Amugy ,ha kiviszem az event-et és megkapom az FNJ -t ,akkor azt fogom tudni haszálni rögtön? Csak ,mert Hardon csak az első FNJ slot nyilik meg.
A helyezés engem a legkevésbé érdekel, persze nem haragudtam volna ha befutok egy top20 ba és jön valami LW ,de nálam csak az FNJ a lényeg. Ezért is próbálok minnél elöbb a végére jutni ,hogy folytathassam a mainem.
Lassan kezd biztossá válni ,hogy az alap team nevem is változni fog a kövi szinten , valahogy nem érzem benne ,hogy valaki meglátja és akár napokig ,hetekig a fejében marad . Ha ezt a hatást elérném biztosan megnövelné a kihívásaim számát (mármint nagy átlagot tekintve).
Most kb valami hasonlóra gondolok : "Toxic Flame"
Lehet majd valami röviditéssel kiegészül , a végére pedig sanszos ,hogy a megszokottak kerülnek: szint nevek ,ill. majdan a rerunok száma.
Amugy abban a kutyaszoritó helyzetben vagyok ,amire már easy-meden kellett volna gondolnom. Nincs (csak 1) igazi ls FN em van , ezért kell mindenképpen a választható FNJ nek most ls nek lennie. Már Hardon is eléggé szenvedek velük ,szóval szerintem extrémen már életképtelen lenne ez a felállás. (csak ,hogy mégjobb legyen a hejzet az eventes FNJ is med ls es
)
Tudom ,hogy a mostani felállásommal való szenvedésnek a Kjuubinál lesz meg a haszna ,amikor fix lesz a 4-8. hit és utána vadulhatnak az lsek.
Azt is figyelembe vettem ,hogy napi max 24 kihívásom van ,így alig jön ryo ,pedig meglenne a helye a kagenek , szóval ha normálisan játszanék vele már jóval elörébb lennék , de azért szerintem 1 hónap alatt amit elértem kicsit nagyon szánalmas még így is
(Ez én magam állitom róla ,szóval le lehet szólni nyugottan)
Ha Hardon tulvergödök ,akkor min kelleni fog 1 beginner rerun és mivel vegyes teammel akarok a továbbiakban operálni ,ezért valószínű FNG kiba lesz a cél.
Csak ,hogy meglegyen a napi jelenteésem : 1,1% esélyem van ,természetesen a kis 9 farkú még nem vonult nyugdíjba
Men akarom piszkálni ,de az "el presidentének" már nagyon lejárt a mandátuma.
Már most kiváncsi vagyok ,melyik szinten indul a kövi event
Nah már megint sikerült megirnom az e heti élettörténetem és felvázolni azt a mérhetetlen káosz mely az elmém helyén tombol.
Szerk.:Reggelre szépen leupoltak 2-3 an és ennek hála Kjuubi a multé .
Az event hivatalosan is teljesítve , 20 ba ugyan nem fértem be ,de 23. nak még jó voltam .
És végre megvan az első FNJ m is .
Most már biztos ,hogy bajok lesznek a 2 FNj Hard modon , már azt sem endegi ,hogy 4. FNG met berakjam misslotal kage helyére ,mert azzal 5 FN lenne a csapatban.
Már csak azt kéne eldöntenem ,hogy a FNJ naga a végleges FNJ legyen Hardon vagy csak temp ,amig megszerzem az ottani ls FNj met, mert ugye Naga 11 es selajének kell 40 lvl ,hogy 1 legyen.