24 nov 27, 15:30:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 487 488 [489] 490 491 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745131 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
bandee_26
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7320 Dátum: 12 júl 21, 22:56:19 »

Kösz Laci ! Valaki ebben tud segíteni ?
Ugye misslotra kell 200 stamina hogy nullázza a veszteséget, és surviver támadáshoz is megvan hogy 100 stamina a max, ami csökkenti a veszteséget a képlet alapján. Ha missloton vagyok vele akkor 200+100 stam kell h maxos legyen mindkét tulajdonság ?  
És valaki érti ezt a képletet egyébként ? az általános stamina képlet
For example, my ninja hits 100 damage on his 4th hit against, and this ninja has 25 stamina.
The final attack will be
150 * (1 - (0.3*(3+1) - ((((0.3*(3+1))/3) * 1.6) * 0.25)) which gives 33 damage (78% penalty).

szerintem a képlet elején a 150 amit szoroznak az egész zárójellel, azt elírták 100-at akartak irni, annyi az eredeti damage, és mivel negyedik ütés ezért van 3+1 a képletben, ha jól értem, a végén a 0,25 az a 25 stamina az biztos.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 24, 17:20:54 írta bandee_26 » Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7321 Dátum: 12 júl 23, 12:24:01 »

csak én nem tudok belépni nm-re? v senki sem?  föoldalon (ahol be kell irni felh.nev+jelszot) egy vörös négyzetbe ezt irja:
 Please unblock server: nmimg.com
If you have any browser plugins such as NoScript, please make sure it allows our image and javascript server nmimg.com. NinjaManager won't run properly without JavaScript.
ha csak nekem, akkor mi lehet a baj? javascriptek engedélyezve vannak

medium teammel elsö countrynál (windnél) járok épp   közbe fejlödget a teamem   kapom a kihivásokat ezerszámra (mind elfogadom, kell a ryo Nevet meg azért igy is fejlödnek a ninek)
ha tudom h FN-eket is el lehet adni  akkor már lehet meglenne CH+ is   de most már legalább ezt is tudom 
ryot gyüjtöm ryobyrdre majd dei-re   v nibiig milyen summont vegyek?    chiyo meg nem mostanába lesz   de nagyon nem is bánom  az még kicsit odébb van
beginner teamem szintén fejlödget  épp karakura végén vagyok (naru teammel nem tudom leverni a két sannint :/ pedig már csak az kéne)
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7322 Dátum: 12 júl 24, 12:15:31 »

Na sok, értsd SOK szórakozás után (elemcsere, lw vadászat, hero water+nunchakuk vétele..) végre le tudtam győzni a Reibit, így megvan a teljes ideiglenes csapatom. Naruto csapat meg az anbu jounin elemváltása után le is tudta csapni a Leftover Guardian Sasorit, így Deiből majd tudok LWket vadászni ha arra kerül a sor. Idáig keményen kiesett a Mullvad Claw + Dragonbone, de nem panaszkodom, az is több, mint az alt csapatnál a Minerva Robe ~2-2.5 hónap alatt Mosolyog Így most wind countryt kiütöm a 4 órai world energyvel, és haladok tovább a Lightning Countryba. Utolsónak meg a Fire marad, mivel úgyis víz elemű lesz majd mindenki az fnk miatt Mosolyog
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7323 Dátum: 12 júl 24, 16:35:54 »

Helló! Kali blade kiesésével én nekiálltam zúzni a rókát, eddig nem sok sikerrel. Naruto csapatot így is verem, szóval nem lesz elem váltás, úgy lőttem be őket, hogy ez a felállás jó legyen. Azt pedig hogy ennél a csapatnál nincs neo fang totál elfelejtettem. Már nem állok neki, ha csak 1 hónap után sem lesz eredmény. Egyelőre így próbálkozok, nem néztem mennyi most az esély. Laddert velük nem is tolok, csak main csapattal de velük a havi 350 többnyire összejön, pedig napi 20-30 percnél tényleg nem cseszek el többet, csak megfelelő ninjákkal zúzom. Erre Kisame és Bee jó alanyok és Mifune is szépen szokott hozni. Lassan utoléri Tsunade banyát, még 5 szint.
Amúgy bármit el lehet adni, ha befejeztek egy nehézségi szintet, csak a továbbvinni szánt lw-ket nem szabad. Továbbra is mondom én is, hogy AA a legfontosabb team upgrade, aki olvassa és a játék elején van, mindenképpen beginneren szedje ki, vagy minél előbb, mert nagyon sokat számít a kihívások terén.
Lw-zéshez mindenkinek sok sikert! FN-eknél érdemes megnézni a képességeken kívül azt is, hogy hány van belőle. FNG esetén túl sok van, nem lehet olyat találni, akivel fixen sok reward elvihető, de FNJ és FNK már akad ilyen.   
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7324 Dátum: 12 júl 24, 19:54:32 »

Grat mindenkinek az LW-khez ! Nem semmi csapataitok vannak, mire én ilyen szintre érek ti már nem is fogtok játszani Mosolyog Nekem nem adja meg magát a dedalus, egyik csapatnak se, mindegy lövöm rá továbbra is az összes energiát és várok, majd amikor már nem is érdekel nem számitok rá, na akkor fogja kidobni Mosolyog mostmár másfél hónapja próbálom mindkét csapattal. 400 és 600 IF-el.
Egyébként érdekes, a WM guide pl  0,12 % esélyt ír luna sword -re, az LW guide pedig csak 0,06-ot.
a staminás kérdésemre tudna valaki okosat mondani ? ( előző hsz-em)
Event-en kivégeztem fire country-t,  most wind jön Mosolyog hihi , remélem sikerül időre befejezni, jo lenne egy bónusz FNG Mosolyog bár meg kell mondjam, nagyon szeretem a Jiraiya-Neji duót, utóbbinak picit jobbak az AB-jai, de Jiraiya 800-asa sztem amugy igenis jó, és HS-re húzva nagyon szépen masszívan ütnek, igaz egy LS ninja többször tud meglepit okozni, de olykor negativ értelemben is, és ezen a reroll nem tudom mennyit változtat, én ugy vettem észre, hogy 50-60 % körüli rerollnál már átlagban hozzák azt a kis pluszt, amire én gondoltam, és csak néha égnek be, de akkor nagyon be tudnak.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7325 Dátum: 12 júl 25, 14:01:26 »

2 éve foglalkozom a csapatommal, csak nem fogom itt hagyni Nevet. Remélhetőleg Udon előbb-utóbb kitalál valami új dolgot, ami feldobja a játékot.

Én úgy tudom, hogy 200 stamina elég a két tulajdonság maxolására.

Amikor a reroll eléri a 100-at az LS csapatok, akkor kezdenek igazán érvénybe lépni. Előtte jó, ha 10-ből 2x nagyot ütsz. 100-nál ez jóval nagyobb lesz, igaz még itt is benne van, hogy kicsit ütsz.

Grat Dex, megint... Nevet. Remélem minél hamarabb leütöd a rókát és a szerencséd átszáll rám (is) Mosolyog.
Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7326 Dátum: 12 júl 25, 16:43:08 »

Köszi, majd igyekszem Laci és küldöm Fortunát hozzád is. Sajnos main csapat egyre lassabban halad, igyekeznék erősebb csapatokat kihívni a sok xp reményében, de többnyire csak bukom a kihívásokat és így a summon sem fejlődik olyan gyorsan.
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7327 Dátum: 12 júl 26, 09:32:39 »

nah  médium modon szépen haladok   igaz,még csak wind country van meg (2.-nak nem tudom melyikre menjek) a kövi meg majd egy kicsit késöbb  most ryot gyüjtöm 200as AB-okra (Sasori,Zabuza AB-ja már megvan)  ha kövi countryt is kiviszem  akkor lehet veszek egy ryobyrd-ot(CHfelezve pont beférne akkor)   azt majd ha odajutok,akkor Nibi  vagy esetleg vmi jobb ötlet melyik lenne jo summonnak Nibiig?.  közbe meg persze gyüjtöm ryot Chiyo nagyira ("csak" 1800ryo :/  de majd csak összejön)   meg persze countryk után jöhet a 3.FNG is  aki sztem Nagato lesz
és  közbe néha LW-zek is  hátha kiesik vmi
beginner teamem már AT-be  épp Kisameval szenved    ki lenne jo kagénak?  Hidant gondoltam  csak hát kicsit sok CH (még felezve is)  lehet itt is Shodai lesz  

forumon megtaláltam LSnin teamhez mely FN-ek a jok
Kage:
1. Itachi FNK
2. Orochimaru FNK
3. Rikudou Sennin FNK
4. Chiyo

Jounin:
1. Itachi FNJ
2. Kabuto FNJ
3. Tobi/Karin FNJ
4. Konan/Deidara FNJ

Genin:
1. Itachi FNG
2. Orochimaru FNG
3. Konan FNG
4. Shikamaru/Ino/Nagato FNG

ezek alapján FNJ-nek Deit gondoltam  melyik lenne jo mellá mint 2.FNJ ?   FNK meg lehet majd Oro lesz v Rikodu   na mind1  az még tényleg odébb van kicsit
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 09:37:40 írta eragon007 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7328 Dátum: 12 júl 26, 11:08:10 »

Én még itt azt a tippet kaptam, hogy aki szimpatikus, azt szerezd be, úgyis csak a 400-800-as képességeket tartod meg, a 200 helyére megy item/lw Mosolyog Tehát Dei mellé szerintem aki szimpatikus az lsnin shinobikból =)  De igazából még fölösleges a 2. fnj-n gondolkodni, mivel addig nyolcszor meg fogod változtatni a döntésed, mint tettem én az fnk-val. Először Itachit akartam, majd átpártoltam Minatohoz, aztán Mifunen állapodtam meg, majd most végül visszatértem az eredeti döntésemhez, mivel rájöttem, hogy úgyis Itachi az all time favorite a Narutoban, így ő lesz a csapatban Mosolyog Az alt csapatnál meg már előre variálom a forbidden jouninokat Nevet (Jelenlegi gondolatmenetem szerint Kisame + Suigetsu lesz, de ezt még legalább tízszer megváltoztatom majd szerintem mire eljutok oda Nevet)
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7329 Dátum: 12 júl 26, 11:43:45 »

@eragon
látod én ezért nem olvasok fórumot Nevet mert tapasztalat alapján Minato tökéletes FNJ LS teambe Nevet

amúgy azért fontos h a 'szimpi' karaktert rakd be a használhatók közül, mivel mégiscsak hosszútávon kell nézned akkor legalább szimpi legyen Nevet
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7330 Dátum: 12 júl 26, 21:56:01 »

Event csapatommal fire wind kész most riverten kuszok (jó lassan).
Hátrány ,hogy sosincsen egy fija fityingem sem a sok forgatás miatt, amugy tök véletlen de a event csapatom full hs tai lesz (esküszöm tényleg véletlen volt)
Nem tudnátok valami tippet adni Main csapatomnál ,hogyan tudnék több royt szedni?
Madaram 13 de alig van kihívásom .
Valaki nem tudna pár olyan lwt mondani aminek relativ nagyobb az esési esélye és ad stamot ,csak mert amit elkezdtem ütni az lassan 1 hónap alatt nem adja meg magát pedig majdnem 500 az IF om(már nem emlékszem mi a neve ,de az tuti ,hogy a fire c. ben az old man adja ) és nem nagyon tudok semmit csinálni (1 kevés a roy nincs énzem 800 as AB okra ,2 nincs lw m).
Az akatsuki templom után lesz lila róka rang?

Szerintetek melyik ér többet 10 tai adó summ vagy 1-2 nap mulva 9-15 stamot ado summ?
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 22:18:26 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7331 Dátum: 12 júl 28, 09:50:24 »

Verbatimo: A több ryoszerzésre nincs tippem, LW-ket itt találsz http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487  
le vannak irva az esési esélyek, és hogy mit adnak, staminát, stb...
Lila róka rang akkor van ha otherworld-ben kivégezted a kyuubi-t. a summon nem tudom melyik a jobb, alacsonyabb szinteken talán az elsőt, magasabb szinteken talán a másodikat mondanám, de nem tudom.

Eventen én még csak fire-t fejeztem be, most wind elején vagyok, de nem akarok sok elemet váltogatni, ugyhogy lassan fog menni, de rájöttem , szerintem nem is érdemes sietni semmivel, ugyis ugyanannyit kell edődni arénában, hogy a játék végére elérjék a ninják a kellő szinteket, szal még talán jobb is ha tovább van az ember alacsonyabb rangon, ugy több a kihivás, persze ugy annál később kapsz elég csakrát ahoz hogy a végleges csapatod fejleszthesd.

Mediumon shinigaminál járok, de mivel elakadtam nem pazarlok, lövöm tovább az LW-t, de igy picit unalmas, nap mint nap elövöm, nem történik semmi, arénázni meg nagyon utálok és most nincs is időm, találomra ellövöm ott is aztán másnapra elvan fogadva nagyjából az összes kihivás, szoval nem marad meg fölös battle arena energia. Gobi hamarosan 12-es lesz hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Extrem változatlan LW várás, anélkül ki se tudom vinni AT-t, pedig jó lenne ha a végleges csapat kész lehetne, FNJ tsunade vár a partvonalon hogy beférjen végre.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 28, 14:00:00 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7332 Dátum: 12 júl 28, 21:21:26 »

Köszi az infokat
Eventen én sem azért sietek ,csak igy is fejleszteni akarom a genineket ,mert azok lényegében véglegesek (lassan haladok velük de már minden genin 10+ os ), a jouninok meg a kage ugy is messze van még a végleges.
Az IF ugy számolhato hogy mondjuk a tárgynak van 0,1% esélye van 500 IF akkor 0,1*5 =0,5% esély van a kiesésre (lehet totál félre gondolom ).
Az item hunter nevű team upgrad jelent lényegi (látható) változást?
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7333 Dátum: 12 júl 29, 10:00:40 »

Én csak ellövöm az energiát, ha tudom akkor kétszer egy nap, és annyi, igy kihivást nem kapok, rájöttem hogy érdemesebb lenne egy beginner event a plusz FNG-ért, az gyorsabb lenne sokkal. de ha már belekezdtem lehet hogy megcsinálom ha megunom akkor nem.
Az LW kereső oldalon felül ott van az LW kalkulátor letöltési linkje is, azzal kell kiszámolni az esélyeket, mert én nem értem hogy hogy van, de nem úgy ahogy irtad az biztos. a képlet nyiulván bonyolultabb. A kalkulátor használata egyszerü beirod a drop rate mezőbe az alap esési esélyt amit az Lw oldal ír az adott fegyverre, és a másik mezőbe beirod az item finding-et. Arra kell figyelni, hogy a felső mezőnél a tizedesjegynél mindenképp pontot kell irni, nem tizedesvesszőt, hanem tizedespontot. Az item hunter upgrade asszem annyit ér, hogy a map-on amikor küzdesz egy enemy-vel akkor ha ráviszed az egeret az enenmy képére mielött elkezded a fight-ot, akkor ott kiirja neked hogy milyen LW-t üthetsz ki és mekkora eséllyel(sztem IF-et abba nem számolja bele neked, csak az alap százalékot irja ki).
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7334 Dátum: 12 júl 29, 13:08:28 »

Tökmindegy mennyi az IF-ed, mert lehet hogy egy 0,01%-os LW hamarabb kiesik, mint egy 0,15%-os. Ahogy már sokan mondtuk puszta szerencse az egész. Az LW kalkulátor meg teljesen hülyeség... Még Beginner-er használtam és kijött, hogy kb. 2 hét alatt kiesik Tornado Edge. Erre kicsit több, mint egy hónap volt. Felesleges a használata.
Az a lényeg, hogy a szükséges IF meglegyen. Utána már csak a próbálkozás marad.

Most pottyant ki Garuda... Nevet. Igaz csak 0,005% körül van, de jobb mint a semmi Mosolyog
Megvárom még mindenki lép egy szintet, csak utána próbálkozok. Addig Terrorizer-t próbálom kiszedni. 
Naplózva

Oldalak: 1 ... 487 488 [489] 490 491 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins