25 máj 14, 00:37:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 837411 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7935 Dátum: 13 ápr 26, 18:05:50 »

Verbatimo lehet hülyeség, de a helyedben amugy majd kyuubi ellen átraknám naga fnj-re a zangetsut, gaara trans genin kapná helyette a hexa-t, igy neki is meglenne több, mint 100 stamja ( a -enemy stamina miatt ), és naga fnj-nek is maradna 98 staminája, ami meg elég. igy gaara ugyan bukna egy kis attackot, de naga meg nyerne, és neki jobban jön, mert több körön át használhatja fel, nem csak 4 ütéstig. ugyanúgy a reroll is meglenne igy a 100 nagatonak, amit szintén jobban kihasználhat. basherben meg tudod nézni, hogy a jó. Gaara geninnek szintén lecserélhetnéd akkor nyugodtan a 200-asát 400-asra, mert a stamina még ugyis 100 fölött lenne, és nyernél vele pár ninjutsut neki. és kiszedném mithrill knife-t, ami mehetne kagenak, chaos blade pedig fng nagatonak az fsp helyére. Én nagyon sokáig ütöttem a mithrill knife-t, és nem esett ki ezáltal lehet, hogy neked hamar kiesne. De mindez , főleg ez utóbbi lw javaslat, csak okoskodás, persze az lw-zéssel, ha jól csinálod a kage jól tudna fejlődni, és csak 6 energiába kerül nem 10-be mint egy sneack attack, persze csak akkor éri meg, ha végül kiesik az lw ! de akkor bőven.

Nekem közben meglépte mindenki a szinteket, mostmár 0,97-1,01 % eséllyel állok, de eddig hiába, még egyszer sem jutottak el a geninek normálisan a 8.ütésig. az xp csökkentés sztem valamelyest müködött, meg kellett volna nézni nekem is ahogy Shiro, hogy egy nap alatt igy mennyit fejlődtek, de így ma már megvan a 100 kihívás, tegnap meg amikor nem csökkentetem a team xp-t, épphogy 30 körül volt. Minden csapattag frissen lépett szintet, ugyhogy vagy most mázlim lesz, vagy csak sokára lesznek szintlépések, hacsak nem a summon lép szégyenszemre még egyet 17-re Nevet az is jó lenne, meg is próbálok majd arra menni, mert sztem annak van értelme, egyénileg már nem lesz ideje a ninjáimnak hogy lépjenek, ha be akarok kerülni a top valahányba, 7 lila róka van már. Eladtam az exp soul-okat, hátha még öszejön valamelyik ninjának a negyedik kör stat. pl gaara geninnek, ahogy javasoltátok, ő a gyenge pont.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 29, 08:41:44 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7936 Dátum: 13 ápr 26, 19:14:16 »

időközben én jól lemaradtam, bár már a kyuubinál járok, de csak 6900 a csapatom max ütése, így rövid reklámszünet után fogok csak nekiesni a Télapónak... statot kéne venni, most kezdtem csak a 3. kört, egy-két értelmesebb LW sem ártana, meg hát alacsonyak a szintjeim, főleg a 27-es kagém, csapatom szégyenfoltja... keveset vagyok online mostanában napi 1-2 alkalommal, így lassan mindenki megelőzött...

bandee: na grat mindenhez Mosolyog én lehet azért sem haladok, mert nem taktikázok ennyit, titeket hívlak ki, oszt jó'van... meglesz a top20, ha ennyiben tudok segíteni, akkor amikor tudlak kihívlak... feltétel hogy költözz haza XĐ ha már esélyes vagy a top20-ra, akkor tessék hángériennek lenni Mosolyog

a giant pandával kapcsolatban tapasztalataim egyébként pozitívak, de szerintem nem eventre való summon... nekem annyira nem adja, jó az endurance, de kevés a reroll... SDvel vagy Gobival szemben simán nem... ky egyforma erős Nibivel, bár más szintű... mindegy, nekem nem tetszik annyira...
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7937 Dátum: 13 ápr 26, 19:45:16 »

Sztem is igazad van Giant Panda 20-as szinttől már nagyon jó, de addig kevés a reroll, nibivel az a baj, hogy kevés a 3 ninjutsu amit ad, a gobival szemben gyenge, viszont a reroll miatt okozhat talán meglepetéseket pozitív értelemben. Grandpa : amint leütöm a rókát az első dolgom a honosítás lesz Nevet addig maradok száműzetésben Nevet egyébként kösz szépen mindent, tanácsot, kihívást, és minden egyebet ! nem csak neked, hanem nektek mindenkinek  bow
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7938 Dátum: 13 ápr 26, 20:19:48 »

bandee
Természetesen igazad van. Jelenleg úgy próbáltam elhelyezni az LW ket ,hogy a gyengébbek fejlödjenek ( elsősorban a 2 gaara ra gondolok ). FNJ a jobb LW nélkül is messze a legjobban fejlödik (persze ehez a napi ladder is hozzátesz nem keveset). Gondoltam rá ,hogy Kjuubi ellen átpakolászom a cuccokat , ezért nem is adtam el egyetlen abot sem amit LW vel helyetesítettem.
Az oka ,hogy ezekkel számolok a basherben ,mert lusta vagyok mindig átpakolászni.
Azzal amit te mondtál ,lehet hogy 2-300 extra sebzés is összejönne (én még nem gondolkoztam ezen ,de most felkeltetted a kiváncsiságom) Megnézem azt a felállást amit te mondtál .
Az mithril knifet én is probáltam kiszedni ,de 1 hét alatt sem esett ki ( a másik 3 összesen kevesebb mint 2 hét volt), lehet még próbálkozok nála amig nem lesz valós esélyem Kjuubi ellen ,de arra már tervezni nem lehet.

Szerk.:
Nah ezen nagyon meglepödtem ,de az összeállítás rosszabb mint az eredetim. kb 50-100 al csökken le a maxom ,mivel legyengűl egy kicsit a genin sorom és 7% al többször csapja le a 8. hit az első jouninom. Nem gondoltam volna ,hogy az a tizen pár attack ennyit jelentene TN nek. Ha kiesene az LW az biztos növelné ,de ahoz mázli is kéne.

Viszont jó hír ,hogy FNG ita upolt még1et ,és ezzel már 100% ban fogja a 4. hitet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 26, 20:38:22 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7939 Dátum: 13 ápr 26, 20:30:54 »

bandee, migráljál csak szépen haza, azért nem kapsz annyi kihívást.  Nekem ma eddig 116 volt. Látod milyen jól megy ere felé?

A mai taktikám meg úgy néz ki sikeresen alakul, nézzétek az eddigi eredményeket:  Nevet

Kód:
26.ápr	 0:00	21:10	
------------------------------
Haku 45184 46913 1729
Oro 43254 44539 1285
Kimi 41863 43250 1387
Ita 36703 37976 1273
Dei 34254 35761 1507
Hashi 22718 23432 714

SUM 7895
Átlag 1316

Koko 964 1078 114

Summonja válogatja de szerintem Koko esetében 1 summon xp megegyezik azzal, mintha minden ninjád kapott volna átlagosan 9xp-t

S ezt a fotót pedig minap délután készítettem. A poén, hogy már másodszor láttam ilyet.  ikszdé

http://www.kepfeltoltes.hu/130426/trium_www.kepfeltoltes.hu_.png
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 26, 20:31:37 írta Shiro » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7940 Dátum: 13 ápr 26, 20:44:08 »

Shiro : persze, hogy annyi kihívást kapsz, azért mert nem olyan magas a team xp-d, mint nekem volt, most, hogy levittem én is 100 fölött járok már Nevet ugyhogy nem a magyar zászló miatt kapsz annyi kihívást Mosolyog Hagyjatok békén amerikába jobb az élet én odaszöktem gyertek ti is lol Nevet Nevet Nevet  Ja és grat a mai sikeres fejlődéshez távoli barátom, melyik ország is az, bukarest ?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 26, 20:45:22 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7941 Dátum: 13 ápr 26, 21:02:42 »

Kicsit elkezdtem poziciónálgatni a genineket jouninokat és ebben az összeállításban lettek a legsikeresebbek :
FNG ita - TN gaara - FNG Naga - Itachi - FNJ Naga - Gaara kage
Nem gondoltam volna ,hogy FN starter képes lesz egy FNG fölé nöni (20 % a különbség a 8. hitben kettejük között), persze nincs kizárva ,hogy ebben zangetsu is közrejátszik.
Holnap talán összejön még 1-2 up és elvergödhetek Kjuubiig én is.

Eredmény :
http://kepfeltoltes.hu/view/130426/c_l_www.kepfeltoltes.hu_.png

Mondhatjuk ,hogy elértem a hétre kitüzött célom .
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7942 Dátum: 13 ápr 27, 00:03:55 »

Még mielőtt közölném a mai eredményt. Néhány infó és s egy kis stratégia amit magam dolgoztam ki

Azt vettem észre, hogy egy aréna csatában kb a legjobb eredmény, ha összesen kb 60+, azaz átlagosan ninjánként 10xp-jön be. Az ilyen nem annyira ritka, hanem inkább kockázatos, hiszen sok xp-t csak erős ellenfelektől lehet szerezni. Ugyanakkor, ha egy iylen fejős tehént becslésünk szerint legalább 75% eséllyel letudunk győzni, akkor rá kell repülni, mint légynek a (ide mindenki találjon ki valamit kedve szerint)

Más különben meg az átlag 8xp szintén nagyon jó és talán gyakoribb is, és könnyebben ki is vitelezhető.
Viszont átlag 5xp már kevés.

Nekem ma 120 kihívásom volt
A 320 BA-val napi 72 csata indítható. A 320 WE-vel pedig 32 sneak atack.

120-72=48
Legalább 48-an hívtak ma ki, ez nyilván több, mivel nem éjfélkor, hanem valamikor reggel 6-8 körül nullázódik. Egy 60-at szerintem nyugodtan számolhatok.
Egyébként ha a 120-ban nincsenek benne az általam indított kihívások, akkor még jobb.

Nézzünk egy olyat amikor az összes általunk indítható kihívássikeres és átlag 8xp-t hoz

Ami azt jelenti hogy a nap végére egy-egy ninjánk átlag 8x(72+32)=834xp-t kap
Valamint az ellenfelek támadásait is sikerrel vészelem és onnan is megkapom az átlag 8x60=480xp-t
A kettő együtt átlagosan 1312xp ninjánként egy tökéletes nap után.
De az ilyesmi az szinte lehetetlen.

Vagy mégse?:

Kód:
26.ápr	 0:00	24:00	
------------------------------
Haku 45184 47156 1972
Oro 43254 44677 1423
Kimi 41863 43463 1600
Ita 36703 38115 1412
Dei 34254 35929 1675
Hashi 22718 23511 793

SUM 8875
Átlag 1479

Koko 964 1097 133

S akkor egy kis instrukció a módszeremhez. (Időmilliomos kockáknak)

1. Csapatsorrend
Állítsd be jól, oszd szét a legjobb tudásod szerint az itemeket, mert a nap folyamán nem szabad rajta változtatni.

Persze esetleg ideiglenesen 1 mecs idejére lehet, de nem biztos hogy megéri, mivel még ha ezzel nyerünk is a lehetséges nyerhető xp mennyisége bizonytalan.

2. Ne te válassz ellenfelet, válasszon ő téged.
Magyarán ne pazarold a BA pontjaidat.
Gyakran nézd meg a statisztikáidat, és nézd vissza a győztesmeccseidet. Majd pedig ezekből válaszd ki azokat ahol a legtöbb xp-t sikerült begyűjtened.
A feladat egyszerű támadd őket, és csakis őket kezdve a legjobban tejelők közül az éppen online-al.

3. készíts listát.
Mielőtt még rárepülnél egy ilyen fejős tehénre írd ki az aktuális célpontod nevét. Ha esetleg nincs online, akkor tudod hogy majd kit kell támadnod.
valamint jelöld meg azokat akik ellen már indítottál sikeres támadásokat.
Ha egy támadás sikertelen, akkor töröld a nevet a listából

A listának nem kell bonyolultnak lennie, a lényeg, hogy el lehessen különíteni, hogy ki melyik faluból van és hogy volt e ellene sikeres támadásod.

Én egy txt-be csináltam így:
(x-el jelöltem a sikeres támadásokat)
Másik dolog amit én nem tettem meg, de ha egy ellenfelet már nem enged többször támadni, azt érdemes törölni a listából az átláthatóság végett. A nap végén pedig a teljes listát lenullázni

Kód:
oro-haku-kimi-dei-ita-hashi

--------NORTH------------
xxxx Ninja Kid

-------SOUTH--------------
xxx Disturbed Group
xxx Evento Event
xx Team homer
xx RoyalArseEVT
xxx Crows Eyes
x SzaleniEvent
AlbusMors

--------SAND---------------
xx Izanagi -Event-
x Team Kedamono
xxx Mini night
xxx Smokes1989
x Farukon Punch
xx PL Revan-event
Furries United

--------SOUND-------------
xx Masomba

---------NEO---------------
KeRNaL-Revival-
x Slicks Revenge
!xxxxx Blitz Sound
xxxxx Luniz
Event Fun

röff: Jut eszembe ladderezni nem is laddereztem abbol ugye max 435 vagy mennyi xp jönne be, de egynéhány összeset megnyerni vagy lehetetlen vagy túl sokáig tart. így mondhatjuk hogy max 200-at lehet embert próbálóidőn belül szerezni. De mi az a 200 az Haku majd 2000xp-jéhez képest? ikszdé

--------------------------------------
szerk

Eventen belefogtam egy kis if-ezésbe.

Az első kiszemelt:
Elileg kb 500x kéne próbálkozni, (10 nap) nektek is igy szokott lenni?
Water Country
3:? Sharklike Jounin
    HARD [0.04%] Chaos Blade (200+ itemfind) (max 1) 186
        +27 increased Attack
        +27 increased Stamina
        -27 decreased Enemy Stamina

Másik kérdés:
A World Map Guide-ben néhánysok helyen 2x akkora drop rate van megjeleölve,mint a
Legenendari Weapon Guide-ben
Ennek mi az oka?

« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 27, 12:48:08 írta Shiro » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7943 Dátum: 13 ápr 27, 12:55:45 »

Olyan sok minden történt, hogy azt se tudom mi van... Ezért grat mindenkinek, mindenhez Nevet

Látom a taktikázás is megy rendesen. Én egyszerű vagyok ilyen téren: mindenkit kihívok, aki alattam áll team xp-ben. Ha van köztük magyar, akkor oda megy elsőnek a kihívás.

Main szerencsétlenkedik még egy darabig, aztán majd csak leütik a rókát.
Event-en pedig semmi se történt eddig, LW továbbra se esik.

Szerk.:
Unom magam, ezért Camper-nél ment a reset. Pár kör Beginner-en a megfelelő FNG-kért, talán még egy-egy FNJ-t is beszerzek.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 27, 13:09:20 írta laci1005 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7944 Dátum: 13 ápr 27, 13:47:42 »

Shiro
Lw-zésnél felesleges számolgatni hány próbaból jön össze , 90 % esélyel még a közelében sem lesz . Nekem pl chaos 2 nap alatt , zangetsu 5 nap alatt , a moon chasher pedig véletlen félrekattintás (1. re ) esett ki , a fő accomon a lunat majdnem 4 hónapig ütöttem , med modot végig LWztem (napi min 10-15 próblkozás) és egész idő alatt semmi nem esett.
A másik kérdésre nem tudom a pontos választ ,talán az lehet ,hogy amikor elösször csinálsz meg egy helyet ,akkor nagyobb esélyel esik ki az adott hely LW je (2x akkora esélyel). De ha tévedek a többiek úgy is kijavitanak.

Elvergödtem Kjuubiig . Mostmár tapilan mindig nyerek 1-10 mecset 1 millióból. Még pár lvl és mehetek Kjuubire ,addig pedig farmolok a mithril knifet.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7945 Dátum: 13 ápr 27, 19:21:44 »

Jelenleg 1,6-1,8 % esélyem van, elfogyott minden ryom csontra, megvettem gaara-nak a 4. kör statot, de eddig nem adta meg magát a róka haver Nevet pedig még csak 7-en vitték ki, de ahogy nézem bármelyik pillanatban kivihetik még legalább 4-en 5-en. mostantól megint a team xp-t fogom csökkenteni, hogy kapjak kihivást, mert ma nyertes csatákat kellett csinálnom, hogy nibi meglépje a szintet. igy felment az xp és nem sok kihivás jött. tegnap mikor levittem 115 kihivást kaptam. ladderben is már elértem a limitet, még ma nyerhetek esetleg pár dijat és azzal kész a 350. már nem maradt más csak az imádság Nevet  bow  smirksweat  eladtam már mindent, a kono triót, az abokat, itemeket, lw-ket, mindent.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 27, 20:26:20 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7946 Dátum: 13 ápr 27, 21:43:52 »

Én is imátkozok érted , jó lenne egy Magyarországból emigráltat látni a top 10 ben.
Szerintem holnap felkelsz és 2. próbára kifekszik a kis haver , te pedig bevillansz 8. nak mint Alien (kiváncsi leszek mennyit kell ezen filozni). Igen felcsaptam jósnak .

Hiába vagyok Kjuubinél ,még legalább 1 up kelle Nibinek is és sok mindekinek (holnap Nibin kívül valszeg mindeki upol egyet). Ha reális akarok lenni a top 30-40 környékére vagyok esélyes. 3-4 milliomodnál tartok ,ami még véralkohol szintben is kevés, kb 0,1% nál fogom én is folyamatosan támadni.. Persze lehet ha bepróbálkoznék lehet összejönne  (igaz akkor én magam futnék a falnak ). Lehet holnap én is lecsökkentem a team xp-m , ha 1-2 napig több kihívás jönne (valszeg csak gaara kage és nibi marad bennt, mert ez nem állapot ,hogy 7-9 uppal van lemaradva)

Leirnátok nekem ,hogy mi történik/kell csinálni ha sikerül kivinni az eventet ?
(tudom ,hogy még korai kérdeznem ,de nem szeretnék semmit elszúrni és inkább korán kérdezek ,mint későn)

Mainnél végre megvan a kismadarom. Továbbra sem találok semmit az 50+ FN kérdésben ,lehet fel kéne keresni magát Udont? Ha töle kérdezném meg biztos lenne a válasz + ha még ő nem gondolt erre legalább kidolgozna valami rendszert.

OFF:
Megj.: Le kell szoknom a zárójelezésből , lassan már én sem tudom követni a saját gondolatmenetem.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7947 Dátum: 13 ápr 28, 05:37:36 »

Verbatimo: jól imádkoztál... habár hazudtál és ezt sosem bocsátom meg neked, azt mondtad, ha felkelek 2. próbára megadja magát a kyuubi, hát nem így lett, se 8. nem lettem. Minek hitegetsz, ha aztán csalódnom kell, mert kiderül, hogy csak TIZEDIK LETTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jihááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, nagy részt nektek köszönöm, migrálok haza gyerekek !!! nem találok szavakat, mingyá elélvezek Nevet  bow éljen hungária Mosolyog Kösz mindenkinek !! a kihívásokat, a jótanácsokat, a segítségeket, mindent  kacsint Szuperek vagytok. Várom majd a javaslatokat az LW.re  Ohh My God
Íme a győztes csapatunk gyerekek:

Most pedig kialszom magam Nevet de mindennap küldeni fogom az energiát nektek BA-ban, persze úgy, ahogy kell, kiveszek minden cuccot, summont, és utánna amikor elfogy a BA energia akkor kilépek, hogy mások ne profitáljanak belőle.Egyébként 4.-re sikerült, most reggel a róka, mármint nem bulizni voltam, hanem a kyuubi. Este fent voltam éjfélig a ladder miatt, igy itachi lépett reggelre még egy szintet, ezzel ment fel 1,8% fölé az esély kb. A hónapban 363 ladder dijat hoztam el lol
Verbatimo: nincs semmi olyan itemed, ami ninja exp-t adna kage-nak ? tudom sokba kerül, de én pl vettem két exp soult, és mákom volt, mert habár mythrill knife nem esett ki, de ott esett ki helyette a sword of betrayal, ami szintén adott 60% expt, igy a jouninok és a kage szépen fejlődtek, mivel rerollos csapat, ugyse sokat számitott, hogy most egy 20 attack-os item helyett az exp soul van bent, mert ugyis a rerollon mulik minden, ha mákom van nagyon ütnek, ha nem akkor kicsit.
Még egy kis infó :

Már megkérdeztem nm fórumon, hogy mit kell csinálni, mert nem tudom, a bónusz fnj már csatlakozott a main teamhez, de az lw-ről nem tudok semmit.Mivel main team full ls nin ezért valószínű sok ninjustu lesz rajta, pl így 75 ninjutsu + 25 stamina. Már túl sok időm volt gondolkodni Mosolyog rerollt nem nagyon raknék rá, mert a summon úgyis ad, és a stamina se rossz dolog sztem.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 28, 08:27:09 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7948 Dátum: 13 ápr 28, 09:32:32 »

grat hozzá bandee Mosolyog sikerült a róka :okád: ! és ott a magyar zászló! allright! aztán a custom LW-nél resistet ne felejtsd -80-ra tenni XĐ

én közben nagyon-nagyon unatkoztam, de megérte...

redfoxon kiszedtem jól! így fejlesztettem hatosával a kagét XĐ  Pojén "kár", hogy esett elég hamar...

gyenge a csapatom, ez van... eddig azért voltam "elől", mert olcsón toltam, és OW-ig nagyon ment a progression... a kyuubinál már az erő számít, így az eddigi gyors haladás után a biztosra hajtok, legalább meglegyen valami...

még egy atk+stamos LW kell raikiri helyett, és akkor mehet!
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 28, 09:34:48 írta grandpa666 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7949 Dátum: 13 ápr 28, 09:44:53 »

Grandpa, grat az ameno-hoz ! Azt meg komolyan mondtad, hogy -80-ra a resistet az lw-nél ? Miért, akkor még rakhatok  pluszba cuccokat az lw-re ? mert erre alapból én is gondoltam, de nem is jutott most eszembe, ez kurva jo lenne, de ez igy van ?

Szerk: most nézem, és látom, hogy eddig vak voltam: max -20 lehet a taijutsu levitel és -50 a resist. ha igy számolom, akkor összesen 63,75 AV lesz belőle.
Ez jó lenne ?

80 ninjutsu    =   40    AV
20 reroll      =   10    AV
45 stamina     =   13,5  AV
1 Level5 Death =    0,25 AV
-20 taijutsu   = - 10    AV
-50 resist     = -  8,75 AV

= 45 AV
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 28, 10:23:11 írta bandee_26 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins