Isten hozott köztünk
Anetamo Először is linkeld be a team-ed és az aláírásodba is betehetnéd, nagyon megkönnyítené a későbbi kérdéseidre a válaszunkat.
LS vagy HS ?Ez teljesen tőled függ
Melyiknek mi az előnye/hátránya?LS: előnye, hogy kib... akarom mondani nagyon nagyot üt. Ebből fakadóan hamarabb lesz esélyed lecsapni a rókát, mint a HS team-nél.
Hátránya, hogy kell neki a reroll-os summon, és szerencse kérdése a sebzés. Lehet, hogy az egyik embered képes 400-at is ütni, de az is lehet, hogy csak 40-et fog.
HS: előnye, hogy stabil a sebzés, illetve a róka 4. és 8. ütéséig a HS nin-ek nagyon jól bírják (egy jó team-ben 100%-ra).
Hátránya az LS-el szemben, hogy kisebbet üt.
Melyiknél milyen tulajdonságokra érdemes pakolni? Értelem szerűen stamina mind a két felálláshoz kell. Ab-okkal, itemekkel, LW-kel lehet növelni. Illetve minden ninja szintlépéskor kap valamennyit.
LS team-nél reroll-nin summon kell vagy tai-crit dmg. Értelem szerűen nin csapatnál az előbbi, tai-os csapatnál az utóbbi.
HS team-nél inkább valami nin/tai/attack növelő summon kell. Szerintem Gobi a legjobb, ugyanis hamar beszerezhető, ezáltal gyorsan fejlődik.
Ami (szerintem) megint értelemszerű, hogy a nin-es team-be ha statot veszel, akkor nin-re nyomni, tai-nál meg tai-ra.
Mit kell róluk tudni:Reroll: lényegébe újradobás, minél nagyobb, annál nagyobb az esélye újra támadni egyet. Ekkor a legnagyobb támadást adja be. Pl.: az első dobás 100, a második 200. Akkor a 200-al fog támadni. Nyilván nem látod, hogy miből választ.
Crit dmg: a tai bizonyos %-át sebzéssé alakítja.
Crit chance: hogy az előbbi mennyi eséllyel fog bekövetkezni. 50% fölé nem lehet vinni, tehát LS team-be felesleges vele foglalkozni.
Stamina: a 2., 3., etc. ütéseknél levonás jár. Pl.: 1. ütés 100, 2. ütés 100-10, 3. ütés 100-20. A stamina ezt csökkenti és 10 helyett csak 7 lesz. Ezt 100 fölé vinni felesleges.
Endurance: valami olyasmi lehet, mint a stamina. Sose érdekelt
Remélem érthető voltam, egy kicsit fáradt vagyok
exuslucy: sikerült már döntést hoznod a kérdésemmel kapcsolatban?
Event-en lecsúsztam a top100-ról, pedig tegnap az 50. hely környékén álltam
. Látszik, hogy nincs kage, de Danzou-t akarok venni, oda pedig kell még 500 ryo, illetve +5 chakra, amit csak villám után kapok meg