25 máj 14, 12:54:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 523 524 [525] 526 527 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 838565 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
grandpa666
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Add nekem a fényed!

« Válasz #7860 Dátum: 13 ápr 13, 09:06:14 »

na tessék... ahogy azt mondottam volt...

endgame LW megvan, így már a Kusanagi is használható...

Azzal a lendülettel a Peineket megvertem, jelenleg top20-ban vagyok, szóval haj rá!
még egy Zabuza 800-as hiányzik, a többi már lassan beáll endgame állapotra... erős csapataitok vannak, siessetek ti is Mosolyog
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7861 Dátum: 13 ápr 13, 11:43:22 »

Grat grandpa az LW hez és painekhez is, talán 1-2 nap és én is ott leszek már, painekböl 3-5 között csapkodok ,legangyobb hiba még az ,hogy egyik jouninom elemét mindig üti ,ami nem épp szerencsés. Ha ezt megoldom biztos legyőzőm öket. A Nibim most lett 10 es ,ha 1-2 nap alatt sikerülne ellopnom magam SD ig ,lehet még megérné lecserélni , már 8 as szinten jobb lenne mindenben és az azt követő szintezésnél nem jönne rosszul,hogy pár szintel kissebb summ is elég lenne.
Ma reggel végre levertem az összes FNJ-t is.
Hamarosan várható ,hogy elérje valaki a lila róka rangot eventen ,igaz a szintek még csak 35 környékén vannak ,de van aki szinte full LW vel van.
Ha sikerül befejeznem AT ,nekem is ideje lenne igazán nekiállni LW-zni,bár még nem tudom mi lesz az első cél.

Main team lassan ,de lépked elöre. Napi 0-10 kihívást kap ,szóval kb semmire nem elég + még rájátszik az is ,hogy majdnem hs , mindezek ellenére 1.country kész . Bízok benn ,hogy event után kicsit felgyorsul majd a menetelés.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7862 Dátum: 13 ápr 13, 13:05:01 »

Grat grandpa Mosolyog
Bezzeg nálam semmilyen LW nem akar esni... Nevet. Naruto team is szépen el van akadva... Igaz, hogy már a 3. lapon járok. Kell vegyek majd 1-2 400-as ab-ot oda, mert Sneak-el semmit nem fejlődnek. Viszont, akkor küldenem kell nekik legalább 500 ryo-t.

Main 7200 és 7500 között sebez. Mindenkinek kell még egy szint és lehet szépen próbálkozni. Jó lenne, ha Chaos Blade is kiesne.
Ha kivittem, akkor meglesz a 4. FNJ. Utána jó pár kör Beginner-en, hogy elérjük a 30-as limitet. Kíváncsi leszek, hogy hogyan van megoldva.
Ha jól látom, akkor nincs full nin-es FNJ-m. Kell majd még egy Itachi-t is szereznem. Tudom, hogy tömegkarakter meg minden, de jól jön a gyors rerunokhoz.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7863 Dátum: 13 ápr 13, 18:49:07 »

Grat mindenkinek LW-khez . Mondjuk én eventen nem nagyon szoktam LW-zni,mert nem sok értelmét látom (hisz ugyse vihetjük main teambe FNJ-vel együtt).

Kezdtem egy tai-os csapatot Lee-vel Nevet Kiváncsi vagyok,mit is tud egy tai csapat. Egyelöre Lee team + Gai , s egyböl Arena végéig jutottam . Melyik tai team jobb? HS tai vagy LS tai? És melyikhez milyen teamet ajánlanátok? Én ilyesmire gondoltam : Trans genin(Lee)+FNG Lee+BA Lee+Drunken Lee+Gai+Nidaime+Giant Rhino/Cronch King (Jouninokkal kapcsolatba, lehet egy Kakuzut+Bee-t beszerzek majd,meg summonba se vagyok biztos) . Beginneren melyik lenne a legjobb Tai-os LW?  És egy kis (összefoglaló) infot is kérnék a Tai teamröl,mivel csak most "kezdtem" Tai csapatot.

Event: Megvan a 4. 800as AB is Dei-nek, egyelöre egyhelybe toporgok naru teamemre várva :S

Hardos teamem: Egyelöre pihenget, Arena Energyket ellövöm naponta, legalább ebböl is jön némi xp,ryo.

Szerk.: Egy kérdés: ha Hard teammel mennék egy Beginner rerunt ugy hogy Hardon csak Ezüst rangon vagyok,és eventröl van 1 FNJ , akkor Beginneren ugyanugy tudnám használni FNJ-t, ill. Ha ugyanigy mennék Beginner rerunt s közbe a mostani Eventnek vége és megkapom FNJ Deit,akkor is tudom majd Beginneren használni? (ez esetbe Beginner rerunt 4FNG 2FNJvel vihetném végig)   vagy ahhoz feltétlen ki kell vinnem Hardot?  Lehetséges-e igy egyeltalán?
 Remélem érthetö volt a kérdésem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 13, 19:16:02 írta eragon007 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7864 Dátum: 13 ápr 13, 19:22:15 »

Először is, szerintem az aláírásod túl magas... De ne nekem legyen igazam Nevet

Érdemes LW-t szedni event-en, mert gyorsabban kitudod vinni vele. Nézd meg a prémiumos team-eket, nem véletlenül vannak kipakolva LW-kel. Ha értelmetlen lenne a kiszedésük, akkor nem költenének ennyit rájuk.

LS tai mindenképp a jobb megoldás. Sokkal nagyobbat sebez, mint a HS és a min. sebzése is nagyon jó.
Az összerakott team megfelel, kivéve kage és summon-t. Kage-nak ajánlom Ebizou-t, sokkal erősebb mint a 2. hokage. Summon-nak pedig Gobi, Hachibi, Fukasaku vagy Gamaken.

LW-nek Siegfried a legjobb döntés... Csak nehéz kiszedni Nevet. Ha LS tai-t akarsz, akkor Fury Fist is jó dolog, de csakis arra rakd, aki HS-en van.
Természetesen Luna Sword-Tornado Edge duóból bármelyik megfelel. Én Luna-t ajánlom, úgyis csak később (Hard fölött) lesznek nagyon jó tai-os LW-k.
Bár Medium-on Coma Puncher jó választás lesz majd.

Összefoglaló kell? Legyen mindenkinek sok, vagyis inkább rengeteg taijutsu-ja Mosolyog
LS tai-nál még a crit. dmg. is fontos, oda Hachibi summon kell. De HS tai-hoz is ajánlott, esetleg még Gamahiro.

Ha LS tai-al folytatod, akkor Easy-n Sakura-t szerezd be, Medium-on pedig Kiba-t FNG-nek. A többit meg majd később, úgy is eltart majd egy darabig még Hard-ra jutsz Mosolyog
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7865 Dátum: 13 ápr 13, 21:25:45 »

eragon:
Ha jól tudom csak akkor kapod meg véglegesre az FN-t ha kiviszed az adott szintet. (Különben mindeki ugy csinálná ,hogy kiszedne egy FNt és már resetelne is). Amig nincs kivive Hard hivatalosan nem használhatsz FNJ (kivétel amit azon a szinten szedsz ki). Szóval lényegében ,ha most leresetelnéd a team ,akkor elvesztenéd az adott szinten szerzett (ha már kiszedted ,bár ez a mondat már itt hülyeség ,mert ezüstön még nem is lehet kiszedni) FNJ-d és hiába vinnéd ki Hard eventet nem tudnád használni az azon megszerzett FNJ sem. Persze ,csak ha jól tudom.
Szerintem is vegyél ki egy teamet az aláírásodból ,mert valószínű ,hogy tól hosszú.

Eventen megkezdtem az LW-zgetést és a szintezgetést. Bocsi grandpa ,hogy kölcsönveszem a terved ,de nekem is megtetszett a vampire claw. Nem jönne rosszul mármely tagom stamot adó cucc helyére , remélem nekem is "hamar" megadja magát.(azért esett erre a választásom ,mert a jouninjaim víz elemüek , igy nem kell külön kölcségekbe vernem magam).
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7866 Dátum: 13 ápr 14, 09:49:02 »

egészségedre... az egy jó LW, sok sikert hozzá...
a csapatodban mondjuk pont a jobb staminájú emberek vannak, az egyikkel mehetsz kicsit agresszívabba, és zweihander vagy hasonló itemeket balanszolsz a 85 stammal... alapból már így megvannak a 90- staminák neked... bár 200-as abok gaarának sokat adnak, az gondolom úgyis csere lesz, de te látod ki igényli

az én csapatom stamina terén kevésbé szerencsés, shadow bladere lehet még ránézek a közeljövőben, az is 31 + 18 stamina meg reroll és ryo gain... az is jó! meg valami attacker LW kéne szintén rrerollal... zangetsu talán? úgyis pont bleachet nézek XĐ

a full nin összeállítást egy kicsit "jobban át kellett volna gondolni"... 5 nin 1 tai csapat kellett volna, az egyik genin mehetett volna critre, de nem ment... mindegy, egy bashert belőttem ezzel a kezdetleges endgame összeállítással, 5000 sebzést tudok ráküldeni a kyuubira, vagy 300-zal többet Shinigamira, de easys kyuubit már tudnám ezzel is verni XĐ
az élmezőny már bőven lv30 feletti ninjákkal megy, nekik már nem lesz sok szint...

btw az "Srrw" és a "Team helplesless" magyar élcsapatok tulajdonosairól valaki tud valamit... hirtelen nem tudom, hogy a fórumról-e valaki, asszem nem, de bocsi, ha tévedek...
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7867 Dátum: 13 ápr 14, 13:21:12 »

AT-t átvittem én is, de mivel Nibi már 12-es, ezért nem látom értelmét SD-re cserélni, mire SD 11-es lenne, addigra Nibi már 16-os, és mindkét esetben így is úgy is kelleni fog egy két rerollos lw, hogy 100 rerollja legyen kb mindenkinek. Grat a csapatokhoz mindenkinek, egyébként nekem mindenképp fontos tapasztalat volt már eddig az event, tudom Laci ezzel nem ért egyet, de elemezve a saját és a töbi csapat szintjeit kihívás számait és fejlődését, ezek összefüggését, sztem egyértelmű hogy meghatározó a team xp. napi min. 16 óra online játék ellenére is már megelőztek olyan team-ek, akik korábban gyengébbek voltak, akkor  még jóval kevesebb kihivásuk volt mint nekem, mostanra kihivások számában és emiatt szintekben is fölém nőttek. Szép vasárnapot !
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 14, 13:40:39 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7868 Dátum: 13 ápr 14, 13:52:12 »

grandpa
A vampire clawot ugy akarom felhasználni ,hogy egyik gaara 2-400 as a helyére megy és akkor a másik helyre kereshetek valami támadó LW-t. Igy meglesz a 100 stam és még jobban is sebezne. Persze ehez kéne szerencse is és mivel nekem ez álltalában nincs ,lehet ,hogy a tűmadó LW nek kéne nekiállni vadászni.

Mivel per pill nem hajtok arra ,hogy minnél gyorsabban tuljussak Painen nem váltogatom az elemeket ,inkább megvettem az első kör statot. Hamarosan ugy is megadja magát Pain igy is (majdnem mindig ledöl 5), lassacskán én is oda jutok ,hogy nem éri meg lecserélni Nibit .
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7869 Dátum: 13 ápr 14, 15:47:04 »

Levettem 3. teamem az aláirásombol . Ott Earth countryval kezdtem (egyböl végéig +naru team is) , igy az a teamem talán meg is van h akk melyek lesznek. Trans Lee+FNG Lee+BA Lee+Kakuzu+Bee+Ebisu . Summ. meg lehet egyelöre vagy Rhino vagy Nin-kame lesz (végleg meg Gobi vagy Hachibi) .

Kedvencem,mikor Naru team miatt nem tudok tovább menni Szomorú Kakuzu állitott meg, vettem (kis ryo feláldozásával 2 400as AB-ot de még igyse tudok tulmenni rajta .. Fejlesztés meg ...  Ugy tünik ez nem az én "eventem" Szomorú

Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7870 Dátum: 13 ápr 14, 17:29:12 »

Eragon: nem tudom, én volt, hogy naru teamnek inkább fsp-t vettem és annak adtam akinek az eleme ütötte az ellenfeleket. persze ha element nélküli az ellenség akkor attack kell meg persze szintén stamina, mert naru teamnek borzasztó a stamja. BA-ban meg nagyon alaposan válogatom a naru team ellenfeleit is, hogy sokat fejlődjenek, de nem mindig sikerül, nagyon kevés a naruto energie, ezért is kell azt megfontoltan elkölteni.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7871 Dátum: 13 ápr 14, 18:18:06 »

bandee_26: ha 16 óra az online eltöltött időd, akkor változtasd meg a csapatneved valami másra. Esetleg ha szoktál online fps-el játszani, versenyeket nézni, akkor onnan is lopkodhatsz össze a jobb nevek közül. Main és alt jelenleg Cod-os nevet visel, a WRT pedig klán név volt Mosolyog
Ezenfelül a nemzetiséget is lődd át, mondjuk USA-ra. Garantáltan több kihívód lesz, és nem kell foglalkoznod a team xp-vel ^^

Valaki korábban írta, hogy a Naruto team-je 17lvl körül volt. Én lezúztam velük a Pein-eket 12-13 lvl között. Sai-nál 50-200-400, Haku-nál 200, Anbu-nál 50 és Naruto-nál 50 és 400-as ab volt. És szerencsémre egy centet nem kellett nekik küldenem Nevet.

Viszont megpróbáltam lecsapni őket a rendes csapattal, és 4-ből 4 próbálkozás sikertelen volt. Csak az 5. Pein-ig jutottak mindig. Habár nem néztem végig a meccseket, így nem tudom hogy a 6.-nak mennyi élete maradt.

eragon007: Drunken Lee és kapus Gai nagyon jó kombó Beginner-en és Easy-n is. Én inkább őket ajánlanám. Az egyik régi acc-omon ugyanez a felállás volt és nagyon hamar kivittem velük Beginner-t.
Vagy Tobi is illik ehhez a team-hez.
Természetesen minden rajtad áll Mosolyog
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7872 Dátum: 13 ápr 14, 19:36:19 »

naru teammel én sem szerencsétlenkedtem, folyamatos fejlesztés 13-as szintig, vagy 3-4 200-as ab és kész van minden, van ryo elementekre is, éljen és hurrá!

nah megállás van, Yondaiménak 5500 hpja van, annyit meg tudom, hogy nem tudok ütni a Shinigamira, tehát bár kisebbeket üt valószínűleg a szőke srácra sem tudok annyit ráküldeni... (basher OW elején for the win! XĐ)

először shadow blade shodainak meg valami harcias cucc orónak és talán valami hardos LWre is ránézek
mindeközben nagy mértékű stat pont vásárlása huszáraimnak, hogy ninjutsujuk még tápososabb legyen Mosolyog

a szuicid -sta +atk LWket én annyira nem tudom magamnak megengedni, pedig zweihander extremen is endgame LWm volt... marad ez a rerollos negatív taijutsus vackeráj vampire clawwal... jó ez is valamire!

szerk: mákos tészta...

« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 15, 15:10:25 írta grandpa666 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7873 Dátum: 13 ápr 15, 18:44:45 »

grandpa
Grat az LW-hez, különben te sem kicsit vagy "mákos tészta" , kb egy idöben kezdtünk LW és neked már kettő kihullot. (Csak így tovább ikszdé)

Véletlenül kiburultak segény kis Painek a sorból , majd megszakadt a szívem értük. Kis ideig még filóztam ,hogy lehet jobb lene mégis SD ,de mire felmenne 10-11 re addigra nibi 16 lenne ,ami már elég Hardhoz. Szóval ezt a tervet hagytam és mentem inkább LW zni. A ranglistán valahol 40 környékén mozgok, most érzem elösször ,hogy reális esélyem van a győzelemre. Mikor utoljára néztem a csapatom 5100 at csapott Kjuubire ,mondjuk azóta vettem pár statot ,voltak upok (summ is) ,de még így is messze van egyáltalán az esély.
Bizakodok még az LW-k ben ,bár már nem 1x bebizonyosodott ,hogy nem kéne.(ezt akkor éreztem legjobban mikor med alatt végig LW ztem és nem esett ki még egy LOW LW sem)

Amugy én Naru teamnek még 200 as ABokat sem szoktam megvenni(50 esek is csak akkor ha nem felejtem el). Most is mire elértem AT végére 16-18 asok voltak és hibátlanul mentek végig.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7874 Dátum: 13 ápr 15, 19:19:43 »

Én pedig utálom a Naruto team-et fejleszteni vagy mindig elfelejtem Nevet. Viszont minden country után rengeteg ryo bejön nekik, és a kapott itemeket is mindig eladom. Így bőven tudok nekik ab-okat venni, illetve elemeket váltogatni, ha kell.
Ezért szokott nálam mindig olyan alacsony maradni a szintjük.

Egy gyors rerun esetén se a szintekkel bajlódik az ember. Ha már van sok FN-ed, akkor az eladásuk által bejött ryo-ból mindig lehet nekik küldeni ab-okra.
Aeno így vitte ki Beginner-t (asszem) 4 nap leforgása alatt. FH-nak pedig (talán) csak 3 volt.

grandpa: tudom-tudom... Kapálók... Mi? Még te se hiszed el Nevet

Nibi lépett egy szintet, Guren kapott egy fsp-t és Pein'bá 2.-ra kidőlt. Én pedig ráálltam Zangetsu és Chaos Blade duóra. Kono trióval 10-ből 8x nyerek. Ez nekem már megfelel a próbálkozáshoz.

Ui.: Aki kicsit is ért valami képszerkesztő programhoz, és a Sign-ekhez az keressen fel Nevet. Jó lenne új Sign és egy pár képet kéne össze-vissza szerkeszteni. Ez mellett úgy megoldani, hogy bal oldalra kattintva main, jobb oldalra kattintva pedig alt jelenjen meg.
Ha valaki küld PÜ-t azt megköszönöm, és holnap megbeszélném vele... Még össze kell válogatni, hogy melyek legyenek a kiválasztott képek ^^
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 15, 19:20:32 írta laci1005 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 523 524 [525] 526 527 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins