25 feb 19, 00:32:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 490 491 [492] 493 494 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 781893 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7365 Dátum: 12 aug 03, 10:24:46 »

Na gratula Tiger Mosolyog  Nekem nem esik továbbra sem a daedalus, lassan két hónapja nyűvöm extremen és mediumon is, már nem is érdekel ugyhogy most kieshetne, mert azt jósoltam, hogy akkor fog kiesni ha már nem érdekel Mosolyog
Extremen azért haladtam is de painnél járok az AT-ben, és  sok hiányzik hogy lenyomjam, pedig elemeket váltottam mindenkinél, de kell még legalább egy szint mindenkinek és egy jó adag szerencse, majd ha megvannak a szintlépések akkor próbálkozok, mert szeretném végre a végleges csapatot bent látni.jó vadászatot !
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 04, 13:25:04 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7366 Dátum: 12 aug 03, 18:52:00 »

Grat Tiger
Main team nél végre elértem a Luna sword lelöhelyéig ,de nem tul valószínű hogy mostanában meglesz , most még a full csapatommal sem tudom leverni ,szóval maradok itt még jó sokáig  smirksweat.
LW miért is esne , már az lenne a furcsa ,ha megadná magát.
Event teamemmel lépkedek elöre , most a 4. country utcso helynél küzök ,de az utcso elleségnek még 10% élete mindig megmarad .

Szerintetek 2 FNG ,starter genin , gai-roch lee (combo) jounin val meg 1 jobb kagével + gobival végig lehet vinni eventet?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 04, 18:32:53 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7367 Dátum: 12 aug 04, 19:10:48 »

Verbatimo: sztem bőven van csakra, ugyhogy én semmiképp nem kínlódnék kezd jouninnal és geninnel, nidaime még elmegy kagenak, és gobit is jó summonnak tartom, de a kezdő tagokat én tuti cserélem, a jobb ninják hamarabb fejlődnek sokkal, elég hamar utolérik a gyengébbeket, akik helyére berakod őket, és onnantól náluk az előny, egyébként arról nem tudok hogy időben mi fér bele, de én például csak valahol karakura után fogom a kage-t megvenni és AT után a summont, azt hiszem ahogy én tervezem csinálni az már a másik véglet, ami szintén nem optimális, de mindenképp ki akarok próbálni egy full LS nin csapatot, ahhoz pedig nibi summon kell, nehéz a döntés, hogy előbb chiyo kage-t, vagy summont rakjam be, hogy elkezdjen fejlődni, mert a másikuk csak AT után fér be.Lehet hülyeséget mondok , de ha jobb kaget veszel mint nidaime, akkor esetleg gai senseit lecserélve a 8 kapus Gai-ra vagy valami más jó jouninra, elég lehet bőven mediumra. Javitsanak ki a rutinosabbak, ja és ha full tai a csapat akkor esetleg gobi helyett más summon is érdekes lehet.

Azért eventen nem bánom, hogy madárkát fejlesztek, igaz így lemaradok a fejlődésben és haladni sem tudok, de idővel valamit cserébe hozni fog a madárka, még pár szint kell neki és elkezd pénzt termelni. Ami kell majd elemváltásokhoz, itemekhez pl...
Azt nem vágom, hogy hogy van eventen olyan csávó akinek 7-8 olyan LW-je van ami közül nekem egy is csak több hónap alatt ha kiesik egyátalán. Esetleg az eventen mindig megmaradnak az LW-k vagy mi ? vagy végtelen WE-je van vagy mi ? Sőt most van kiírva a főoldalon, hogy egymás utáni 3 LW találat az övé, ráadásul nem gyenge LW-k...
Mi számukra a játék izgalma, szépsége, ha beleölnek végtelen sok pénzt, hogy cheat-eljenek ? De ez nem az én dolgom végülis.  
Extremen ma a fejlődés kedvéért nem LW-ztem, hanem kiütöttem az FNJ-ket, szép xp jött mindenkinek.
Mediumon pedig szépen fejlődik a Gobi, és deidara kib..tt hamar feljött már 26-os szintű, ő és shika FNG néha 400-akat is odapakolnak.további jó hétvégét
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 04, 20:38:07 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7368 Dátum: 12 aug 04, 19:37:17 »

Event most ugye medium (ch+ aktiválva) modeon fut? Ha igen, akkor én ezt a felállást állítottam össze az alt csapatnak ha easyn összehoztam az AA és Ch+ kombómat. (Tehát chakrailag tökéletesen megegyezik az eventessel)

3 fng, Deidara, Konan, Chiyo/Ebizou, Gobi. 112 chakra a lehetséges 113-ból, és egy elég erős csapat jó jouninokkal, jó kageval és egész jó summonnal Mosolyog

Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7369 Dátum: 12 aug 05, 08:53:13 »

Nin csapatnak ez tényleg tökéletes, én megprobálok egy full tai csapatot csinálni (csak 1 oka van , a nines csapatnál jól jön a megfelelö elemental , viszont tainál az 5 elemböl 4 mindig jó ,náluk csak az a lényeg ,hogy ne sebezzenek rá extrát elem által).
Lehet kicsit furcsán fogtok rám nézni ,de én igy képzelem a végleges csapatom :
2 tais FNG , starter trasmiss genin vagy fng ha idöben be tudom szerezni  , a kage naruto 3 tail (csak azért ö ,mert tényleg a taira megyek és sokkal jobb a tai növekedése mint a nidaimenek), summ gobi .
A jouninoknál még nem vagyok biztos ott több combináció van még a fejelmben .
lee-gai(starter)  , lee-gai(gates) , kakuzu-gai , kakuzu- bee és még ki tudja mi .

Amugy Bandee nem a kezdő jouninal van a bajom ,mert a 5,1es taija meg a 0,9 stamja még nem is rossz ,hanem lee-vel ,mert neki csak 3,4 a taija.
Lehet hogy ennek a csapatnak lenne jobb summ is ,mivel java hs tai ,de egenlöre nem tudom mi lehetne jobb.
Vmi ötlet ezzel kapcsolatban?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 05, 09:10:10 írta Verbatimo » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7370 Dátum: 12 aug 05, 10:00:07 »

Akkor már miért nem ez?

Geninek: Tm Starter, Fng, Fng
Jouninok: Gai Celestial Gate, Hidan
Kage: Ebizou
Summon: Gobi

113/113

Igen, nincs Gainak kombója, de nem azon a kemény 13 attacken fog múlni, cserébe viszont Hidan 7.5 attacket kap Lee 5.8-ával szemben, Ebizou pedig 7,8-at kap Naruto 3t 6,6-tal szemben.

Már ha persze mediumon az Akatsuki temple utáni csapatot tervezed ch+ -szal.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 05, 10:01:11 írta MoonTiger » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7371 Dátum: 12 aug 05, 11:14:22 »

Hidan sztem nem jó neki, mert full tai csapatot csinál, és oda valóban sztem is celestial Gai, Bee vagy kakuzu, esetleg pl kimimaro tökéletesek jouninnak. Ebisou  -t én is nagyon jó tanácsnak gondolom Kagenak, jobb mint az én Bee kagém, és sokkal jobb mint Naru 3 tail.  Én egyébként sosem raknám be hidant, bár a stylusát imádtam az animében, de mégis itt a játékban valahogy haragszom rá Asuma miatt Nevet  kezdő Gai-t semmiképp nem hagynám bent, de te tudod Verbi, a te csapatod !
Mediumon megvan a két kör stat mindenkinek, a harmadikkal várok, elöbb RN-kat vszek majd, aztán asszem max a geninek kapnak még egy kör statot, vagy ők sem.  Vagy mire kell ryo mostantól ?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 05, 15:45:05 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7372 Dátum: 12 aug 05, 15:54:43 »

A jounin sorom mindenhogy le lesz cserélve ,csak még nem döntöttem el ,hogy a felsorolt pár variáció közül melyik lesz .
Kagenek csak azért gondoltam ,hogy naruto lesz ,mert igy jóval hamarabb meglesz a végső csapatom és azért nem mindegy ,hogy csak AT után kerül be az utolsó tag és kezd el fejlödni vagy mondjuk Karakura után ,esetleg még az elött.
Ettöl függetlenül lehet, hogy ebizo bekeeül a csapatba ,de szerintem csak akkor ha nagyon fog mgfelelni naruto.

Különben eddig csak tai csapatokat csináltam , normál csapatomnál easy-n nines csapatot fogok csinálni ,de legrosszabb esetben egy hibridet .

Szerintetek tai csapatban melyik a jobb hs vagy ls ,esetleg milyen combonációban a leghatékonyabbak?
Csak azért kérdem ,mert egy hs csapat lassabban éri el azt a szintet amivel a kyuubit le tudja verni ,de akkor hirtelen nagyon nagy esélyel , mig egy ls csapatnál lehet hogy sokkal kisebb csapat is nyerhet ,vszont nagyon kigyurt ls geninek kellenének ,hogy birják 4.,8. csapásig.
Szóval arra akarok kijukadni ,hogy az első két geninen kivül érdemes még valahol hst használni vagy inkább legyen ls?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 06, 18:05:50 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7373 Dátum: 12 aug 07, 13:13:53 »

Segítenék, de nem érzem magam még elég rutinosnak ehhez, de az én taktikám pont azért amit irsz, hogy az első két geninem mindig HS, a többi meg változó, attól függ milyen csapatot akarok, de asszem kövi szinteken kipróbálom a full LS nin team-et. Azt is jónak tartom, amit láttam valakinél, hogy full HS tai team, és a summon Gamahiro aki crit dmg mellett crit chance-t is ad, ami ugye max 50 lehet, persze ez már asszem nem WM taktika, hanem camper, mivel így megvan neki az endurance, az immun és mégis van crit damage.
Extremen végre kiesett daedalus lance, megmondtam hogy már nem érdekel és pár napra rá tényleg kijött Nyelvesít de azért vicces, hogy extreme csapattal mediumos fegyó két hónap alatt esett le, úgy hogy tényleg a 90 százalék We-t legalább arra nyomtam. Mediumon azért ütöm tovább hátha ott is kiesik végre. Az a vicc, hogy ezután extremen leesett a dragonshield is, az is valami, kyuubi ellen nem fog rosszul jönni.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7374 Dátum: 12 aug 07, 15:06:55 »

Grat az LWk-hez .
Az elöbbi csak azért kérdeztem ,mert megnéztem az eventes csapatom mennyit teljesít jelenlegi állapotában kjuubi ellen és kemény 8% ment le  Gondolkozik,de mindegy 5. country után ugy is jounin cserék várhatok és ehez már csak az utolsó helyet kell megnyernem , talán 1-2 nap mulva az is összejön .

A fő csapatom is lassan lépked elöre ,kjuubi ellen ott már 35-60% megy le ,bár még el sem jutottam odáig és ha menne nekik a kjuubi ellen ,akkor is még jó sokáig maradok . LW továbbra sem esik ,bár ha ennyire nem esik a végére már LW k nélkül is verném kjuubit ikszdé , azért remélem ,hogy 25k ryo alatt majd 1-2 megadja magát .
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 15:12:00 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7375 Dátum: 12 aug 07, 16:39:48 »

köszi. Eventen én még csak a 4. vidéket kezdtem most, villámot, aztán jön a föld, és akkor asszem arany rangra emelkedek, akkor talán jöhet chiyo a csapatba. Mediumon én is néztem egy bashert, és ha lép még mindenki egy szintet, Lee kap egy SP-t, és kiesne az lw, akkor néha felugrik 0,0001-re az esély. szóval még irto messzinek tünik a vége Szomorú de sebaj.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 16:41:30 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7376 Dátum: 12 aug 07, 19:08:19 »

Amugy szerinted melyik egyszerübb a Luna sword megszerzésére:
1. Trió alkalmazása ,bivaj jouninok és kage mellé (elöny rengeteg chakrával rendelkezek ebben az esetben ,mert a geninek össz 9 et visznek el ,ha gobit használok kagére és jouninokra jut 106 chakra)
2. Pár IF et adó Lw kiütése és alapcsapattal ütni (elönye ,nem kell új csapatot kezdenem , hátránya az lw szedése is idő és még ugy is joval kevesebb IF em lesz).

Nekem talán az első verzió tetszik jobban ,mert lesz idöm . (25k ryo ra megyek majd)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7377 Dátum: 12 aug 07, 19:17:35 »

Itt a rutinosak azt mondták, hogy a lényeg, hogy meglegyen a minimum IF ami kell a kiszedéshez, és azon kivül tökmindegy szerencse dolga , a lunahoz pedig 120 IF elég, de hogy melyik verzió a nyerő arra én nem tudok válaszolni sajnos Mosolyog viszont a 25 k ryo-ra egyértelmüen azt mondják, hogy felesleges egyszerre kiütni, elég ha először az AA-t szeded ki, kövi nehézségi szintre még abszolút felesleges a CH+, az ráér akkor, és igy több hónapot is spórolhatsz, mert ugye a végén minden nehézségi szinten ugyis eladhatod a csapatod és a cuccaid, kivéve a továbbvinni akart LW-ket, abból pedig már egy jó rész ryo-t tudsz fedezni a CH költségéből. szóval: beginneren szedd ki AA-t, easy-n pedig CH+-t !
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7378 Dátum: 12 aug 07, 19:40:40 »

Ez is igaz és jó érv ,de még a 15 k Ryo sem hamar jön össze (csapatom kb 5k érthet majd a végére).
Az is biztos ,hogy még 2-3 800 as Abt ki kell szednem ,hogy egyáltalán legyen késöbb esélyem ,igaz hogy a végén az is hoz majd vissza pénzt.
Easy végén mennyi lesz a max chakra?
Ha új szintet kezdek a starter genint újra választhatom?

Amugy végre kidolgoztam a event teamem végső formációját , nagynehezen sikerült megoldanom ,hogy jó kagem lehessen és ne kelljen hibrid jounint alkalmaznom.
2FNG tstarer , bee-gai(celestial) , tsunade , gobi ez pontosan 113 chakra lesz  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 19:50:15 írta Verbatimo » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7379 Dátum: 12 aug 07, 21:55:12 »

Amugy szerinted melyik egyszerübb a Luna sword megszerzésére:

Nekem talán az első verzió tetszik jobban ,mert lesz idöm . (25k ryo ra megyek majd)

javaslok egy olyat hogy kono trio - ebisu - kakuzu j - kakuzu kage - gobi
ezzel lesz elég ryo-d és az ATs Kage ad elég craftot a többire is
valamint Kakuzu 800as abja ad, ebisu 400 és a kono trio 200as abja ad még ryo gaint is
nyílván extra ráfordítás hogy ezek meglegyenek, de mivel hosszútávra gyúrsz talán megéri

-
hyuuga camperen kiesett a dragon rod is így alakul Nejinek az immu is szépen (dragon whiskert megvárom vele az tuti Nevet)
-
extremen nem esik lw, de annyira nem is erőltetem ATbe szépen haladgatok
-
kapott Harddal megvan fnj lee Nevet
-
forbiddenen lassan kész a 6. country is, sajnos pont Lightningot hagytam a végére hatalmas hiba volt, nin-kame summon nincs meg és reibit se tudom leverni (nibi már meglehetne de még agyalok rajta)
edit : megvettem nibi-t uccsó country után betom rakni úgy h kiveszek egy fng-t a helyére teszem a transmigrated genint és az pont 20 lesz Nevet mivel kétlem hogy jó darabig lenne esélyem a 2. fnk-t leverni
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 07, 22:19:21 írta Negritis » Naplózva

Oldalak: 1 ... 490 491 [492] 493 494 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins