24 nov 30, 23:57:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 506 507 [508] 509 510 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 749216 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Verbatimo
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7605 Dátum: 13 jan 13, 19:56:22 »

Sikeresen befejeztem a beginner rerunt ,igazábol hamarabb mint gondoltam (23 nap alatt vittem ki ,ez nálam rekord).
Persze ebben a mázli is szerepet játszik , 4,5 % esélyem volt kjuubi ellen és 1. re nyertem .
Következik a medi .
Ha jól emlékszem akkor 113 chakra áll rendelkezésre , szóval a kövi team pont belefér :
3 FNG + Ita+ Dei + Chio+Nibi
Azt még nem döntöttem el ki lesz a 3. nines FNG ,de arra még ugy is van idöm bőven.

Remélem mindekinek sikerül az event , hajrá.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7606 Dátum: 13 jan 16, 00:17:10 »

Grat Mosolyog  Elég jó csapatot terveztél mediumra !
Mostanában volt pár napom felnézni és ki is esett végre extreme-en a terrorizer, ha harmincszor nem esett ki a gyengébb LW előtte akkor egyszer sem. Már tényleg gondban leszek a továbbvivendő LW-kel Mosolyog
Hard előtti luna rerun is halad, pár napja már elkezdtem farmolni a lunát, de csak kono duoval, ugyhogy nem tudom megadja e magát valaha , azért közbe kapnak némi tp-t a jouninok és a kage. Jó sok csakra marad feleslegbe, szoval lehetett volna erősebb csapat is, de ezeket hamar ki tudtam szedni és szimpatikusak is, persze ha nem lennék türelmetlen akkor várhattam volna erősebb tagokra, most meg már 25 level felett nem fogom őket lecserélni.
Jó vadászatot mindenkinek
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #7607 Dátum: 13 jan 20, 12:37:26 »

Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha végigtolom a beginnert és továbbviszek egy LW-t,de nem easyre ,hanem megint beginnerre megyek akkor megkapom az LW-t? talán ezért nem kaptam meg régebben a Tornado Edge-t... de nem vok benne biztos
pl. már 1x végigtoltam a beginnert, továbbvittem a tornado edget és fng itachit,majd megint beginnerre mentem easy helyett (ne kérdezzétek mért) és itachit megkaptam az lw-t pedig nem
Naplózva
bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7608 Dátum: 13 jan 20, 13:59:09 »

sztem meg kell hogy kapd a fegyvert is, ugyhogy sztem nem jol állithattad be, de lehet hogy tévedek.
jo lenne ha kiesne a luna beginneren, és immortal blade extreme-en Mosolyog itt tsunade még eléggé le van maradva szintben, a többiek 40-50 között, ő még csak 32. csak hogy meglegyen a két sor
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #7609 Dátum: 13 jan 20, 14:02:50 »

Tulajdonképpen mit kell egyáltalán beállítani? Nevet ott van h Legendary Weapon és az h are you sure? kipipálni
még ha el is csesztem vna akk kaptam vna egy másikat ,de egy se volt
Naplózva
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7610 Dátum: 13 jan 20, 14:19:45 »

Véleményem szerint az fordulhatott elö ,hogy mielött reseteltél volna gondolom eladtad a cuccaid ,hogy vegyél valamilyen upot és  véletlen az LWt is eladtad ,ha jól láttam más különben megkaptad volna az LW (legalábbis egyet ).

bandee_26:
Köszi
Eddig csak azért nem irtam ,mert nem lett volna meg a két sor .

Amugy lassan ,de haladgatok 3. countryt pucolom , végre megvan a madárka ,szóval kezdem gyűjteni a ryot a jouninokra és a kagera .
Mire összejön a pénz kb 4-5 countryban leszek.
Ezzel a szintel kb május végre kész szeretnék lenni ,hogy a nyáron már mehessek az első FNJ ért .

Lassan kezdek keregélni valami jó LWt ,mert itt már lassabban haladok és gyakran van egy kis felesleges WE, és inkább erre szórom el .
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7611 Dátum: 13 jan 22, 18:24:06 »

Hja, az első FNJ Mosolyog nekünk ez nagy szó lesz. Az öregeknek ez már csak nosztalgia Nevet  Ami az LW-t illeti már bánom hogy nem fogadtam szót az öregeknek, és most a luna miatt tökölök, hiszen hardon már iszonyat jó LW-k vannak, ott van pl az egyik kedvencem is, azért elszomorító belegondolni, hogy ha odajutnák hogy minden tervezett szintet kivittem és a végső camper csapatot csinálnám, oda a most legütősebbnek tartott LW-k nagy része tök gyenge lenne a camper (immunity) LW-khez képest, szóval, hogy oda meg már tök más cuccok kellenek.  
Amúgy Lw-zni érdemes, ha ügyesen csinálod akkor nem is megy el feleslegesen az energia sem, egy kicsit azért fejlődik egy két ninjád közben.  
Sztem mithryll knife, ha úgy nézem majdnem hogy jobb LW mint a daedalus lance, ha LS-NIN ninja használja.
szerk: kiesett végre extreme-en immortal blade is Mosolyog  nem tudom chaos blade vagy revive armor jöjjön e tovább majd, ha jól sejtem alacsonyabb szinten a chaos blade jobb, késöbb viszont többet hozna a revive endurance plussza. elvileg revive armor kisebb eséllyel esik ki 0,03, a chaos blade 0,04.  nagy dilemmák lesznek pláne ha addig még kiesik ez-az.

« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 10:18:52 írta bandee_26 » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7612 Dátum: 13 feb 01, 14:02:34 »

A klán skill megint elérte a maximumot, szóval valaki illetékes változtasson rajta legyen kedves. A defaulton is lehetne változtatni, ahogy a csapatok erősödnek.

Main csapat szépen lassan erősödik, a legtöbb crites lw-t már kiütöttem, most gigas gloves a célpont, majd megnézem mit tudok erősebb ellenfelek ellen, és nézek majd valami komolyabb célpontot is.

Alt csapat lassan haladgat forbiddenen, itt is gigas a célpont, még várok pár szintet és bepróbálom uccsó country-t. Akkor végre mindhárom fng be fog férni. Summon lépeget, de elég keveset vagyok online, szóval lassú minden, de vannak ennél fontosabb dolgok is.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7613 Dátum: 13 feb 01, 15:46:12 »

Lassacskán én is haladok medivel, de sajna nálam is az a helyzet mint dexternél , keveset tudok fenn lenni, de annyi baj legyen ,amire akarom addigra tuti meglesz.
Amugy kezd összállni a csapatom : megvannak a jouninok (váltogatva de fejlesztem mindkettőt) végső kagem most lett meg , szóval márcsak a 3. nines fng és a nibi kéne.
Szerintem lee helyett gyorsan fel fogom az új fng húzni ,mivel ebben a teamben lee annyira nem tud érvényesülni.

Az LW-kel mint mindig most sincsen szerencsém , amióta elkezdtem medit flyamatosan farmolok egy helyet ahol 2 jó lw is van ,de még egyik sem adta meg magát sajna , bár már hozzászokhatnék .
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7614 Dátum: 13 feb 02, 11:20:12 »

Sziasztok!

Hát nem hiszem el... már megint ezzel játszok XĐ idegesít a kyuubi, megverném extremen már nagyon... 5 ninjám most fog szintet ugrani, majd utána... nem tudom miért, de megint érdekel a játék, csak akkor eddig miért nem?
@dexter: illetékes voltam, így, mint a Mizukage, a klán képességet megváltoztattam Mosolyog
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7615 Dátum: 13 feb 02, 13:57:56 »

Én örülök ha minél többen játszanak.
extrem-en kicsit rendezgettem a csapatot basher szerint így, ha Gobi meglépi a 18-at, és yamato lép még egy szintet 56-ra, akkor lesz kb 0,001-0,002 % esélyem Mosolyog  ha ez fixen meglesz elkezdem ütni a rókát. Sikerült Gaara-nak kiütni a soul calibourt, igy 100 felett van a rerollja, a kezdő genint feltápoltam LW-kel, a kage igy kicsit gyengült. Egész jó a csapat, úgy is, hogy Tsunade még csak most lesz 37-es lvl.... jók az LW-k !! Nevet
Üdv

Tudtátok, hogyha van 3 FSP-tek, és ladderen nyertek egy negyediket, akkor mind a 4-et fel lehet használni a csapatban ?
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 00:31:39 írta bandee_26 » Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7616 Dátum: 13 feb 03, 10:55:45 »

nee... nah ezt nem tudtam Mosolyog pedig logikus, 4.-et csak VENNI nem lehet, nyerni miért ne...
@bandee: nézegezzem a csapatodat... a geninek hogy vannak, milyen itemekkel? mert az a shino elég gyengének tűnik így, ahogy van... élesben mi van rajta?
43-46-os ninjákkal van majdnem 1% esélyem, neked meg 50 felett vannak az FNJ-id, akkor a geninekkel lesz valami...

és kaptunk új summonokat is Mosolyog csak azért mert visszatértem nem kellett volna XĐ
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 10:59:51 írta grandpa666 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7617 Dátum: 13 feb 03, 11:04:34 »

http://kepfeltoltes.hu/130203/286384560N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.png

itt a csapat, ahogy basherben néztem, csak itt még yamato nem lépett 56-ra, és persze gobinak is várni kell a 18 lvl-re. Tsunade már jelenleg 37-es, és mire Gobi lép, addigra Gaara is sztem meg Tsunade is egyet még lépnek, szóval fixen a 0,002-003 százalék esély meglesz.
A kép basherről:

http://kepfeltoltes.hu/130203/N_vtelen_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az új summonokat én is nemrég fedeztem fel, tök poén Mosolyog

Ja és még valami Grandpa: csak két kör stat van a csapaton, nem is fogok többet venni nekik.
Bár most nézem, shinonak még egy sincs, neki most veszek kettőt, aztán még késöbb esetleg valamelyiküknek egy belefér, azért nem tudok venni, mert most igy megvan a ryo AA-ra, nem akarok róka után még azzal szenvedni.

Ohó: shino kapott két kör statot, igy már ha gobi szintet lép 0,01 körül lesz az esély. De mivel addigra még Tsunade, Gaara, és talán Kimimaro is lép, ezért ez még nőni fog.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 11:38:14 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7618 Dátum: 13 feb 03, 13:17:20 »

Tegnap, vagy tegnapelőtt rakta ki Udon az új summonokat. Már akkor láttam, de nem vágódtam hanyatt tőlük... Teljesen felesleges volt berakni őket, mert igazából semmi jót nem hoztak.
Baku ér valamit, de 10-es szinten -40 stamina... Kyuubi ellen pedig illene a sok stamina... Ezért számomra felejtős.

Az alsóbb szinteken ez a Giant Crustacean is jó dolog. +5.5 tai és ez mellé még +2% ryo gain. AA és CH+ megszerzésére ideális. Meg úgy alapból is jó.
Már Hard-on szerintem hasztalan. Oda már nem kell annyira a ryo-t gyűjteni, egyrészt van egy jó pár LW-d, tehát oda már nem kell item. Másrészt annyit szenved az ember egy-egy országban, hogy simán összegyűlik annyi amennyi kell.
Viszont ha 1CH miatt nem fér be Gobi, akkor ezt is lehet használni.

A többit nem tudom hova tenni.

Bandee: ha már megvan az AA-ra a ryo, akkor vedd meg. Sokak jártak úgy, hogy összegyűlt a ryo, de nagy örömükben a végén elfelejtették megvenni, mert siettek a következő szintre.
Shino nekem is szúrja a szemem... Nagyon gyenge szegényke. 1-es seal-el pedig ennél jóval többet kéne ütnie ezen a szinten, ezzel a summon-al... Bár ha jobban belegondolok Extreme-en nálam is alul teljesített...

4 FSP... Asszem ez nem csak az itemeknél, hanem az LW-knél is működik.

Main csapatnál már 10FNG van. Illene az FNJ-k számát is felhozni. Vagy egy Lee lesz a választott, vagy egy Kakashi. De lehet, hogy mindkettőért futok egy kört.

Event-et lassan én is befejezem. Már van 0,01% esélyem. Innen is jönni fog majd Nidaime main-hoz. Egész jó kis karakter.

MoonTiger: neked pedig utólag is szeretnék gratulálni event végett. Nem elég, hogy te voltál a leggyorsabb magyar, ha jól láttam még az első 30-ba is bekerültél.
Megint teljesített az LS csapat Nevet
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7619 Dátum: 13 feb 03, 13:50:58 »

Kösz a tanácsot AA-ra, de sajnos majd csak akkor lesz meg rá a ryo, ha eladtam mindent és mindenkit kivéve LW-ket.
Asszem amit továbbviszek: revive armor, chaos blade, immortal blade, psionic blade, terrorizer. Hátrahagyom a zangetsut, mivel csak 18-as reroll, és viszem helyette a stamina miatt a chaos blade-et. Azt hiszem impora full ls nin csapat lesz, kivéve egy FNJ, Tsunade aki HS tai lesz, megkapja a psionic blade-et, és problálok ütni még neki valami crit chance LW-t,  hogy meglegyen az 50 %.  a soul edge, és a   Ryui Jingu Bang kéne még neki ezzel meglenne a 3 fegyvere. De még nem tudom. Lehet jobban járnék, ha mindenki Ls nin lenne, ugyis kell a kezdő genin meg a kezdő jounin a csapatba, azok amúgy is gyengék, ezért gondolom egyszerübb lenne mindenkit LS ninra rakni, és akkor psionic blade helyett jöhetne tovább Zangetsu.
 Mit javasolnátok érdemes impo-ra az első két genint HS-re húzni, vagy jobb ha mind LS, mert a summon ugyis Nibi lenne.  Gondolom impón a rókához mire eljutok Nibi már ugyis 20-as szinten lesz, ugyhogy alapból LW-k nélkül meglesz mindenkinek a 100 reroll, az meg már hogy 100, vagy 130 a reroll majdnem mindegy, ilyen szempontból nézve viszont felesleges rerollos LW-ket továbbvinnem. Sok a dilemma....
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 14:18:10 írta bandee_26 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 506 507 [508] 509 510 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins