozik hozzám.

laci
Nem csodálom ,hogy nem akarod megbontani az FNG sorod , talán a legjobb hs-sl tai FNG sor. Nálam is tervbe van véve a megszerzése.

Szerk.:
5. country megvan ,amint lesz energia megnézem mennyit csapok FNJ re. Jah ,csak ,hogy röhögjetek ame no még mindig nem esik ,de szerintem holnap keresek valami másikat, csak mert amire igezén akartam azt már kinötte a csapatom .

Szerk2.:
Hát FNj hez kelleni fog még egy kis idö, bár szerintem egy támadó tipusú summot felhuznék 3-5 szintre és már   meg is lehet az az FNJ . Mindenesetre elkezdtem levadászni az FNG ket, a föld tipusuak szépen sorra megadták magukat.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 17, 19:33:03 írta Verbatimo » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8024 Dátum: 13 máj 18, 22:40:12 »

Nos ,hoztam egy remek hírt a hozzám hasonló fanatikusoknak és hosszú távra mindenkinek.
Megvan ,hogy hogyan kezeli le a rendszer a limithatár próblémát FN ügyben . Az infoért kb jártam már mindenhol ,de megvan és ez a lényeg.
A nagy igazság ,hogy nincsen lekezelve a játékban ikszdé

Annyi FN ed lehet ammennyit csak akarsz ,viszont 48 tól ez neheziti is a feladatod ,mivel 4.countryi végéig semmit sem tudsz venni (persze utána gyakorlatilag a pénz nem lesz akadály , mivel legrosszabb esetben is 10k+ ryot kapsz).
1-2 olyan embert is felkerestem ,aki ennek a határnak a közelében jár (43-45 FN) ,azt mondták ,hogy FNG/J rerunon annyira nem gond még ,esetleg impon neheziti meg igazán a játékot. [Szóval ,ha akartok pár extra FNK ne a legvégén mennyetek értük]
Nah most ,ha netalán 48nál több FN van ,akkor is mind becsapodik a táskába és amig el nem adod szépen fog mutatni .

Amugy ha engem kérdeztem ezt a problémátmeg lehetne oldani mondjuk még egy Team Up bevezetésével ,ami mondjuk akkor jelenne meg ha elérnél egy bizonyos FN számot vagy bános is én és mondjuk valami irreálisan magas ára lenne (tegyük fel 50-100k ryo), csak ,hogy ne legyen annyira kényelmes.(mondjuk egy komolyabb szint végére a team és a + FN ek eladásábol 20 k környéke összejöhet ).

Mivel már tudom ,hogy milyen következményei vannak ,annak ,ha meg akarom szerezni az összes FNG -t ,elgondolkoztam (a másik ez a fn limit a teamben ). Akárhogyan is nézem ,ha igazán nki akarok fogni a farmolásnak kelleni fog a 3 FNG és 2 FNJ slot is ,szóval hard után vár engem is extrame ,viszont ha már elszenvedek odáig ,kiviszem majd impot is ,ha másrt nem is ,de az FNK az FNK.
Az FNG -k farmolása közben talán ragad majd rám valami és rájövök pár ütös csapatösszeállításra ,melyel "könnyen" tudok majd FNJ/K kat is szerezni + ba .
A játék rengeteg lehetőséget rejteget még magában , összesen több mint 100 FN van , a kihívás adott.
Hogy egy gyermekkori kedvencemből idézzek: "Szerezd meg hát mind !"

Egy érdekes kérdés ,mondjuk kapunk új eventet ,tegyük fel mondjuk easy vagy med. Az eventek lényege ,hogy könnyebben jussunk FN ekehez. Ha benne van valaki a farmolásba mondjuk FNG nél 2 hét alatt böven meg tud szerezni egyet. Ilyen körölmények között ti szentelnétek idő az eventre vagy maradnátok a mainnél? (én ezen filozok már egy ideje,de még mindig nem tudom , talán igen ,mert az Event egy kihívás és a kihívásokat el kell fogadni)

Na most van valami ami szöget vert még a fejembe. A hardos csapatom tagja ugyebár FNG lee. Kezdettöl fogva a csapatban van akárcsak itachi,de mégis 4-6 szintel mindig elörébb tart pedig még a sorban is leghátul van ,hogy ita elöbb üthessen. Az a pár extra seal pont jelentheti ezt a hatalmas differenciált?(mindkettő hs )

Remélem ez a kis információ rengeteg felpörgeti a fórumot. Elgondolkozásra biztos elég lesz mindekinek.
Persze lehet ,hogy valaki sosem gondolkozott ilyen hosszútávú esztelenségeken mint én , tölük elöre is bocsánat a skatujázásért.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 18, 22:44:12 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 533 534 [535] 536 537 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins