25 máj 13, 17:03:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 532 533 [534] 535 536 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 836815 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
eragon007
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7995 Dátum: 13 máj 07, 07:47:56 »

Na.. Lassan csak megadja magát ez a nagy dög  . Már van 0,001% esélyem ellene , innen már csak egy "kis" mázli kéne h le tudjam ütni a kicsi Vuk-ot. Ráálltam Chaos blade-re , hátha alapon.

Main teamemet megérné resetelni és ujrakezdeni hardot? Akkor a 2 eventen szerzett FNJ (Naga és Dei) kapna +40 eloszthato stat pontot? Mert akkor lehet ujrakezdeném Hardot 2FNG+2FNJ-vel (2FNG-t meg majd eladnék) ,az egyik FNG mindenképp Itachi lenne, melyik FNG lenne jó FNG Ita mellé (FNG Sasori,Nagato vagy Jiraiya) ? A 3. természetesen starter genin lenne akkor. Kage esetleg az uj Gaara (nekem eventen bejött, igaz h lassan fejlödik de ez sztem mindegyik kagéra jellemzö) vagy Shodai lenne, summon meg Niibi (mert ki más Nevet full LSnin teamembe tökéletes) . Hardon igy,hogy 2FNJ-vel kezdek/kezdtem lehet majd egy 3. FNJ is ha odajutok?

Bocsi a sok kérdésért,de most (miután már elolvastam az elözö hsz-eket) jutott eszembe.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7996 Dátum: 13 máj 07, 10:01:33 »

Hardon legfeljebb 1 FNJ lehet, ez sztem biztos. Lehet mellette 3 FNG, vagy, ha van 4, de akkor ki kell venni az FNJ-t. Szóval lehet több FNJ-d is, csak a csapatba nem lehet hardon 1-nél többet berakni.
Shodai nem rossz sztem, az új Gaara is jó, de nekem a legjobban eddig Chiyo jött be, mert eleve nagyon alacsony seal-lel kezd, és gyorsan fejlődik, plusz a 400-asa verhetetlen és a nin növekedésénél csak az új Gaara-é jobb egy hajszállal. Csakrába viszont Gaara nagyon veri Chiyo-t.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 07, 10:27:18 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7997 Dátum: 13 máj 07, 10:29:38 »

ez attol fugg, hogy hanyszor vitted ki hardot magaval az accal (event nem szamit)... ha megnezed akkor FNKval is lehet menni hardon, laci is ezt teszi, mert ha kivittel egy szintet, megkapod az fn slotot... ezert kavaros az event, mert akor csak a ninjat kapod meg, a slotot nem...
a szinten nyilik ki, ezert lehet hard elejen FNJt hasznalni... de ha eloszor tolod, akor a vegen is csak egy lehet... statot is csak az kap, akit kozbe szereztel meg, az eventrol erkezok nem...

0,5% esely eventre... soon...

megint impozok Mosolyog le is vertem wind countryt Mosolyog go on!
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7998 Dátum: 13 máj 07, 10:58:46 »

Köszi az infot! Tehát,ha jol értem, akkor (mivel most vagyok ugye elöször hardon) csak 1FNJ lehet a csapatba (jelen esetbe eventen szerzett FNJ Naga) , plusz amit kiütök Hardon de azt a másik FNJ miatt nem tehetem be a teambe,hacsak nem cserélem ki. Remélem jól értettem. Igy hiába lenne 2 eventröl szerzett FNJ (Naga és Dei) , csak egyiket tehetem be a teambe :S Azaz max. 4FN lehet Hardon a teambe?  No sebaj, akkor marad a 3FNG+1FNJ+Zabuza+Shodai+Niibi felállás.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7999 Dátum: 13 máj 07, 11:32:34 »

Jól értetted, és kösz, hogy pontosítottál Grandpa Mosolyog Amúgy amit leirsz eragon: ha jól számolom 95 csakra, ha megvan már a csakra plusszod akkor belefér, sőt még marad 9 csakra feleslegbe, ami elég sok... de ha nincs csakra plusz, akkor nem fér be a csapatod, mert 1-el több akkor a csakrád, de gondolom megvan a plusszod !
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8000 Dátum: 13 máj 07, 14:42:10 »

Először is grandpa megtiszteltetés, hogy a legtöbbször engem hozol fel példának Nevet. Rengeteg különböző kombinációt raktam már össze, rengeteg dolgot kipróbáltam már. Voltak jók és voltak nagyon rosszak is ^^.

Amit régen terveztem, de még nem jött össze az az, hogy Beginner rerun a kezdő jouninokkal. Asszem 8db van, ebből Kakashi, Gai és Kabuto biztos lesz. Talán még Kimimaro és Kurenai lesz bent.
Mindenképp Rokubi lesz bent summon-nak.
Most majd megcsinálom Hard után... Csak a róka adja meg magát Mosolyog

bandee: Dehogy sok az a maradék 9 CH. Nálam event-en 12, main-nál 14 és camper-nél 24 CH maradt meg. Beférhetne mindenhova egy jobb tag, de teljesen felesleges, ha így tetszik. A szintet ugyanúgy kitudom vinni, és nem vagyok hátrányba miatta.

Szerk.: OHHH, igen... Elsőre megadta magát a dög main-nál Nevet. Tobi'ka üdvözöllek 4. FNJ-ként a csapatba Mosolyog.
Akkor meg is valósítom a kezdő jounin-os ötletem.

Verbatimo: neked pedig megígértem hogy összeszedem az 50 FN-t. Ahhoz már nem kell sok. Addig talán nem is megyek FM-ra Mosolyog

Szerk2.: Az a nem sok még 33 FN-t takar Nevet:D. Talán későbbre halasztom ezt a projektet Mosolyog

Szerk3.: Na, nem tudom eldönteni, hogy mit akarok :S. Olyan "unalmassá" vált, hogy már a gyors rerun-okhoz sincs kedvem. FM meg túl nehéz lett, bár onnan kéne egy pár LW.

Kiviszem event-et, aztán jöhet egy kisebb szünet. Mivel szeretném frissíteni fegyver arzenálomat, ezért mégis megyek FM-re. Előre tudom, hogy egy évig ott leszek Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 07, 19:03:14 írta laci1005 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #8001 Dátum: 13 máj 07, 20:09:09 »

Elösször ,ha valakinek nem köszöntem meg a gratulációt ,akkor most: Köszönöm mindekinek

Másodszor , tényleg igaz ,hogy nem feltétlen kell kihasználni fullra a chakrát , tökéletes példa erre event teamem ,9 chakrát nem használtam el és mégis befutottam Top30 ba.

Harmadszor, én is kicsit utánaolvastam az FNJ kérdésnek és pontosan ugy van ahol leirták elöttem, lehet akárhány FNj a tarsolyban ,ha csak 1 slot van hozzájuk nyitva.

laci1005:
Miattam ne öld bele magad a rerunokba ,33 FN még ha java FNG is nem kevés idö. Én a helyedben nekiesnék FN szintnek, ha nem is másért szép LW nyilnak megutána , egy rerunnal felpakolod magad  durva fn es LW kkel és könnyebbek lesznek a rerunok. (Persze ,ezt mondom ugy ,hogy Hardon is szenvedek ikszdé)
MoonTiger adott egy jó tanácsot ,hogy kinél kaphatok a kérdésemre választ. Amint lesz időm felkeresem (mivel angol  nem tudásomat is latba kell vetnem ,ezért erre a hétvége elött biztos nem lesz időm)

Nah akkor itt van tölem egy újabb érdekes kérdés: Ugyan azt az FN-t ki lehet töbször is választani vagy erre figyelmeztet a játék és csak utána ,esetleg ezt egyáltalán nem engedi?
Azt tudom ,hogy ha nem választ az illető FN-t az adott szinten egy kijelöltet kap és ha az megvolt neki már akkor ,sem használhatja a csapatban 2x ugyanazt (asszem abbol is csak 1 et kap).

Nagyon ugy néz ki ,hogy megvan a végleges teamem Hardra :
FNG lee - FNG naga - FNG ita - FNJ lee - Zabuza - új Gaara - Gobi(még lehet ,hogy Nibi lesz ,de kiváncsi vagyok ,hogy müködik az ls team gobival)  Ha nem sokat tévedtem ez 100 chakra, gondolkoztam még Tsunade kagén ,hogy kihasználjam a chakrámat ,de nem éri meg kivárni. Summnak még szóbajöhet az a panda is ,mert ugy vettem észre ,hogy nem szerepelnek rosszul akik használják eventen.
Viszont pandához egy kérdés , ez mi ez ? :  fourth Akatsuki Country

Folyamatosan farmolom az ame no... lw és megfogadtam ,hogy addig semmi amig ki nem szedem. Elöre látom magam ,hogy 40 es ninjákkal még mindig itt fogok vergödni 3.country elején Pojén

off:
Öröm látni ,hogy a ninjamanager fórumnak megvan a 8000. hozzászólása. Remélem a 10000. elött eljutok Hard végére ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 07, 20:13:36 írta Verbatimo » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #8002 Dátum: 13 máj 08, 11:09:12 »

Na el se hiszem, FM-en végre eljutottam odáig, hogy megvan a végleges csapatom \m/ Most már "csak" fel kell húznom őket olyan szintre, hogy kivihessem a Forbiddent. Gyerekjáték, gyerekjáátéék.. ha jól láttam, akkor a summonok kb. 20-21-es szintűek szoktak lenni azoknál akik kivitték, tehát legjobb esetben is 4000 nyert meccs. Eeeez el fog tartani egy darabig, LW vadászat, jövök. Fafniel már kiesett, most épp a Magirock amit vadászok és nézelődök még hogy miket lehetne. Gondolkodtam a The Nue-n, de.. 48 nin nem olyan sokat ér sajnos még ha 48% rerollt ad is. A Forbidden Edge amit majd szeretnék, de egyelőre nem igazán tudom leütni Orot értelmes IF vadász csapattal. Talán a Deimos + Ghstlocthes ami még esélyes.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8003 Dátum: 13 máj 08, 13:28:32 »

Verbatimo: a pandánál azt jelenti, hogy a 4. akatsuki ország kivitele után lesz elérhető a megvétele. Nem tudom, hogy ebbe az első, víz országa is beleszámolandó-e, mert nekem az kicsit különállónak tűnik.De asszem az is számít.
laci: Grat Tobihoz, kiváncsian várom a következő projektedet ! Én úgy vagyok vele, hogy először minél gyorsabban próbálom kivinni az összes szintet, hogy aztán majd eldöntsem milyen csapatot akarok, akkor jöhetnek a rerun-ok a csapattagokért, ha még kellenek, és ha megvan akkor vissza beginnerre. Ezt mindkét csapattal megcsinálni, és az egyikből olyan campert csinálni, amiben immunos lw-k vannak, a másikból meg olyat, amiben az attack-os lw-k, mint pl levantine, masamune, meg amiket Moontiger írt pl jó kis FM-os lw-k. Terveim tehát nekem is vannak. Egy pár rerun azért tutira lesz majd, mert van pár olyan ninja akiket szeretnék a keretben tudni, az anime miatt.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 08, 15:24:53 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #8004 Dátum: 13 máj 08, 15:51:15 »

én még egy jó FNKt összeszedek, aztán kitalálok valami hülyeséget beginnerre meg hardra össze-vissz... forbidden csak később lesz tervben, mire már széthülyültem magam ragnarokkal, meg egyéb vicces cuccokkal... ha valamikor megyek FMre, akkor azt hibriddel fogom tenni...  Pojén

impon utolsó előtti országban pein állított meg... megy ez a HS, csak szintet kell lépni XĐ
ladderen nyerek finom dolgokat, főleg xp-t, de egy SSP is becsúszott...

eventen pár szintlépés és nekimegyek ennek az izének, lesz vagy 1% esély már akkor jól vagyok...

kérdés1: mikor lesz lehetőség eladni ezt a sok FNGt meg FNJt amiktől már nem látom át a csapatomat?
kérdés2: impo után ha megint impora megyek használhatok 2 FNKt? XĐ
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 08, 15:56:42 írta grandpa666 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8005 Dátum: 13 máj 08, 18:23:35 »

bandee
Véletlen az arany rangot nem a 4. country után kapjuk meg? Csak mert akkor pont annyi értelme van ennek a magyarázatnak mint ha nem is lenne.

grandpa
Az Fn eket ha jól emlékszem 5.country után lehet eladni.(lehet rosszul emlékszem és 4. country ,bár kétlem)
Másik kérdésedre inkább nem mondok semmit ,már ugy bele vagyok keveredve az FN ekbe mint kiskutya a vonyításba.

Kicsit megvariáltam a teamem. Egyenlőre ebben a felállásba fogom őket fejleszteni, így jön a ryo és keveset kell pakolgatnom lwzésnél. Amint kiesik az lw átvariálom és talán befog férni még egy fng ,azzal mehet majd a map is.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8006 Dátum: 13 máj 09, 11:57:58 »

Grandpa: úgy emlékszem láttam már impós csapatot 2 fnk-val, de az semmit nem jelent, mert FM-ről is szerezhette, ugyhogy nem tudom.
Verbatimo: igen, arany rang ha jol rémlik 4. country után van, tehát a pandához felesleges a magyarázat ha jol értem.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #8007 Dátum: 13 máj 09, 12:59:06 »

Ahogy elnézem, Vuk csak nem akarja megadni magát Szomorú Pedig már van 0,04-0,05% esélyem is ellene,de semmi ...
FNG Ita a 4.ütésbe mindig (ez mondjuk még oké is lenne) a 2. genin (akár Haku akár FNG Oro)  viszont rendszerint a roka 1.(5.) vagy 2.(6.) ütésébe hal bele , igy rendszerint a róka 4. és 8. ütésébe mind3 geninem belehal ... (egyszer-kétszer ha a 2. genin tuléli a 8.at) . S néha még Zabuza is rakoncátlankodik , FNJ Dei és Gaara viszont egész jól birják az iramot .
Már kiprobáltam többféle variáciot (genineket,jouninokat cserélgetem) plusz egy-kétszer még az itemekkel,LW-kel is játszadozok ...
Asszem megint ugy fogok járni mint a többi eventtel , épphogy kiviszem mielött vége lenne ...

Main teamem Kakuzu állitotta meg 4.countryba igy most csapatfejlesztés ezerrel . Amint meglesz rá a ryom, megveszem Hashit kagénak .
Ott majd (tervemet követve Nyelvesít ) FNJ Leet fogom majd beszerezni , lehet ott lesz majd egy csere de azt majd még meglátom. Egy taios FNJ vajon milyen lehet egy full LSnin teambe?  Gondolkozik  Kiváncsi leszek mire jutok vele (ha mégse jönne be,akkor is ott lesz FNJ Naga/Dei) . Extremen meg majd talán FNJ Guy s utána megyek pár Beginner rerunt tai fng-kért sztem  de majd még meglátom mikor odaérek.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #8008 Dátum: 13 máj 09, 14:23:16 »

Csak egy kérdés eragon: kyuubi ellen amikor mész akkor ugye Haku kapja a hexa sword-öt és Oro a RN-t ? A stamina miatt kérdem, egyébként ugy látszik sokat számítanak az lw-k szintekben mérve. Ahogy nézem a rerollok már elérik minden tagodnál a 100-at.
Extreme-en adok 4-5 szintet mindenkinek aztán megpróbálom nibit lecsapni, előtte kiviszek még egy országot, hogy be is férjen a csapatba. Kage csak később kerül be sajnos, de majd felpakolom lw-kel, és csak behozza majd szép lassan a többieket, kár, hogy kaget a legnehezebb fejleszteni ugyebár. Lehet, hogy inkább kiviszem még a karakura elötti utolsó két országot ( ahhoz is kell szintezni előbb ), mert akkor pontosan 20 csakrám lenne, így a kage beférne, fejlődne pár szintet ő is, meg a csapat, azután pedig ha lehet kivinném karakurát summon nélkül, és csak aztán szedném ki (nibit), akkor már könnyebben menne. Majd még meglátjuk, odébb van még, előbb türelem és fejlesztés.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 09, 15:50:37 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #8009 Dátum: 13 máj 09, 17:39:36 »

Sajna kénytelen voltam egy kicsit haladni mainnel. Lw nem akar kiesni ,szóval nekiestem firenek és szépen végig mentem rajta. Ezáltal még 1 FNG befér a ryos felállásba.
Mivel akárhogyan is nézem földel lehetetlen átmenni villám országán váltanom kell ,de akkor már egyböl villámra állítom ,hogy az 5. countryit helyböl verjem majd (így talán könnyebben megadja magát az FNJ is).
Mivel a csapatom ,ha lassan is ,de fejlödik lehet megérné valami másik lw után nézni ,bár nagyon szeretném az ame not kiszedni , mivel egyen accon nehezen esnek az lw jó esélyel vinném tovább is.

Amugy eragon ,ha jól látom a csapataink egészen hasonlok lesznek Hardon.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 532 533 [534] 535 536 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins