24 nov 28, 07:37:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 502 503 [504] 505 506 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745938 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7545 Dátum: 12 okt 27, 21:24:57 »

Nincs meg a ryo blade, és pont ezért mondom, hogy anélkül se éreztem úgy soha, hogy ryo szűkében lennék impon. Más kérdés, hogy én ugye 2 fnj-t és 3 fng-t el tudtam adni, szóval valószínű azok nélkül 1-2 stattal kevesebb lenne Mosolyog Bár most is van 1300 ryom.. Biztos nem jön rosszul az 50% ryo gain, az szó se róla, de én egyszerűen jobban szeretem a támadó lw-ket. Forbiddenről nem tudok nyilatkozni, de ott szerintem nem lesz az embernek sok ryoja, mivel elég kevés kihívást kapnak, mert kevés az olyan ember, aki 2 fnk-val rendelkező csapatot szeretne kihívni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 21:26:25 írta MoonTiger » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7546 Dátum: 12 okt 28, 07:29:05 »

jaj kevertelek Lacival Nevet   Hát igen, gondolom, mivel én se hívok ki szinte soha forbiddenest, impost is inkább csak az extrem accommal. amugy nekem nagy kedvencem LW-kből (bár még murasame-t kivéve egyik sincs meg) a murasame-muramasa-masamune trió, persze vannak még jobb LW-k, de ezek nagyon tetszenek.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7547 Dátum: 12 okt 28, 14:49:43 »

lassan csak sikerül tuljutnom AT-n (már csak a Peineket kéne leverni (naru teammel megvolt) de csak nem akarja megadni magát)  Megvettem AA-t CH+-t meg ugy döntöttem h miután kiviszem mediumot  addigra (ninek,ab-ok,itemek eladásával) csak összejön a 10k ryo. lassan,de nekiálltam megvenni a 800as AB-okat is . a kiszemelt LW (Moon Chaser) még mindig nem akar kiesni Szomorú  asszem keresek másik farmolhato LW-t .
azt nem értem,h  már megvan AA  de mégse fogadja el automatikusan a kihivásokat,pedig igy is jön azért jopár  olyan,mintha nem is lenne AA-m :/  pedig elvileg megvan . 
meg egy másik kérdés (már régebb ota foglalkoztat,de még mindig nem nagyon értem) ezt a misslot dolgot vki el tudná magyarázni? (ez az amikor pl. jounint/kagét raksz genin helyére(?))   meg ez a stats-os dolog se nagyon világos nekem
Köszi elöre is a válaszokat.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7548 Dátum: 12 okt 28, 16:17:49 »

Ha megvetted az AA-t akkor még aktíválni kell . Saját csapatodra kell kattintani a battle arenaban vagy jobbra fent és ott a config ,a legfelsőnél kell beállítani az AA t. (nekem is ez volt a gondom pár hete ,mikor elkezdtem easyt)

A misslotnak az a lényege ,hogy ha egy ninja nem a szintjének megfelelö helyen szerepel (pl jounin kage helyen) ,akkor romlanak az értékei (pl ha jól emlékszem akkor normál karinak 100stam a max ,míg misslotosnak 200  [EZ nem azt jelenti ,hogy 2X annyit fog birni ,hanem igy bir annyit mint normál helyen 100 al birna] ).

Ha a stats alatt arra gonolsz ami inventoryban a ninják mellett van ,az lényegében az ,hogy pénzért lehet venni stat pontokat a ninjáknak ,ezeket be lehet állítani ninnek ,tainak vagy akár mindkettőnek.
A vételnél 10 stat pontot kap a ninja.
Alapban  200ryo a genineknek , 250 a jouninoknak és 300 a kageknek és minden vásárlás után a következőnek 2X annyi lesz az ára , tehát genineknél 200-400-800-1600 .
Arra már nem emlékszem ,hogy hányszor lehet venni de 4 szer biztos.
Ha valamit nem pontosan irtam le akkor a többiek majd pontosítják , itt talán én játszok legkevesebb ideje.

Remélem segítettem valamennyit.

Amugy lenne nekem is egy furcsa kérdésem .
http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487
A golden axe az LW listában 2 helyen is szerepel , ez elirás vagy tényleg 2 helyről ki lehet ütni és ha ki lehet ütni mindkét helyről akkor 2 lehet vagy csak 1 ?
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 28, 16:38:43 írta Verbatimo » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7549 Dátum: 12 okt 28, 18:51:05 »

Igen, tényleg két helyről üthető. Nézd meg a különbségeket: az első Battle Arena-ban üthető, 100IF-el, 0,1% eséllyel. A második Akatsuki-ba, 200IF-el, 0,5% eséllyel.
Nyilván utóbbihoz erősebb csapat kell, mert azt kono trio-val lehet ütni vagy IF kutya, de akkor megint szintekkel kell pótolni a summon-t. Kono duó-val is lehet, csak oda meg az ab-okat kell megvenni.
Természetesen csak 1db lehet belőle nálad, igazából azért van AT-ban még egyszer, mert az Extreme-es LW-k farmolása közben sokszor kiesnek és így kapod utánuk a ryo-t.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7550 Dátum: 12 okt 29, 09:22:49 »

Áhh értem .
Amugy LW nél ami melett szint neve van ,az csak azon a szinten üthető ki vagy attól a szintöl felfelé minden szinten?
Csak hogy meglegyen a 2 sor.
Csak kiváncsiságból nyomtam egy bastert a csapatommal (nem minden tagom volt benne ,csak azok akik a végleges csapatomban is szerepelni fognak ) és ls nek köszönhetően 10% életét is le tudtam venni , elöző szinten hasonló szintekkel (hs tai csapattal) örültem ha 4% ot lekoccoltam . Már értem miért szeretik annyian a ls nin csapatokat.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7551 Dátum: 12 okt 30, 21:17:37 »

Egy lw kiütéséhez a megfelelő szintet el kell érni, pl chaos blade hardtól felfelé kiüthető, de ha hard kivitele után visszamész beginerre, akkor is kiüthető lesz, ezért mennek vissza sokan egy lw rerun miatt beginerre.
Nálam az a helyzet, hogy alt csapatnál már harmadszor is megpróbálta kidobni az apocalypse-t, szóval nem sok szerencsém van. Ragnarok nem adja meg magát, így forbidden is csúszik, mondjuk nem terveztem csapatot, de nem is kell nagyon, megy majd úgy,m int main csak kicsit más fn-ekkel.
Main csapattal toltam egy bashert, leszedtem az 1.4.1-es verziót, és ha nem ütöttem félre semmit, akkor van 2,9% esélyem. A baj csak az, hogy a kén fng még elég gyenge és gyakran nem bírják ki a 4. és 8. ütéseket. Ez sokat ront a dolgon, de így is bíztató az a 2,9%. Szóval holnaptól megy a róka csapkodás. Sneak attack úgysem nekem való.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7552 Dátum: 12 nov 04, 21:17:51 »

Hát hölgyeim és uraim büszkén jelenthetem, hogy forbidden mód letudva! Nevet Szerintem visszamegyek beginner-re és lw-ket fogok vadászni full fn teammel. Hachibi marad, egy jó crites csapat lesz, kb mint amivel letudtam a forbiddent is.
A csapatot leírom ide: fng Kiba lvl 72: kali blade, fafniel, terrorizer; fng Sakura lvl 71: ifrit's gauntlets, ghostclothes, ragnarok; fnk Godaime lvl 76: gigas glove, exodus, revive armor; fnj Killer Bee lvl 75: levantine, anguirel, neo fang; fnj Kisame lvl 80: ruyi jingu bang, angel slayer, forbidden edge; fnk Mifune lvl 76: musashi, vorpal sword, psionic blade
Kisame és Mifune HS, mindenki más LS, summon Hachibi lvl 21, 4 kör stat pontot vettem mindenkinek.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7553 Dátum: 12 nov 05, 20:20:18 »

Gratulálok a győzelemhez
Remélem egyszer én is elérem ezt a dicső cimet.
Amugy köszi az elöző hozzászolásodban az infókat ,megköszöntem volna elöbb is csak nem lett volna meg a két sor.
Szerintem a hozzászolásodat másold ki aztán küld be újra utánam ,nehogy dublázás miatt szemrehányást tegyenek neked . Ez csak jótanács.

Lassan de én is haladok easy -vel ,ma sikerült leverni az utolsó countryt is ,szóval irány karakura (még jó idö mire megyek AT re ,mert most fogom összeszedni az a CH+ ra , a geninekre ,meg summonra na meg az AB re a ryot ), és hamarosan kezdhetem leverni az FNG ket ,abbak is lesz 1-2 up . (AA nak hála nem ritka hogy napi 160 kihívást kapok ,ami alapban 480 ryo + az  egyebek  Ördögi )
Egy kérdés ,ti melyiket választanátok ls es BA geninnek nin teambe , shikamarut vagy ino? (AB és nin miatt és shirára szavaznék ,viszont a seal és stam miatt meg inot ,bár ugy is 24-30 körülire felmegy ,mire végig viszem szóval a seal nem is annyira lényeg.)
Az új FNG valószínüleg oro lesz ,ahogy elnéztem neki egész jók az AB jai és a sealje is alacsony.
(please javitsatok ki ha nagy hülyeséget irtam)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 05, 20:22:54 írta Verbatimo » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7554 Dátum: 12 nov 05, 20:53:57 »

Először is grat Dex Nevet
Másodszor nem írt duplát, ugyanis 24 óra eltelt a két hsz. között Mosolyog. Ebben a topicban nem szoktak ilyen bajok lenni, amikor benéz 1-2 új ember, akkor előfordul, hogy figyelmeztet valamelyik mod., de aztán semmi. Szerencsére ilyen téren mi kulturáltak vagyunk ^^

FNG-k közül, LS nin-be Oro és Ita a két legjobb (legalábbis szerintem). Úgyhogy Oro egy tökéletes választás.

Közben lecsaptam Tobi-t, úgyhogy már csak ki kell vinni a szintet, kiütni az LW-ket és irány FM. Kipróbálom a crit-es csapatot Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 05, 20:54:59 írta laci1005 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7555 Dátum: 12 nov 06, 11:59:05 »

Grat Dex a Forbiddenhez, nagyon szép munka =)

Ezután már csak mellékes, de jövő hét szombaton indul a hard event, aholis az új fnj-ket (is) be lehet majd szerezni. Akit érdekel, az megnézheti a leendő fnj-k győztes képeit itt. A magam részéről én egy Oro fnj-re be fogok ruházni ^__^
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7556 Dátum: 12 nov 06, 13:54:26 »

Nekem ezek közül Kiba, Tobirama, Hashirama tetszik. Talán még Hidan és Oro jöhetne szóba.
Mivel FM-re crit-es csapatot fogok tervezni, ezért Kiba lesz a választásom.
Valahogy így nézne ki: FNK (HS)- FN Kiba (LS)- FN Chouji (LS)- FNJ Tobi (LS)- FNJ Kiba (LS)- FNK (HS)- Hachibi
Szerintem A lesz majd az új FNK-m, de még nem tudom melyiket teszem miss slot-ra.

Remélhetőleg hamar kiesnek az LW-k és nem tart sokáig Hard event.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7557 Dátum: 12 nov 06, 20:52:36 »

Én nem abban bizok ,hogy gyorsan meglegyen ,hanem ,hogy egyáltalán sikerüljön az eventet valahogy megcsinálni .
Nem kis elönyt jelentene egy jó FNJ mediumon (bár ha megtetszik nin team ,akkor lesz egy rerunom egy fng ért).
Mivel még hardot sosem csináltam (+ okulva az ezelötti bukott eventemböl , abban már biztos vok ,hogy ls team lesz) , ha meglesznek a konkrétumok az eventel kapcsolatban ,akkor valaki segítene egy csapatösszeállítást csinálni amivel esélyem lehet nyerni?
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 06, 20:54:01 írta Verbatimo » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7558 Dátum: 12 nov 06, 21:04:28 »

Azt mondjuk valóban nem lenne ártalmas tudni, hogy 2 vagy 3 fng-t kapunk-e kezdésnél.

Ha három, akkor ez lesz a csapatom: Fng Itachi, Fng Nagato, Fng Kakashi, Fnj Orochimaru, Guren, Chiyo, Nibi - 104/104

Ha kettő, akkor pedig:
Fng Itachi, Fng Nagato, TM Gaara, Fnj Orochimaru, Guren, Chiyo, Nibi - 102/104

(hülye kérdés, de a magyar helyesírásban melyik van elől, a rész, vagy az egész? Tehát 103/104, vagy 104/103?)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 06, 21:06:23 írta MoonTiger » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7559 Dátum: 12 nov 06, 21:14:37 »

Hamarosan ezt is megfogjuk tudni (remélem még ezen a héten ,mert nem ártana pár nap ,hogy én is kigondoljam mi hogy lesz) .
Hardon 2 ls nin fng nek kjuubi 4.-8. csapásáig van esélye kibírni vagy inkább legyen 1-2 hs a nin teamben?
Amugy az új FNJ AB jaiiról meg statjairól van valami a fórumon ?

(a helyes 103/104 ,márha jól tudom)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 06, 21:24:01 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 502 503 [504] 505 506 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins