25 jún 06, 12:57:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 484 485 [486] 487 488 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 855847 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Negritis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7275 Dátum: 12 jún 29, 12:16:57 »

2 okból éri meg jobban az erősebb:
1. jobb cuccot kap a naru team
2. main teammel a gyengébbet tudod ütni -> hamarabb megvan

ezenkívül ha már impora érsz ott ha a gyengébbet ütnéd le a táp LWk sorát nem tudnád kiszedni a main teammel
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7276 Dátum: 12 jún 29, 13:08:32 »

kösz szépen, erről tudok valahol infot szerezni, hogy pontosan hogy van ez az impora érve milyen Lw-ket nem tudnék kiszedni ? még van időm addig, de én ilyet nem találtam a játékleirásban, vagy csak nem jol olvastam, még szerencse hogy ilyen sokat segitetek ti rutinosak, látszik is hogy az első szinten nem vágtam sok fontos dolgot, mert pl luna sword-öt ki se szedtem,  de azt hiszem mediumon most ki fogom szedni, extremen meg már nem erőltetem, majd talán impo elött futok érte  egy kört, még nem tom hogy lenne gyorsabb.  amugy nem úgy van, hogy ha impón két kört futok akkor is ugyanúgy kaphatok két FN kagét ?
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 29, 18:56:59 írta bandee_26 » Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7277 Dátum: 12 jún 30, 10:41:58 »

bocs a későbbi válaszért de írtad hogy van még időd Nevet én meg épp balatonon vagyok és mobilnetről más  a baba fekvése
www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487 itt le vannak írva az LWk
Fire Country

3:2I Leftover Guardian

[0.06%] Ascalon (max 1)

+30 increased Taijutsu
        +10 increased Critical Chance
        +50 increased Fire Resist
        +50 increased Wind Resist

3:2K Leftover Guardian

[0.06%] Flametongue (max 1) 108

+8 increased Attack
        +50 increased Fire Advantage
        +11 added Fire Damage
        +16% increased Attack Reroll

IMPOSSIBLE [0.01%] Aegis Armor (200+ itemfind) (max 1) ?

+30 increased Stamina
        +110 increased Resistance
        +29% increased Taijutsu Immunity
az aegis armort/flametongue-t csak akkor tod kiszedni, ha Kisamet ütheted ergo ha a naruto teammel itachit verted le , ha Kisamet vered a naru teammel akkor az Ascalon lesz elérhető
remélem világos

a másik kérdésre pedig igen, ha beginner/easy/medium akkor mindig FNGt választhatsz de azt mindig
ha hard/extreme akkor FNG/FNJ de minden körbe és impo/forbi-ra ugyanez áll fnk esetében
annyi hogy hiába vitted ki impot beginneren csak fng lesz se fnj se fnk
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7278 Dátum: 12 jún 30, 18:55:31 »

Végre átszenvedtem magam a karakurán (realtiv volt szenvedés 1 fogott meg 1 hete az elején aztán ma végigrobogtam ) .
Szóval ugy gondolom ideje lesz végre venni valami normális kagét ,erre a célra egy erős tais kell , tsunade-n ,bee-n gondolkozok ,de nemtudom.
A csapatom elég low szoval egész jol kapom a kihívásokat ,ugy gondolom ,hogy addig nem mek aka templomba amég nem szerzem meg az össz team upot ,meg 800as AB kat .
Mostanában nem nagyon akarom ,hogy fejlödjön a csapatom ,szóval ugy gondolom ,hogy nekifogok pár LW kiszedésére.
Plz valaki irja le ,melyik LW-t szedjem ki és hogy melyik hol esik (valami magas stamos is kéne ,mert jol jönne ninjákra)

Az fng/k/j kell kapcsolatban ,ha nekem mondjuk 4 fng kell nem csak három és nem akarok fnj/k veszteni akkor big/easy/med után nyomjam mégegyszer biget vagy ha már fejjebb is voltam és van fnj/k és visszamek fng ért ,majd később újra magasabb szintre akkor visszakapom az fnj/k imat?

« Utoljára szerkesztve: 12 jún 30, 18:57:06 írta Verbatimo » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7279 Dátum: 12 jún 30, 20:39:54 »

Kösz Negri kacsint
Verbatimo: http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487  itt találod az lw-ket, le van irva hol esik ki, mekkora eséllyel, persze az adott stage-t meg kell tudnod csinálni ahol az az LW van amit szeretnél, ha nem tudod legyőzni azt az adott ellenséget akkor hiába van akármennyi IF-ed nem kaphatod meg az lw-t. Le van irva (ha van) a minimum IF ami az adott lw kiszedéséhez kell...ha még van kérdésed ezzel kapcsolatban ird le !
Olvass vissza pár oldalt, volt ilyen kérdés ami kapcsán pontosan leírták(épp nekem), hogy hogyan lehet FN ninjákat szerezni, melyik szintet kell kivinni ha többet akarsz, stb.

Mediumon és extremen is 21. napja csak dedalust ütöm(mediumon már több is mint 3 hét) extremen azóta mióta átvettem az accot, a kaluklátor 597 IF-re 18 napot számolt....  ...nem esik, mediumon csak 390 az IF-em ugyhogy ott még belül van a k.csög játék a határon. az a baj hogy ideges vagyok amikor látom a főoldalon hogy kiesik másoknak, mert olyankor mindig arra gondolok hogy én ütöm ki nekik, mivel gondolom a program annak dobja ki aki épp eléri az X-edik próbálkozást, mármint minden csapatét közösen számolja, és akire épp az X-edik kijön az kapja meg, így lehet hogy valaki elsőre megkapja, valaki meg soha Nevet de mindegy most már folytatom.
Gyerekek hogy csináljátok az aláírásban, hogy egybe tudjátok vonni a több csapatot és mögé egy nagy képet betenni ?
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 01, 11:12:24 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7280 Dátum: 12 júl 02, 06:45:46 »

Na ráuntam, hogy egyetlen lw sem pottyan ki, szóval rámentem a rókucira 12% eséllyel, második próbára meg is lett. Nem épp a legerősebb lw-ket hoztam így magammal impora, de a halál se fog hónapokat várni, így is vagy 2 hetet ezzel pocsékoltam el. Így a Luna Sword, Chaos Blade, Murasame, Garuda, Revive Armor kombót hoztam magammal. Út közben meg gondolom bőven lesz alkalmam vadászgatni, amikor meg fogok akadni Mosolyog
Amúgy számolgattam, a végleges csapat így fog kinézni:
Geninek: Hinata starter (hs), Tsunade fng (hs), Shikamaru fng (ls) - 20 chakra
Jouninok: Guren (hs), Kurenai starter (ls) -  14 chakra
Kage: Fnk Itachi (ls) - 30 chakra
Summon: Shima - 20 chakra
Ez így összesen 84 chakra a lehetséges 86-ból. Ideiglenes summon Reibi, ideiglenes Kage pedig Sandaime lesz. Csak hogy tudjak mihez viszonyítani, az fnk-t sacc/kb. hányas szinten lehet lecsapni?
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 02, 06:53:46 írta MoonTiger » Naplózva

dexter6
Kezdő Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Full-idiot Alchemist :D

« Válasz #7281 Dátum: 12 júl 02, 08:04:26 »

Gratula, azok az lw-k amiket továbbvittél azért nem olyan rosszak. Hogy mikor tudod leverni az fnk-t sok mindentől függ. Nálad inkább ls rerollos nin csapatnak tűnik a dolog, szóval itemektől és persze a summontól is függ, de előbb, mint egy hybrid szerintem. Ha emlékeim nem csalnak olyan  lvl26-28 körül, de kérdezzük meg a többieket is.
Nálam alt csapatnál továbbra sincs semmi, szépen fejlődgetnek, de revive nem esik. Main kiszedte a soul edge-et, így rámentem a musashi-ra. Így, hogy Kisame is víz lett, még mindig van több csata, amit bebukok, lehet végig kéne néznem, hogy miért is nem megy mindig a farmolás és változtatni kéne. 10 csatából kb 3 bukta.
Naplózva

Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Train ninjas and save the world from evil on NinjaManager.com!
Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7282 Dátum: 12 júl 02, 15:50:47 »

A combok csak akkor aktivak ,ha a megfelelö ninják megvannak , szerepelnek a csapatban és a megfelelő helyen vannak (genin csak genin helyen stb) , vagy akkor is aktiv ha nem megfelelő helyen van a ranghoz képest ?

Van egy konohamarus combo ,ami ad 60% item findingot , ez mellé még van egy final exam nevű ami még 70% ot , pár lw ért érdemes ezt a két combot beszerezni a kutyák mellé vagy felesleges?
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7283 Dátum: 12 júl 02, 16:30:11 »

A kombók aktívak ahogy írtad, de missloton is ugyanúgy, tehát ha pl genin helyén kage van, attól még érvényes én úgy tudom. Egyébként amit írsz kombó a konohamarus, azt úgy érdemes hogy ha lehet, hogy mindehárom konohamaru trió tagot berakod a csapatba, és ezzel mindegyikük megkapja a kombót, ez összesen önmagába 360 IF-et ad neked, a final exam is ugyanúgy mindhárom tagjának(kotetsu, genma, hayate) jár az ő kombójuk, ami asszem ugye 3x70=210, így ha mind a hat tagot berakod a csapatba, akkor summon nélkül is 570 IF-et kapsz, de nehezen legyőzhető ellenséggel szemben ez a hat ninja nem sok eséllyel harcol és ugye ha nem gőzöl az adott pályán akkor nem is kaphatsz LW-t, ezért én is azt csinálom, hogy csak a három "konohamaru csapat" tagot rakom be első három helyre és melléjük erősebb jouninokat és kaget. Arra is figyelj, hogy csak annak a csapattagnak számolja az IF-et a játék, amelyik tevőlegesen részt vett a csatában, tehát sor került rá és ütött legalább egyet az ellenségre ! Nézd még át a combo listát, hogy aa konohamarus kombó hogy is van, mert vannak abban még variációk, nem muszály mindhárom kölyköt betenni a csapatba, de akkor ér sokat a kombójuk ha mindhárom benn van, és figyelj arra is hogy a minimum IF meglegyen ami egy LW-hez kell, ez oda van írva az LW listás oldalon minden LW-nél  :  http://www.ninjamanager.net/showthread.php?t=487

Mediumon haladgatok eddig csak LW-re ment az energy, nem akartam pazarolni,ahogy megakadok WM-on nem erőltetem épp ezért,  így pár napig csak tápoltam és rengeteget tudtam online lenni így már három 800-as AB megvan és az AT vége felé járok, szeretném kérdezni, hogy deidarát vagy konant ajánljátok inkább a csapatba a kezdő jounin helyére AT után. Dei ugye jobbnak tűnik, csak a staminája gyengébb, sztem egy jó rerollos LW-vel (bár nem hinném hogy kiesne bármi is), egy FSP-vel és a 800-asával jól ütne, sokszor meglepődök a shikamaru FNG-n hogy mekkorákat oda tud b.szni, pedig csak egy murája van ami rerollt ad neki, igaz már majdnem 1-es seal-en van. LW azért sem esik, legalább extremen kieshetne már hisz lejárt az ideje.
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7284 Dátum: 12 júl 02, 17:03:29 »

Köszi az infokat
Szerintem én mindkét combot berakom majd ,ha LW-zek ,ugy is olyan Lwket néztem ki magamnak ,ami low helyen van szóval nem lesz gond , csak elöbb kell egy Team Up ,hogy több ninjám lehessen egyszerre ,mert nem fér be 2 csapat egyszerre.
A kage kérdésen vacilálok , jó lenne egy Tsunade ,de nagyon low a stamja , éppen ezért kéne egy stamos lw , ha egyet betudnék szerezni ,akkor gond nélkül választhatnám ( ha nem esik semmi ,akkor bee lesz , annak legalább alap stamja jó).
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7285 Dátum: 12 júl 06, 22:49:06 »

MEdin most gyüjthetek 1k ryot deidara jouninra. addigra azért megőszülök és utána meg a cserétől visszagyangül a csapat ugyhogy nem is próbálom meg sztem 2 hétig otherworld első stage-et, hogy dei edződjön és legyen meg az AB-ja 800-as Ab-ja, és tovább ütöm az lw-t, aztán ha netán kidobja akkor kell egy jó másik és kész is medium ? Mosolyog , gondolom addig  van egy-másfél hónap nem tudom de lehet addig még a 2. lw, az első az ame no nuboko volt,
remélem beadja a 2-3 -at is. 30-35 körüli szintekkel lehet kb kivinni ? mondjuk 14 -es gobival , mondjuk mostani szintek mire odaérnek 35 körül , deidara mittomén 25-ös, addigra egy hónap kell is vagy nem tudom talán több.kérdésem nincs csak helyzetet jelentek :)de kinek? ikszdé
Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

New boy

« Válasz #7286 Dátum: 12 júl 07, 09:32:58 »

Ugylátszik ,hogy nekem .
Amugy én is haladok , megvan a kage ,már csak le kell feleznem a csakráját és kell a 800 as ab ,mert ilyen kevés stammal 1 max 2 csapást bir .
Kiváncsi leszek ,mennyivel lesz erősebb vele a csapatom.
Elméletben ,megvan a végső csatapom vele , szóval kezdem kiszedni a 800 as abket ,pár jobb lwt ,meg az team upokat.
Ha van kis mákom ,akkor ezzel 1-2 hónap alatt meg is leszek (remélem)
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7287 Dátum: 12 júl 07, 10:47:17 »

Mosolyog  ha lép pár szintet meglátod hamar elkezd szépeket ütni, közbe fejlődnek a többiek is. ami az lw-t illleti én nagyon bánom hogy nem vártam meg luna-t beginneren, miután lecsaptam a rókát pár hétig ütöttem nem esett és reseteltem, igy most mediumon kell majd kiszednem, bár ott ugyis lesz időm, mert AA-t és chakra plust is ott kell kiszednem, bele se gondolok inkább.
Extremen kivittem végre karakurát, de majd csak AT után rakhatom be tsunade FNJ-t kezdő kurenai helyére, jó lenne ha megadná magát végre a dedalus mert idegesitő már... 800-as AB-ot pedig azt hiszem tsunadenak veszek majd csak, a többieknek nem tudom, talán egy-két embernek érdemes még, a többieké szar.és itt is ki kell ütnöm AA-t és lunát is kiszedni Nevet hálistennek elődöm a chakra plust már kiütötte. ugyhogy amig lunára várok majd addig csak ööszzejön a ryo is AA-ra remélem.
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7288 Dátum: 12 júl 07, 13:29:08 »

Nálam semmi sem történt. Viszont Dex ma láttam, hogy alt teamednél Kakashi büszkén birtokolja Revive-t... Szóval grat Mosolyog.
Én most Revive és Garuda között ugrálok, hátha valamelyik kipottyan. Revive biztos, hogy kell starter jouninnak, ráadásul még a Ragnarok miatt is kell.

bandee_26: Mire kiviszed Extreme-et, az eladott cuccaid, illetve ninjáid simán érnek majd annyit, mint az AA. Talán picit kevesebbet, de most is kb. megtudod becsülni az értéküket. Az ab-okat szépen összeadod mennyiért tudod eladni, illetve a ninjáknál az eladásra kattintasz, ott megmutatja jelenleg mennyit érnek és azokat is összeadod. De még véletlenül se add el őket, inkább a számolás után frissítsd az oldalt és akkor biztos, hogy megmaradnak.
Miután megkapod mennyit kapnál most értük, ehhez gyűjtöd a maradék ryo-t. Majd 1-2 hetente ismét csinálsz egy számolást.
Naplózva

exuslucy
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7289 Dátum: 12 júl 08, 06:38:14 »

Grat Dex Nevet
Jelenleg én is azt farmolom hogy később farmolhasam a Ragnarokot smirksweat (eddig 3 napja próbálkozom, golden axe szokás szerint kiesett már vagy 10-15x, bár szerencse terén most nem panaszkodhatok mivel Daedalus a 2. nap adta meg magát Atomos pedig a 3. nap úgyhogy most már 820 if-nél járok lassan meg is lesz a 900 de ninjaim szintje még szerintem közel se lesz elég hogy stabilan próbálkozhassak róka ellen de sebaj sok célpontom van smirksweat)

Mindenkinek aki team upgradere gyűjtöget : semmi kép se vigyétek ki a gamet mielőtt meglenne a ryo mert lila rokán alig lesz kihívótok ami elégé elnyújtaná a gyűjtögetést Hümm-hümm
Naplózva
Oldalak: 1 ... 484 485 [486] 487 488 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins