24 nov 28, 03:25:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 505 506 [507] 508 509 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745704 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7590 Dátum: 12 dec 03, 19:28:20 »

Ki hogy halad eventen? Én valahol a 76. helyen vagyok.
400-as ab-ot senkinek se vettem, ugyanis kagera gyűjtök. Kell még vagy 1000ryo és akkor még le is kell felezni.
Viszont van egy magyar a top10-be... Lehet tudni, hogy kicsoda? Mosolyog

Ameddig event megy, hanyagolom a másik két csapatom. Sajnos nincs már rá időm, hogy egyszerre 3-mat menedzseljek.

Szerk.:
Most néztem nincs is elég CH Ebizou-hoz... Akkor először a 400-as ab-okat veszem meg.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 03, 19:30:03 írta laci1005 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7591 Dátum: 12 dec 03, 20:34:53 »

egész jol haladok eventtel .   ugy döntöttem h (mivel csak 2FNG lehet :S ) Zabuza lesz Guren helyett   kb igy fog kinézni a csapatom: 2fng+Starter genin+Zabuza+FNJ+Chiyo+Niibi (20+15+20+28+12=95Ch )   200asokat mindegyiknek megvettem,most épp fire countrynál(nekem 4.country) szenvedek épp :S (szoval, lehet Trams gemim is beférne majd csapatomba  de egyelöre marad starter genin  nem akarom véletlen elcseszni a teamem)
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7592 Dátum: 12 dec 03, 22:34:47 »

Err.. akkor már miért nem TM-eled a startert? o_O 104 a max chakrád, ha csak 95-öt használsz az nagyon nagy pocsékolás. Vagy TM-eld a startered, vagy szerezd be a Spirit Dragont a Nibi helyett. Mindkettő 103/104 chakrát fog foglalni. 0 -> 8, vagy 12 -> 20 chakra. Mellesleg bele fog férni a TM, én is meglehetősen hasonló felállással fogok játszani, csak én 102/104-et használok majd.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 03, 22:36:04 írta MoonTiger » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7593 Dátum: 12 dec 04, 21:25:58 »

Sajna én már felhagytam az eventel ,egyszerűen az iskola mellett nem lehet foglalkozni vele is (már oda jutottam ,hogy örülök ,ha este 8 ra hazaérek és hajnali 1-2 re elérem az ágyat aztán 6 kor kezdködik minden elöről  Technikai KO )
Asszem a 2. country m  végén szenvedek ,szóval már felejtős , sajna ezek az eventek nekem nem jönnek be , hiába a mechatronika mérnöki diplomáért meg kell szenvedni .

Hasonló okokból vagyok még mindig a fő csapatommal is az easy-n, ha van 1 kis mákom még idén végzek vele .
LW -nél még mindig nincs szerencsém , hetek óta püfölöm a murasamet , pozitívuma ennek ,hogy hamarosan meglesz a zsé CH+ ra .
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7594 Dátum: 12 dec 09, 15:03:13 »

Na meguntam az Impon LW vadászást kb. 1 hét után, így nekikezdtem a Forbidden Modenak a Luna Sword, Garuda, Levantine, Demonic Fang, Revive Armor, Masamune kombóval. Nem tudom mennyire lesz vészes, egyelőre Haku akasztott meg, mivel elfelejtettem, hogy nem 30, hanem már 50 chakrám volt, tehát 2 fng-t kihagytam még ott Nevet

A végső csapat a következő lesz: Fng Nagato, Fng Orochimaru, Fnk Itachi, Fnj Shisui (az eventről ha egyszer kiviszem), Fnj Jiraiya, Fnk Sasuke, Spirit Dragon
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7595 Dátum: 12 dec 14, 17:34:13 »

Nahh ...  Tegnap végre sikerült kivinnem mediumot Mosolyog Nevet most hard elején vagyok . csapatom kb ugyanolyan lesz mint event teamem (2FNG+starter genin vagy 3FNG (még meglátom)+Zabuza/Guren+FNJ+Chiyo+Niibi).
Enventen lassan,de haladok  most épp Karakura elején vagyok .
Team fejlesztés,ryo gyüjtés 1000el mind2 oldalon Mosolyog
Am lenne egy kérdésem : LW-knél ott van h mennyi IF kell h kiüssem , de ahol nincs h mennyi IF kell hozzá,ott mind1 h mennyi (még Nagato 50es AB-ja(Rinnegan=2attack+15% IF) is elég?) IF van csak legyen vmennyi?    Sorry ha nem jol tudom .
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7596 Dátum: 12 dec 15, 10:54:32 »

Ha jól tudom azokhoz semmi IF nem kell ,szóval ugy is kieshet ,hogy csak haladsz és kipottyan (persze kis esélyel). Nekem már volt olyan ,hogy igy esett ki egy LW ,még beginner legelején .

Eventet és már abbahagytam ,talán a 2.-3. countryban játhatott.
A fő csapatomnál már csak a murára várok .

Szerk.:
Nah csak említeni kellett és meg is adta magát az LW. Még pár lvl + pár száz ryo és megyek kjuubira (0,2% esélyem már van  ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 15, 19:26:11 írta Verbatimo » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7597 Dátum: 12 dec 22, 20:15:43 »

Hát jó kis karácsonyi ajándékot adott nekem kedves Kurama. Főcsapatommal megvan az easy (tudom ez még csak easy ,de nekem ez is nagy lépés) .
Megvan Murasame is és az összes team up is .
"Gyorsan" megyek egy rerunt beginneren még egy fng ért és utána jöhet is medium.

Még régebben mondtátok és most megvalosítom , nines teamben hs tai fng ikszdé, ha másra nem is ,de 4. hitre jó lesz .(tudom ,hogy nem illik bele a csapatba ,de "talán" jobb mint egy starter vagy egy BA genin ).

Szerk.:
Az FN ek szerzésének van korlátja?
Amugy a rerun egészen jól halad, 3 nap alatt elértem Karakuráig és már meg is van a 3. FNG (itachi). Most pár nap toporgás jön ,mert nem ártana még egy jounint meg egy kaget venni ,mert azért igy kicsit vicces a dolog .
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 25, 19:27:33 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7598 Dátum: 12 dec 26, 11:39:28 »

Grat easy-hez ! Most külföldön dolgozom, így két hónapja nem léptem be, most pár napig leszek aztán megint szünet Mosolyog El is felejtettem mi volt a koncepció Nevet Kellemes ünnepeket mindenkinek ! Folyt köv.  Jó lw vadászatot. üdv az újaknak és a régieknek Nevet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7599 Dátum: 12 dec 27, 16:28:22 »

Kellemes Ünnepeket Hölgyek/Urak!

Időm nekem is korlátolt mostanság, van úgy hogy napokig nem lépek be, így itt sem aktívkodtam egy ideje. Átolvastam 1-2 oldalt a hozzászólásokból. Volt egy új tag, aki full tai team esetében érdeklődött a HS/LS előnyeiről/hátrányairól. Kapott is pár jó tanácsot, csak nem vettétek figyelembe, hogy full tai csapathoz kérdezte. Egy full tai csapatba nem tanácsolnék rerollos summont, hacsak nem olyan elvetemült, mint én voltam extremen. Egy crites vagy tai-os summon sokkal jobb. Amúgy pedig egy ilyen csapatnál nem lesz olyan nagy a differencia az ütéseknél. Nagyobb szinten is csak max 100-150 attól függően mennyi nin-je van eredendően és mennyit kap az itemektől. Amíg lehet egyértelműen hachibi a legjobb választás LS esetén, HS-nél ott van gamahiro ha jól emlékszem, ilyenkor természetesen az a cél, hogy crit chance-et szerezzen az ember, mert a fix sebzés mellé jön a critical lehetősége is. Ahogy a játék halad úgy lesz egyre több a crit chance-es lw, így inkább én azt javasolnám, hogy vegyesen legyenek LS és HS lehetőleg olyan fn-ek, akiknél max 1 a nin növekedés (kiba, tsunade, rock lee, sakura) és a hozzájuk megfelelő seal választása. Pl. fng kiba LS, fng rock lee HS, akik HS-re mennek azoknak pedig olyan lw-ket érdemes kiszedni, mint a psionic blade, megingjoro, ifrits gauntlet ... Akik pedig LS-re mennek szerezzenek be ilyeneket: terrorizer, anguirel, coma puncher ... persze ezek nagy része csak magasabb szinten elérhető, alacsonyabb szinteken is vannak jó, nézzétek végig az lw guide-ot, amit már elég sokszor belinkeltek a fórumról, ott csemegézhettek. Én többnyire kiírok minden olyan lw-t, ami jól jöhet már előre, és igyekszem úgy haladnia térképen, hogy a jobbakat minél előbb vadászhassam, ha pedig elakadok, akkor próbálkozom azokkal, amik segíthetnek a haladásban.

Amúgy main kiszedte a luna-t és a megignjoro-t is, most a fafniel a célpont.
Alt csapat ragnarok kiszedése után forbiddenre haladt, első country már letudva, most kicsit fejlődni fognak és utána jöhet a fire country. Igyekszem mindenkit hasonló szinten tartani, így folyamatosan forog a csapat.
Eventre sok sikert a résztvevőknek. Legyetek gyorsak, hogy minél hamarabb kijöjjenek az új fnj-k. Nevet       
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #7600 Dátum: 13 jan 03, 17:47:15 »

fuh,de rég játszottam ezzel és most megjött hozzá a kedvem Mosolyog
azt szeretném kérdezni,hogy ha régebben megszereztem a Tornado Edge-t és eléggé elcsesztem vmit resinél és nem tuttam tovább vinni(azóta is bánom,de nem ez a lényeg) na szal azt megtalálhatom még resi után is? (tom jiraiya forbidden ellennél van)
Naplózva
CrossFire
Újonc
*

« Válasz #7601 Dátum: 13 jan 04, 19:23:32 »

Ha jól gondolom akkor elfelejtetted kijelölni hogy tovább viszed és ha valóban nem találod a cuccaid között és egyik ninjádon sincs véletlen rajta akkor ezt be buktad én  is így jártam az CH+-al meg volt rá a pénz és a nagy izgalomban elfelejtettem megvenni... és megszívtam az egészet
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7602 Dátum: 13 jan 05, 20:13:08 »

Sziasztok!

Persze hogy kiszedheted újra, ha reset volt kijöhet újra, de szerintem egy játékon belül is mármint nehézségi szinten belül is kieshet, majd eladod, utána szerintem kieshet újra. Amikor aka templomban fogtok majd lw-ket farmolni pl revive armor, demon hit, ... akkor sokszor fog kiesni a gyengébb lw, amiért csak ryo fog járni, mert lw-ből ugye csak 1 lehet nálad. Szóval farmold nyugodtan.
Amúgy van valami baj a játékkal? Nem tudok belépni?
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #7603 Dátum: 13 jan 10, 13:45:23 »

Hülye kérdés,de LW ugy is eshet,ha nem teljesítem a küldetést?

szerk: ok igazad van ,mondjuk sehogy se akar kiesni még így se,pedig mullvad clawot és arc swordot is megszereztem egy kis + itemfindért
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 10, 18:02:35 írta naru05 » Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7604 Dátum: 13 jan 10, 15:12:29 »

Jó régen írtam már ide... Nem fogom visszanézegetni, hogy pontosan kivel és mi történt, ezért grat mindenkinek mindenhez Nevet

naru05: Először is, ezért teljesen felesleges volt a hsz... Addig szerkeszd át két egész sorra, ameddig be nem téved valamelyik mod..
Másodszor pedig csak akkor dobja, ha sikerül a küldetés.

Main-nál kidobta a Terrorizer-t, most Demon Hit a cél.

Event is szépen halad. Már csak szintezni kell őket, na meg persze statokat venni. Geninek már megkapták a 2. kört. Chaos Blade nem akar kiesni, pedig szükségem lenne rá.
Illetve sikerült elszámolnom magam 1CH-val, ezért kapus Gai-t el kellett adnom 30+lvl-en, helyette CS2 Sasuke-t vettem és trans Lee is befért. Egy gondom van, hogy nagyon lassan fejlődnek, nem is akarják behozni a többieket.
Jó hír, hogy az egyik vadállat - 3-4 néha 500 dmg, 20+ streak és egyéb finomságok - abbahagyta FNJ Nidaime-vel a ladder-t, ezért most elég gyorsan fejlődik.

Szerk.:
Demon Hit kipipálva. Most Neo Fang a cél, utána megyek egy kört Hard-on Tobi-ért. Ha végeztem eventen, akkor irány FM.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 18:05:25 írta laci1005 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 505 506 [507] 508 509 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins