24 nov 27, 16:47:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 478 479 [480] 481 482 ... 560
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NinjaManager.Com (2 soros szabály! információk az első hsz-ben.)  (Megtekintve 745260 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7185 Dátum: 12 máj 31, 21:17:51 »

"gyorsan felszaladsz vörös róka rangra hogy kapj kihívásokat"
Err.. vörös rókán a kihívások pont hogy úgy visszazuhannak, mint állat. Legalábbis nálam nagyon brutálisan visszaestek bárhol extreme alatt. Mostanában jól jön, mivel sok hasonló (értsd 40 körüli átlagszintű) csapat van, akiknek ugyanúgy kell az exp, mint nekem Mosolyog Ezért is állok majd meg alt csapaton arany rangon. Most is kicsit leálltam ezüstön, van napi ~70-120 közti kihívás, ez vörösön utoljára easyn lecsökkent olyan 30-40-re, és az is csak jobb esetben.
Naplózva

Negritis
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Saiyan Meteor

« Válasz #7186 Dátum: 12 máj 31, 22:21:31 »

beginner rangról és egy nagyjából vereségre ítélt csapatról beszélünk, azt hívják ki mint atom kb 3000 környéki team xp és nc
amúgy pl nekem bronzen sincs kihívás nyílván mert forbidden és már 4k team xpn vagyok Nevet sajna nem potyog az LW camperrel sem, de már vettem egy ebisut így 700IFel mókázok Nevet
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7187 Dátum: 12 jún 01, 09:59:22 »

Na most várj.. hogy érted, hogy lecserélnéd? Van 4 és a másik kettőt raknád be? Mert akkor csak simán hardnál berakod azt a kettőt. Vagy úgy érted, hogy jelenleg van 2 és azokat le lehet-e cserélni valami másikra anélkül, hogy újra végigvinnéd a beginnert? Ezesetben nem, újra végig kell vinned a beginner módot, és kiütni azokat a genineket, akiket szeretnél. Ha pedig egyik sem, akkor hogy érted? Lehet csak én vagyok ma marha lassú, de nem világos ^^;;

Amúgy 18-20 golden axe után végre a Revive Armor is kiesett \m/ ^__^ \m/ Shikamaru még lép egy szintet és a Shinigamit is le tudom verni szerintem. Jiraiya meg 210 staminánál és 65 endurance-nál jár így, szóval abszolute 0 levonás, aww yeah.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7188 Dátum: 12 jún 01, 10:17:44 »

Grat ! amugy ugy értettem igen hogy most 2 FNgeninem van mediumon, még ugye lesz egy harmadik, aztán hard elött akkor nyomok lehet egy beginnert, lecserélem őket, de akkor hogy van a LW továbbvitel ? mert elvileg medium után 3-at vihetek, de ha beginnert kezdek ujra akkor oda is vihetem ? és utánna egyből enged hard-ra menni és vihetek mindent oda is ? 3 LW-t és 3 FN genint. köszi

hát ma-holnap lejár az idő amit kalkulált LW-re, jó lenne ha végre leesne, egyébként nem tudom mit csináljak, mert ha így váltogatnom kell mindig 2-3 emberem elemét, akkor sose lesz pénzem chio-ra, viszont nem tudom hogy kage nélkül meddig tudok és meddig érdemes haladni a world mapon, most még vissza van két country, aztán karakura...stb.persze elég gyengék az embereim, de már nem szedem szét őket, mert kombóznak és nem tudnám kivárni hogy uj emberek nulláról fejlődjenek.ez a medium irdatlan hosszú lesz, ha majd AA-t és CH-t is ki akarom ütni a végén Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 10:39:00 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7189 Dátum: 12 jún 01, 11:21:20 »

Ha már egyszer kinyitottad azt a slotot (legyen az fn, vagy lw), az megmarad, akár visszamész beginnerre, akár haladsz tovább. Tehát igen, medium után visszamehetsz beginnerre, kiüthetsz egy új fng-t, majd mehetsz rögtön tovább hardra. A legendaryk sem fognak elveszni, sőt, miután egy bizonyos nehézségi szinttel végeztél, azokat a legendarykat már beginner szinten is ki tudod ütni. Tehát tegyük fel, hogy mediumon elfelejtettél lw-t vadászni, visszamész beginnerre, és ott kiütöd pl. a mediumos Daedalus Lance-t. De ezt csak akkor lehet ha már legyőzted a Kyuubit mediumon.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 11:21:55 írta MoonTiger » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7190 Dátum: 12 jún 01, 12:09:53 »

kösz ! de akkor mindhármat is lecserélhetem egy beginner kör alatt  ? és azt egyébként hogy kell, másik fng-ket kiütni ? szóval mediumon ha már kipörgettem akkor még mielött resetelek akkor ki kell ütnöm azokat a fng-ket amiket majd szeretnék választani a beginneren ?
Naplózva

eragon007
Chuunin
*

« Válasz #7191 Dátum: 12 jún 01, 12:16:23 »

Nah   2honap vadászat után VÉGRE kiesett Murasame !!! Nevet   most már  5 LW-m van  ezek közül Murasame mellé meik LW lenne jó Mediumra? (ezek vannak most) : Hollow blade,Lava spear,Mana sword vagy Golden axe ?  most tervezek kiütni még egy Amenunohoko-t is .  
Amenunohoko:
     +10 increased Attack
     +36 increased Elemental Resist
     +24 increased Stamina
     +50 increased Elemental Adv.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 12:17:13 írta eragon007 » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7192 Dátum: 12 jún 01, 13:33:13 »

GRat az lw-hez, én murát és arondight-ot vittem tovább mediumra. ha valamit ki akarsz még ütni akkor én a lunasword-re szavaznék, bár nem tudom mennyit kell rá várni én egy idő után feladtam easy-n a kiütését, mivel csak 2 konotrio tagot tudtam berakni a lw vadász csapatba.  Valaki segitene abban hogy ha nem tudok várni tovább ryo-ra és chakrára akkor érdmees shodai-t venni chio helyett kagenak ? mert ha vele is ki lehet vinni mediumot akkor nem várok tovább.eyébként kár, hogy nem lehet visszanézni az egyes szinteket kipörgető volt csapatait az embernek.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7193 Dátum: 12 jún 01, 15:08:39 »

Hihetetlen, hogy ez a Shinigami mennyire kiszámíthatatlan. Sebezhet bárhol 55 és 380 között. Maradt körülbelül fél hajszálnyi élete, de biztos, hogy le tudom verni egy kis szerencsével..

@bandee_26: Nem, nem cserélheted le egy kör alatt az összeset. Mindig csak egyet választhatsz, ahogy eddig is tetted. Amiket pedig kiválasztottál idáig, azok megmaradnak, és mindig vissza fognak térni, akkor is ha eladod őket.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7194 Dátum: 12 jún 01, 15:13:53 »

Köszi, akkor nem is szarozok csereberével, azért nem rossz ez a két genin, csak ezentúl odafigyelek kit választok, egyébként sok különbséget nem látok , sokat nézegetem az utobbi napokban a dolgokat(HS-LS-tai-nin-reroll-crti srtike...stb) de akkora különbségek nincsenek hogy megérje annyit szarakodni a csapattal, esetleg a csapat egységesitésével a summon miatt, igy is ugyis kellenek fullos lw-k, hogy egy nin-reroll, vagy egyéb spéci tulajdonság akkora előnyt élvezzen ami sokat dob az egészen.bár azért ésszel kell játszani. (ez azé én véleményem, még csak most kezdtem mediumot uh változhat sokat).  
Amugy mi az hogy a ninja valahány százalékban off ? nem lehet majd használni minden küldetésnél ?
 mert az gondolom nagy koppanás lenne ha egy fontos csapattag nem lehet ott a mapon egy harcban.
BEnne vagyok egy klánba régóta de nem tudom hogy jó e,  hungary a neve Mosolyog de mostanában nem irja ki hogy én is harcoltam volna, gondolom mert reseteltem és igyy hátrébb kerültem, gyengébb lettem.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 18:11:16 írta bandee_26 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7195 Dátum: 12 jún 01, 21:04:58 »

Na jó 42 WE elpocsékolása után végre sikerült is a Shinigami, viccből megnéztem basherben, hogy hány % esélyem van, abszolute 0, legjobb esetben is max ~85-87% hp-t verhetnék le kyuubi pajtiról, de így legalább nem kell attól tartanom, hogy Sasuke szintet lép, és kezdődne a lvl 5 death körforgás elölről =)

@bandee_26: A vehető ninjáknál az *x% off* az árára vonatkozik, nem az elérhetőségére. Tehát mondjuk a 40% off, az az, hogy 40%-kal kevesebbe kerül a megvétele.

szerk: Az impo/forbiddenesektől kérdezném, ez szerintetek mennyire lesz életképes csapat impora?
Fng Ita (ls), Fng Tsunade (hs), Starter Lee (hs), Guren (ls), Starter Gai (hs), Fnk Mifune (hs crit chance LWk-kel), Fukasaku. Egy fnj-t be kell áldoznom Gurenért, de ki tudok perkálni egy 20 chakrás summont, ami szerintem nagyon nem ártalmas Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 01, 21:33:07 írta MoonTiger » Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7196 Dátum: 12 jún 02, 12:40:20 »

Tiger: mindenkit értek a csapatodban csak gurent nem , elárulod a titkát ? miben jó annyira, hogy egy FNJ helyett befér ? vagy én nem tudok valamit, de lehet hogy a chakra miatt nem fér be FNJ ?
Egyébként hard, imposible és extrem, és forbidden módokba ki lehet vinni a játékot anélkül, hogy a legütősebb LW-ket kiszedné az ember ? simán AB-okkal is ki lehet vinni ?
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 12:51:35 írta bandee_26 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7197 Dátum: 12 jún 02, 16:42:41 »

MoonTiger: Guren-t szépen kitömöd LW-kel és máris úgy viselkedik, mint egy FNJ Mosolyog. Láttam olyan csapatot is, hogy 3FNG -FNK- Starter j- Gaara kage- Nibi
Arra kell nagyon ügyelni, hogy a két HS genin legyen az első két helyen és bírják a 4. és 8. ütést a Kyuubi ellen.

bandee_26: Igen, a chakra miatt nem fér be.
Persze kilehet vinni őket, csak kicsit hosszabb lesz, mert akkor ugye nagyobb szint kell a csapatnak. Bár, ha nincs szerencséd akkor kénytelen vagy abokkal, itemekkel helyettesíteni az LW-ket. A vásárolt stat pontok is sokat számítanak.

Nálam LW nem akar esni, időm se sok van, ezért alig van kihívóm -> kevés ryo. Két genin-nek már megvettem a 4. statot, még 600 ryo és a 3.-nak is megfogom.
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

« Válasz #7198 Dátum: 12 jún 02, 20:19:06 »

Stat pontot venni a legdrágább dolog, 5 attakért a 4. szinten már irdatlan ryot kell fizetni. persze én is vettem easy-n a vége felé a fontos ninjáimnak 3-4 szintet, mert akkor már nem tudtam mire költeni, mindenkinek csak lw-je meg esetleg egy két ab-ja volt.egyébként durva az impo-csapatod,grat !
Valaki irta, hogy a mapon nem számít a tai-nin  immun. ez igaz ?
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 10:23:12 írta bandee_26 » Naplózva

Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #7199 Dátum: 12 jún 03, 21:44:50 »

A bijuu szigetén megkaptam a karakter fejlesztési lehetőséget , még pedig az alap karakteremre.
Ha használom ezt a lehetőséget akkor csak erősebb karaktert kapok vagy elöfordutlhat az is hogy magasabb rangot kap (itt geninböl jounin ) ?
Ha haszálom akkor a szintje megmarad vagy 1 es lesz e belöle?
Ha fejlesztem és megmarad a szintje a statjai átlesznek e számolva vagy maradnak a mostanin és ez után jobban növekszik?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 478 479 [480] 481 482 ... 560
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins