24 nov 28, 05:41:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 504 505 [506] 507 508 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745834 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
laci1005
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7575 Dátum: 12 nov 13, 15:36:39 »

Mindkét felállásban elég 35lvl körüli team.

A Zetsu-s felállás nem rossz, én azzal kezdtem (de aztán rájöttem, hogy nem kell a Ragnarok). De én inkább úgy javasolnám, hogy valami IF-es FNG (asszem Rin-nek van a legtöbb) legyen, a második jounin helyett.
És így nézne ki a felállás: Udon- Moegi- FNG- Zetsu- Konohamaru- FNK- IF kutya (persze tökmindegy kono trio sorrendje)
Mindenkit HS-re tolva 30-35lvl között, 10-15lvl IF kutyával (LW-ktől függ) simán 100% esélyed van.

Én az első felállás mellett rakom le a voksom, de azt hozzátenném, hogy a második hatásosabb.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7576 Dátum: 12 nov 15, 15:35:53 »

Köszi a segitséget Mosolyog
Végre sikerült eljutnom Kyuubiig (naruto teamem+kyuubi) , már csak azt kéne levernem és már mehetek is Hardra Nevet
Csináltam egy bashert  és van kb 0,0002-0,0003% esélyem leverni Kyuubit .. ( s ráadásul csak néha tudom leverni naru teamem :S )  Sztetek megéri most probálkozni (hátha alapon),v inkább várjak még kicsit?
Kiszámoltam és kb 8k ryo jönne össze ha mindent eladnék   vagyis min. 2k ryo kéne még  ami lassaskán csak összejön  . Amig nem tudom leverni a rokát addig LW vadászat,ryo gyüjtés Ch+-ra és csapatfejlesztés 1000rel   lehet utána is maradok még pár napot hátha kiesik vmi jo LW (ha addig nem esik semmi) .

Eventre meg akk meg is van a teamem . Ha jol olvastam, akk 3FNG-vel kezdünk (bocsi,ha vmit rosszul olvastam volna, elég gyatra az angol tudásom :S ) . Oro Itachi biztos  3. meg még egyelöre kérdéses. FNJ meg lehet Oro lesz ..
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7577 Dátum: 12 nov 16, 07:34:24 »

Na hölgyek, urak, úgy érzem ez egy nagyon kellemes napkezdés ^^

Ha valakit esetleg érdekel a csapat végső felállása

Valószínűsítem, hogy előbb kivihettem volna ha Guren fresh soldier pillje helyett kiesik az az átkozott Immortal Blade, de hát Istenem, annyi baj legyen, most már nem érdekel ^__^ 27 Hollow Blade után feladtam a vadászatát.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7578 Dátum: 12 nov 16, 19:02:26 »

eragon007:
Szerintem elöbb szedd még ki azt a 2k ryot ezzel a team-eddel ( ne bird el ,mert igy summod is fejlödik) , közben meg nyomatni a sneak-eket ,addig is lépsz 1-2 szintet ,most lényegében 1 000 000 ból 2-3 x tudsz győzni ,szóval ha igy sikerülne kivinni ,akkor vagy nagyon mázlista vagy.

MoonTiger:
Gratula ,hogy sikerül kivinni .  Király
Az Immortal-t meg ne add fel ,elöbb utobb csak megadja magát az is.

Amugy elöre is sok sikerült mindenkinek ,aki indul eventen ,remélem mindenkinek sikerülni fog .
Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7579 Dátum: 12 nov 19, 06:54:48 »

Érdekelne valakit az accom?
Már hónapok óta nem voltam bent és már valahogy nincs is késztetés rá hogy belépjek  smirksweat (féléve csak event megy event után,szerintem már Udont se foglalkozik mással...)

Majd 2-3 nap múlva felnézek , lehetőleg ne olyan kérje akinek már így is van 3+ team-je  Nevet

Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7580 Dátum: 12 nov 19, 13:36:27 »

A későbbiek folyamán mennyire érdekelne újra az acc? Úgy gondoltam, hogy szívesen elvállalnám (eventtel együtt van 2 team-em) és csinálnék belőle egy jópofa camper team-et.
Terveztem egy új acc-al, de rengeteg idő lenne eljutni impo-ig, így meg adott lenne.
Azért érdekelne, hogy későbbre mit tervezel, mert ha kéne vissza akkor vagy felesleges lenne belevágni egy camper team-be, vagy neked kéne majd tovább vinned Mosolyog
Mindenképp értesíts vagy itt vagy PÜ-ben (hogy ne szegjük meg a 2 soros szabályt Mosolyog).

Most néztem az új FNJ-ket... Jól látom nincs Kiba? :O Kár érte... Akkor marad Nidaime.
Naplózva

Anetamo
Újonc
*

« Válasz #7581 Dátum: 12 nov 22, 13:19:21 »

Üdv!

Nemrég kezdtem játszani és pár dologgal nem vagyok tisztában. Remélem nem gond, hogy a fórum olvasása helyett - próbáltam, de a 7ezer Xszáz hozzászólás közt kicsit elvesztem-, titeket zaklatlak Mosolyog

A csapatom full tai.
LS vagy HS ? Melyiknek mi az előnye/hátránya? Melyiknél milyen tulajdonságokra érdemes pakolni?
Mit kell róluk tudni: Reroll, CritDmg, CritChance, Stam, End.

Előre is köszönöm a választ ! bow
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7582 Dátum: 12 nov 22, 18:44:43 »

Isten hozott köztünk Anetamo Mosolyog
Először is linkeld be a team-ed és az aláírásodba is betehetnéd, nagyon megkönnyítené a későbbi kérdéseidre a válaszunkat.

LS vagy HS ?
Ez teljesen tőled függ Mosolyog

Melyiknek mi az előnye/hátránya?
LS: előnye, hogy kib... akarom mondani nagyon nagyot üt. Ebből fakadóan hamarabb lesz esélyed lecsapni a rókát, mint a HS team-nél.
Hátránya, hogy kell neki a reroll-os summon, és szerencse kérdése a sebzés. Lehet, hogy az egyik embered képes 400-at is ütni, de az is lehet, hogy csak 40-et fog.

HS: előnye, hogy stabil a sebzés, illetve a róka 4. és 8. ütéséig a HS nin-ek nagyon jól bírják (egy jó team-ben 100%-ra).
Hátránya az LS-el szemben, hogy kisebbet üt.

Melyiknél milyen tulajdonságokra érdemes pakolni?
Értelem szerűen stamina mind a két felálláshoz kell. Ab-okkal, itemekkel, LW-kel lehet növelni. Illetve minden ninja szintlépéskor kap valamennyit.

LS team-nél reroll-nin summon kell vagy tai-crit dmg. Értelem szerűen nin csapatnál az előbbi, tai-os csapatnál az utóbbi.
HS team-nél inkább valami nin/tai/attack növelő summon kell. Szerintem Gobi a legjobb, ugyanis hamar beszerezhető, ezáltal gyorsan fejlődik.

Ami (szerintem) megint értelemszerű, hogy a nin-es team-be ha statot veszel, akkor nin-re nyomni, tai-nál meg tai-ra.

Mit kell róluk tudni:
Reroll: lényegébe újradobás, minél nagyobb, annál nagyobb az esélye újra támadni egyet. Ekkor a legnagyobb támadást adja be. Pl.: az első dobás 100, a második 200. Akkor a 200-al fog támadni. Nyilván nem látod, hogy miből választ.
Crit dmg: a tai bizonyos %-át sebzéssé alakítja.
Crit chance: hogy az előbbi mennyi eséllyel fog bekövetkezni. 50% fölé nem lehet vinni, tehát LS team-be felesleges vele foglalkozni.
Stamina: a 2., 3., etc. ütéseknél levonás jár. Pl.: 1. ütés 100, 2. ütés 100-10, 3. ütés 100-20. A stamina ezt csökkenti és 10 helyett csak 7 lesz. Ezt 100 fölé vinni felesleges.
Endurance: valami olyasmi lehet, mint a stamina. Sose érdekelt Nevet

Remélem érthető voltam, egy kicsit fáradt vagyok Mosolyog

exuslucy: sikerült már döntést hoznod a kérdésemmel kapcsolatban? Mosolyog

Event-en lecsúsztam a top100-ról, pedig tegnap az 50. hely környékén álltam Nevet. Látszik, hogy nincs kage, de Danzou-t akarok venni, oda pedig kell még 500 ryo, illetve +5 chakra, amit csak villám után kapok meg Mosolyog
Naplózva

Anetamo
Újonc
*

« Válasz #7583 Dátum: 12 nov 22, 20:53:14 »

Köszönöm a választ!

Minden tiszta, kivéve ezt: Hs -nél adja a Crit dmg-ot?

A world map-on a küldetéseknél bizonyos ellenfeleknél láttam lw-t, ez úgy működik, hogy milliószor támadom és egyszer csak megkapom?

Összesen mennyi Forbidden Ninja lehet a csapatomban?

Ha a csakrát lenyomom valamejik nindzsánál az befojásol valamit nála?

Csapatom:

Hogy tudok normális képet bettenni a csapatomról?

Első körben Naruto-t és a Spider-t akarom lecserélni, csak nincs ryo-m, se csakrám.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 22, 21:10:18 írta Anetamo » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7584 Dátum: 12 nov 22, 23:11:00 »

Én is köszöntelek
Én sem olyan régen kezdtem el a játékot ,de pár kérdésedre én is tudok már felelni.

Lw: lényegében majdnem igy müködik Item Finding al lehet növelni ezek megszerzésének valószínüségét illetve jópárhoz kell valamenyi ebböl ,hogy egyáltalán legyen esélye kiesni az Lw nek . Általában legegyszerübb modja IF szerzésnek a Kono dou/trio beszerzése mely Konohamaru-Moegi-Udon ból áll . A combojuk jól megdobja ezt az értéket ,valamint mindegyik Ab juk tovább növeli ezt az értéket , általában ez mellé szokták használni az IF kutyát ,mely szintenként 12% al növeli értékét .

Forbidden Ninjából (FN) böl annyi lehet ahányszor végig viszed a játékot . Beginner-Easy-Medium modon FN Genineket , Hard és Extremen jouninokat Imon és Forbiddenen kageket lhet kapni , mindegyik szinten természetesen csak 1 et .(ha több Fn kell valamelyikböl akkor értelemszerüen a legkönnyebb elérési szintet érdemes újra tejesíteni )

A csakra lenyomása feltétlen szükséges és hasznosan befolyásolja csapatod . Ha lenyomod egyik ninjád csakráját annak megfelezödik a chakra értéke , ezáltal pedig jobb ninják félnek be adott chakra szintbe . Amennyiben ezt még nem tetted meg ,érdemes lenne pótolni mivel segítségével lesz elég helyed jobb summnak éa kagenek .

A crit dmg t az ls adja , a hs lényegében az edut ,a tai és nin immunt növeli fel , az ls a crit dmg ,chancet , valamint a rerollt .

A ryo szerzés egyik hatékony módja a ryo bird használata ,lényegében egy summ mely ryo gain % ot növel , bizonyos % felett megnö a gyözelemért/vereségért járó ryo mennyisége .

A csapatodról nem kell igazán nagy képet beraknod , böven elég ha az aláirásba beilleszted a linkét és kész is , ugyan azt megtudjuk belöle és mindig kéznél van .

Remélem minden kérdésedre választoltam.

Szerk .: Egy kis segítség az LW vadászathoz , itt megtudhatod melyik LW mit ad ,hol található és mennyi IF kell megszerzéséhez .

http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 22, 23:13:55 írta Verbatimo » Naplózva

Anetamo
Újonc
*

« Válasz #7585 Dátum: 12 nov 23, 07:17:30 »

Köszönöm A válaszokat!Most már tiszta minden!

Végre rávettem magam, hogy elkezdjek gyűjeni AA-ra, sajnos néklülözhetetlen, igaz jó pár hétbe fog tellni Technikai KO ,de addig meg erősítem a csapatom + ladder.

Naplózva

piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #7586 Dátum: 12 nov 23, 18:19:48 »

Köszönöm A válaszokat!Most már tiszta minden!

Szia Anetamo!

Köszönöm, hogy kérdeztél, ez nekem is sokat segített. Laci1005 köszi a részletes választ!
Én most azon dilemmázom, hogy spirit dragont vegyek vagy gobit. Most, hogy Asumát lecseréltem Karinra csúszok a ninjutsu oldal felé, bár Chouji és Naruto taijutsu -isták legalább is ebben a felállásban. 
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7587 Dátum: 12 nov 23, 19:24:48 »

Hát ez attól is függ ,hogy mire húztad a ninjákat hs vagy ls re.
Ha minden ls felé van elmozdítva akkor a spirit jó lehet hiába hibrid a csapat ,de ha az seal is vegyes ,akkor inkább gobi.
Ha megirod melyik karid mire van húzva ,szerintem nagyobbak könnyedén megtudják mondani a tökéletes választást.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7588 Dátum: 12 nov 23, 20:27:55 »

Laci1005 köszi a részletes választ!
Nincs mit Nevet
Gondolkodtam azon, hogy mindent ami lényeges összeírni akár egy txt fájlba és beilleszteni az első hsz.-ba. Ez nagyon sokat segítene a kezdőknek és akkor nem kéne 2 oldalanként annyit kérdezniük.
Szép elgondolás meg minden, csak kedvem nincs hozzá. Talán most hétvégén megcsinálom, ha végeztem a 10 műszaki rajzommal  Technikai KO
Kérdésedre válaszolva SD-t ajánlom summon-nak.

Verbatimo: nem kell leírnia mit mire húzott, ugyanis ránézésre is látszik, hogy 4 LS van a csapatában. De ha van valaki annyira őrült, hogy Begginer-en 10 seal alattiakat elkezdi HS-re húzni, akkor már más a helyzet Nevet

Mint ahogy azt szoktuk mondani, kérdezzetek nyugodtan Mosolyog Néha-néha visszaolvasni se árt, ugyanis vannak olyan dolgok, amiket nagyon részletesen kibeszéltünk.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7589 Dátum: 12 nov 23, 21:25:09 »

Na kérem, így kell egy jó estének kezdődnie. 80 WE-ből kikaptam a Daedalus Lance-et, és a Demonic Fang-et. A Daedalus ugye csak az IF miatt kell, a Demonic viszont jön majd velem Forbiddenre, mivel full LS felállást óhajtok összedobni, és már a csapatot is kitaláltam hozzá =)

Kérdés viszont: Ha tényleg full LS-t tervezek, akkor mi lenne az a 6 LW, amit javasolt vinni? Én ezekre gondoltam: Demonic Fang, Masamune, Muramasa, Levantine, Revive Armor, Luna Sword/Garuda.
Amiket biztos, hogy viszek: Demonic Fang, Masamune, Levantine, Revive Armor.

Tehát a maradék 2 slotra várok szívesen javaslatokat. Azért gondolkodtam a Masamune mellett a Muramasa kiütésén is, mert ugye elég hasonló, relatíve jó damage, reroll, és kis ryo gain is van rajta.
Sajnálom a kis Murasame-met magam mögött hagyni, de az már gyengusz szerintem. A Ragnarokot ne javasoljátok, sokat törtem a fejemet, hogy kiüssem-e, de nem fogom. Nem éri meg számomra a cécót. Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 504 505 [506] 507 508 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins