24 nov 28, 07:31:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 500 501 [502] 503 504 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745925 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7515 Dátum: 12 okt 16, 10:37:18 »

Ha ls nin csapatot szeretnél, akkor hogy jutott eszedbe egyáltalán az fng (hs tai) variáció? o_O Ha jól tippelem, akkor easyre szeretnéd a csapatot? Mert csak 2 fng-t látok, azért kérdezem. A lényeg, hogy ha ls nin csapatot akarsz, akkor ls nin legyen benne, hs tai-nak semmi keresnivalója nincs ott Mosolyog Egy 2-4 hs-ls felállásban lenne értelme, de egy full ls nin-be szerintem teljesen felesleges.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 16, 10:39:49 írta MoonTiger » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7516 Dátum: 12 okt 16, 15:47:23 »

@moon
van értelme egy HS tai FNG-nek még LS nin csapatban is, ha első 2 slotra teszed ugyanis a Kyuubi ellen fixen fog sebezni és nem kell aggódni hogy vajon jó lesz-e a reroll

sajna mostanában kevesebbet játszok és csak naponta-2naponta(vagy ritkábban) ellövöm az aktuális WE-t emiatt a haladásom is lassú Szomorú
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7517 Dátum: 12 okt 16, 16:23:02 »

Tegnap kezdtem el az easyt és én sem szeretném hs tai val berondítani a full ls csapatot ,szóval valószínű ,hogy kiszedem ch+ t gold rangon vagy chio lesz a kage.
Amugy egészen jól haladok ,már az első countryba vok ,egészen jó ahoz képest ,hogy kevesebb mint 1 napja vok itt.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7518 Dátum: 12 okt 16, 18:35:38 »

Következő FNG-t akit kiszedhetsz már az alapján válaszd amit csapat szempontból jónak tartasz én csak mediumon gondoltam erre és ezért szedtem ki shikamarut FNG-nek, előtte NEji és Jiraiya volt mert ők voltak szimpatikusak és az AB-okról meg egyéb dolgokról se tudtam még eleget, hogy a jövőre tervezzek, de erre jók pl eventek, vagy most nekem beginner rerun, mert az során is szedhetek ki ugye még egy FNG-t ? Amit nem értek, hogy miért adja ki beginneren a FNJ-ket is, mert félek ha választok Bijuu Island-en egy FNJ-t , akkor valamit elrontok és nem lehet még egy FNG-m. Vissza kell olvasnom, mert ilyen jelenséget mintha már olvastam volna régi hsz-ekben.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7519 Dátum: 12 okt 16, 19:10:59 »

Az easyt én még csak tapogatózásnak szánom , ez fogja eldönteni ,hogy milyen fn eket fogok szedni (tai vagy nin) .
Ha jobban tetszik a tai akkor fng lee mellé most is taisat fogok választani ,de ha nem akkor nines lesz + mediumon is nin és mondjuk 1 rerun a 3. ért. De ez még sokára lesz .
Amugy megérte szenvedni a Lunával ,rém keményen fejlödik az alap geninem vele .
Eventen van kb 0,3% esélyem még próbálkozok az event végéig hátha alapon ,de szerintem ezt már elbuktam .
Amugy a birdet melyik countryban lehet megkapni? (nekem wind rémlik ,de nem tom )
Ha jól tudom akkor rerunnál kapsz + fn-t ,csak + LW slotot nem .
Ha jól emlékszem ,akkor a jouninokat mutatja ,de nem tudok öket kiválasztani (szerintem ).
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7520 Dátum: 12 okt 17, 16:02:51 »

Madárka wind country ja, amugy kiprobáltam és lehet harcolni a jouninokkal is, csak választani nem lehet, de ninja exp gyüjtésre nagyon jó !! Eventen próbálkozz hátha végülis van rá esély ! Hogy meglegyen a két sor egy kis OFF:
http://www.youtube.com/watch?v=jcJcvjLrTcY    ,

beginneren most aszem sokáig maradok arany rangon mert CH+-ra kell pénz, ugyhogy luna kiszedése közben madárkázok majd az arénában, pontosabban arénázok majd a madárkával Nevet  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 18, 08:25:37 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7521 Dátum: 12 okt 17, 20:12:28 »

Még próbálkozok eventen ,hátha alapon ,de már nem nagyon sikerülhet (rém nagy mák kéne ,ami nekem eddig nem nagyon volt).
Amugy ls nin csapatba nibi elött melyik summot érdemes berakni? (baby slugra gondoltam ,de nem ad valami nagyon sokat ,nem tom egyáltalán érdemes e rá költeni ,nem mindha olyan elviselhetetlen lenne az ára).
Szerintetek okos gondolat maradnom gold rangon és kiszedni CH+ t ,hogy chio helyett oro lehessen kagem?(persze ugy hogy közben váltogatva ,de már minden tagomat fejlesztem)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7522 Dátum: 12 okt 18, 19:17:42 »

Láttam nem sikerült befejezned sajnálom. Én meg rámentem arra amit kiírt hogy hozzáadja a bónusz FNG-t main teamhez, de nem értem miért Hakut adta bónusz FNG-nek, nem kinált fel választást, de Haku nem is volt a csapatomban, én azt hittem én választhatom ki a bónuszt :S mi csináljak hakuval Nevet  Ha eladom vajon választhatok helyette mást ? Egyet már választottam Biju szigeten, mert ugye beginner rerun-on elértem karakurába már rég és engedett választani.Ezt ha tudja valaki srácok megköszönném ha felhomályosítana Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 18, 19:26:46 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7523 Dátum: 12 okt 18, 22:40:34 »

Nos, melyik legyőzött fng-t választottad be a csapatodba eventen? Mert tudtommal akkor dob be Hakut, ha nem választottál senkit, és azért Hakut, mert ő az első az fng listán. Te választod ki a bónuszt, azzal, hogy legyőzöd, és behívod a csapatodba. A kezdésnél kiválasztott két fng csak eventen szerepel, az pedig akit legyőzöl megy a linkelt csapatodba. +majd kijavít valaki ha tévedek, de úgy emlékszem, hogy a world mapen szereplő kiírásnál még kellett valamilyen gombra is nyomni miután végigvitted az eventet, az is megvolt? (kellett, ugye?)
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 18, 22:41:57 írta MoonTiger » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7524 Dátum: 12 okt 19, 14:01:02 »

Kösz Moon ! Leirom hogy volt. Eventen ugye alapból választottam két FNG-t. Oro-t és Itachit. Ezután amikor lehetett megszereztem harmadiknak Shikamarut.  Event végén kiírta, hogy kattintsak a feliratra, hogy a bónusz FNG csatlakozhasson main team-hez. De nem lehetett választani, csak a feliratra kattintani, ami után ki is írta, hogy az FNG csatlakozott main teamhez. Ekkor kiléptem eventről és beléptem main teamhez, ahol látom hogy ott van Haku.
Egyébként main teamnél ugye épp beginner rerunt tartok, ahol kezdésnek (mivel mediumot már kivittem) kaptam 3 FNG-t, és még event vége előtt benéztem main teamnél Bijuu szigetre és ott engedett választani egy FNG-t, azok közül, akiket már leütöttem World Map-on. Én kiválasztottam Oro-t, és én azt hittem a rerun során ugye kiüthetek egy plusz FNG-t, tehát Oro lett volna az, és úgy gondoltam, hogy eventről pedig a bónuszt akit kapok az majd Itachi lesz. Nem tudom így nagyjából követhető-e.
DE amit írsz, az lehet hogy pontosan úgy van, mert amikor rámegyek main teamnél a reset page-re, akkor 4 FNG-t ír ki továbbvivendő, és ezek közül 2 is Shikamaru !!!  és mivel eventen én Shikamarut választottam be harmadiknak így lehet megszívtam mert ő már alapból megvolt a main teamnél Mosolyog
Ja és hakut eladtam, igy lett 2 Shikamarum Mosolyog előtte Hakut irta ki továbbvivősnek a reset page-en.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 19, 19:42:37 írta bandee_26 » Naplózva

piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #7525 Dátum: 12 okt 19, 21:24:32 »

Sziasztok!

Lehet, hogy nagyon béna vagyok, vagy valamit félreértettem, de hogy tudom berakni a bijuu islandon beszerzett itemet mindegyik csapat tagnak?

Kábé 3 hete játszok megvan eddig a szürke csillag, csak a két művészúr nagyon megakasztott. Shikamaruval kezdtem így logikusan megvan a teljes team 10 + egy IQ owerlord, + copy ninja. Summonom 8 szintű Gamakichi. Azért taijutsus summon, mert arra gondoltam, hogy a gyenge oldalukat erősítem. Eddig ez működött, de Deidaránál parkolok napok óta.

Sokat segített eddig is ez a topik, csak kicsit sok a 600 oldal. Azért elkezdtem szorgalmasan olvasni, kb a 30. oldalnál járok.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7526 Dátum: 12 okt 19, 22:17:24 »

Szia mogyi Mosolyog béna nem lehetsz csak kezdő mint szinte én, de érdemes olvasgatni a topicot az elejétől én is végigolvastam de sokáig tartott de megérte, kezdj bele és ha van időd haladj végig !
B.Islandon vett itemeket ugyanúgy rakhatod be, mint a kezdő faludban vetteket: rámész a my team-en belül a ninja fülre és ott egyenként minden ninjának 3-3 itemet,AB-ot berakhatsz húzd be jobb oldalról a helyére van neki 3 rublika.
Amugy minden itemből csak 3 db-ot vehetsz, tehát nem lehet pl minden ninjádnak FSP-je ! A taktikát meg majd elsajátítod magad, én beginner után jöttem rá, hogy az alapoktól kezdve sokmindent rosszul csináltam, mégis élvezetes és gyorsan kivihető volt a szint. Közbe, meg utánna kezdtem egyre jobban megérteni a dolgokat és még sokmindenre csak menet közbe fogok rájönni, de konkrét kérdésekben itt bármiben kaptam eddig segítséget, szuper topic ! jó gamet !
Naplózva

piros mogyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

senseiem: STM

« Válasz #7527 Dátum: 12 okt 19, 23:03:11 »

Köszönöm a gyors válaszodat! Igazából ezt a részt nem értem, hogy működik a gyakorlatban: "You can own several of the same item, but each ninja can only have one copy equipped." Az angolom nagyon gyenge, ezért én azt hittem, hogy megveszem az egy darab itemet és használom az összes tagnál. Esetleg valahogy lemásolom az adott tárgyat.
Huzigáltam szorgalmasan, csak mindig egy ninja használhatta. Szóval berakásban profi vagyok. Már csukott szemmel is megtalálom a három lukat. kacsint
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7528 Dátum: 12 okt 20, 00:25:22 »

én is Nevet amugy épp azt jelenti hogy egy adott itemből nem használhat többet egy ninja. én is először huzigáltam ikszdé aztán feladtam Nevet a lényeg hogy a három lyukba 3 fél itemet kell benyomni Nevet
kiváncsi vagyok hányas lvl kell a két J nak meg a kagének luna farmolásához remélem 24 körül elég lesz summon 10 talán  Gondolkozik
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7529 Dátum: 12 okt 20, 08:08:46 »

A lunánál ha ugy nyomod ,hogy kono trio +2j +k akkor lehet kicsit több fog kelleni ,mert akkor még gyakran veszithetnek (nekem olyan 32 töl volt 100% ,bár nekem akkor a csapatom ezen része 2 hs és 1 ls volt szóval kicsit szórt  , ha lesz 100 rerollod akkor jó esélyel elég lehet pár szintel kisebb csapat is)
Ha douval nyomod ,akkor 24 is elég lehet .(ez nem javaslom ,nekem még trioval is alig dobta ki )
Naplózva

Oldalak: 1 ... 500 501 [502] 503 504 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins