25 máj 14, 04:53:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 527 528 [529] 530 531 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 837840 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7920 Dátum: 13 ápr 24, 17:14:21 »

Most olyan dolog történt velem, amiről még hallani se hallottam semmit... Valaki 3x hívott ki... o.O
http://kepfeltoltes.hu/130424/7693762691_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem értem, hogy ez hogyan sikerülhetett neki... Gondoltam, hogy az egyiket véletlen én küldhettem.
Jó, akkor nézzük meg a harcokat. Először csak azt figyeltem, hogy ki küldte a kihívást. Mind a háromnál ő állt a bal oldalt. Ez egy bug... Biztos, hogy csak egy bug lehet. Na, akkor mennyi xp-t kaptunk a harcoknál. És mindegyiknél más adat szerepelt, illetve a csapat 100%-ig megkapta őket...
Ezt magyarázza el nekem valaki... Nevet

Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7921 Dátum: 13 ápr 24, 17:20:04 »

Nekem is volt ilyen, mivel 5 kihivás volt egymás után ugyanattól, kettőt én küldtem kettőt ő, és valamelyikünk még egyet Mosolyog szóval: siralmas a helyzet, 19 kihívással büszkélkedhetek, ahogy nézem ez a gintakun vagy ki aki ötödiknek kivitte az eventet nem tudom hogy csinálta, mert megnéztem a csapatát basherrel és el se éri a 7700-at kyuubi-ra, belekalkuláltam mindent : endurance, reroll, crit chance, damage, stamina, stb mindent. Én meg nem tudok se lw-t kiszedni, se túljutni az 5 narutón Mosolyog Ejj....
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7922 Dátum: 13 ápr 24, 17:32:47 »

Valószínűleg valami bug  lesz (esetleg valami új cucc tesztje). Nálam is volt már ilyen 2x bár akkor hirtelen azthittem ,hogy a böngészőm haldoklik.

bandee
Szerintem csak valami irdatlan mázlija volt (vagy rásegített egy kis prémmel). A játékban néha vannak megmagyarázhatatlan dolgok valszeg ez is az lesz.

laci
Köszi az infot a teloval kapcsolatban ,kicsit megkönnyebbülten ,hogy nem bennem    van hiba.

Bocsi az esetleges elírásokért, teloról írtam.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7923 Dátum: 13 ápr 25, 12:31:41 »

Main lecsapta végre kyuubit, volt rá több, mint 2 % esélyem. Azon gondolkodtam, hogy: ha a -enemy stamina a térképen +staminaként érvényesül, akkor a -enemy ninjutsu is +ninjutsut ad nekem ? Mert akkor nem kérdés, hogy a sudarshana chakra jobb LW, mint a moon chaser. Megpróbálok utánnajárni, ha valaki esetleg tudja, megköszönöm ! Addig nem resetelek.

Eventen a helyzet változatlan, kihívás nincs, lw nem esik, ugyhogy gyüjtök egy fsp-re, aztán megpróbálok eljutni kyuubi-ig, most még csak 0,04 % az esélyem, és az első genin 35 %-ban, tehát minden harmadikra éli túl a negyedik ütést, de ahogy nézem nem fog kiesni LW.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7924 Dátum: 13 ápr 25, 13:08:17 »

Most ezt a leviszem az xp-met módszert próbálom. Eddig úgy néz ki bejön. Tegnap kb 120 kihívásom volt.
Lejegyzem az eredményeket a fejlődéseket illetően, aztán kiderül. Ha éjfélig sikerül így átlagosan 400-800xp-t szereznie minden shinobimnak, akkor szerintem nem rossz a módszer.

Stat wásárnál, összesen, csak 3x10-et lehet venni, vagy lehet a 4.-et is?

Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7925 Dátum: 13 ápr 25, 13:31:56 »

Stat vásárlás korlátlanul lehetséges. Amugy megkaptam a választ NM fórumon, sajnos csak a stamina esetén érvényes a módosulás, ugyhogy sudarshana-t vittem tovább.
Extreme-en tehát elkezdtem, el is jutottam a víz országba, ahonnan most addig nem megyek tovább, amíg ki nem esik az ameno no uboko Mosolyog  A csapatot így tervezem:
FNG-FNG-starter G-FNJ-FNJ-Gaara(40ch)-Nibi=92 csakra a 95-ből. Mivel full ls nin csapat lesz, ezért maradtam nibi mellett, Gobi is beférne, de szeretem, ha megvan a reroll. Egyébként amit egyszer elcsesztem rerun beginneren, azt a bónusz FNG-t tényleg nem kaptam meg, de mindegy ugyis a luna volt a rerun célja, extreme után pedig ugyis megyek majd legalább egy beginner rerunt. A csapat így karakura után már teljes lesz. Starter genin pedig Gaara.

Eventen meg kiesett a chaos blade, így megvan a 0,1 % esély. Ti próbálkoznátok ? Vagy várjak még és közbe hátha kiesik más lw is ? Nevet pl ha kiesne dragonshield akkor több, mint duplázódna az esély. Ha azt nézem, hogy egy ilyen lw kiesésének esélye kb 0,23 most nekem a 475 IF-emmel, akkor a 0,1 % kyuubi ellen nem is olyan rossz, ha mázlim van pár nap alatt is meglehet, ha meg nincs akkor egy hónap is kellhet még hozzá, sztem egy hónap alatt mindenképp meglenne, mert azért közben fejlődnek a tagok.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 25, 16:47:57 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7926 Dátum: 13 ápr 25, 17:51:16 »

bandee_26: grat Hard-hoz, és az LW-hez.
Én ajánlom, hogy addig üsd a rókát, amíg meleg. Ha bekerülsz a top10-be, akkor kreálhatsz magadnak egy jó LW-t. Ha 10. leszel, akkor pl. egy ilyet összerakhatsz: +60 ninjutsu, +30 reroll vagy +70 nin, +20 reroll, esetleg +80 nin, +10 reroll
Ha beférsz 7.-nek, akkor 80 nin mellé, 30 reroll-t rakhatsz.
És ez csak egy variáció a sok közül. Természetesen, ha nem efféle LW-re hajtasz, mást is rakhatsz össze.
Ha 11-20 között végzel, akkor pedig választhatsz egy új Hard-os LW közül.
Itt nézz szét, a Prizes részlegnél.

Ha nem sikerül top20-ba kerülnöd, akkor se vesztesz semmit, mert mindenki ugyanúgy fejlődött, mintha LW-t ütöttél volna. Annyi a különbség, hogy az általad kiütött LW-t nem viheted a csatolt acc-hoz, még a kreáltat automatikusan oda kapod meg.

Én nem sietek sehova, van még hátra rengeteg idő event-ből. Simán kivihető a végéig.
Main-al se kapkodok. Már lenne 0,1-0,2% esélyem, de még nem ütöm a rókát.
Camper team-nél pedig elszámoltam a CH-t... Mivel minden FN-em eladtam, ezért sehogy se jó. Úgy döntöttem, hogy nyomok majd egy resetet, de előtte kiviszem event-et.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7927 Dátum: 13 ápr 25, 18:59:43 »

bandee
Gratulálok mindkettőhöz és drukkolok ,hogy mielöbb lecsapd Kjuubit eventen is.

Lassan ,de én is közeledek. Kb 7400 at tudok már maxolni Kjuubira (nagyritkán felugrik 7600 ra). Amint nem lesz 5 ös szintű tagom lecsapom shinigamit , most van ellene 8% esélyem , mire mindeki felmegy a megfelelö szintre felmegy 10%+ ra. Ha jól számoltam ,akor a hétvégére lehet ,hogy nálam sem az a csunya 0,0 lesz.

Elkezdtem kicsit törödni mainemmel. Elkezdtem direkt húzás kiegyenlíteni a FNG-k közti szintkülönbséget (volt hogy 18 ,11,9 voltak ). Közben lassan jön a ryo.
Elkezdek kutatni a neten a limittel kapcsolatban (így kb addigra megtalálom a választ mire meglesz Hard mainnel), ezen választól függöen fogom megválasztani a saját "ninja utam".
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7928 Dátum: 13 ápr 25, 19:35:02 »

Nagyon jól esik, kösz srácok, egyébként amit Laci írt, azt sokat nézegettem, álmokat szövögetve, hogy ha egy 10. helyet elérnék milyen lw-t csinálnék, kiszámolva, a  10. helyezett az egy hajszállal még erősebb lw-t tudna csinálni, mint a chaos blade, és ezek a hardos lw-k. És persze saját nevet adhat neki az is nagyon király lehet Nevet sajna van még pár csapat, akik elöttem járnak szintekben, és lw-kben is, szoval jóval erősebbek, de egyszer bárkinek lehet mázlija. Bepróbálkoztam már kyuubinál kétszer, holnaptól csak a dögöt ütöm szegényt Nevet átlagban 0,15 % esélyt mutat a basher, és ha Itát teszem első helyre, ő több, mint 50 %-ban éli túl a 4. csapást, azért irdatlan mázli kéne most még, hisz ha minden másodikra éli túl, akkor még utánna gaara minden 3.ra éli túl a 8. csapást, ugyhogy ez azt jelenti, hogy legjobb esetben is minden 6.próbánál mehet végig a harc rendesen, és ahogy most main teamnél végignéztem sok kyuubi fight-ot, hát ujra csak azt mondom hatalmas mák kell.Bizom benne. Laci nem irigyellek, hogy le kell resetelned campert :S  és Verbatimo sok sikert a távolabbi tervekhez is !
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7929 Dátum: 13 ápr 25, 19:46:25 »

Grat bandee Hardhoz Mosolyog és többieknek is mindenhez Nevet
Verbatimo , a jó öreg Paint csodákra képes Nevet
Csak sikerült levernem Yondit, de pont elfogyott a WE :S
Bár ott tarthatnék már, mint ti ... Azaz Shinigaminál lennék már minimum . LW vadászatot meg lassan be is fejezem (nem esik semmi .. Sajna ) , ink. jouninok,kage fejlesztésére megyek rá.

Main teammel sikerült egy Mullvad Claw-t is kiütni ma .
Beginneren lassan,de biztosan meglesz 4. country is .
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 25, 19:47:37 írta eragon007 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7930 Dátum: 13 ápr 26, 06:32:49 »

Jó reggelt, napot , estét, eventen a harmadik kör stat már csak dei-nek hiányzik holnap megkapja sztem. Sajna hiába az esély, a kyuubi előtt a naru team sokszor lever, úgyhogy muszály még szinteznem és addig lw-znem, mivel így amikor kikapok naru csapattól semmi xp-t nem kapok(ninja exp), akkor már sokkal jobb, ha alkalmanként 20 xp-ért lw-zek, ha kezdő genint kivéve mindenki lép még egyet a csapatban, akkor fix 0,33 % fölötti az esélyem, akkor már talán érdemes próbálkozni, a szintlépések egy, max két napon belül sztem meglesznek, most a BA energia nagyrészét team xp csökkentésre fordítom, így igaz, olyankor senki nem kap xp-t a csapatból, viszont cserébe tegnap elértem a 70 kihívást ! HA kiszámolom, hogy napi 360 BA energiát kapok, az 72 meccs, amit én indíthatok, ha olyan meccseket indítok, amiken nyerek, és sok ninja exp-et kapok, akkor ebből sok exp bejön, viszont felemeli a team xp-t, ami miatt jó, ha napi 30 kihívást kapok. Ha meg a saját 72 indítható meccsből 50-et team xp csökkentésre használok, akkor bejön remélem akár 80 kihívás is, viszont azokat ugye nem én választom, tehát biztos, hogy kevesebb belőle a fejlődés, mintha én választom ki a  fejlődés szempontjából lehető legjobb ellenfeleket. És marad kb20 meccs amit inditok amiken jó ellenfelek ellen fejlődök is. Ha így végiggondolom lehet, hogy felesleges csökkenteni a team xp-t, mert egyátalán nem biztos, hogy több lesz a ninja fejődés. Akkor ha 100-120 meccs bejönne akkor biztos megérné, de az lehetetlen, mert ahogy lemegy a team xp, akkor meg ha nyerek meccseket, hamar fel is ugrik, ez ördögi kör ugye, ha felugrik akkor megint kevés kihívás jön. Épp ezért úgy csinálom, hogy reggel elinditok olyan meccseket, amin sokat fejlődök, de nő a team xp, aztán ha ez megvan akkor csökkentem a team xp-t.    Gondolom tömény okoskodásnak tűnik az egész, na mindegy Mosolyog szép napot mindenkinek Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 26, 06:57:21 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7931 Dátum: 13 ápr 26, 07:17:49 »

Hát nem irigylem a helyzeted. Ez a sok taktikázás ,a kihívásokért . Általában én úgy próbálom az ellenfeleket kiválasztani ,hogy ne legyen túl nagy köztünk a külömbség , így ki-ki meccset vivhatunk. Ebböl adódoan a team xp-m kicsit ingadozva stagnál (pl 5600-5800 körül mozog több mint egy hete ,direkt manipuláció nélkül).
A kis ingadozás is elég ahoz, hogy jól megszórja a kihívás számom ,de általában 40-60 között van.
Lehetne kitalálni ennél sokkal jobb taktikát is ,de ha az időt is figyelembevesszük ,ezzel lehet leggyorsabban megszabadulni a BA tól ami szempontomból fontos tényező.

Eventen zangetsu is kiütve, így TN is egészen szépen néz már ki. Valószínű már nem fogom folytatni az LW-zést , Nem is másért ,mert nem nagyon tudnék olyant akire betudnám rakni.(jelentősebb stam esés nélkül)

eragon
Igazad van ,a Paint mindent elbír ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 26, 13:10:00 írta Verbatimo » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7932 Dátum: 13 ápr 26, 07:58:47 »

HA kiszámolom, hogy napi 360 BA energiát kapok, az 72 meccs, amit én indíthatok,

Öm, nem csak 240 BA és 48 meccs? Mert ugye alapból alapból 2 óránként jön 10 BA azegy nap alatt 12x10=120. Az eventen ha jól tudom duplázódik, így az 240.

SZERK: Ja nem, igazad van BA-ból tripla mennyiség jön.

Tegnap egész jól sikerült az xp gyűjtés. (Mondjuk nem a team xp csökkentésre mentem)

10 óra alatt szerintem nem rossz. Kúl Ha levonom a ladderből származó xp-t, akkor már csak átlag 600, de az is a tervezett értéken belül van.  ikszdé
Kód: (ninjaxp)
04.25	14:00	24:00	változás
------------------------------
Haku 44295 45184 889
Oro 42524 43254 730
Kimi 41161 41863 702
Ita 36049 36703 654
Dei 33472 34254 782
Hashi 22120 22718 598

SUM       4355
Átlag 726

Koko  910 964 54

Ma megnézek egy teljs 24 órás ciklust. A mai nap eddigi eredményei:
Kód: (ninjaxp2)
04.26	 0:00	 8:20	változás
------------------------------
Haku 45184 45535 351
Oro 43254 43435 181
Kimi 41863 42196 333
Ita 36703 36941 238
Dei 34254 34566 312
Hashi 22718 22843 125

SUM       1540      
Átlag 256

Koko  964 991 35

A mai célom átlag 1000xp ninjánként.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 26, 09:44:07 írta Shiro » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7933 Dátum: 13 ápr 26, 13:16:27 »

Sziasztok, Shiro nem is rossz a módszer, nem hülyeség feljegyezni a fejlődést, lehet utánna aszerint taktikázni, és még időt se igényel. Hálistennek kiesett a zangetsu is, el se hiszem, igy már több, mint 0,5-0,6 az esélyem, asszem váltok egy elemet gaara-nak, és mostmár csak a kyuubit fogom ütni, elvégre ez már jó esély sztem. Nehéz volt megtalálni zangetsu helyét, hiába nagyon jó, a stamina miatt óvatosan kell rakosgatni az lw-ket. Sztem Verbatimo neked is csak egy két szint kell mindenkinek és üthető lesz kyuubi, persze a kagenak jó lenne még több is, de ezzel én is igy vagyok.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7934 Dátum: 13 ápr 26, 13:47:31 »

Szerintem is kb így lesz . Ha a geninjeim sorrendjét átrakom ita-gaara - naga ilyenre, akkor olyan 7600+ a sebzés . Szóval ,ha gaara és naga átlép 36 ra (remélem az elött ,hogy kage átlépne 30 ra ,akkor leverem shinigamit) ,már meglesz az a kis esély . Nibinek is 55 xp kell a kövi szinthez .
Zangetsut tényleg nem volt könnyü elhelyezni , óvatosan kell bánni a stammal . Viszont most TN gaara egészen jó lett , 90 stam és megvan a 100+ reroll is ,nembeszélve az attackrol.
Ezért is nem LWzek tovább ,nem nagyon tudnám elhelyezni (csak ha van benne min 10-20 stam is).,de mostmár inkább próbálok a Kjuubi re fókuszálni.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 527 528 [529] 530 531 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins