24 nov 28, 08:42:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 501 502 [503] 504 505 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746003 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7530 Dátum: 12 okt 20, 10:19:09 »

Köszi , akkor 30 körül kellenek a szintek majd kb, remélem kidobja addigra a rerollos LW-ket, amik kellenének, Itachit HS-re húzom, csak deinek és chiyonak kell majd pár LW, addigra a summon is lesz legalább 11-es, az ad 33 rerollt(nibi).
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7531 Dátum: 12 okt 20, 16:51:54 »

Ez mellé még mondjuk 1-2 kör mindenkinek és kész is vagy .
Amugy asszem megvan a végleges csapatom (terve) ,ha jól számoltam akkor easy-n 114 chakra van kjubbi elött , ha ez igaz ,akkor ez lesz a csapatom:
starter genin , fng , ba genin -dei-itaci - chio -nibi
A fng és a BA még nem tom ki lesz ,de nem is számit bele a chakrájába .
Közben majd kiszedek 12k ryot upokra .
Tényleg kb hányas átlagszintű csapat kell easy végigvieléhez ls nin csapattal (valószínű messze tulmegyek majd rajta ,mert sok ryo kell ,de kiváncsi vok)?
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7532 Dátum: 12 okt 20, 22:05:58 »

Hát easy-n 112 csakra van kyuubi elött. egyébként main teamnek kiesett a tornado edge, legalább ennyivel előlrébb vagyok fejlesztésben. Nem melékszem easyn hányas szintek voltak de kb asszem 30 körüliek elegek ha jó a csapat Mosolyog
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7533 Dátum: 12 okt 20, 22:26:34 »

Grat az edge-hez .
Én is kb igy gondoltam . Hamarosan meglesz a pénz a madárkára ,utána relativ gyorsan meg lesz a kagem ,aztán sorban a többi is .
Mi volt annak az LW nek a neve ,amit easyn kell kiszedni?(valami m betüs volt ,de már nem tom )
Amugy nekem sem ártana valami rerollos lw ket farmolni ,jól megdobná 1-2 ninjám fejlödési szintjét .
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7534 Dátum: 12 okt 21, 09:28:18 »

Murasame-ra gondolsz. érdemes LW-zni én azt mondom, mert lehet hogy egy kiszemelt lw-re hónapokat vársz és nem esik, de közben azért kap némi xp-t a kage-d vagy valamelyik ninjád, és néha pedig tök hamar kipottyan az lw, vagy kiesik olyan amit nem is terveztél.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7535 Dátum: 12 okt 21, 10:37:11 »

Köszi , nagyon sokat filóztam rajta ,hogy mi is volt .
Mivel a csapatom még igen csak elején jár a dolgoknak ezért csak a kis helyek tudok lw zni ,de végülis ott is vannak jó dolgok pl.: lucky blade (50 % rerollal )
Lehet ennek az LW-t elkezdem ütni hátha alapon ,ha megadja magát akkor már 1 db 100% reroll feletti ninjám már lesz , közben meg a madárkával gyűjtöm a ryot chiora.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 21, 10:42:00 írta Verbatimo » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7536 Dátum: 12 okt 21, 15:36:28 »

Sokan nem szeretik az lw vadászatot, mert kiszámíthatatlan, de megéri. Nevet Csak javasolni tudom. Nézzétek a forbiddenes csapatomat. Szerintem kész, Kisame nem éri el egyedül az 50% crit chance-et, a többiek igen. Minden olyan lw-t kiszedtem velük, ami szerintem hasznos lehet és elérhető. Várok velük még egy szintet hachibinek, és basherezek egyet, addig mennek a sneak attack-ok, de nem túl jó aránnyal zúzom őket. Kevés olyan csapat van, akit megéri csapkodni és sokszor én nyerek. Igyekszem 10k team xp feletti csapatokat kihívni, de elég nagy szórással jönnek az eredmények.
Alt csapatnál megy a ragnarok farmolása. Most esett volna ki másodszor az apocalypse, de helyette jött 186 ryo. Eddig nem úgy alakul, ahogyan vártam, már zodiac-nak is esnie kellett volna, és utána még kb 1 hónapot számoltam. Majd kiesik, ha úgy akarja. Még nem terveztem csapatot forbiddenre, de valami olyasmi lesz, mint a main csak kisame helyett rock lee lesz. További jó szórakozást.
Ja és lassan kimaxoljuk a klánnál az aktuális skill-t, szóval új célpont után kéne nézni, még kb 9 xp és lvl 10 lesz.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7537 Dátum: 12 okt 21, 17:31:51 »

Az én csapatomon is látszik mennyit ér egy jó lw .
gaaran van a luna és mennyivel elörébb van mind az összes többi ,pedig mindet 1 idöben kezdtem ,megszenvedtem mire kiesett (2-3 hónap) ,de most élvezhetem munkám gyümülcsét.
Amugy érdekesség ,de az az lw amit emlitettem (luchy blade) ,hiába ad nagyon sok rerollt mégsem szoktam látni csapatokban , még full ls sem miért van ez igy?
Szerintem 50 reroll már bönven jó egy lwnek ,könnyü helyen van , bár tény ,hogy kicsi esélyel esik ki.
Tényleg ,hogyan is vannak ezek a klánok ?mert lassan kéne velük is foglalkoznom
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7538 Dátum: 12 okt 21, 19:25:03 »

Azért nem látod senkinél a Lucky Blade-et, mert nem ér semmit. Ha valakinek kell a reroll, akkor egy olyan LW-t szed ki amin legalább valami attack/nin/stamina/endu van. Vagy egyszerűen reroll-os summonja van.

Klánoknál annyi a lényeg, hogy belépsz egybe vagy csinálsz egyet és más klánok ellen harcolsz. Vannak klán skillek, amik a klán harc alatt érvényesek, teszem azt stamina, attack, reroll, crit, etc. Ezek képesek fejlődni, majd egyre jobb skillek lesznek elérhetőek.
A harc során vagy (beállított?) csapatok közül dobál nagyjából egyforma erős csapatokat. Vagy akinek van joga hozzá, az állít be valakit. Egy harc 3 körös és 2 győzelemnél nyer egy fordulót a klán. 4 forduló után a kláné a győzelem.
A mi klánunknál (HUN Joint Shinobi Army/HJSA) Dex szokta állítgatni a csapatainkat.
Amit még hozzátennék, hogy ha győzöl a harc alatt, akkor xp-t kapnak a nin-jeid, mintha valakit arena-ban hívtál volna ki.

Ha esetleg valamit elírtam/nem úgy van, akkor kérem valaki javítsa ki. Kicsit fáradt vagyok Mosolyog
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7539 Dátum: 12 okt 23, 11:41:18 »

Na kérem, van 0,01% esélyem kivinni az Impossible mode-ot, aww yeah Nevet Akkor most van az, hogy adok Shimanak 2 szintet (addig a ninják úgyis lépkednek még párat), reménykedek, hogy addig vagy a Gigas Glove vagy az Immortal Blade kiesik, és nekifutok a gomb nyomkodásának =) Idáig 12 Hollow Blade esett, szóval az Immortal is megadhatná már magát Q_Q
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7540 Dátum: 12 okt 25, 19:26:40 »

Milyen szokatlan ez a csend
Lassan de lépdelek elöre , tegnap összejött a ryo dei-re ,egészen szépen repeszt(luna nála is bevállt) . Madárkám is szépen fejlödik ,szóval kezdhetek végre rendesen gyűjteni (lehet 1-2 ryo os LW-re ütök pár napnyi WE t hátha alapon , talán Gold is szóbajöhet ). 2. country t is kivégeztem ,szóval már itachit is vehetném ,de még a chakra miatt ugy sem férne be + kage fontosabb.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7541 Dátum: 12 okt 26, 17:37:16 »

Szokatlan? Volt, hogy 2-3 hétig senki se írt a topic-ba, ugyanis nem volt miről írni Mosolyog. Hsz. vadászok meg ugye nem vagyunk, hogy 10 percenként leírjuk, hogy mi történt velünk Mosolyog.

Nekiugrottam Hard-nak, Tobi a cél. Utána irány FM. Még Murasame-t szeretném lecserélni Terrorizer-re, vagy Demon Hit-re. Talán Ryo Blade-et is hátra hagyom, ha a két LW kipottyant.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7542 Dátum: 12 okt 27, 17:35:37 »

Amit nem értettem, hogy Itachi aki sima Jounin-ként 10 SEAL-es, az nálam 11-el kezdett mikor megvettem. épp ezért felfelé kezdtem húzni, rerunban LW farmoláshoz jobb a biztos szint. 
Ryo blade: ryo egyébként impo, meg forbidden szinteken gondolom még jobban kell és hiányzik, vagy ott tökmindegy mert igy is ugyis sokáig tart ?
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7543 Dátum: 12 okt 27, 21:01:10 »

Őszintén megmondom én semmiféle ryo hiányt nem éreztem impon, mindenkinek a 2k fölötti statok kellenek jelenleg, az alatta levők megvannak.
Az Itachis dologra meg nem igazán írtad le, hogy mit nem értessz Nevet Ha azt, hogy a 10 seales hogy kaphatott 11-et, akkor úgy, hogy minden ninja a vásárlásnál az alap seal +-2-t rollol, tehát lehet, hogy a választott ninjád 10, 8, vagy épp 12 seales lesz. Forbiddenekre ez nem igaz, ők a megadott sealen kezdenek.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7544 Dátum: 12 okt 27, 21:12:03 »

Kösz Tiger ez teljesen uj info nekem a SEAL-ről.  bow  Amugy ryo blade mióta van meg neked  ?
Extremen eljutottam shinigami-ig, az LW-zés közbe azért megyek Map-on is, ami elsőre- másodikra sikerül azért teljesítem, bár felesleges, úgyis kell mindenkinek még jópár hét mire eleget ütnek rókához...
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 21:13:54 írta bandee_26 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 501 502 [503] 504 505 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins