Még mielőtt közölném a mai eredményt. Néhány infó és s egy kis stratégia amit magam dolgoztam ki
Azt vettem észre, hogy egy aréna csatában kb a legjobb eredmény, ha összesen kb 60+, azaz átlagosan ninjánként 10xp-jön be. Az ilyen nem annyira ritka, hanem inkább kockázatos, hiszen sok xp-t csak erős ellenfelektől lehet szerezni. Ugyanakkor, ha egy iylen fejős tehént becslésünk szerint legalább 75% eséllyel letudunk győzni, akkor rá kell repülni, mint légynek a (ide mindenki találjon ki valamit kedve szerint)
Más különben meg az átlag 8xp szintén nagyon jó és talán gyakoribb is, és könnyebben ki is vitelezhető.
Viszont átlag 5xp már kevés.
Nekem ma 120 kihívásom volt
A 320 BA-val napi 72 csata indítható. A 320 WE-vel pedig 32 sneak atack.
120-72=48
Legalább 48-an hívtak ma ki, ez nyilván több, mivel nem éjfélkor, hanem valamikor reggel 6-8 körül nullázódik. Egy 60-at szerintem nyugodtan számolhatok.
Egyébként ha a 120-ban nincsenek benne az általam indított kihívások, akkor még jobb.
Nézzünk egy olyat amikor az összes általunk indítható kihívássikeres és átlag 8xp-t hoz
Ami azt jelenti hogy a nap végére egy-egy ninjánk átlag 8x(72+32)=834xp-t kap
Valamint az ellenfelek támadásait is sikerrel vészelem és onnan is megkapom az átlag 8x60=480xp-t
A kettő együtt átlagosan 1312xp ninjánként egy tökéletes nap után.
De az ilyesmi az szinte lehetetlen.
Vagy mégse?:
26.ápr 0:00 24:00
------------------------------
Haku 45184 47156 1972
Oro 43254 44677 1423
Kimi 41863 43463 1600
Ita 36703 38115 1412
Dei 34254 35929 1675
Hashi 22718 23511 793
SUM 8875
Átlag 1479
Koko 964 1097 133
S akkor egy kis instrukció a módszeremhez. (Időmilliomos kockáknak)
1. Csapatsorrend
Állítsd be jól, oszd szét a legjobb tudásod szerint az itemeket, mert a nap folyamán nem szabad rajta változtatni.
Persze esetleg ideiglenesen 1 mecs idejére lehet, de nem biztos hogy megéri, mivel még ha ezzel nyerünk is a lehetséges nyerhető xp mennyisége bizonytalan.
2. Ne te válassz ellenfelet, válasszon ő téged.
Magyarán ne pazarold a BA pontjaidat.
Gyakran nézd meg a statisztikáidat, és nézd vissza a győztesmeccseidet. Majd pedig ezekből válaszd ki azokat ahol a legtöbb xp-t sikerült begyűjtened.
A feladat egyszerű támadd őket, és csakis őket kezdve a legjobban tejelők közül az éppen online-al.
3. készíts listát.
Mielőtt még rárepülnél egy ilyen fejős tehénre írd ki az aktuális célpontod nevét. Ha esetleg nincs online, akkor tudod hogy majd kit kell támadnod.
valamint jelöld meg azokat akik ellen már indítottál sikeres támadásokat.
Ha egy támadás sikertelen, akkor töröld a nevet a listából
A listának nem kell bonyolultnak lennie, a lényeg, hogy el lehessen különíteni, hogy ki melyik faluból van és hogy volt e ellene sikeres támadásod.
Én egy txt-be csináltam így:
(x-el jelöltem a sikeres támadásokat)
Másik dolog amit én nem tettem meg, de ha egy ellenfelet már nem enged többször támadni, azt érdemes törölni a listából az átláthatóság végett. A nap végén pedig a teljes listát lenullázni
oro-haku-kimi-dei-ita-hashi
--------NORTH------------
xxxx Ninja Kid
-------SOUTH--------------
xxx Disturbed Group
xxx Evento Event
xx Team homer
xx RoyalArseEVT
xxx Crows Eyes
x SzaleniEvent
AlbusMors
--------SAND---------------
xx Izanagi -Event-
x Team Kedamono
xxx Mini night
xxx Smokes1989
x Farukon Punch
xx PL Revan-event
Furries United
--------SOUND-------------
xx Masomba
---------NEO---------------
KeRNaL-Revival-
x Slicks Revenge
!xxxxx Blitz Sound
xxxxx Luniz
Event Fun
röff: Jut eszembe ladderezni nem is laddereztem abbol ugye max 435 vagy mennyi xp jönne be, de egynéhány összeset megnyerni vagy lehetetlen vagy túl sokáig tart. így mondhatjuk hogy max 200-at lehet embert próbálóidőn belül szerezni. De mi az a 200 az Haku majd 2000xp-jéhez képest?

--------------------------------------
szerk
Eventen belefogtam egy kis if-ezésbe.
Az első kiszemelt:
Elileg kb 500x kéne próbálkozni, (10 nap) nektek is igy szokott lenni?
Water Country
3:? Sharklike Jounin
HARD [0.04%] Chaos Blade (200+ itemfind) (max 1) 186
+27 increased Attack
+27 increased Stamina
-27 decreased Enemy Stamina
Másik kérdés:
A World Map Guide-ben néhánysok helyen 2x akkora drop rate van megjeleölve,mint a
Legenendari Weapon Guide-ben
Ennek mi az oka?