24 nov 30, 18:21:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 489 490 [491] 492 493 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 748672 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7350 Dátum: 12 aug 01, 15:12:52 »

Moontiger: igen, a water shield is jó, de az ice brand még hamarabb kieshet.Habár ahogy mondjátok az alapján nem tudom már hogy higgyek e a számoknak ami az esési esélyeket illeti.

Kösz az infót mindenkinek, eventről, most már nem tudok mást csinálni, mint várni és a kövi két countryt kage nélkül kivinni, mivel a csakra jelenleg nulla, senki nem férne be kagenak, mivel bent van deidara és itachi is így a két jounin bent van a végleges csapatból. tök jó, mert így a chakra plus miatt a csapat igy lesz:
FNG itachi- FNG oro- FNG shikamaru(addig kezdő shika van bent)- itachi-deidara- chiyo- nibi. épp befér igy AT után a teljes csapat majd.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 15:35:17 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7351 Dátum: 12 aug 01, 15:37:44 »

Engem valahogy ott is tai vonz , szerintem az én csapatom ugy fog kinézni ,hogy
FNG lee - FNG sakura - starter lee - bee - gai (gates) - naruto (3 tail)
abböl még nem biztos gai mert nagyon kicsi a stamja és nem biztos ,hogy feltudnám huzni értékelhetöre ,majd megnézem az abjait ez igy eddig 79 chakra és nincs sum ,talán befér majd gobi ,azzal lenne 95 chakra .
Vki meg tudná mondani ,hogy mediumon C+ nélkül hol jön össze ennyi chakra(ha jól számoltam akkor AT után ,de nem biztos)?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 15:45:48 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7352 Dátum: 12 aug 01, 15:46:59 »

Verbi: mediumon ch+ nélkül 103 chakra van. és eventen mindenki megkapja a ch+-t alapból. Jól teszed, ha előre kiszámolod a chakrát, mert már az elejétől úgy alakithatod a játékod ahogy célravezető. én számológéppel adom össze, és többször ellenörzöm, nehogy megszivjam, mert akkor esetleg odavész a sok idő és munka, ha a végén esek pofára Mosolyog egész jó az event csapatod.az enyémet keresztbe lenyelné ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 15:56:40 írta bandee_26 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7353 Dátum: 12 aug 01, 15:58:36 »

sztem niadime már elég annyit nem kell variálni mediumhoz mint hiszed Nevet
amúgy igen engem is megzavart, de mondom Ice Brand tökéletes tűz és villám ellen én mindig gyorsan kiütöm, mint a mullwad clawt meg claymoret hasznosak a wc-s cuccok is
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7354 Dátum: 12 aug 01, 16:10:10 »

Köszi , akkor lényegében 94 chakra nekem elég lesz ,aztán lehet ,hogy a vége fele (karakura után) még egy FNG t berakok , vagy starter leet fejlesztem .
Azt is eltudom képzelni ,hogy gai helyet kakuzut rakom majd be ,de akkor csak karakura után férne be ,ami nem tul elönyös.

Nidaimet ,csak azért akarom lecserélni ,mert alapvetően tai csapatot építek és narutoval nyerek 2,2 tait és 7 chakrát is.
Bandee ,amugy egyáltalán nem biztos ,hogy annyival jobb lenne a csapatom ,igen kevés a stamjuk ,azért is kell a stamos summ.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 16:53:48 írta Verbatimo » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7355 Dátum: 12 aug 01, 19:14:50 »

épp a CH-t számolgattam medium teamnél  azt rájöttem h shodai lehet jobb lenne mint chiyo.  chiyo 28 mig shodai 19 CH-s   (shodai eddig beginneren és easyn is bevált,szoval ezért esett pont rá a választásom)
és chiyoval lehet csak AT után lenne meg a végleges summ ((nibi ami 12 CH) (+még ott a 3.FNG is (aki sztem Nagato lesz)) és vele együtt a végleges team is  (ez igy akkor 103CH lenne)
szal  igy is 94CH lesz (ha jol számoltam) ami,ha minden igaz . akkor is csak karakura után lesz meg a teljes teamem.
 szal  karakuraig mindenképp várnom kell h meglegyen a teljes végleges teamem :/

akkor  eddig ugy néz ki h igy fog kinézni a teamem:
 Itachi(FNG)-Sasori(FNG)-Nagato(FNG)-Deidara(J)-Zabuza(J)-Shodai(Kage)-Nibi(Summon)=(10+10+10+18+15+19+12=)94
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 01, 19:20:22 írta eragon007 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7356 Dátum: 12 aug 01, 21:43:18 »

Na ennyit a Water Shield 0,1% esélyéről (min 100 IF-fel). 4. próbára meg is adta magát 500 IF-fel Nevet Tehát így már mindenkinek meg is van egy egész tűrhető elemental advantage. Nem tudom, hogy holnap próbára teszem-e, vagy várok még kicsit, hogy summon fejlődjön. Kedv kérdése lesz Nevet
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7357 Dátum: 12 aug 02, 08:12:51 »

Ezt hívják ugy, hogy brutális mázli . Gratula
Én is 0,1% os LW t püfölök 500 IF el ,csak én már 1 hónapja és nem ugy néz ki mintha ki akarna esni , ettöl függetlenül hiszek még a csodákban .
Már elöre félek ,hogy mi lesz velem luna swordnál , ott még a triót sem használhatom .
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7358 Dátum: 12 aug 02, 09:09:28 »

Én épp ezért megyek egy beginner rerunt luna sword-ért. mondtátok tudom, hogy nem érdemes, mert az az egy-két hónap ami arra elmegy annyial elörébb tartanék hardon, de akkor is kell nekem és mediumon, meg nehezebb szinteken már nem tudom kiszedni túl nehéz a 4 kage. extrem után is visszamegyek sztem a másik acc-al.

Kérdezném, hogy tudja valaki, ha visszamegyek beginnerre, akkor ott hogy használhatom a nehezebb szinteken szerzett slot-okat, vagyis FN ninjákat ? mindet használhatom, vagy csak egy genint, ahogy azt beginneren alapesetben lehetséges. mert az nagyon nem mindegy.  ... ?  és az Lw-ket is ugyanúgy vihetem, majd ha a beginner rerun után továbbmegyek az utolsó legnehezebb kivitt szint után következő nehézségi szintre ?
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 02, 09:32:56 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7359 Dátum: 12 aug 02, 09:48:09 »

Ha kinyitottál egy slotot, akkor azt utána bármelyik nehézségi szinten használhatod (már persze miután végigvitted azt a nehézségi szintet. Pl. fnk slotot csak az után, hogy impot végigvitted). Elég érdekes lenne ha nem használhatnád az impon kiütött fnk-t pl. utána beginneren. Aki impo után Ragnarok-ot farmol az úgy látom, hogy a legtöbb esetben Kono trio - Ebisu Sandaime - Fnk kombóval nyomja, tehát itt a bizonyíték is, hogy lehet használni a később kinyitott slotokat alacsonyabb szinten is. Luna meg egy nagyon jó kis lw, szóval ha úgy érzed, hogy ki akarod ütni, akkor hajrá, impoig gond nélkül magaddal fogod vinni. Forbiddenre már nem tudom Mosolyog

szerk: Nem is igazán értem, hogy hogy lett belőle beginner lw, rengeteg hard mode-os lw is jóval gyengébb/hasztalanabb a Lunánál.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 02, 09:49:27 írta MoonTiger » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7360 Dátum: 12 aug 02, 11:32:49 »

Véletlen nem tudtok valami olyan massziv összeállítást ,amivel lunánál tudnám használni a triót ?
FNJ/K nincs ,szóval csak az alapok közül tudnok szelektálni , viszont a trióval sokkal gyorsabb lenne .
Ehez tuti valami beteg ,erős jouninok meg kage kéne .
Nah ezt oldjátok meg nekem   ikszdé
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7361 Dátum: 12 aug 02, 13:25:30 »

nem hiszem hogy ilyenre lenne szükség hozzá, mondjuk nekem a hyuugával ma kiesett, de az picit más tészta Nevet
mondjuk ott se volt bent a 2 fnj, hanem Kurenai-Ebisu-konotrio-beast naru-katsuyu kombóval farmoltam ki Nevet
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7362 Dátum: 12 aug 02, 13:38:55 »

Luna-t nem olyan nehéz farmolni... Kell egy Drunken Lee-Kapus Gai páros HS-en. Ebizou bácsi szintén HS-en. Aztán egy 20CH-s summon vagy Gobi.
Jounin-kage trión 25-30lvl között, 400-800ab-al. Gai-Ebizou csapatnak egy-egy Fresh Soldier Pill, Lee-nek Robust Nunchaku vagy Tornado Edge. Ezek mellett érdemes 1-2 kör statot is venni nekik.
A summon legyen 10-14lvl között.
Így kono trió mellett 100/100-as nyerési arányod lesz.

Régebben kb. így nézett ki valamelyik alt team-em, amelyikkel kiszedtem a Luna-t.
Persze a tagokat kilehet cserélni izmosabbakra, de ezt csak egy lehetséges farmolási módszerként írtam.

Szerk.:
Negritis, de neked Naruto egyedül végigveri az összes kage-t Nevet
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7363 Dátum: 12 aug 02, 14:21:22 »

hehe, mondjuk ha lesz megint Hard event akkor lehet picit átszabom a csapatot, de még át kell gondolni

3fnj-hidan kage- hidan jounin - vmi - katsuyu amin épp agyalok ez kb 120+x ch nemtom mi lesz még
most elvagyok az LWzéssel éppen Nevet luna kb 3 próbából esett ki, míg pl az extremes LWk hónapokig nem esnek
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7364 Dátum: 12 aug 03, 06:05:08 »

Na kérem, mivel elég sokat segítettetek, így gondoltam akkor már idepostolom. A kistesó legyőzte a nagytesót. A WE-m 50/50% arányban nyomtam rájuk, az utolsó 6 energyvel pedig megadta magát Sasuke-kun. Itachi-san majd forbiddenen követi az öcsikéjét =)

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 06:06:04 írta MoonTiger » Naplózva

Oldalak: 1 ... 489 490 [491] 492 493 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins