24 nov 27, 13:21:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 488 489 [490] 491 492 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 744878 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7335 Dátum: 12 júl 30, 09:32:44 »

De utálom amikor beállitom a csapatot, erre mikor nézem vissza a meccset kiderül, hogy egyik ninja nem volt benn a csapatban, pedig beraktam, de néha hibás a game, és emiatt mindig ellenörzöm hogy tényleg bent vannak e úgy a ninják ahogy rendeztem, most is igy volt és mégis elk.rta nekem a játék, anyira felb.szott hogy muszály volt ide irnom.
Egyébként igen tényleg az IF tökmindegy vagy mákod van vagy  nincs ...

Mediumon jelenleg 4500 körül van a teljes csapatom értéke ha eladnám, tehát az AA-hoz kell majd még közel 10 K ryo.... már csak az uccsó küldi van hátra, tehát a naruto team és a kyuubi. De addig meg se próbálom  amíg nincs meg a ryo az AA-ra, hogy ugye ne essek át lila róka rangra. Mondjuk még pár hétig sztem nem is lenne értelme, hiszen basher szerint még a 75 % -át se tudnám leverni a róka HP-jának.  Szóval ha jól sejtem, most akkor csapatfejlesztés, közbe próbálom tovább a deadalust kiszedni a teljes WE-vel, és ha netán az megvan, akkor ha már elég a csapatfejlesztés a róka kiütéséhez, akkor onnantól konotriónak a 200-as AB, és velük és madárral nyomni az arénában a ryo gyüjtést. Ha megvan az AA-hoz a ryo akkor elkezdeni ütni a rókát, és ha kész akkor lehet eladni mindenkit (kivéve LW-k amiket átviszek). Jól értem hogy így kell csinálni ? Az alapján amiket olvastam a topicban.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 30, 10:26:19 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7336 Dátum: 12 júl 30, 15:35:36 »

Ha jól tudom igen , mindent el lehet adni (FNG/J/K is) kivétel azt az lw(ket) amit vinni akarsz .
Persze ezt mondom én ugy ,hogy még a beginnert sem vittem ki ikszdé.

Amugy hányas madáktól kapok vereségnél 4 ryot?
Szerintetek érdemes azzal játszani ,hogy amig én hiok emberek ki lemennek a csaták addig normál teammel vok ,majd utána átrakom IF re a csapatom és várom a kihivásokat? (arra akarok kijukadni ,hogy ha normál geninek helyett konoha trio van bennt több kihívást kapok e).
Kiváncsiságbol ma nyomtam egy probát Pain re aka templomban és véletlen megadta magát ,szóval már befér a gobi ,viszont nem tudom ,hogy áttérjek e arra ,mert rókánál feltétlen kelleni fog a gobi ,viszont még beginneren ki szeretném szedni az öszes teamupot .

Az LW k re visszatérve ,szerintetek érdemes 2,4k ryot költeni a trio 800 as AB jaira vagy az csak pénzkidobás (nagyon nem esik semmi ).
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7337 Dátum: 12 júl 30, 18:13:07 »

Ha már megvan az AA és a Ch+, akkor nyugodtan vedd meg Konoéknak a 800-as képességeket, egyébként ha még azok közül gyűjtesz valamelyikre, akkor szerintem ne. Alt csapatom arany rangon gyűjti ugye a 15+10k-t, a madárkám 16. szinttől kezdett 4 ryot adni (bár nekem megvan a Minerva Robe is, ami extra 13% ryo gain), nem tudom, hogy arany rangon is annyi lesz-e, de tippre azt mondanám, hogy annyi.

Szerencsétlen Itachi fnk-t még mindig nem tudom a fő csapattal leütni, ki kéne ütnöm pár elemental advantages lw-t, pl. Daedalus Lance, vagy Siren's Wish..
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7338 Dátum: 12 júl 30, 18:44:31 »

MoonTiger: Ahogy elnézem a csapatod és viszonyítom ahhoz amikor én levertem FNK-t, hát... még van mit fejlődnöd. Nekem mindenki 27lvl környékén járt, FNJ-vel és Gaara kage-val, summon Nibi volt talán 6-7lvl-lel.
3 Vitamine Hero Water és 3 Hero Water volt megvéve. Emellett nekem már kiesett a Levantine. És emlékeim szerint már megvolt a 2. kör stat, kivéve kage-nak.
Jounin-oknak és kage-nak mindenképp kell még fejlődnie és Vitamine Hero Water sem árt, ha veszel.
Átlagosan mennyi HP-ja marad?

Én lehet várok még egy kicsit a rókával. Talán megvárom ameddig mindenki eléri az 50lvl-t. Ha szerencsém lesz kiesik a Terrorizer és a Moon Chaser.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7339 Dátum: 12 júl 30, 21:17:18 »

MoonTiger:
Köszi az infot ,tehát lényegében 77% ryo gain nél már 4 jön vesztésnél .

Tudom ,hogy még nagyon korai volt megnéznem a kyuubi ellen mennyi esélyem van ,mert még nincsenek 800 as AB ok ,több helyen 400 se és hiányzik min 2-3 jobb LW , a summom madárka ,de akkor is nagyon hajtott a kiváncsiság és igazábol több jött ki mint amit gondoltam ikszdé 20-40 % vok .
Ha meg lesznek az abok, LW , 6-7 es gobi szerintetek elég lesz ? (közben persze még sok upom lesz ,mert 15+10k ryo mek én is)
Bocsi ,hogy ennyit kérdezősködök ,de egyre jobban tetszik a game  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 30, 21:20:49 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7340 Dátum: 12 júl 31, 07:23:58 »

Eventen asszem elszúrtam, eladtam a második country után a temp kage-t, danzót, most meg még két vidéket ki kell vinnem ahhoz , hogy arany rang legyen és meglegyen chiyo nagyi. addig kage nélkül menjek tovább, vagy vegyek ujra egy kage-t addig ? mert igy még az első pályát se tudom megcsinálni a harmadik vidéken, pedig a fele csapat semleges, a fele pedig pozitív elemre van állitva( river-nél vagyok és szél, illetve föld elemü a csapatom), és mivel a madárkát is akarom fejleszteni, igy summonom sincs aki segitene, igy kage nélkül esélytelen vagyok teljesen. danzou már 8-as vagy 10-es szintü volt nem tudom már.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7341 Dátum: 12 júl 31, 07:41:14 »

Laci: Átlagosan az Enemy Health-ből a H-ig tudom levinni a kicsi fnk-t, szóval igen, bőven van még mit fejlesztenem a csapaton.. főleg úgy, hogy ugye én 4-2 hs-ls felállással játszok, nem full ls csapattal, így sebzést is kevesebbet tudok azért kitolni Mosolyog Próbáltam már a Levantine-t is, de ahhoz még kicsi a csapat, az volt az utolsó előtti countrym..
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7342 Dátum: 12 júl 31, 17:32:20 »

bandee_26:
Nem feltétlen kell kage , az event teamemben nincs és mégis szépen lassan lépdelek elöre , bár az igaz ,hogy nekem stamos summom van nem madár .
Nézz végig egy mecset mapon és ha nagyon sok kellene még ,akkor vegyél új kaget.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7343 Dátum: 12 júl 31, 17:40:57 »

Köszi, de persze végig néztem többször is és nagyon sok kell, de lehet hogy megpróbálom azt, hogy az összes ninja elemét földre állitom. nem tudom még, de az biztos, hogy elszurtam, remélem ez a kiesés nem gátol meg abban hogy időre kivigyem az eventet. summont se fogok venni majdcsak nibit, addig inkább szivok a madárral, de abba se vagyok biztos, hogy eventre érdemes a madár, hiszen amúgy is sok a ryo, lehet tök felesleges, nincs még tapasztalatom eventről, az a baj, de ha ez nem sikerül legfeljebb tapasztalatot nyerek és kész Mosolyog kösz a tanácsot !
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7344 Dátum: 12 júl 31, 18:23:38 »

eventen nem kell aggódni Nevet nagyon el kell b&sz@rintani hogy ne sikerüljön (mint cseh lacinak az úszásait)
nálam lényegi haladás nincs se lw se wm terén de nem adom fel és szép lassan haladgatok
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7345 Dátum: 12 júl 31, 20:47:32 »

Bandee_26:
Szerintem egyáltalán nem kell madár , már csak azért sem ,mert pl 1-3 nap alatt kényelmesen össze lehet szedni 1k ryot .Átmeneti summnak szerintem vegyél valamit azért ,sokat tud segíteni pár tai/nin/stam ilyen helyzetekben .
Nekem is meg nem tudom mondani mi a summ neve ,de 3 stamot ad szintenként ,most 5 ös,de az is sokat számít ,miatta vok 3. countryban már ,ugy hogy még kagem sincs .

Amugy az eventre mennyi idö van?
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 31, 20:49:08 írta Verbatimo » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7346 Dátum: 12 aug 01, 12:26:45 »

Laci: Na itt egy kép, hogy hogy áll a kis fnk ha a csapat úgy gondolja, hogy tényleg normálisan akar sebezni (értsd Shikamaru és Kurenai normálisan rollol).

A 3 vitamine hero water megvan, Kurenainak kellene kiütnöm valami ele advantages lw-t a mullvad claw helyére, és kicsit több esélyem lenne. Szerintem legközelebb majd ha Reibi 10. szintű lesz, akkor lesem meg. Amelyik fnk előbb adja meg magát, az kerül be Mosolyog Itachi vs. Sasuke.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7347 Dátum: 12 aug 01, 12:38:32 »

moon nem vágom a csapatod, de nemtom ice brand megvan-e már az ideális és gyorsan ki is lehet ütni

event vége előtt kb 1 héttel ki lesz írva, de addigra legalább 100 csapat végez vele már jelenleg 2 van vörös rókán szal van időd Nevet
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7348 Dátum: 12 aug 01, 13:45:07 »

Az aláírásomban továbbra is elérhető a csapat, csak nem akarom a képet elrontani a csapat berakásával Nevet Ice Brand-re még nem gondoltam, de valóban nem tűnik rossznak, lehet majd meglesem. Bár akkor már talán a water shield se rossz lehetőség.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7349 Dátum: 12 aug 01, 15:01:03 »

Moon ,ez a nem mindegy ,te nem a csapatodat akarod mutatni ,hanem a háttérképet  bow
Amugy felhuztam magam eventen ,vennem egy nidaimet ,majd végigrohantam a 3. countryn , holnap 1-2 csakra aztán megyek tovább .
Különben tényleg mennyi idö szokott lenni az eventre, 1-2 hónap?
Szerintetek event teamben naruto(3 tailed kyuube) kagenek jó  egy full tai javában hs csapatba ?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 15:11:49 írta Verbatimo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 488 489 [490] 491 492 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins