24 nov 27, 15:33:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745136 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7980 Dátum: 13 máj 03, 13:13:46 »

Valahogy úgy érzem, hogy így a finis irányában kezdek belassulni mint Flebs a speedtől. No de végre minden az összes betyárom túllépett a lvl5 death veszélyen. Az aréna se megy olyan jól, kb a meccsrim 40%-a vereséggel zárul, amitől sok kihagyott summon xp-t jelent Kokonak.

No de üthetjük a Bleach emigránst.

Egyébként milyen egy félholtra vert Shinigami?  Vagy ez valami paradoxon, s őket fél élőre verik?

Am mi is a csapatneved  Shiro ?
Hakurou
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7981 Dátum: 13 máj 03, 13:56:13 »

Igen, Hakourou, közbe beugrott. Hajrá gyerekek, jó lenne még 3 magyart látni a 3 kiadó helyen a 20-ban !
Tegnap még úgy volt, hogy 18 lila róka volt, erre ma már megint csak 17, ez vajon mit jelent, valaki csalt netán , vagy hiba volt , vagy csak én vagyok hülye Mosolyog
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7982 Dátum: 13 máj 03, 14:09:54 »

Na.. Egész szépen haladok eventtel .
Mai próba:

Még 1-2 Lvl 1pár ninjámnak + summonnak 1Lvl  esetleg ha kiesik a kiszemelt LW , és Vuk is meglesz végre. Nyelvesít
Annak az esélye,hogy bekerülnek a 20ba, majdhogynem minuszba megy át :S (mondjuk  kb. 0,0001%)
Róka ellen a basher szerint 0% esélyem van ... Vagy én rontottam el vmit v a basher puccsolt be v téll semmi esélyem még ...

Beginner teamemnek megvettem FNG Leet igy most gözerövel Lvl up neki , mikor 10Lvl környékére ér + kage (esetleg kapus Gai) meglesz,akkor állok majd neki Karakurának sztem.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7983 Dátum: 13 máj 03, 16:05:24 »

bandee_26:
Idézet
Tegnap még úgy volt, hogy 18 lila róka volt, erre ma már megint csak 17, ez vajon mit jelent, valaki csalt netán , vagy hiba volt , vagy csak én vagyok hülye
A válaszom mind a három feltevésedre nemleges Mosolyog. Az van, hogy kivitte az illető az event-et, de rendes acc-ként használja tovább, ezért resetelte. Így megmarad az FNJ-je és vihet magával egy LW-t, lehet az Hard-os is.
Annyi a hátránya, hogy csak Hard-on tudja használni az FNJ-t.
Szóval 18-an vitték már ki event-et. De itt meg is tekinthető.

Shiro: gondolkozz jó sokat a kérdéseden Nevet

Main-nál, ha minden igaz 0,3-0,4% esélyem van.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7984 Dátum: 13 máj 03, 17:04:25 »

Látom szépen halad mindenki,reélem mindekinek hamar sikerül az event.
Sajna nálam a rókica nem szeretne jófej lenni, 0,6% esélyem van ,de semmi =(
Esély megvan mlg a top20 ra nálam is ,csak 1 csep mázli kéne.

Mainnél pangás van ,csak az energiát lövöm el arénába meg a kiszemelt lw re és kész.

Próbálok keresgélni a ninja limitről infokat ,de még nem találtam semmi. Lehet felkéne keresnem MoonTiger-t ő jobban otthon van a nm fórumján.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 03, 17:07:04 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7985 Dátum: 13 máj 04, 10:55:58 »

Még egy hely kiadó eventen a 20-ba, hajrá !  

Nem is kérdeztem véleményt csapattervemről extreme-re:   starter gaara-fng oro-fng shika-fnj shizune-fnj shika- gaara(20csakrás)-nibi = 92 csakraa 95-ből, tehát csak AT végén lenne teljes a csapat, amugy full ls nin. Aláírásban látható jelenleg hogy állok, most 0 csakra van szabad, ugyhogy ki kell vinnem még 3 országot ahhoz, hogy nibi beférjen majd, vagy 4-et, hogy a kage. Gondolom Nibit elég nehéz lesz leütni, ugyhogy kage kerül sztem előbb a csapatba, így Nibi későn kezdi majd meg a fejlődést, annyira nem tervezek magas szintet neki, sztem elég lenne ha 17 környékére fejlődne a végére.

szerk: 30-40 környékére még be lehet érni, de a lényeg úgyis az gyerekek, hogy mindenki megkapja az FNJ-jét !
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 04, 20:15:12 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7986 Dátum: 13 máj 04, 22:15:14 »

Amugy ,ha kiviszem az event-et és megkapom az FNJ -t ,akkor azt fogom tudni haszálni rögtön? Csak ,mert Hardon csak az első FNJ slot nyilik meg.
A helyezés engem a legkevésbé érdekel, persze nem haragudtam volna ha befutok egy top20 ba és jön valami LW ,de nálam csak az FNJ a lényeg. Ezért is próbálok minnél elöbb a végére jutni ,hogy folytathassam a mainem.

Lassan kezd biztossá válni ,hogy az alap team nevem is változni fog a kövi szinten , valahogy nem érzem benne ,hogy valaki meglátja és akár napokig ,hetekig a fejében marad . Ha ezt a hatást elérném biztosan megnövelné a kihívásaim számát (mármint nagy átlagot tekintve).
Most kb valami hasonlóra gondolok : "Toxic Flame"
Lehet majd valami röviditéssel kiegészül , a végére pedig sanszos ,hogy a megszokottak kerülnek: szint nevek ,ill. majdan a rerunok száma.

Amugy abban a kutyaszoritó helyzetben vagyok ,amire már easy-meden kellett volna gondolnom. Nincs (csak 1) igazi ls FN em van , ezért kell mindenképpen a választható FNJ nek most ls nek lennie. Már Hardon is eléggé szenvedek velük ,szóval szerintem extrémen már életképtelen lenne ez a felállás. (csak ,hogy mégjobb legyen a hejzet az eventes FNJ is med ls es ikszdé)
Tudom ,hogy a mostani felállásommal való szenvedésnek a Kjuubinál lesz meg a haszna ,amikor fix lesz a 4-8. hit és utána vadulhatnak az lsek.
Azt is figyelembe vettem ,hogy napi max 24 kihívásom van ,így alig jön ryo ,pedig meglenne a helye a kagenek , szóval ha normálisan játszanék vele már jóval elörébb lennék , de azért szerintem 1 hónap alatt amit elértem kicsit nagyon szánalmas még így is ikszdé (Ez én magam állitom róla ,szóval le lehet szólni nyugottan)
Ha Hardon tulvergödök ,akkor min kelleni fog 1 beginner rerun és mivel vegyes teammel akarok a továbbiakban operálni ,ezért valószínű FNG kiba lesz a cél.

Csak ,hogy meglegyen a napi jelenteésem : 1,1% esélyem van ,természetesen a kis 9 farkú még nem vonult nyugdíjba
Men akarom piszkálni ,de az "el presidentének" már nagyon lejárt a mandátuma.
Már most kiváncsi vagyok ,melyik szinten indul a kövi event ikszdé

Nah már megint sikerült megirnom az e heti élettörténetem és felvázolni azt a mérhetetlen káosz mely az elmém helyén tombol.

Szerk.:
Reggelre szépen leupoltak 2-3 an és ennek hála Kjuubi a multé .
Az event hivatalosan is teljesítve , 20 ba ugyan nem fértem be ,de 23. nak még jó voltam .
És végre megvan az első FNJ m is .

Most már biztos ,hogy bajok lesznek a 2 FNj Hard modon , már azt sem endegi ,hogy 4. FNG met berakjam misslotal kage helyére ,mert azzal 5 FN lenne a csapatban.
Már csak azt kéne eldöntenem ,hogy a FNJ naga a végleges FNJ legyen Hardon vagy csak temp ,amig megszerzem az ottani ls FNj met, mert ugye Naga 11 es selajének kell 40 lvl ,hogy 1 legyen.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 07:49:00 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7987 Dátum: 13 máj 05, 07:50:36 »

Na, hát grat !! Végre Mosolyog  Sikerült is berakni a main teambe ?  Amugy én jókat derülök az ilyen hsz-eken, nagyon hiányoznának ha nem lennének, csak simán a helyzetjelentések unalmasak lennének Mosolyog  Én meg olyan hülye vagyok, extreme-en eldönöttem, hogy próbálok tovább haladni, erre tegnap este is , meg ma reggel is elfelejtettem és elköltöttem a naruto energit Nevet de ahogy elköltöttem eszembe jutott, hogy hoppá...

Verbatimo:  ezek szerint úgy van, ahogy sejtettük, hardon 4 fn slot nyilik meg csak. Azt neked kell eldöntened, melyik megoldás a jobb, ha most rögtön elkezded fejleszteni a kapott fnj-t, azzal előnyre teszel szert a majdan kiüthetővel szemben, ráadásul hardon úgyis kellenek a 40-es szintek, igaz addig nem lesz tökéletes a seal-je , csak a végére, de te tudod, nyilván pl egy fnj deidara ebből a szempontból jobb lehet. Én eventen épp ezért mondtam le az eredetileg tervezett fnj-ről és szereztem meg helyette shikamarut, de az event volt ahol sokat számitott, hogy minél elöbb minél jobb seal legyen neki.

egy kis off reggelire: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZUgGIjtnTP8
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 08:05:03 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7988 Dátum: 13 máj 05, 08:09:33 »

Köszi
Igen ,csatolta a mainhez és be is rakhattam ,viszont össz csak 4 FN lehet a teamben , az 5. et márnem engedte berakni. Szerintem ugy lesz ,hogy mindegy ,hogy 2-2 FNG-j vagy 3-1 fng-j ,csak az lesz a lényeg ,hogy együtt 4 legyen. Ha ez bejön ,akkor egyik FNG helyére megy a TM genin  ,szóval : FNG ita- FNG lee - TM gaara - FNJ naga - FNG lee - 20 as gaara - Nibi
Ha ez nem jön be ,akkor : 3 FNG FNj naga(vagy lee) - Zabuza - 20 as gaara - Gobi
Ha jól számoltam mindkettő 100 chakra lesz.
Végre visszatérhetek a mianhez ,remélem meginndulnak a csaták is. Végre megvettem a kaget is ,már csak le kell felezni , 3. countrinál tartok ,szóval vagy zabuzával fog menni a kage vagy a summot váltom vissza.

Amugy ez nekem is ismerős, eventen 4. countryinál 2 nap is eljátszottam ezt naru teammel, Bőven verték őket 1. mindenhol csak sosem volt energia ,mert elköltöttem ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 08:14:57 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7989 Dátum: 13 máj 05, 08:18:48 »

Az első felállásra nem FNJ lee-t akartál írni FNJ nagato mellett/után ? Amugy kiváncsi leszek rá, amit írsz, hogy enged-e akár két fnj-t is használni hardon, ha kivszel egy fng-t. Na mit irjak még a két sorhoz: mondjuk egy másik off-ot:
http://www.youtube.com/watch?v=QMPiz0qnYOA&list=PLA389ACE62D442612&index=98
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7990 Dátum: 13 máj 05, 08:52:42 »

Grat Verbatimo , eventhez!

bandee , amint kiviszem eventet,egyböl kiderül Nevet
Ha tényleg igy van ahogy irjátok (hogy ilyenkor max. 4FN lehet a teambe) akkor lehet kicsit változtatnom kell a teamemen  Bár sztem nem is kell semmit : 3FNG-1FNJ(vagy Naga vagy Dei)-Zabuza-Shodai-Niibi (vagy két 2FNG 2FNJ  Gondolkozik ).

Remélem minél hamarabb csatlakozhatok hozzátok (sztem max. kb. 1héten beül)

Szerk.: Nem hiszem el!! Minden WE-ve Chaos Bladet ütöttem reggel, erre neked esik ki, laci ...  Leüt    am grat hozzá Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 09:36:31 írta eragon007 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7991 Dátum: 13 máj 05, 12:35:15 »

Köszi
Igaz ,hogy ha fejlesztem az FNj mire mglesz a másik böven lesz 15-25 as szintje ,ami azért nem kis elöny+ Naga a sealje ellenére is bizonyitotta ,hogy erős tud lenni. Eventen a teamem messze legerősebb tagja volt.

Sajna ,ezek szerint emit terveztem ahoz min ki kell majd vinnem extrémet is mielött nekifognék , bár akkor már lehet ,hogy nekifutok majd imponak is egy FNK ért.(de hol van az még , örülhetek ,ha idén meglesz a Hard és az extrém)

Szerk.:
Szépen jönnek a kihívások ,csak azt nem értem miért a goldoktol és a vörösektől jön a java. Kb 20 kihívásom volt silverestől a többi 50-60 tőlük. Nem olyan nagy baj ,csak kevés ryo jön ,viszont szépen megy fel a FNJ.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 13:13:13 írta Verbatimo » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7992 Dátum: 13 máj 05, 13:48:22 »

Grat Verbatimo event-hez Kúl. Nálam se kell már sok, és én is be tudom fejezni. Valamikor reggel ellőttem a felgyülemlett WE-t a Chaos Blade-re... A remény már meghalt, unott pofával kattintgattam... Erre az utolsó kattintásnál nem kiesett? Nevet
Most már van egy kis esélyem a róka ellen, de megvárom ameddig Gaara el nem éri a 39lvl-t és csak utána ütöm. Ugyanis akkor lesz 89-90 stam-ja és ezért nem kell majd lecserélnem a 400-as ab-ját. Tudom, hogy nem 100, de nekem bőven elég.
Talán addigra Nibi is lépni fog egy szintet és "bódottá" lesz.

Szerk.: Azt el ne felejtsétek, hogy a szerzett FN kap +40 stat pontot, még az event-ről jött nem (vagyis úgy emlékszem). Egy FNJ esetében ez +5lvl-t jelent.

Amúgy se fog annyival elhúzni az event-es FNJ a szerzetthez képest. Ugyanis még utóbbinak egyből meglenne minden cucca (400-as ab, 2LW, vagy 1LW és egy FSP vagy RN) a fejlett summon mellett (10-12lvl), addig az első megoldásnak a csapattal kell együtt "szenvednie".
Tehát a szerszett FNJ nagyon hamar behozná a csapat szintjét és ugye ő +5lvl előnnyel is indul.

Mindenki maga döntse el, hogy melyik a szimpatikusabb módszer. Én a magam részéről hanyagolnám az event-es FNJ-t. Persze, ha valaki nagyon az elején van, akkor érdemes resetelni, így az event-ről szerzett FN is megkapja a +40 stat-ot.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 05, 14:25:51 írta laci1005 » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7993 Dátum: 13 máj 06, 10:04:25 »

Mivel már úgy is esély WE-t nyerni, sőt rájöttem, hogy már az első 10 hely betelte után kár sietni az eventel, így már a Chaos Blade ( Hogy lehet Chaos penge, ha Krilin egy alsós matekpéldával meg tudta szívatni?), így aztán megy az összes we Kokonak, hogy ikszpét kapjon.

Várom a következő evnetet, remélem hamarost lesz...

Egyébként lehet trollságból kilencezer fölé kéne vinni a team ikszpét és odaülni a dobogó csúcsára.

Egyébként miért lehet a ladderben is meg a vóteozással is team ikszpét nyerni, amikor boldog boldogtalan a csökkentésén van?
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 06, 10:08:17 írta Shiro » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7994 Dátum: 13 máj 06, 11:53:54 »

Csak ti csökkentitek folyamatosan a team xp-t Nevet. Amúgy van egy szép kis ranglista ahol számít. Az első helyen 87k xp-vel állnak. Nagyon sokáig Kodai volt az első, most 32k team xp-je van... Régen ez volt a legtöbb Nevet

Event-en ráálltam a Zangetsu-ra. Valakinek biztos jó lesz, és a kage is kapja folyamatosan az xp-t.
Main még mindig szenved... Pedig most már a lehető legjobban vannak elosztva a cucok.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins