24 nov 28, 12:22:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 498 499 [500] 501 502 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 746277 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7485 Dátum: 12 szep 19, 09:59:33 »

Kösz Tiger ! Na meg is van, elkezdtem a rerunt, egész jól hasítanak az FNG-k eddig Mosolyog úgy léptem egy rangot, hogy minden pályát a konotrio-val és misslotos FNG-kel csináltam, hátha pottyan valami, claymore-t farmolom 400 IF-el, eddig hiába, remélem nem kell 5 napot ütni , ahogy kalkulálja. AA aktiválva.
Azt nem értem, hogy miért adja ki a térkép a hard-os jouninokat, ha még nem vagyok azon a szinten, hisz medium után beginner rerun-on vagyok.Akkor most üthetem a hardos LW-ket is ? Legalábbis a water country-ba ott van Zabuza(rebellius jounin). Nem néztem hogy üthetném-e, mert most nincs WE-m, de ha jól emlékszem olvastam tőletek hogy ilyenkor csak kirakja a hardos ellenfeleket, de nem üthetők.... ?

Eventen végre kiesett a dragonbone, ideje volt...eész eddig csak azt ütöttem, most áttérek végre a rerollos cuccokra. Egyébként a csapat szép lassan, de fejlődik, a summont fejlesztem még mindig elsősorban...

Extremen változatlanul ütöm a cosmic blade-et, és egy helyben állok, hamarosan megadja magát remélem.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 19, 10:54:46 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7486 Dátum: 12 szep 23, 11:11:07 »

Látom nagy a cseng ,szóval megtöröm  Nyelvesít
Fő csapatomnál már az idegzsáva kerülget ,hogy nem esik ki a luna , nem sok kell és már odáig jutok ,hogy kjuubi ellen még kono triót is használhatnám .
Eventes csapatom nagyon lassan lépked elöre , ha jól megy ma eljutok otherworld 3 lapjára ,lassan véglegesek lesznek a cuccok és már megkezdtem a statok vételét ,ha van egy kis mázlim ,akkor be tudom fejezni.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 23, 20:24:48 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7487 Dátum: 12 szep 24, 09:22:28 »

Nem tudom honnan lehet tudni, hogy mikor intik le event-et, de én is remélem ki tudom vinni, egyelőre otherworld 2. lapjának elején nem tudok túljutni, jó hogy irtad a statot, el is felejtettem ugyhogy most megveszem mindenkinek az első kört, ryo úgyse kell már semmire az biztos. Sztem így túl is jutok majd Sandaime-n Mosolyog
Szerk: véletlen kezdő geninnek is vettem egy kört xd
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 24, 09:25:11 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7488 Dátum: 12 szep 24, 20:43:49 »

Engem otherworld 3 lapjának az eleje fogott meg ,de még a héten veszek még egy 800 as AB ot meg talán még 1-2 extra statot és akkor tovább enged .De az a legdurvább ,hogy még csak 30-70% életét tudom kjubbinek levenni ,szóval még pár kör stat és jó pár lvl kelleni fog . Abban reménykedek ,hogy amennyire szerencsétlen vok fő csapatomnál (3 hónap LW zés és eredmény egy kövér 0 ) ,annyira leszek szerencsés eventesnél.
A remélem tényleg annyira jó LW lesz a Luna sword ,mert annyit szenvedek már érte ,hogy nehéz szavakba önteni (megjegyzés: kjuubi ellen 99% esélyem van ,már az easy kjuubi ellen is érdemes lenne próbálkozni ikszdé )
Amugy bandee_26 neked hány % élete van meg kjuubinek ?
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7489 Dátum: 12 szep 24, 23:57:00 »

nem tudom mert nem jön be  az oldal, de pár napja nyertem ladderben egy SSP-t és 100 naruto energiát mert az nagyon kéne mert ezek a mediumos geninek araszolnak szerintem tovább, mert eddig visszafogták magukat olyan simán mentek és a naruto team nagyon feltartja őket!  bow komolyra forditva ahogy nézem nekem is max annyi vagy picit kevesebb lehet az esélyem HP-ba, egyébként nem szolok semmit mert sirenwish-dragonbone-mithryll knife  trió nem rossz igaz eventen több is jöhetett volna, mert én minden csapattal csak ugy játszok hogy a WE = LW   , és sokat voltam online az utobbi honapokban Mosolyog  Gondolkozik  
kb max egy hónap szerintem és megtudom milyen amikor a csapat rerollja 100 körül mozog és aztán vége is lesz gyorsan ha szerencsém van, itt nem kell menni ryogyüjtésre a végén hálistennek Nevet  elképzelem amikor egy camper csapat rerollja 300 körül van LW-k nélkül ami 52 -es SD-vel kész is van, hát igen oda nem kell rerollos LW, se criticalos ,  lehet menni az immunra LW-k, AB-ok terén.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 25, 01:01:13 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7490 Dátum: 12 szep 26, 19:23:14 »

Amugy bandee_26 a félig hibrid csapatom annyira nem vállt be . A tai ls hs ek mellé a gobi nagyon jól müködik ,viszont ls nin es deinek annyira nem jött be , néha egész szépeket csap ,de azért amikor 1 ütésre kemény 50-60 at ken oda ,hát mit ne mondjak .Ahogy elnézem igazán csak ,akkor lehetne ütés ha lönék neki 1-2 rerollos LW t , de most már nem szervezem át a csapatom . Amugy a néha szégyenletes ütéseket leszámítva egészen jó és gyorsan fejlödik .
Alig várom már ,hogy végezzek fő csapatomnál ,hogy kipróbálhassak egy igazi nin csapatot.

Mellesleg nines csapatba ,mivel érdemes kjuubi 4.-8. csapásáig kihuzni (hs nin vagy hs tai)?
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7491 Dátum: 12 szep 26, 22:18:11 »

Én is úgy látom, bár még sokat kell tanulnom, de most úgy sejtem nem igazi a hibrid, az még oké, hogy mondjuk egy ninja kilóg a sorból, neki könnyebb egy két LW-t találni arra amire kell, de ahogy én látom ameddig a kyuubi leverése a cél addig  mindig hamarabb elérhető az LS nin csapattal, esetleg magasabb nehézségi szinteken magasabb szintű ninjákkal LS tai, vagy HS tai (hozzá crit chance+crit dmg-es summonnal) csapattal, mint egy hibriddel, ahol ugyan gobi, vagy más summonok nagyon nagy attackot adhatnak, de én úgy látom a reroll-al többször üt átlagban nagyobbat a ninja, persze sokszor pont megszivat, de én most jobbnak gondolom így, szoval full LS nin csapat nálam a nyerő. és bár meglepődtem a HS csapatodon hogy milyen gyorsan fejlődött, de gondolom sokat voltál online, sztem is úgy van ahogy már olvastam itt másoktól, hogy egy LS nines ninja gyorsabban fejlődik. Aztán ha valaha forbidden is meglesz és mehetek campelni beginnerre, akkor lehet teljesen más taktika lesz jó... Amugy én is várom, főleg mert eventen most kipróbáltam, hogy igazi LS nin csapatom legyen.
Kérdésedre nem tudom a választ de azt tippelem, hogy ha HS az első két ninjád, akkor totál mindegy tai, vagy nin, mert úgyis ugyanakkorát fog csapni nagyjából, hisz nincs mozgástere a sebzésének, marad középen kb. Én viszont full ls nin csapatba nem fogok előre se két HS-t rakni sztem.
Naplózva

grandpa666
Kezdő Jounin
*

Add nekem a fényed!

« Válasz #7492 Dátum: 12 szep 27, 14:04:45 »

ez a max... hiányzott vagy 200 sebzés, de hát csak 9100-at kell ütni valahogy, 8900 pedig NEM 9100...
folyamatosan ütöm ezt a retket, nincs szükségem több szintre, van 0,06% esélyem, arenázok és kész...
a koncepció már megvan: a genineknek az "Enemy Health" felirat "a" betűjéig kell elütni, hidannak az "m" betű feléig, Yondaiménak 2000-ret, Lee-nek kb. 1500-at kellene összesen sebeznie a sikerhez, általában előbbivel van gond... a hibrid csapatok gyengepontja az LS nin kevés rerollal, ez tény!
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7493 Dátum: 12 szep 27, 21:25:27 »

Nem sok kell az biztos grandpa666 ! A re- beginneren még midig feltart a naru team, iszonyat lassan fejlődnek de addig is csak lövöm a WE-t LW-kre Mosolyog  Extremen kiesett revive armor, ami fura, hogy nem sokat tudok vele kezdeni, ha yamato LS lett volna akkor neki jó lenne, de elődöm HS-re húzta, így mivel ő a misslot kagém, így nem túl erős pedig már lvl 46. sasorit is HS-re húzta, de így legalább megvan a két HS genin a róka ellen.viszont kezdő shino-val nem tudom mit kezdjek nagyon kevés ő, ráadásul a 2.jouninom, tsunade még csak 21 lvl, neki még kell legalább 20 szint és sztem summonnak is kell még legalább 5, most 14-es. talán addigra shino is lép még 6-8 szintet. Most kb 243 az átlag ütése a csapatnak... grandpa: a te teamednek kb 370 !! pfú hát van mit melózni a csapatomon még.
Event akkor ér véget ha az első 100 befejezi  ?  vagy mikor ? nincs kiirva valahol ?

+1 Kérdés: lehet tudni arrol, hogy a most használt LW guide mikor fog frissülni ? mármint ha beraknak új LW-ket , például  hardon lenne a lancelot a deathbringer helyett , vagy ezeket már berakták a játékba ? mert azon az oldalon ahol le van irva mit terveznek berakni ott a lancelot nem simán volt leirva, hanem ugy kiemelve mint az LW-s oldalon ?
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 01, 18:29:04 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7494 Dátum: 12 szep 30, 18:25:58 »

Jelenleg a max. sebzésem a róka ellen 3200. Kell még 300dmg, aztán már csak a hiányzó IF-et kell összeszedni... Most 800-810 körül lehet, Atomos mindenképp kellene, de egy Daedalus-sal is beérném. Sajnos egyik sem esik.
Már csak kage-nak kell vennem +stat-ot és megvan a 3 kör mindenkinek (értelemszerűen kono triót kivéve).

Ha kiesett Ragnarok, akkor FNJ-ket fogom ütni valami ilyesmi felállással: FNG-FNG-Starter G-FNJ-FNJ-FNK-Nibi vagy FNG-FNG-FNG-FNJ-Starter J-FNK-Gobi
Ha minden igaz az első csapat 102/104, a második 95/104 (remélem semmit se számoltam el Nevet).

Szerk.:
MoonTiger: nem kell oda akkora szint. Én 50-55 között csaptam le, 19-20 summonnal. Azt is hozzá kell tegyem, hogy LS nin volt a csapat (FNJ Suigetsu kivételével).
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 04, 13:12:08 írta laci1005 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7495 Dátum: 12 okt 04, 09:11:49 »

Na sikerült a drága shinigamit lecsapni, így most már nem kell attól tartanom, hogy ki mikor lesz pont öttel osztható, így egy nagy kő hopsz le a szívemről, a kis halálistenünket utálom a legjobban Mosolyog Most csak így viccből megnéztem a bashert, pontosan tudom, hogy abszolute -100% esélyem van, csak kíváncsi voltam. Maximum 8400 a sebzésem a kis rókuci 10500 hp-jából. Kíváncsi leszek hány szint kell majd ahhoz, hogy kivigyem az impot, ha jól tippelem olyan 60-65 között 17-18-as summonnal. Mennyire tippelem jól, impot kivivők? Na mindegy, nekem ez már nagy megkönnyebbülés, hogy csak 2 csatám van hátra =)
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 04, 09:14:43 írta MoonTiger » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7496 Dátum: 12 okt 04, 12:02:10 »

Eventen én is most ütöttem le shinigamit. remélem 2-3 héten belül végzek is vele. Ugye nem kell az első 100-ba végezni ahoz hogy megkapjam a bonusz FNG-t ?  és ha kivittem akkor mi a teendő ? még lila rangon is muszály tovább játszani  ? mert látom sokan még utánna is nyomják és igy változik a ranglista. egyébkén most betuszkoltam magam a 100-ba Mosolyog
Ja és van 0,04-0,06 % esélyem kyuubi ellen !!!!!!  most vagyok a naruto csapat ellen+kyuubi ellen, asszem felhagyok az LW-zéssel már. Két kör stat mindenkinek + 3. kör a genineknek megvéve.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 05, 08:49:33 írta bandee_26 » Naplózva

werytas
ANBU Osztag Vezető
*

... Bang!

« Válasz #7497 Dátum: 12 okt 04, 21:21:50 »

De idegesítő, hogy impossible szint már rég meg volna, de soha nem jön össze... a basher szerint 4,20% körül van már az esélyem befejezni.
Aki forbiddenene van attól kis infó kéne, hogy nehéz haladni vagy olyan mint a többi szint, hogy bronz medálig szinte simán megy és ott akad meg, vagy az elejétől nehéz?
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7498 Dátum: 12 okt 05, 12:40:16 »

Kicsit gondolkodtam valamin... Biztos hogy kell nekem az a Ragnarok? Biztos, hogy én is követni akarom a "többieket"? És ráébredtem arra, hogy nem. Jó LW meg minden, de számomra már "túl erős" Mosolyog
Demon Hit vagy Terrorizer kiesik, akkor azonnal megyek Hard-ra az FNJ-k ért. Tobi lesz az első, őt követi majd Kakashi. A többi meg majd elválik.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7499 Dátum: 12 okt 06, 12:04:43 »

Kíváncsiságból, forbiddenen mennyire szörnyű a full LS nin felállás? Azt szinte biztosra veszem, hogy az elején iszonyatosan szenvedős, amíg legalább a piranha summont be nem szerzi az ember, de mondjuk piranha/nibi után mennyire vészes haladás szempontjából? Van erről valakinek tapasztalata esetleg? Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 498 499 [500] 501 502 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins