werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
... Bang!
|
|
« Válasz #7500 Dátum: 12 okt 07, 11:04:54 » |
|
Még mindig nem sikerűl letudni a szintet... pedig van már esélyem rá...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 07, 18:26:10 írta werytas »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7501 Dátum: 12 okt 08, 09:02:05 » |
|
Hát ez az event mégis szivat még egy darabig, a naruto csapaton sem könyen jutok túl, és a kyuubi életéből is elég sok marad, pedig már nem akartam szintezni Az a baj egyrészt, hogy ha úgy variálom az LW-ket, hogy 4 ninjám is 100 rerollal legyen, akkor deidarának 53 staminája lesz, ha meg dei-nek adom az egyik FSP-t akkor 93 a staminája, viszont rerollja is lemegy 92-re, és a másik jouninom staminája is 100 alá esik, 87-re. vadászom ezerrel tovább a rerollos LW-ket, de nem esik egy se. Várok és ha kiesik ujra próbálkozom, csak már megint várni és várni és nem esik semmi Közbe már csak a Kage-nak hiányzik a 3. kör stat pont. Basher szerint az esélyem most 0,75 % körüli. Szívesen fogadok tanácsot !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 08, 09:11:28 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
werytas
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
... Bang!
|
|
« Válasz #7502 Dátum: 12 okt 08, 12:57:49 » |
|
Bandee ha evevnten az a csapatod ami a signatureben van akkor válts elmentet mindenkinek olyanra ami üti a naruto csapatot. De a naruto csapatnál is egy legyen mindnek meg az itemeket vedd el tőlük. Azok is dobnak az elementjeiken meg a csapatukon. Nah végre meg lett a róka! Aki már forbiddenen van az írjon pár dolgot, arról, hogy mien a csapata és, hogy halad vele? Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7503 Dátum: 12 okt 08, 14:47:55 » |
|
Werytas: köszi, de nem az a gond, a naruto csapat elemeit már átváltottam úgy, hogy mindenkiét ütik a main team elementjei. Csak még így is nehéz győzni, és persze nincs semmilyen item a naru teamnél. Azért ha elérem az 1 % esélyt akkor már érdemes próbálkozni nem ? mármint rókánál. Mivel full LS nin team, ezért csak 47 %-ban élik túl a 4. és 8. ütéseket a két első ninja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7504 Dátum: 12 okt 08, 14:52:23 » |
|
bandee_26: de bizony az a gond... Oké, hogy be vannak lőve az elemek, de ha valaki kisebbet üt, mint amekkorát kéne neki, akkor már borul az egész. Ezért kell egy elemre állítani mindenkit, hogy ilyen ne fordulhasson elő. werytas: gratula, éppen ideje volt . Már elég régóta Impon állt a csapatod Én már most meguntam a Hard-os rerunokat... . Inkább megyek pár kört Beginner-en, aztán irány FM.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7505 Dátum: 12 okt 08, 21:09:09 » |
|
Van egy sanda gyanum ,hogy az LW zés nem lesz az én világom , main csapatomnál már kb 4 hónapja folyamatosan LW zek , ebböl kb 1,5 hónap lunán és még mindig semmi , ez már kezd idegezítő lenni . Event csapatomnál is próbálkoztam lw zéssel ,de beládtam ,hogy felesleges ,amilyen mázlista vagyok még véletlenül sem esne 1 sem. Köszi summ szintemnél ,már lesz esélyem kjuubi ellen , remélem ami nem megy LW nél bejön majd Kjuubinél.
Különben csak én vagyok ennyire szerencsétlen LW-k ügyében? Itt várakozok rá már mióta ,megvan AA ra a pénz(luna közben jött össze) . Ha igy megy a végén az AA és a CH+ is meglesz .(A róka ellen meg már 100% esélyem van ,nah ez a slpusszpoén )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7506 Dátum: 12 okt 09, 07:48:07 » |
|
NA kivittem gecccccccccccccccccccc , most van valami teendőm ? Vagy hogyan, mikor tudom csatlakoztatni a bónusz FNG-t a fő accomhoz A csapat : FNG Itachi 34 ( 3 stat , 400-800-Mythrill knife ) - FNG Oro 34 ( 3 stat, 200-400-800 AB ) - FNG Shika 30 ( 3 stat, 200-800-dragonbone ) - Itachi J 37 ( 3 stat 400-800-FSP ) - Deidara J 34 ( 3 stat, 800-FSP-Siren Wish ) – Chiyo K 31 ( 3 stat, 400-800-FSP ) + Nibi lvl 16. Maradt még 2 k ryom is ezzel kapásból a 22. helyre rakott a ranglistán a lilák közt, ez jelent valamit vagy tökmindegy hagyhatom már eventet úgy ahogy van ? Verbatimo ne add fel, én is volt hogy egy LW-t két és fél hónapig hiába ütöttem, aztán egyszer csak kiesik és a következő LW meg utánna pont hamar kiesik ez ilyen hol fent hol lent játék. A helyedben adnék dei-nek egy exp soult meg egy exp amuletet ha van és úgy arénáznék hogy fejlődjön 3-4 szintet ha nem LW-zel akkor sneak attack szerintem ott mégjobban fejlődnek a ninják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 13, 22:34:07 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7507 Dátum: 12 okt 13, 23:17:56 » |
|
Grat Remélem én is követlek nem sokára (hivatalosan már van pár század esélyem nekem is ,bár kétlem ,hogy lenne szerencsém . Az exp re én is gondoltam ,de nem is deinél jönnének jól hanem a kagemnél ,mert mit is mondjak ,lehetne magasabb szintű is.(Aszzem már nekem is mindegyiknél van 3 kör stat ) A sneak et gyakran szoktam használni ,de azért minden nap adok 3 próbát rókicának ,hátha alapon .(Ha jól számoltam kövi Gobi szintnél + addira ninja upokbol ki fog jönni kb 1% esélyem ,annál már tényleg megéri majd próbálkozni ) Amugy tudod min filoztam erőteljesen? A fő csapatomnál már enyhén szólva is idegesítő ,hogy 99,9% esélyem lenne kjubbi ellen és Lunánál pihizek miközben AA ra is zsebben van a zsé. Kihívásokat ugy sem kapok ,mert nem vok vele fennt. Szóval felmerült bennem ,hogy miért nem csapom le kjuubit ? utána is tudok Lunázni Amugy engem ez az LW zés már annyira idegesít ,hogy szerintem minden szinten csak 1 LW fogok kiszedni.(poén: még az az 1 sem esik ki )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7508 Dátum: 12 okt 13, 23:33:38 » |
|
Ja igen dei-nél megakadtam és Godaime feledésbe merült igen őt is exp-elném bár basher neked többet mond nézd meg menyivel van több esélyed, ha egy két ninjádnak növeled az attack-ját stamináját , mert már 10-15 attak egy két ninjánál sokat segít. Amugy én 1% alatt nem próbálnám , talán 0,7-ig várnék, azután eldönteném, hogy próbálkozok folyamatosan, vagy sneack attack-olok, de akkor csak azt minden energivel. Ha meg megvan AA-ra a cash akkor összeszedném azért a többi upgrade-re is, persze kivéve chakra plus mert azt kövi szinten szeded fel, de ez is csak tanács , vélemény én igy csinálnám, lehet hogy rosszul amugy lehet én látom rosszul de mintha ki lenne irva a pontos dátum eventen, láttam egy magyar versenyzőt már a top 40 körül befejezte rég.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 13, 23:40:31 írta bandee_26 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7509 Dátum: 12 okt 14, 00:02:22 » |
|
Ugy gondoltam , hogy az AA mellé még az 1 vagy a 2k s upot veszem meg (persze ,ha még sokáig nem esik luna akkor mindkettőt ). Az 1k nál olcsobb upokat már megvettem ,mert annyi volt a ryo . Még mielött nekifogtam Lunának hülyeségböl mondtam ,hogy lehet itt meglesz AA és CH+ ra is a pénz , viszont ez kezd velósággá válni. Szerk.: Tegnap este észrevettem eventen az idökorlátot és rájöttem ,hogy nincsen esélyem sikeresen teljesíteni az eventet . Mérgemben főcsapatommal lecsaptam kjuubit és lám utána 3. próbára megadta magát Luna is . Szóval valaki tudna nekem segíteni a resetben ,mert nem akarom elszúrni. Ha jól emlékszem mindenemet el kell adni kivétel az 1 megtartandó LW t és abból megvenni a upokat ,majd a menüben reset és kb kész , de inkább megkérdem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 16:30:24 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7510 Dátum: 12 okt 15, 17:04:34 » |
|
Verbatimo : kb igen,annyi . megtartani kivánt LW a többit mind el lehet adni +ryoért (de nem biztos, lehet kicsit tévedek)
egy kicsit OFF : tegnap irtam ide, csak épp nem találom és csak azt szeretném megkérdezni hogy miért lett törölve a hozzászolásom?? esetleg vmely szabályt megszegtem? (talán 2 max 3 smiley volt ,másrol meg nem tudok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7511 Dátum: 12 okt 15, 17:37:38 » |
|
Köszi a segítséget ,meg is van . Kiváncsi leszek milyen egy teljesen nin es csapat. A hibrid nekem annyira nem jött be . Amugy melyik genint érdemes alap geninnek választani ls nin teamhoz ? (én hirtelen gaarára böktem rá ,rémlet ,hogy ö erősen nines)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 15, 17:39:15 írta Verbatimo »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #7512 Dátum: 12 okt 15, 18:13:53 » |
|
Kissé meglepő, most néztem a csapatomat basherben, a Kyuubi 10500 életéből a max sebzésem 10300 körül van o_O Ahhoz képest, hogy mindenkitől azt hallottam, hogy minimum 60. szint körül kéne járjanak a ninják impo kiviteléhez, nekem nem úgy tűnik. Ez most valami basher hiba, vagy bőven nem kell 60. szintű csapat ahhoz, hogy legyen valamennyi esélyed?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7513 Dátum: 12 okt 15, 18:28:50 » |
|
Nem kell oda 60lvl team. Már 50lvl-nél (jó LW-kel, és legfőképp LS nin-el) van esélyed a Kyuubi ellen, de itt még minimális. Persze a summon is számít. Majdnem 0,5%-ot dobott rajtam Nibi szintlépése. Sőt ahogy elnézem a team-ed, Shima-nak illene 17-20lvl körül lennie Én megint a Naruto team miatt szenvedek... AT-ben megakadt már Dei-nél, de legalább addig is tudok LW-t keresgélni. Terrorizer és Demon Hit a két kiszemelt LW. És grat mindenkinek mindenhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #7514 Dátum: 12 okt 15, 20:52:43 » |
|
Szerintetek melyik jobb felállás egy alapvetöen ls nin csapatnak ? fng (ls nin) - fng(hs tai) - tran gen (ls nin) - dei és itachi - oro -nibi (118) vagy fng(ls nin) -tran gen (ls nin) - BA gen (ls nin) - dei és itachi -chio -nibi (118)
Ha begyűjtöm még végleges elött CH+ ,akkor: fng(ls nin) -tran gen (ls nin) - BA gen (ls nin) -dei itachi -oro-nibi (125)
Mondjuk silver/gold rangon egészen gyorsan meglenne a CH+ ,most is 2 óra alatt lazán jött 70 kihívás ,pedig most kezdtem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|