25 máj 14, 07:02:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 525 526 [527] 528 529 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 838019 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7890 Dátum: 13 ápr 19, 14:54:02 »

Leírtam, hogy mit kell csinálnod ahhoz, hogy utánozni tudd.
A két hónapot csak képletesen írtam, erre senki nem lenne képes. Mivel nehezen tudnád megdönteni a 3 napos Beginner rerunt (FH csinálta), és a Beginner-től Impo-ig (vagy FM-ig, erre már nem emlékszem) tartó, csupán 1 éves játékot (szintén FH volt), ezért valami nagyot kell alkotni ahhoz, hogy ismerté válj.
Mint írtam két lehetőséged van: moderátor leszel, vagy a leggyorsabban viszed végig az adott szintet/az egész játékot.

Utána már rengeteg kihívód lesz. A további teendőket, pedig szintén leírtam.

Olyan nem lesz, hogy kiütöd mindkét LW-t. Ha tudod kono trióval farmolni valamelyiket, akkor már bőven elég vagy a róka ellen. Azért meg felesleges kiütni mindkettőt, hogy csak egyet vigyél tovább.
Mindkét LW ajánlott, rajtad áll hogy melyiket viszed tovább.

Hard után rerunt csak Luna-ért nem érdemes csinálni. Rengeteg időt elpazarolhatsz vele. Extreme után úgy is megy az ember, a sok jó Extreme-es LW-ért, akkor majd kilehet szedni.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7891 Dátum: 13 ápr 19, 18:40:48 »

Impón már harmadszor esett volna ki a warp knife, újabb 108 ryo jött helyette, igazatok volt simán könnyen tudom farmolni a levantine-t. Addig nem is próbálok tovább menni karakurában amíg ki nem esik.
Eventen ma 37 kihívás :S de már nem megyek a team xp csökkentésre, ami meg is látszik benne vagyok néha a top 20-ban is, de ez tök lényegtelen, mapon még csak SD-n vagyok túl OW-ben, Yondi megállított de nem is próbáltam egynél többször, mindegy ráér az még, majd ha 35 fölött lesz minden ninjám és nem lesz lvl5 dth veszély akkor próbálok továbbmenni és egyből shinigamin is átvergődni. Kiváncsi leszek még mennyi idő kell, de hamarosan a következő napokban szerintem még többen fogják sikeresen befejezni event-et. Ladderben azért mindennap elhozom az összes dijat (kivéve lvl5 dth )shikamaruval(FNJ), aminek nagyon örülök.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7892 Dátum: 13 ápr 20, 01:29:45 »

Mármint eventen a ladderben? Ha igen, akkor hogy a fenébe van ennyi szabadidőd? Mert engem ott a lila rókákhoz sorol és hát alig nagyobbak a jutalmak, viszont a követelmények legalább a tízszeresére nőttek.

Ha már itt OW-ben vagyok (jelenleg a Részeg Sárkánynál) akkor a Naruto csapatot már nem kell fejlesztenem ugye?

Fő csappattal ráálltam a egy kis itemfinderezésre.

Első kiszemelt példányom:
Wind Country
3:1 Sand Pirates

[0.1%] ONE Syria (max 1) 108

+12 increased Attack
        +15 increased Stamina
        +37 increased Elemental Ad

Az if-et, hogyan csináljátok? Levélfi trió és if-es summon oszt ráuszítjátok a kiszemelt prédára?
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7893 Dátum: 13 ápr 20, 07:07:35 »

Igen ladderben, de ha csak egy ninjáddal akarsz egyéni díjakat elhozni, akkor ahhoz elég akár 5-10 perc is, csak őt és a summont rakod a csapatba amikor ladderezel.
Ow-ben már nem kell fejleszteni a naruto csapatot, jól tudod, AT végén a painek után már nem kell. Az itemeiket, AB-jaikat pedig el kell venni tőlük ez a legfontosabb, és el lehet adni, hogy a bejövő ryoból (is) a végén majd át tudd lőni a naru csapat elemeit olyanra amit ütni fog a main csapatod eleme( a végén a main csapat elemét át kell lőni úgy, hogy üsse a naru csapat elemét ).  Amit írsz kiszemelt LW az nem fog kiesni, mert aminek ott van a neve előtt a "ONE" szó azt jelenti, hogy csak elsőre tud kiesni, tehát, amikor először érsz arra a pályára és egyből sikerül megcsinálnod akkor vagy kiesik elsőre, vagy nem, ha nem akkor soha nem fog már kiesni(az adott játék alatt, tehát ha resetelsz utánna ujra lehet próbálni), de amugy ez a pálya a wind country sand pirates ezt érdemes farmolni a moon chaser miatt, ha ls nin csapatod van.  Az LW vadászatot úgy csináljuk ahogy írtad, ha elég erős a jounin/kage szekciód, akkor beférhet a kono trió és a jouninok+kage+summon, aztán ujra és ujra megcsináljuk azt a pályát amin a kiszemelt lw kieshet. Ne feledkezz meg róla, hogy egyes lw-knek van minimum IF-je, tehát ha nincs meg a csapatodban az elég IF akkor hiába farmolod nem eshet ki, a minimum IF ott van az LW guide oldalon ahonnan kimásoltad ezt az LW-t, az LW neve után zárójelben: pl : "400+itemfind" , ha például 400+(minimum 400) IF kell egy lw-hez, akkor nem elég simán a kono trio, mert ők csak 360-at adnak. Ilyenkor jöhet jól az IF-es summon, bár én nem szoktam alkalmazni, hanem a kono triónak veszek IF-es AB-okat.

Észrevettem valamit javítson ki valaki, de ha beütöm az aktiváló kódot akkor egy óráig látható vagyok, akár be is zárhatom a netet, akkor is fennmaradok a szerveren egy órát ? Mert sokszor látom, hogy pl este 10-kor kilépek és mégis kapok kihivást este fél 11-kor, sőt még olyan is volt, hogy este 10-es kilépés után hajnali 3-kor hivtak ki.   Hmm?

Main team hard: van 0,25 % esélyem. Ha kiesne mythrill knife felmenne 0,95 -re. Már régóta ütöm ezt az lw-t, lehet ,hogy hamarosan kiesik. Melyik érdemesebb lw-t ütni, vagy kyuubit, kyuubi gyakorlatilag most 400-ból egyszer sikerülhet. Az lw-t elvileg már olyan érgóta ütöm, hogy kieshetne bármikor, de persze szivathat még bármeddig. Ebben a helyzetben mit javasolnátok inkább kyuubit üssem ? Az persze nem mindegy, hogy oda kétszer annyi energia megy el, mint egy lw ütésre.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 20, 07:46:09 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7894 Dátum: 13 ápr 20, 11:59:23 »

Ha minden igaz ,akkor kilépés után még egy ideig aktivnak érzékel a játék . A nagyobb idökülönbséges támadásokat azért esnek meg mert már lehet offline csapatokat is támadni (persze ilyenkor a támadó 25% al kevesebb xp kap).
A kjuubit illetően én mindig annak a híve voltam ,hogy ha nagyobb az esély lecsapni a Kjuubit mint egy jobb (kiszemelt) LW t akkor már támadom is.  Persze elöfordulhat ,hogy 1 nap alatt meglenen az LW ,de az is ,hogy 2 hónap alatt + ennyi esélyel bármikor megadhatja magát Kjuubi is.
Easy-t ugy vittem ki ,hogy Kjuubi 2-3. probára megadta magát.

Eventen az elemeket belöttem a végjátékra, bár még eléggé messz vagyok , Kjuubure is csak 6500 at ütök.
Szépen stagnál a team xp ,ennek köszönhetően a napi 60 kihívás mindig megvan. OW ben már én sem megyek tovább ,amig nem lesz esélyem Kjuubi ellen.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 20, 12:00:21 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7895 Dátum: 13 ápr 20, 13:08:21 »

Ugy tünik , talán rám is rámmosolyodik Fortuna . Sikerült kiütnöm Zero swordot , bár nem azzal a teammel amelyikkel szerettem volna, mivel Tai teamemnek akartam, helyette Hard teamem kapta meg. Na mind1  igy is jó lesz.
Eventen meg továbbra is farmolok egy-két LW-t (most épp Moon Chaserrel probálkozok de csak nem adja meg magát).Vmiért nem tudom megvenni a 700ryos upgradet (10helyett 20ninja) Szomorú Azt irja hogy már megvettem és közbe nem.Így csak Konohamaruval tudok farmolni LW-t ...  OW-be Yondi állta el az utamat , bashereztem egyet s megállapitottam hogy még Shinigami ellen se lenne sok esélyem ( 0,0001% ) .

Szerk.: Épphogy,de eventen is összejött egy Zero sword Nevet (energy meg pont el is fogyott) így most beraktam Gaara kagénak az exp soul mellé , tudom, lehet nem tul jo ötlet, de gyorsan fel akarom huzni kagém szintjét is  egy 30as szint környékére (de min. 25-26Lvl fölé).
Már csak Beginneren Tai teamemnek kell kiütnöm Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 20, 18:14:41 írta eragon007 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7896 Dátum: 13 ápr 20, 13:46:24 »

bandee_26: én azt mondom, hogy üsd a rókát. Viszont, ha tovább akarod vinni az LW-t, akkor előtte azt szedd ki.

Egy bizonyos időt online marad az acc, hiába lépsz ki belőle vagy hagyod ott. Ez függ attól is, hogy kapsz e kihívást. Pontos értéket nem tudok mondani de példával élve valahogy így nézhet ki: kilépés után 10 percig még online vagy. Ha a 10 percen belül kapsz egy kihívást, akkor ismét 10 percig leszel még fent.
Azért gondolom, hogy így működik, ugyanis volt, hogy 6-7 fele voltam velük online utoljára. Viszont folyamatosan jöttek a kihívások 10-11-ig.

Main-nál még kell egy kicsi, hogy tudjam ütni a dögöt. Nagyjából egy szint mindenkinek.

Ui.: Lew kollégának hála megvan az új Sign-em ^^. Kinek hogy tetszik? Várom a véleményeket Mosolyog

Szerk.:
Ja, és bandee_26 próbálj úgy egy Basher-t, hogy Guren-nek a Nevermiss Bow helyett FSP van.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 20, 14:09:05 írta laci1005 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7897 Dátum: 13 ápr 20, 14:34:42 »

Ez te vagy Laci ? Akkor feltétlen találkoznunk kell, halaszthatatlan kérdésekben kell négyszemközt beszélnünk Mosolyog
Gondolom a barátnőd a hölgy, de ha mégse, hanem rokonod, akkor tényleg beszélnem kell vele Nevet  Nagyon szép !

Am main temanél gurennek azért nem kell sztem fsp, mert a staminája 60, viszont -enemy staminája is van 37, ez együtt 97, és ha kiveszem a nevermiss bow-t, akkor 100 alá menne a reroll. Egyébként ütöm a dögöt inkább, és bár szerettem volna farmolni muramasa-t, ahhoz csak kono trioval van elég IF-em, de velük meg nem tudom ütni, gyenge a team ahhoz,bár nem sok a híja Mosolyog mindegy vannak nem rossz lw-k amiket tovább viszek majd extreme-re, aztán impo elött ugyis megyek egy beginnert, majd akkor talán kiesik.

Más: eventen kezdő (trans) geninnek shikamarut kellett volna, akkor neki meglenne lw nélkül is a 100 reroll, amint nibi meglépi a 15. szintet. igy viszont gaara-nak nincs meg. Hát még kell idő hogy kivigyem, egyébként sztem elég nagy mákja volt azoknak akik már kivitték, elnézve a csapataikat.De hát gondolom prémből futja arra, hogy harmincszor egymás után próbálják meg ütni a dögöt, kb 0,01 % eséllyel, és mákjukra beadta. Kihívás semmi hiába a hétvége,  még a 25-öt se értem el pfujjjjjj  Lehánylak  

szerk: eddig ez a legjobb kisérletem hardon, mindenki nagyon jókat ütött, de még kell egy kis mák:
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 20, 16:12:02 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7898 Dátum: 13 ápr 20, 15:14:54 »

Én lennék!? Haha Nevet
Mindegyik válaszra nemet kell, hogy mondjak. Pedig tetszene, ha a barátnőm lenne ^^. Sajnos majdnem egy évtized van köztünk... Az ő javára. Tetézi a dolgot még, hogy *hasraütés* húszezer kilométerre lakik és egy szót se beszél magyarul.
Mondjuk ez itt már kicsit OFF... Mosolyog

Ja, hogy megint én vagyok a vak és nem láttam a -enemy stamina-t... Nevet. Akkor nem szóltam.
Hidd el, hogy azoknak akiknek kivitték az event-et nem számított, hogy mekkora szerencséjük van. Ha kihasználták a 100 euró/hetet (és biztos, hogy kihasználták), akkor csak 833x tudtak próbálkozni. Valljuk be, ez elég kevés... Ahhoz képest, hogy régen nem-, vagy 150/hét volt a limit.

Elég régóta online vagyok, de a kihívóim száma még csak a 15-öt érte el. Érzem, hogy megint nem kerülök 50 közelébe. Nem is kell a sok kihívó, ha az ember tudja hogy mit csinál Mosolyog
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #7899 Dátum: 13 ápr 20, 15:57:06 »

Laci, szerintem ne aggódj, hogy ma még csak 15 kihívásod volt, mivel szerintem annak eléggé csúszhat a számlálója.
Úgy néz ki, hogy nem GMT+1 éjfélkor vált, mint a ladder, hanem fene tudja mikor. Mert nekem pl reggel volt kb 90 most meg úgy 45.

Közben meg volt a Részeg Sárkány, S Yondi nekem is erős egy kicsit.

« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 20, 15:57:37 írta Shiro » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7900 Dátum: 13 ápr 20, 18:54:19 »

laci jó signature XĐ ki is ő pontosan?

Ladderezés nálam 10 meccsből áll, hogy az FNJm elvigye a rewardokat, mást úgyse nyerhetek... elég az Mosolyog

LW nem esik, de gondolkodok még rajtuk, hogy mit csináljak, valami nagy makkerolás kéne megint, LW zápor-zivatar vagy valami hasonló XĐ

ez az online maradós cucc nekem is feltűnt, érdekes... a legtöbb online programmal így szokott lenni, hogy bentvagy egy kicsit kilépés után is, erre van a számkódos gateway, csak addig működik Mosolyog nekem ma 66664 volt XĐ lehetett volna kettővel több a vége...
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7901 Dátum: 13 ápr 20, 19:35:03 »

OFF:
grandpa:
Egy francia énekesnő. A három kép 18 és 23/24 éves kora között készülhetett. N(*)-1-el idősebb nálam. Úgy emlékszem, hogy mára már elvált, de a házasságából van egy gyereke. Illetve szerzett pár tetoválást az elmúlt 1 (vagy kettő) évben.
99' és 2000 között vált ismerté, én nagyjából 2000/2001 környékén hallottam először róla. Nem voltam akkor valami idős Nevet. Mo.-n viszont alig ismerik.
A neve maradjon titok, mert akkor nem érezném egyedinek a Sign-emet... Nevet
Remélem kielégítő volt a válaszom Mosolyog

*N= egy évtized.
OFF vége

Nálam semmilyen LW nem akar esni. Viszont jó hír volt számomra, hogy fél óra leforgása alatt ~30 kihívóm akadt. Így most 52-nél járok.

Main-nál volt egy pár szintlépés, és van is 0,001% esélyem. Ezzel még nem szeretnék próbálkozni. Inkább Sneak-elek egy kicsit a gyorsabb fejlődés érdekében.
LW-re ott már úgy sincs szükségem, nem is tudnám kire rakni, ha esne valami.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7902 Dátum: 13 ápr 20, 20:14:58 »

laci
Király lett a signature. Már akkor gondoltam ,hogy ütős lesz ,amikor kérted a segítséget ,de ezen nagyon meglepödtem (pozitív értelemben). És akkor helyböl 2 helyett 3 részre lett szétvágva. Az arca ismerős volt ,szóval LEHET tudom kiről van szó ,de megörzöm a titkod.

Mivel nagyon nem akar a mithril knife kiesni áttérek valami Hardon LW-re. Chaos blade és zangetsu között gondolkozok.
Ha chaost szedném ki 1 karimnak biztos 100+ stamja megvan és jól jön a 27 atk. Ha zangetsu mellett döntök mindenhogyan stamos cuccot kell kivennem ,szóval 75-80 környékére esik vissza . Egyszóval el kell döntenem melyik ér többet 7 atk +18 reroll vagy 20 stam. Ezt a problémát valószínüleg egy basherrel oldom meg a közeljövőben.
Lassacskán ,de erősödik a teamem, ha saccolnom kéne olyan 2-3 hét és meglesz a leghaloványabb esélyem kjuubi ellen
(most kb 85% élete megy le). Eléggé furcsálom ,de ugy van legnagyobb sebzésem ha elsőnek meg FNG naga, mivel full ls kb 6% esélye van eljutni 4. hitig.

Main teamem egy helyben áll , jól kiszurtam magammal FNG k terén. Nem volt túl jó ötlet orot kihagyni a sorból , ki ment a fejemből ,hogy az elején ö szokott a huzó emberem lenni kis seal miatt. Most toporoghatok full hs lee és hs felé tartó itával.  (Előfordulhat ,hogy az is közrejátszik a toporgásban ,hogy riverben vagyok + mindig eventen vagyok ,szóval mainre napi 2-5 perc van ikszdé)
Egy már fix ,ha befejezem velük a hardot megyek pár rerunt ,hogy összetudjak rakni bármilyen összeállítású nines FNG sort ,szóval min 3-3 hs ls (és igen tudom ,hogy elég ritkán fogom az igazi hs eket használni, viszont meg akarom adni az esélyt).
Még mindig él benne az a vágy ,hogy leszedjem a polcról az összes FNG-t ,de ha ezt akarom lehet fel kéne néznem a hivatalos fórumra is ,hátha ott találok valamit a kis limites problémáról (jó persze 30 FNG mellé még 20 FNJ/K elég sok idő ,de nem szeretném ez miatt "megszłvni").

Nagyon úgy tünik ,hogy megint sikerült egy regényt összehozni ,de legalább tutira nem lesz gond a 2 soros szabállya.  smirksweat
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7903 Dátum: 13 ápr 20, 20:29:31 »

laci , Nem azért de nekem is ismerösnek tünt elöször az arca Nevet De mind1 is ... Nyelvesít

Én is ugyanigy vagyok Harddal . Egy helybe toporgok 4. (earth) country elején , event miatt napi max. 10percet vagyok ott, akkor is probálok vmi jo LW-t vadászni (ami ma jött össze elöször egy Zero sword képében Nyelvesít ) + Arénázok plusz ryo reményében. Am nem csak Luna miatt menné Beginner rerunt, hanem (mint mondottam) tai-os FNG-k miatt is, bár lehet mégis jobb lenne ha elöbb Extreme-re mennék azt majd utána rerun (vagy elöbb még FNK-kat is szerezzem majd be? egy nines , egy taios) .

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7904 Dátum: 13 ápr 21, 19:46:12 »

Ugy tünik ,hogy a döntésképtelenségemet LW ügyben a szerencse megoldta , chaos blade már a táskában.
Gondoltam ,hogy FNG itaára kéne ,de neki igy is jó esélye van 4-8. hitre, szóval mint a kagera. Igy talán kicsit felpörög és elkezd uppolgatni. Ha még megadná magát zangetsu is ,már egészen szépen állna a csapatom.
Kiváncsi leszek mikor lesz meg a 0,0001% om.

eragon
Én örülnék ,ha a 4. countríban akadtam volna meg ,de sajna 2. ban Pain kicsit kemény. Reménykedek ,hogy az event után kicsit felpörög a main teamem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 525 526 [527] 528 529 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins